Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Zima/snijeg/radosti/vanredno stanje u BiH!!! 4.2.2012 23:51:29
teacher75
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
IZVORNA PORUKA: teacher75
ja kuham čajeve domaće i pravim domaće sokove... a mlijeko mi domaće dolazi na vrata svako jutro...krave nisu zaledile došlo i jutros
jel ko za komad torte ...dobra pravo reform u nju ide 10 jaja... il zeljanice u nju ide 5 jaja il jednu kiflicu u njih išla 2 jajeta...
i ja opet imam jaja da sve ovo sutra i prekosutra ponovim..
najlakše sjest na RR i kukat...
ja ovo nista ne znam napraviti pa mi skoljka bude mjesec dana
zato ja teacher imama uvijek svježa ''parlićka'' jaja...jest školjka 11 km-čića al ja naručim školjku i po i svako 4-5 dana mi komšija na vrata donese...
sad sam ja skontala ovo moje brdo ima i prednosti
donese i meni mama cesto neka domaca, ali sad nema mame pa se uzela skoljka na trznici
RE: Zima/snijeg/radosti/vanredno stanje u BiH!!! 4.2.2012 23:52:49
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: doublemum
Ja dok vas iščitah-zaboravih i šta sam htjela napisati Moja preporuka-izađite van-ništa nije tako crno kao što se čini!!!!! Ja sam danas sa starijim djetetom bacila krug do prodavnice-1 sat! Večeras sa svekijem i još nekim komšinicama bacila krug-1 i po sat!
A bila sam i trudana zimi(doduše ne visoka trudnoća, ali po doc. savjetu sam smjela podići litar mlijeka i hljeb) pa sam morala čistiti i snijeg da bi došla do kotlovnice i naložila vatru-da se ne smrznem i ja i starije dijete; pa sam sama izvodila dijete vani u snijeg, pa kasnije 2 djece....a ima ih kojima je bilo i teže... Dajte malo optimizma! I da -nismo čekali grtalicu da očisti-nego lopate u ruke i do magistrale čistili-a snijeg je veći nego u Sarajevu..... Izađite malo-da vidite kako je sve ljepše iz druge perspektive!
jašta nego izaći...pa grehota bi bilo ovak trenutak ne doživjeti punim plićima...čist zrak u gradu, snjeg konačno bijel sad sigurno nismo među prvima na ljestvici zagađenosti u evropi
RE: Zima/snijeg/radosti/vanredno stanje u BiH!!! 4.2.2012 23:54:35
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: neki x
IZVORNA PORUKA: neki x
IZVORNA PORUKA: bananica
IZVORNA PORUKA: ananas_ze
od snijega do ulja u kuci ccc, ja na ovoj temi ocekivala slike Snjeska i tako to
posebno imas temu za slike, a ova je za trenutne informacije
E super,bas su mi bile potrebne informacije,ko koliko cega ima u kuci Al se ismijah
neki kaži koliko si jaja potošila dans i koliko imaš u zalihama nemoj se sad vaditi
Kolko sam se danas nakuhala,neJmam vise nijedno Navratim kod tebe po ta domaca
može neki...cijenim vriejden žene...za tebe školjka u najkriznijim trenutcima...
RE: Zima/snijeg/radosti/vanredno stanje u BiH!!! 4.2.2012 23:54:50
animagical
dijelile su se na rr i privatnije informacije od toga koliko ko ima cega u kuci... a tema je ja mislim ipak oko toga,koliko nas je snijeg zeznuo u nekim vaznim pitanjima, tipa, imamo li sta jesti.... nego, cisto informativno, jel ima uopste hljeb u prodavnicama? kontam, pekare rade, bar citam tako, a za prodavnice ne znam....
RE: Zima/snijeg/radosti/vanredno stanje u BiH!!! 4.2.2012 23:55:30
lepetetka
ma sve je to super, ali biti gladan pored brašna i svojih ruku, i čekati da ti neko doveze hljeb, a možda ga bude možda ne bude,...(more bit bidne more bit ne bidne) ....pa možda i gladan i ostati..
RE: Zima/snijeg/radosti/vanredno stanje u BiH!!! 4.2.2012 23:56:09
bananica
IZVORNA PORUKA: animagical
dijelile su se na rr i privatnije informacije od toga koliko ko ima cega u kuci... a tema je ja mislim ipak oko toga,koliko nas je snijeg zeznuo u nekim vaznim pitanjima, tipa, imamo li sta jesti.... nego, cisto informativno, jel ima uopste hljeb u prodavnicama? kontam, pekare rade, bar citam tako, a za prodavnice ne znam....
RE: Zima/snijeg/radosti/vanredno stanje u BiH!!! 4.2.2012 23:56:15
Hanady RR
kod nas jutros ni u pik ni kod hajre nije došao... međutim večeras je sve raskrečno...prodavači kažu sutra očekuju heljb ako opet ne zapda noćas na ulicama...
RE: Zima/snijeg/radosti/vanredno stanje u BiH!!! 4.2.2012 23:56:31
ja92
IZVORNA PORUKA: teacher75
ja kuham čajeve domaće i pravim domaće sokove... a mlijeko mi domaće dolazi na vrata svako jutro...krave nisu zaledile došlo i jutros
jel ko za komad torte ...dobra pravo reform u nju ide 10 jaja... il zeljanice u nju ide 5 jaja il jednu kiflicu u njih išla 2 jajeta...
i ja opet imam jaja da sve ovo sutra i prekosutra ponovim..
najlakše sjest na RR i kukat...
ja ovo nista ne znam napraviti pa mi skoljka bude mjesec dana
Ma nisi jedina, jos mi isteknu rokovi trajanja, pa me sramota baciti... Danas pokusaj hljeba, pa covjeka ubiti s njim Al' sta da se radi, nisam pekar nego inzinjer
RE: Zima/snijeg/radosti/vanredno stanje u BiH!!! 4.2.2012 23:57:34
Medić*
kod nas hljeba bilo u pekari, u prodavnici kasnio, ali ja vrednica tonu ustipaka, jos ih nismo pojeli, eto sutra za dorucak sa kuhanim jajima ( imamo ih 15 )
RE: Zima/snijeg/radosti/vanredno stanje u BiH!!! 4.2.2012 23:59:24
lepetetka
Animagical gdje su mogli odvezli su hljeb, sutra bi moglo regularno da ima ako očiste,...vidim da su u DP dovukli nekako danas-donijeli sa glavne đade, a ja bome skuhala, šta ja znam, sutra ću i ja aBd kakav kolač...a mala će valjda biti poslušnija da i ja malo izađem na snijeg....ja volim bjelinu
RE: Zima/snijeg/radosti/vanredno stanje u BiH!!! 4.2.2012 23:59:43
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: lepetetka
ma sve je to super, ali biti gladan pored brašna i svojih ruku, i čekati da ti neko doveze hljeb, a možda ga bude možda ne bude,...(more bit bidne more bit ne bidne) ....pa možda i gladan i ostati..
svega u božijoj bašti
RE: Zima/snijeg/radosti/vanredno stanje u BiH!!! 5.2.2012 0:00:05
ananas_ze
a koliko cega ima je pod vanredno stanje
RE: Zima/snijeg/radosti/vanredno stanje u BiH!!! 5.2.2012 0:01:19
bananica
IZVORNA PORUKA: lepetetka
Animagical gdje su mogli odvezli su hljeb, sutra bi moglo regularno da ima ako očiste,...vidim da su u DP dovukli nekako danas-donijeli sa glavne đade, a ja bome skuhala, šta ja znam, sutra ću i ja aBd kakav kolač...a mala će valjda biti poslušnija da i ja malo izađem na snijeg....ja volim bjelinu
i ja sam jutros pravila hljeb, ledene kocke, palacinke i grah za rucak, kako sam vrijedna,a niko da me pohvali
RE: Zima/snijeg/radosti/vanredno stanje u BiH!!! 5.2.2012 0:02:31
Hanady RR
majke ti jesi to ti blizu hajre?
pa ja...u parlinom sokaku bona
kojim si ti puetm do hajre