|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  437 438 [439] 440 441   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT)
17.1.2012 12:32:28   
Lana_
joj znači jedna nam već otišla roditi,a druga sutra,jej biće bebica...
eh ja sam napokon našla krevet za svoju curicu i to u Adaxu,a što je najbolje otvara nam se u 4mj u Mostaru user posted image a ovaj njen ću samo da lijepo obojim i spreman za bebicu da bude aBd..user posted image

* 22.3.2009. * prva ljubav
* 10.7.2012.* druga ljubav

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 10951
17.1.2012 12:32:54   
pauza
uh, odmah me trema uhvati... jos jedna moja terminusa se poradja!!! dzenyA, sretnoooooo!!! Neka ti Dragi Allah olaksa porod i da sve bude u redu:-))
Arina, duso ti sutra ako Bog da, samo neka bude s hajrom.... mi smo uz tebe, to znas:-))
izgleda da cu ja ipak biti zadnja od ove nase skupine:-)) tek u nedelju imam pregled, a termin 24.01..... imam tremuuuuuuuuuu:-))))
a Djano, ako ce ti biti lakse, ja sam u vecoj krizi od tebe.... sinoc sam imala neke mokre snove i da prostis i vrhunac u snu bio!!! e, možeš misliti kakva mi je kriza:-))) tuge moje.... ne osjetim ovako da mi je dosla zuta minuta, ali organizmu fali, vidis cim jadna u snu svrsavam haahahahah
e, a sta nam je sa anelo, nije valjda jos u sopingu??:-))

< Poruku je uredio pauza -- 17.1.2012 12:34:29 >

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 10952
17.1.2012 12:35:23   
gerberka
ej vi koje svršavate u snu ili na javi...lude ste majke mi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja odoh da spremim neke svoje stvarcice i imamo jos kojus itnicu danas kupiti pa cu uhavtiti muza..dosta je kriza user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu pauza)
Neposredna veza do poruke: 10953
17.1.2012 13:03:52   
Bebica11
Arina sretno i hairli sutra aBd i ostalima takodjeruser posted image

"Gospodaru moj, daj da ja i neki potomci moji obavljamo molitvu; Gospodaru naš, Ti usliši molbu moju!"( Ibrahim 40)

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 10954
17.1.2012 13:04:12   
ellam
megi hvala ti na inform. to mi je pravo bitno.

u mene je sve nesto krenulo od jutros ... prvo se nisam naspavala nikako, bas sam se napatila. onda ustala grlo se upalilo, kud ce bas sad.... pa mi u kuhinji puce cijev u sudoperu, procuri sve dole ispod.... zvala MM da odmah dodje s posla, ja nista ne mogu sama. u tom dodjose majstori za telefon da naprave. helem nekakav zabunluk da Bog sacuva user posted image

da mi je sad jest samo da dodjem sebi, a kuhinja u haosu....

a veceras nam je kontrola u 6 kod dr. jos ginekoloski pregled, nesto me i tog strah.

utusi vas ja user posted image

"O, ženo čista, majko plemenita, tvoja materica je mjesto ove počasti, posjećuje te melek, tu započinje stvaranje, pa se boj Stvoritelja i zahvaljuj Mu, ibadet mu čini, da bi tebe i tvoje potomstvo uveo u vječni Džennet!"

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 10955
17.1.2012 13:19:30   
gerberka
arinaa, dzenya drzimo palceve user posted image

ellam sretno draga danas.user posted image user posted image user posted image user posted image .de pitaj dr sta se smije za upaljeno grlo..ja se evo prirodno lijecim

mene uhvatilo gnježdenje, perem sve sto mi u ruke dođeuser posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)

(odgovor članu ellam)
Neposredna veza do poruke: 10956
17.1.2012 13:40:22   
megi
ellam nema na cemu
nadam se da ce veceras sve biti u redu user posted image

joj mene i u ovoj trudnoci opet boli koza, hahahahah kako smijesno zvuci ali na vrhui stomaka tacno ispod grudi ko da me je neko ozario kako to pece, boli nikako ne mogu da s enamjestim
mogu misliti kolegi na poslu sma vise na vrh glave kukanjem i uzdisanjem user posted image

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 10957
17.1.2012 14:13:50   
veki_aki
e ode nam denyA da doceka svojuuser posted image !Nek joj je sretno i sto laksi porod, drzim fige!
Ellam sta to kod tebe kursluz u kuci, ma hajd da se sve to sredit, obicno to tako i ide u paketuuser posted image . Sretno na pregledu veceras, da sve bude ok!
Arina drzim ti fige da ti ovaj porod bude jos laksi i od proslog, da sve prodje super!
E pauzo, Djana sta to vas sad hvatauser posted image , ma zar se ne moze to nikako olaksat? Pa brate kad coek dodje pa polakouser posted image
Gerbo kako grlo?
Mama21e dje si ti, nije valjda da jos bolujes?
Mrgice, sigurno nemas kad sad na ans mislit, uzivas doleuser posted image
Jakotuzna se odavno nejavlja, il ja neupratih?
E kupila sam sebi trudnicke cne hlace na peglu na pijaci za 30km, ma super su, poslje poroda cu ih moci isto nosat ispod neke tunike dok skroz stomo ne ishlapiuser posted image
Pozzzzzzzzzz, odem dalje raduckat!

(odgovor članu megi)
Neposredna veza do poruke: 10958
17.1.2012 14:33:16   
soraya
evo mene vratila se iz setnje!
gerberko tako i treba, pokazi zube. dosta tih doktora je prepotentno i nafurano, treba im pokazati gdje im je mjesto. bas se dobro ismijah dok sam citala tvoju pricu, cuj bolovanje od 2 dana, presmijesno.

Arina kako si ti, pripremas li se za sutrasnji dan? ima li treme, naravno one pozitivne? zelim ti srecu i da nam se brzo oporavis!

Ellam kod tebe bas dinamicno. kad krene onda bas krene. ma ne sekiraj se za veceras, bit ce to sve ako Bog da u redu, samo se oposti.

Djana ti znas kako kazu nasi ljudi strpljen-spasen, prema tome pricekaj jos malo dok ne udjes u sigurnu zonu, a onda navali na cojka :)

(odgovor članu veki_aki)
Neposredna veza do poruke: 10959
17.1.2012 14:35:37   
gerberka
veki_aki grlo bolje user posted image super za hlace, ma mozes ih se nanosat bas user posted image

soraya draga kako si ti user posted image ma i meni je bilo smijesno dvodnevno bolovanje al tek kad stigoh kuci, tamo sam se zapalila user posted image

(odgovor članu soraya)
Neposredna veza do poruke: 10960
17.1.2012 14:38:37   
soraya
sad sam super, jutros sam se malo uplasila ,ta situacija sa krvarenjem ali sam malko bila vani pa sam zaboravila na sve.
sinoc sam ti bila u tvojoj Zenici :)))

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 10961
17.1.2012 14:40:24   
gerberka
cccc, i nisi rekla da dolazis a kamoli da navratis user posted image

(odgovor članu soraya)
Neposredna veza do poruke: 10962
17.1.2012 14:42:01   
raja_ringe
dzenyA  neka je sa srećomuser posted image user posted image user posted image ..arina ima li treme??

Gerbo da ne pročitah tvoj post ne bi ni znala koji je datum, uh janura dobro odmako..

Pauzo nije ni tebi loše, bolje makar i u snu nego nikakao

Ja danas odoh vidjeti onaj jastuk za trudnice u keni, ako ne bude valjao onda ću naručiti onaj happy baby club, iako ne znam ni šta tačno očekujem od njega user posted image user posted image .

"Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori, a fukara se obogati!" (I. Andrić)

(odgovor članu veki_aki)
Neposredna veza do poruke: 10963
17.1.2012 14:49:45   
soraya
IZVORNA PORUKA: gerberka

cccc, i nisi rekla da dolazis a kamoli da navratis user posted image

eto mene opet u nedjelju, ali pretpostavljma da cu tada definitivno ostati u bolnici! bila sam na kontroli pa sam obavila kontrolu i odmah nazad kuci. inace cesto dolazim u trzni, pa kad se mi malo ppridignemo i bebice malo porastu valja nam sjesti na kaficu, pa da malo razmjenjujemo iskustva,heheheh
kad ti ono rece da bi trebala u bolnicu, mozda nam se termini i podudare....

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 10964
17.1.2012 15:00:18   
soraya
IZVORNA PORUKA: pauza

uh, odmah me trema uhvati... jos jedna moja terminusa se poradja!!! dzenyA, sretnoooooo!!! Neka ti Dragi Allah olaksa porod i da sve bude u redu:-))
Arina, duso ti sutra ako Bog da, samo neka bude s hajrom.... mi smo uz tebe, to znas:-))
izgleda da cu ja ipak biti zadnja od ove nase skupine:-)) tek u nedelju imam pregled, a termin 24.01..... imam tremuuuuuuuuuu:-))))
a Djano, ako ce ti biti lakse, ja sam u vecoj krizi od tebe.... sinoc sam imala neke mokre snove i da prostis i vrhunac u snu bio!!! e, možeš misliti kakva mi je kriza:-))) tuge moje.... ne osjetim ovako da mi je dosla zuta minuta, ali organizmu fali, vidis cim jadna u snu svrsavam haahahahah
e, a sta nam je sa anelo, nije valjda jos u sopingu??:-))

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  trudnicka je muka pregolemauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pauza)
Neposredna veza do poruke: 10965
17.1.2012 15:19:33   
teacher75
vratila se sada s posla, jedva sam dosla, tako sam teska, uzas jedan, jos me pritisce u donjem dijelu stomaka i pubicna kost ,bas me boli kad hodam, nije me prije ovako boljelouser posted image isla kod dr da mi da uputnice za urin, moram ponovo vaditi, nije mi bas biolo kako treba zadnji put, pa mi rekla da odmaram sto vise...

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu soraya)
Neposredna veza do poruke: 10966
17.1.2012 15:20:07   
gerberka
soraya, ja cu u pon nazvati dr, on planira da ja legnem u bolnicu 23, ponedeljak..al ja se nadam da necu..pa ako izbegnem onda se vidimo u trznom user posted image sretno mila user posted image

(odgovor članu soraya)
Neposredna veza do poruke: 10967
17.1.2012 15:34:25   
soraya
hvala gerbice!

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 10968
17.1.2012 15:47:10   
mama21e
Bembelice moje, ja sam vam pravo lose, ova prehlada nikako da ode user posted image A sto je najgore jutros krvarila, i odem odmah doktoru, kad imam gljivicnu infekciju user posted image opet da se mazem canesten kremom i da stavljam canesten vaginalete. Nikako rahat da budem...

dzenyA i Arina sretno mile, da vam Allag dragi olaksa i da s lahkocom donesete na ovaj svijet zive i zdrave bebice user posted image

veki_aki pa sta bi, nadam se da nije sta ozbiljno s mmuser posted image Da se ako Bog da sto prije pomirite, i nemoj slucajno da se sekiras user posted image user posted image

ellam user posted image user posted image da svi problemcici prodju.

Bebice pa gdje si ti, kako si? kako nam je Naimica?

Boze ne prepustaj me samoj sebi ni na treptaj oka!

¦ 28.05.2012. ...moje srce kuca za tebe pahuljo moja mirisna...¦

(odgovor članu soraya)
Neposredna veza do poruke: 10969
17.1.2012 16:09:33   
anđelo
Pauzo moja,nisam ti u šopngu,pokupovala sam sve što treba,još ormarić,krevetić i higijenu.Bila sam na kontroli kod svog dr.na jezeru.Bebu slabije osjećam ovih dana.Uočio je s jedne strane maternice ponovo kontrakcije.Ja mu ispričala i za onaj slučaj kad mi se stvrdnuo stomak i kad sam imala manje bolove.Sad mi je dao da pijem lego fer,i da vadim krvnu sliku,i urin.Ako sve povadim do petka,da mu se javim i vodi me kod interniste na ekg.Ako bi moji otkucaji srca bili normalni i dobri,onda da mu uključi ginipral i ispoptin.Kaže da sumnja na prijevremeni porod.Kažem ja njemu,nemojte me više na prijevremeni,ja sam jedno nedonošče podigla znate li kolika je to patnja.Sve ću piti ,samo da rodim na vakat.On kaže da nam je da izguramo do 39 nedelje.Dobra vjest je da beba ima 1,335 grama i da je naprednija za jednu sedmicu.Dobro se razvija i sve to,ali sam i na ultrazvuku vidjela da je mirnija ,dal spava il šta?Okrenuo se bebi,sad mali beg sjedi ,zato  ga više ne osjećam da mi glavicom pritišće mjehur.Dr.kaže da to što ga slabije osjećam ,može biti zato što se beba okrenula.Samo molim dragog Allaha da izguramo do kraja ,da uđemo u 9-ti.user posted image

Mamin crnooki lijepi dječak...moj prvi uzdah 2005. . Sva ljubav svjeta je u okicama tvojim,zvijezdo moja. 2012

(odgovor članu mama21e)
Neposredna veza do poruke: 10970
17.1.2012 16:18:22   
mama21e
anđelo nemoj samo da se sekiras, bice to ako Bog da uredu. A jel to ti ne pijes ginipral? user posted image za majeno sunce...

(odgovor članu anđelo)
Neposredna veza do poruke: 10971
17.1.2012 16:27:50   
Bebica11
mama21e bas mi je zao sto se sekiras, lezi miruj, bice ok aBd, manje slatka pij jogurt radi gljivica
N ima jos grcice, evo tek zaspala pa malo citam sta ima kod vasuser posted image

andjelo ne sekiraj se nek je bebi ziv zdrav, a izguraces aBd, i meni su govorili pa sam stigla do termina, ako treba lezi miruj samo da bebac prevali 2kg da ne moras po bolnicama aBd a ima pofinu kilazu za sedmice masaAllah, SAMO MIRUJ

"Gospodaru moj, daj da ja i neki potomci moji obavljamo molitvu; Gospodaru naš, Ti usliši molbu moju!"( Ibrahim 40)

(odgovor članu mama21e)
Neposredna veza do poruke: 10972
17.1.2012 16:29:09   
veki_aki
Andjelo, nadam se da ce sve biti ok, pa nema jos puno moze se valjda izgurat. Cuvaj se i ne sekiraj kolik mozes, saljem user posted image
Mama21euser posted image  da sto prije ozdravis!
Pusa odem ja kuci napokon!

(odgovor članu mama21e)
Neposredna veza do poruke: 10973
17.1.2012 16:29:53   
jakosretna
gdje ste mi debeljuce moje kako ste mi ,kako bebace napreduju.Moje kolegice sto ih poznajem sve su se porodile u ovo dana a neke su tek trudne sledeci je red na mene,ja nemam mira od mog malenog zlata ubi me stalno se vrcka .
user posted image .
veliki user posted image za sve vas user posted image

(odgovor članu mama21e)
Neposredna veza do poruke: 10974
17.1.2012 16:36:27   
mama21e

IZVORNA PORUKA: Bebica11

mama21e bas mi je zao sto se sekiras, lezi miruj, bice ok aBd, manje slatka pij jogurt radi gljivica
N ima jos grcice, evo tek zaspala pa malo citam sta ima kod vasuser posted image

andjelo ne sekiraj se nek je bebi ziv zdrav, a izguraces aBd, i meni su govorili pa sam stigla do termina, ako treba lezi miruj samo da bebac prevali 2kg da ne moras po bolnicama aBd a ima pofinu kilazu za sedmice masaAllah, SAMO MIRUJ

E draga jutros kad sam vidjela krv oduzela sam se, i hvala Bogu kad sam otisla doktrou i kad je vidio da je infekcija odmah mi je bilo lakse, samo nek nije oko bebice nesto.
E dusa malena, da joj ako Bog da sto prije prodju i da ti barem malo rahat budes. Jubi je user posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 10975
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  437 438 [439] 440 441   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  437 438 [439] 440 441   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *