|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  435 436 [437] 438 439   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT)
16.1.2012 22:38:54   
soraya
uh, to sa zatvorom zna biti grozno. ja sam u trudnoci  imala problema sa tvrdom stolicom i suze su mi frcale u WC od bolova doslovno, ali od kad pazim da ne jedem iskljucivo suhu hranu i da jedem puuuno voca i pijem dosta tecnosti taj problem je hvala dragom Bogu iza mene

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 10901
16.1.2012 22:39:52   
gerberka
mamina princezo ja se nadam da ces se razrahatiti..navijam za tebe srce moje user posted image user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu mamina princeza)
Neposredna veza do poruke: 10902
16.1.2012 22:41:29   
soraya
IZVORNA PORUKA: mamina princeza

IZVORNA PORUKA: teacher75

tako sam se i osjecala vjeruj mi, ko da mi je prvi putuser posted image

ja sam jos i prokrvarila bas ko da je prvi put:)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 10903
16.1.2012 22:41:42   
gerberka

ej kad se sjetim prvog puta..krvi do koljena..to ste se vi pozeljeli pa ste sigurno malo načeli sluznicu user posted image user posted image user posted image legenda si user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)

Neposredna veza do poruke: 10904
16.1.2012 22:44:00   
mamina princeza
hihih ma nisam kad je bio prvi put krvarila uopste pa valjda nadoknadila hihihih...al stavrno je istina. ja sam dugo poslije poroda krvarila jer sam porodjena uz pomoc vakuma pa i to oduzi a i zato sto mi se na to krvarenje nastavila menstruacija pa je sveukupno bilo dva mjeseca... i onda poslije me bilo strah al sam htjela hihihih ... ne znam ja mislim da su me previse zasili :) pa je trebalo da se malo naviknem ....

Moja princeza 04.07.2008
Moj princ 26.02.2012

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 10905
16.1.2012 22:50:35   
dzenyA
3 smjena i keks, e zene moje vi o keksu a meni sutra valaj na pregled,i to u porodiliste,mozda vam i ostanem

Neposredna veza do poruke: 10906
16.1.2012 23:04:04   
ellam
IZVORNA PORUKA: dzenyA

3 smjena i keks, e zene moje vi o keksu a meni sutra valaj na pregled,i to u porodiliste,mozda vam i ostanem

potpisujem

"O, ženo čista, majko plemenita, tvoja materica je mjesto ove počasti, posjećuje te melek, tu započinje stvaranje, pa se boj Stvoritelja i zahvaljuj Mu, ibadet mu čini, da bi tebe i tvoje potomstvo uveo u vječni Džennet!"

(odgovor članu dzenyA)
Neposredna veza do poruke: 10907
16.1.2012 23:04:25   
ellam
user posted image user posted image user posted image

"O, ženo čista, majko plemenita, tvoja materica je mjesto ove počasti, posjećuje te melek, tu započinje stvaranje, pa se boj Stvoritelja i zahvaljuj Mu, ibadet mu čini, da bi tebe i tvoje potomstvo uveo u vječni Džennet!"

(odgovor članu ellam)
Neposredna veza do poruke: 10908
16.1.2012 23:05:34   
gerberka
ellam da li u prenatalu NW zeljaza? dal da sutra nastavim i sa fe mada ga preskacem user posted image

(odgovor članu ellam)
Neposredna veza do poruke: 10909
16.1.2012 23:14:13   
ellam
gerbO prenatal NW ima zeljezo... ako ti je dr propisao dodatno terapiju zeljezom, prema nalazima krvi onda trebas ispit terapiju do kraja i ponovit nalaze... bez obzira sto pijes prenatal.

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 10910
16.1.2012 23:15:33   
MajkaTereza

IZVORNA PORUKA: MajkaTereza

Smije se tuna iz konzerve, bakalar, losos i rakovi ali maximalno 340 grama sedmicno, to bi trebale biti 2 porcije, ako niste poguzije. To za manju ribu je generalno ok pravilo, jer osim gore navedenih riba, vecina velikih riba sadrzi vise zive, jer jedu manje ribe koje jedu manje ribe koje jedu manje ribe...

Ja sam bila paranoja delux u trudnoci, pa sam samo tunu ponekad jela, i rakice jer ih obozavam, ali sam se vise oslanjala na DHA tabletice. Za NW Omegu 3 (DHA), trebalo bi biti u vecini apoteka, samo vidi u slijedecoj.. user posted image

pa jel sad dobro ili ne piti ovu omegu 3 od natural wealthauser posted image  ja je uzimam vec mjesec dana. inace u trudnoci ribu nikako ne jedem, jela sam jedanput za ovih svih 8 mjeseci, ponekad koristim u kuhanju maslinovo ulje. u prosloj trudnoci nisam nijednom jela ribu, gadila mi se

Super je DW omega 3, iz nje su teski metali izvadjeni, a i ribu mozes komotno, samo da su ove dozvoljene vrste :-) Prijatno ;-)

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 10911
16.1.2012 23:19:43   
gerberka
hvala draga user posted image laku noc zene user posted image

(odgovor članu MajkaTereza)
Neposredna veza do poruke: 10912
17.1.2012 1:05:01   
gerberka
insomnia user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 10913
17.1.2012 7:58:35   
raja_ringe
dobro jutro rr drugarice.. ja jutros počela sa http://www.youtube.com/watch?v=VzV9QExGFQs

"Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori, a fukara se obogati!" (I. Andrić)

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 10914
17.1.2012 8:06:07   
veki_aki
dobro jutro zene! Dje ste sta mai? Vidim sinoc se zakuhalo oko keksa a ja propustihuser posted image eb ga!
Kod nas nist novo, osim sto sam danas ljuta na coeka pravo, al necu da vas sad gnjavim. Sretno na pregledima ko ide!
Pozdrav!

(odgovor članu raja_ringe)
Neposredna veza do poruke: 10915
17.1.2012 8:15:05   
Miracle*3
Jutrooo, kako ste? Jeste li se naspavale?

Meni je juce dan bio ludnica, da bi na kraju balade s malim zavrsila na KUM-u i ima longetu od ramena do prsticauser posted image user posted image

Jutros me probudio grc u nozi, posle mi bilo smijesno, kako sam se probudila, pocela vristati i udarati mm, jadnik skocio, ne zna sta ga snadje, hehehe.

(odgovor članu veki_aki)
Neposredna veza do poruke: 10916
17.1.2012 8:49:57   
raja_ringe
IZVORNA PORUKA: Miracle*3

Jutrooo, kako ste? Jeste li se naspavale?

Meni je juce dan bio ludnica, da bi na kraju balade s malim zavrsila na KUM-u i ima longetu od ramena do prsticauser posted image user posted image

Jutros me probudio grc u nozi, posle mi bilo smijesno, kako sam se probudila, pocela vristati i udarati mm, jadnik skocio, ne zna sta ga snadje, hehehe.

A sunce malo, je li pao na ledu ili? :(

"Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori, a fukara se obogati!" (I. Andrić)

(odgovor članu Miracle*3)
Neposredna veza do poruke: 10917
17.1.2012 8:55:48   
teacher75

IZVORNA PORUKA: gerberka

HB mene su zaobisli tvrda stolica a pogottov ta cuda..mada hajd tvrda stolica se moze i podnijeti ali hemeroidi user posted image nadam se da necu dobiti na porodu user posted image

ja mislim da je keks stvar psihe, moaj sestra je odmah nakon 40 dana user posted image

ima tu i psihe a i kako prodjemo na porodu, ja sam se bas namucila sa epiziotomijom, nisam nikako mogla sjesti mjesec dana a krvarila sam sigurno vise od 40 dana, a neke zene krvare nekoliko dana i odmah sjede nakon par dana. naravno da ce se one brze "osloboditi"

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 10918
17.1.2012 8:56:31   
Lulu_08

insomnia user posted image

Hehehe gerbo a de mi reci je li se bar ujutro naspavas? Ja bona u 7 moram najkasnije ustati da malu spremim i odvedem u vrtic, a opet sinoc satima se vrtila pa me poceo i pupo boliti jbg, ludost sinoc majke mi.

Inace zenice JUTRO, kako ste mi jutros? Miracle*3 vidim nesto je bilo za malim, pa sta se to desilo je li uganuta rucica ili nedaj Boze slomljeno nesto?

Mene bas bolucka od juce stomak, a taman se kolegici "zalila" kako me nista ne boli pa mi cudno joj budale fkt.

25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot!
09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 10919
17.1.2012 8:57:29   
Lulu_08

HB mene su zaobisli tvrda stolica a pogottov ta cuda..mada hajd tvrda stolica se moze i podnijeti ali hemeroidi user posted image nadam se da necu dobiti na porodu user posted image

ja mislim da je keks stvar psihe, moaj sestra je odmah nakon 40 dana user posted image

ima tu i psihe a i kako prodjemo na porodu, ja sam se bas namucila sa epiziotomijom, nisam nikako mogla sjesti mjesec dana a krvarila sam sigurno vise od 40 dana, a neke zene krvare nekoliko dana i odmah sjede nakon par dana. naravno da ce se one brze "osloboditi"

Evo ja nisam prirodno rodila ali sam dugo krvarila, punih 6 sedmica, i taman mogli sto god odraditi ja vec sa 2 mjeseca dobijem prvu menstruaciju, grozota, hahaha.

Neposredna veza do poruke: 10920
17.1.2012 8:57:49   
teacher75

ej kad se sjetim prvog puta..krvi do koljena..to ste se vi pozeljeli pa ste sigurno malo načeli sluznicu user posted image user posted image user posted image legenda si user posted image

ja prvi put nisam skoro nikako krvarila, sasvim minimalno a nisam ni tada, nije me nesto boljelo, ali sam se psihicki osjecala ko da je prvi put, doslovno

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 10921
17.1.2012 8:59:45   
teacher75
moram da pohvalim mm sinoc user posted image

Neposredna veza do poruke: 10922
17.1.2012 9:03:38   
teacher75
djana, i ja sam dobila user posted image jako brzo nakon poroda- vec 3. mjesec koliko se sjecam

Neposredna veza do poruke: 10923
17.1.2012 9:03:46   
Lulu_08
HAHAHA tikiiii ne vadi maslooooooooooooooooooo. Ja ne mogu hvalit' nikoga hahahahahahahahahaha...

A meni nije bilo kao prvi put, jer mi je prvi put bilo NEDAJ BOZE NIKOME haha, bez krvi ali krv nakon one boli nije bila ni potrebna hahahaha...

Neposredna veza do poruke: 10924
17.1.2012 9:04:25   
Lulu_08

djana, i ja sam dobila user posted image jako brzo nakon poroda- vec 3. mjesec koliko se sjecam

Meni je to bas bezzzzzzzze bilo, kad cujem zene sve dok doje ne dobijaju blago im se bas mi je to super. A ja dojila godinu dana i svu godinu dobijala cccc.

Neposredna veza do poruke: 10925
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  435 436 [437] 438 439   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  435 436 [437] 438 439   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *