Lulu_08
|
IZVORNA PORUKA: Arina Djanooooo...umiri se...te bubice iz glave moras izbaciti...jos malo.....dok se mrvica ne ucvrsti...dok se sve jos malo .maloooo ne ucvrsti...ipak orgazam je kontrakcija....no.no.no......igrati se..... U tuš se rashladitiiiii ......ne traziti djavla..... Hahaha legendo moja znala sam ja da ces mi ti odgovoriti hehehe, rashladila sam se setala i pretjerala sa setnjom sad me evo sve boli da mi nije ni do mene a kamoli do khmkhmkhm. Nego......ko ce nama sutra aBd bebija donjeti na svijet, aaaaaaaaaa ARINA nasa aBd! Sretno milaaaa, da se aBd sve sa srecom zavrsi i prodje u najboljem mogucem redu!!!!! IZVORNA PORUKA: pauza uh, odmah me trema uhvati... jos jedna moja terminusa se poradja!!! dzenyA, sretnoooooo!!! Neka ti Dragi Allah olaksa porod i da sve bude u redu:-)) Arina, duso ti sutra ako Bog da, samo neka bude s hajrom.... mi smo uz tebe, to znas:-)) izgleda da cu ja ipak biti zadnja od ove nase skupine:-)) tek u nedelju imam pregled, a termin 24.01..... imam tremuuuuuuuuuu:-)))) a Djano, ako ce ti biti lakse, ja sam u vecoj krizi od tebe.... sinoc sam imala neke mokre snove i da prostis i vrhunac u snu bio!!! e, možeš misliti kakva mi je kriza:-))) tuge moje.... ne osjetim ovako da mi je dosla zuta minuta, ali organizmu fali, vidis cim jadna u snu svrsavam haahahahah e, a sta nam je sa anelo, nije valjda jos u sopingu??:-)) Eeeeeeeeee razumijem te pauzo i meni se ovo dva put desilo, ali bas poslje onog krvarenja pa se probudim sva u strahu da nece nesto biti bebi nedaj Boze, ma ludost majke mi hormoni me UBISE hahahahaha.... IZVORNA PORUKA: gerberka ej vi koje svršavate u snu ili na javi...lude ste majke mi ja odoh da spremim neke svoje stvarcice i imamo jos kojus itnicu danas kupiti pa cu uhavtiti muza..dosta je kriza Hahahahaha sto smo ludi, pa to je normala jbg a pogotovo hormoni luduju hahahahah. Nego fino si ti sredila sestru u DZ neka si vala bas hehehehehe, super da si dosla do normalnog doktora hB!!! IZVORNA PORUKA: veki_aki e ode nam denyA da doceka svoju !Nek joj je sretno i sto laksi porod, drzim fige! Ellam sta to kod tebe kursluz u kuci, ma hajd da se sve to sredit, obicno to tako i ide u paketu . Sretno na pregledu veceras, da sve bude ok! Arina drzim ti fige da ti ovaj porod bude jos laksi i od proslog, da sve prodje super! E pauzo, Djana sta to vas sad hvata , ma zar se ne moze to nikako olaksat? Pa brate kad coek dodje pa polako Gerbo kako grlo? Mama21e dje si ti, nije valjda da jos bolujes? Mrgice, sigurno nemas kad sad na ans mislit, uzivas dole Jakotuzna se odavno nejavlja, il ja neupratih? E kupila sam sebi trudnicke cne hlace na peglu na pijaci za 30km, ma super su, poslje poroda cu ih moci isto nosat ispod neke tunike dok skroz stomo ne ishlapi Pozzzzzzzzzz, odem dalje raduckat! Ma veki_aki pa nema cove do marta bona hahaha, hajde valjda izdrzim ili cu popustit u snu ko i pauza hehehehehe.... Ja danas isla u setnju da se malo hormoni smire i naravno pretjerala i od posljepodne kako sam L. dovela kuci me razvaljuje prvo pupo pa se smirio pa sada ledja i noge a joj bljak, aBd da se smiri u toku noci bar....