|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  434 435 [436] 437 438   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT)
16.1.2012 20:24:04   
gerberka
mene bole leđa i u dnu stomaka user posted image
al pojako je ovo user posted image

zavrsili smo hB peglanje user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu mamina princeza)
Neposredna veza do poruke: 10876
16.1.2012 20:25:43   
teacher75
ja sam vec 2 puta do sad stavljala cepice kad je bas prigustilo ,al sam mislila da ne smijem bas cesto, znam da se crijeva ulijene pa onda jos goreuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu mamina princeza)
Neposredna veza do poruke: 10877
16.1.2012 20:49:59   
soraya
evo mene s kontrole. jos nista novo, kaze dr. otvorena tek 1,5 cm user posted image  , grlic je razmeksan ali ne desava se nista posebno. na kontrolu opet u nedjelju, tj. na dan termina pa cemo vidjeti sta dalje. u medjuvremenu da setam sto vise da se otvorim, a i do sad sam maximalno bila aktivna. a uvijek mi preostaje i stari dobri keks, pa valja mi se baciti na posaouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 10878
16.1.2012 20:51:05   
gerberka
soraya navali na muza user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)

(odgovor članu soraya)
Neposredna veza do poruke: 10879
16.1.2012 21:19:20   
soraya
evo ganjam ga po stanu user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 10880
16.1.2012 21:33:32   
gerberka
IZVORNA PORUKA: soraya

evo ganjam ga po stanu user posted image user posted image user posted image

Šta je, neda se ? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa mogu mislit kako si nastupila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu soraya)
Neposredna veza do poruke: 10881
16.1.2012 21:39:35   
Lulu_08
Joj ovih muzeva, i kada dobiju zeleno svjetlo od doktorice i dalje se ne daju ccc pa ko je musko u kuci? Hehehe, sala mala. Ali sa dozom istine! Nama doktorica dala zeleno za mazenje a on ni blizu mene dok je bio kod kuce, kaze ne smije, strah ga povrijedit' ce nesto ajmee, pa nije se u prvoj trudnoci ovako plasio haha, valjda nije kontao da je to fakat beba unutra hahaha, a sada zna da jes' hahahahahhahahaha...

Ej cure to sa zatvorom je bas jezivo :((, ja ovih dana opet na Portolaku, i evo citav dan pomalo visim u toaletu, nesto kao proliv ali ne non stop vec pomalo, ali ciiiiiiiiiiitav dan. Kontam hajde opet i to bolje nego ono natezanje silno. A sutra aBd idem u DM da kupim sok od suhih sljiva da i to probam!

25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot!
09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 10882
16.1.2012 21:47:09   
soraya
ma jok, kaze umoran...razumijem ga, ustao jadan u 6 pa u Sarajevo na posao, dosao s posla u pola 6 i odmah sjeo ponovo u auto i mene vozio u Zenicu u bolnicu, bas mi ga zao pa cu ga veceras postediti ali je sutra gotov :)))

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 10883
16.1.2012 21:49:00   
teacher75
ja se bas patim, imam i hemeroide, iskoce vani pravo nakon natezanja pa ih nekako uvucem, boliuser posted image bas mi muka kad moram u wcuser posted image koji cepici se smiju koristiti i koliko cesto, koliko dugo?

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Lulu_08)
Neposredna veza do poruke: 10884
16.1.2012 21:51:18   
Lulu_08
tiki a joooj, hemoroidi su kriza totalna, i ja ih imam, za sada jos ne bole ali bojim se obzirom da tek ulazim u 4ti mjesec na sta ce liciti ostatak trudnoce? A ne znam koji cepici smiju i kako funkcionise, to jos nisam probala.

soraya, pa hajde odmorite do sutra onda jos hehehe, i onako cete se pozeliti keksa narednih 40ak dana hehehehe...

Neposredna veza do poruke: 10885
16.1.2012 21:52:10   
teacher75

ma jok, kaze umoran...razumijem ga, ustao jadan u 6 pa u Sarajevo na posao, dosao s posla u pola 6 i odmah sjeo ponovo u auto i mene vozio u Zenicu u bolnicu, bas mi ga zao pa cu ga veceras postediti ali je sutra gotov :)))

mm je danima umoran, bas mu je kriza ova prosla sedmica bila. radio je od jutra do mraka, nekidan do 5 ujutro pa odspavao par sati pa opet na posao, a sinoc zavrsio u 3 ujutro pa danas hb nije imao posla i prespavao citav dan, tek u 7 veceras se probudio, kaze nije nizasta. trebace mu jos dan-dva da dodje sebiuser posted image a meni ionako nije do keksa sa ovim hemeroidima, bas sam fujuser posted image

(odgovor članu soraya)
Neposredna veza do poruke: 10886
16.1.2012 22:01:55   
ellam
zene znate li moze li MM prisustvovati porodu u Vojnoj?

"O, ženo čista, majko plemenita, tvoja materica je mjesto ove počasti, posjećuje te melek, tu započinje stvaranje, pa se boj Stvoritelja i zahvaljuj Mu, ibadet mu čini, da bi tebe i tvoje potomstvo uveo u vječni Džennet!"

Neposredna veza do poruke: 10887
16.1.2012 22:01:59   
Lulu_08
Aj tiki tm se bas preforsirao ovih dana. Moj na godisnjem se bas onako skolski odmori, zaspi navece kao bebica oko 8 na kaucu hehe, ujutro ustane pa smo znali u toku dana odspavati oboje kao mala djecica hahaha. Medjutim sada ce imati dosta posla, ali dobro nekada mu naleti da moze par dana laganini tempom raditi i odmarati.

Neposredna veza do poruke: 10888
16.1.2012 22:03:48   
raja_ringe
ebeemu misa pa zar su i hemoroidi sastavni dio trudnoce :O.. koliko su zene stvarno jake i sa čim sve deverju svaka nam čast :)

Tičerko i mamina princezo jeste li probale sa sjemenom lana?

Ja vas pozdrvljam, mi skinuli prvu sezonu King of Queens..odo smo gledati..laku noć

"Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori, a fukara se obogati!" (I. Andrić)

Neposredna veza do poruke: 10889
16.1.2012 22:06:38   
Lulu_08
I hatesput je to navodila kao primjer rjesenja tvrde stolice i zatvora, laneno sjeme izmiksati ostaviti u casu jogurta preko noci i ujutro nataste popiti!

(odgovor članu raja_ringe)
Neposredna veza do poruke: 10890
16.1.2012 22:07:35   
teacher75

IZVORNA PORUKA: raja_ringe

ebeemu misa pa zar su i hemoroidi sastavni dio trudnoce :O.. koliko su zene stvarno jake i sa čim sve deverju svaka nam čast :)

Tičerko i mamina princezo jeste li probale sa sjemenom lana?

Ja vas pozdrvljam, mi skinuli prvu sezonu King of Queens..odo smo gledati..laku noć

ma ne godi mi jogurt nikako, odmah me uhvati kiselina a ne znam na koji nacin da ga jedem osi ms jogurtom. ja u prosloj trudnoci nisam imala problema sa hemeroidima a sad uzasuser posted image

(odgovor članu raja_ringe)
Neposredna veza do poruke: 10891
16.1.2012 22:08:38   
soraya
IZVORNA PORUKA: teacher75

mm je danima umoran, bas mu je kriza ova prosla sedmica bila. radio je od jutra do mraka, nekidan do 5 ujutro pa odspavao par sati pa opet na posao, a sinoc zavrsio u 3 ujutro pa danas hb nije imao posla i prespavao citav dan, tek u 7 veceras se probudio, kaze nije nizasta. trebace mu jos dan-dva da dodje sebiuser posted image a meni ionako nije do keksa sa ovim hemeroidima, bas sam fujuser posted image

Ma nije ni meni nesto posebno do keksa ali moram da ubrzam otvaranje, a sto se mora nije tesko user posted image  a i sto Djana rece necemo moci 40 dana pa mi valja iskoristiti ovaj period maksimalno :)

Neposredna veza do poruke: 10892
16.1.2012 22:09:13   
teacher75

IZVORNA PORUKA: Djana

Aj tiki tm se bas preforsirao ovih dana. Moj na godisnjem se bas onako skolski odmori, zaspi navece kao bebica oko 8 na kaucu hehe, ujutro ustane pa smo znali u toku dana odspavati oboje kao mala djecica hahaha. Medjutim sada ce imati dosta posla, ali dobro nekada mu naleti da moze par dana laganini tempom raditi i odmarati.

i kod mog je slicno, prva polovina mjeseca mu je kriticna i ne zna gdje udara, a u 2. polovini je sve laganini i nekad nista ne mora raditi pa spava i odmara po citav danuser posted image

(odgovor članu Lulu_08)
Neposredna veza do poruke: 10893
16.1.2012 22:11:04   
teacher75

Ma nije ni meni nesto posebno do keksa ali moram da ubrzam otvaranje, a sto se mora nije tesko user posted image  a i sto Djana rece necemo moci 40 dana pa mi valja iskoristiti ovaj period maksimalno :)

kakvih 40 dana! ja prosli put nisam smjela najmanje 2 mjeseca nakon poroda, pa sam prvo otisla do ginekologa da vidim jel to sve fino zaraslo pa onda u akcijuuser posted image

(odgovor članu soraya)
Neposredna veza do poruke: 10894
16.1.2012 22:21:09   
soraya
ma sta, draga Tičerko, nije valjda da cu morati cekati toliko na keks??? pa poludit cu....ja sve kontam 40 dana, pa proci ce brzo...kad se ti pojavljujes sa ovom informacijom, uh,uh, jadna ja....sto je neko jednom na ovom forumu rekao pa opet cu postati djevica hahaha

Neposredna veza do poruke: 10895
16.1.2012 22:22:02   
teacher75
tako sam se i osjecala vjeruj mi, ko da mi je prvi putuser posted image

(odgovor članu soraya)
Neposredna veza do poruke: 10896
16.1.2012 22:26:21   
gerberka
HB mene su zaobisli tvrda stolica a pogottov ta cuda..mada hajd tvrda stolica se moze i podnijeti ali hemeroidi user posted image nadam se da necu dobiti na porodu user posted image

ja mislim da je keks stvar psihe, moaj sestra je odmah nakon 40 dana user posted image

Neposredna veza do poruke: 10897
16.1.2012 22:31:42   
gerberka
djana za sta je sok od suhih sljiva? mozda da ga i ja kupim zbog krvne slike? user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 10898
16.1.2012 22:36:28   
mamina princeza
nema sta ja od prirodnih stvari ne probavam al kod mene kad zapne to ne pomaze valjda zato sto j aimama lijena crijeva i mimo trudnoce. hemoroide imam oduvijek ... bas velike i naravno u ovim uslovima se upale , al imam ovu hadensu kremu koja meni bas pomogne pa ne bole hB iako nekad krvare al sta cu im. Mene bas stomak boli od zatvora tegoba i to mi je gore od hemorodia. Doduse sad je bas pretjeralo jer 7-8 dana nisam bas nikako isla al bas nikako ni s natezanjem da izvinete....

nisam ljubitelj cepica al sta cu. dulxolax je meni dokotr rekao pa sam te i uzela. vidjecermo hocel pomoci. sljiva sam pojela kilama , soka od sljive isom ito , lan uzimam redovno , omegu pijem , magnezij pijem ... puru pojedem s vrmena na vrijeme zalijem donatom i kivijem , jogurt al dzaba.....

neko drugi bi se bas da izvinete .... :))) al kod mene su crijeva inace zeznuta i bez trudnoce pa sad jos dodatno jer nema prostora.

valjda sutra ne budem dobila jos vece bolove kad cepic djeluje jer inace ne volim kako djeluje al nemam vise izbora. dokotr mi je rekao a i evo upravo sam citala i da infekcije mokracnog mjehura i vaginane mogu nastati bas zbog zatvora....

Moja princeza 04.07.2008
Moj princ 26.02.2012

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 10899
16.1.2012 22:36:54   
mamina princeza

tako sam se i osjecala vjeruj mi, ko da mi je prvi putuser posted image

ja sam jos i prokrvarila bas ko da je prvi put:)

< Poruku je uredio mamina princeza -- 16.1.2012 22:37:26 >

Moja princeza 04.07.2008
Moj princ 26.02.2012

Neposredna veza do poruke: 10900
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  434 435 [436] 437 438   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  434 435 [436] 437 438   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *