|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  411 412 [413] 414 415   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT)
12.1.2012 18:06:47   
teacher75
IZVORNA PORUKA: anđelo

Dobar jutar,trudnjače moje.....pusica user posted image .
Vidim već se polahko priprema vaše tjelo.Sve je to dodobro,nema brigeuser posted image
Vidim Tičerka bila sinoć na vježbicama na Otoci.Tičerko,bila sam i ja.Koji red si bila,jel do stolica ili do lavaboauser posted image

bila skroz na kraju, kad se udje pravo skroz pa udesnouser posted image a gdje si ti sjedila?ja sam ona sto je na 5. spratu bez liftauser posted image user posted image

< Poruku je uredio teacher75 -- 12.1.2012 18:07:11 >

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu anđelo)
Neposredna veza do poruke: 10301
12.1.2012 18:08:07   
teacher75

Moram da vas pitam za jastuk za dojenje/trudnice.Jel ima neka od vas i kakvi su?Jel bolji onaj s običnim punjenjem,ili sa silikonskim ,ili s heljdinim?U čemu je razlika između njih?Meni sinoć jedna trudnica na vježbicama reče da je bolji ovaj s običnim punjenjem,jer kao ovi sa heljdom ili sa silikonskim punjenjem nakon nekog vremena izgube svoj oblik.Sve se saspe u jedan ćošak,pa poslije da bi podojio bebu moraš prvo kuglice u jastuku fino rasporedit ,jer sve odu na jednu stranuuser posted image

ja to nisam imala u prosloj trudnoci, ne znam ni sta ce mi touser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu anđelo)
Neposredna veza do poruke: 10302
12.1.2012 18:13:29   
teacher75

IZVORNA PORUKA: Arina

IZVORNA PORUKA: dush

Kako znate kada beba stuca? U kojoj sedmici otrpilike pocne da stuca?
pa nekako u 8 i 9. mjesecu.....bar kod mene...mozda je i prije ali ja nisam osjetila....a osjeti se onako na jednom mjestu  se desava tako ko mali kucaji svakih 2-3 sekunde...i traje tako ko neki otkucaji srca....i kad stavis ruku na to mjesto i dalje kuca...nije ono da stane da se osjeca...ko kad se mrda pa stavis ruku a on stane ko u inat...ovo traje onda ....pa sta ja znam nekad manje nekad vise...prosjecno oko 4-5 min.....user posted image

lana je pravo puno stucala, ne sjecam se kad je pocela, al ova sad beba nista josuser posted image

(odgovor članu Arina)
Neposredna veza do poruke: 10303
12.1.2012 18:50:20   
Selma Kikoebu
I ja sve cekam da moja user posted image pocne stucati, al izgleda rano jos user posted image

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 10304
12.1.2012 18:59:35   
Hurma
auuuuja se najedoh ananasa... kad procitah da nije ok zbog kontrakcija, kao treba ga jesti u devetom mjesecu... shit :(

(odgovor članu Selma Kikoebu)
Neposredna veza do poruke: 10305
12.1.2012 19:04:51   
Selma Kikoebu
Hej user posted image moje, ja juce i danas cijeli dan citam ove porodjajne price, pa se prepadnem, al kad dodjem do kraja price, onda mi bude lakse, pa onda opet ispocetka user posted image

(odgovor članu Hurma)
Neposredna veza do poruke: 10306
12.1.2012 19:13:26   
Hurma

IZVORNA PORUKA: Selma Kikoebu

Hej user posted image moje, ja juce i danas cijeli dan citam ove porodjajne price, pa se prepadnem, al kad dodjem do kraja price, onda mi bude lakse, pa onda opet ispocetka user posted image

cim se svaka od nas odluci za novu trudnocu i novi porod, onda je to nista... ja sam se od 10 ujutru do 20 uvece porađala i super... jedva cekam opet :)
uživaj u trudnoci, ne zamaraj se porodom...

Neposredna veza do poruke: 10307
12.1.2012 19:16:20   
Selma Kikoebu
IZVORNA PORUKA: Hurma

IZVORNA PORUKA: Selma Kikoebu

cim se svaka od nas odluci za novu trudnocu i novi porod, onda je to nista... ja sam se od 10 ujutru do 20 uvece porađala i super... jedva cekam opet :)
uživaj u trudnoci, ne zamaraj se porodom...

hvala Hurmice, ma ne bojim se ja, ja bih sad najradije isla da rodim, al rano je jos   Ja jedva cekam da vidim svoju bebicu. Znam da ce boliti, al isto tako znam i da ce proci

(odgovor članu Hurma)
Neposredna veza do poruke: 10308
12.1.2012 19:22:59   
bigmama5
bas tako draga moja i ja bih sad rodila....ali sinoc sam citala one price gdje su zene gubile bebe i u 8,9 mjesecu pa sam se nekakao prepala i glava me citav dan od toga boli apaurin pilauser posted image  

Neposredna veza do poruke: 10309
12.1.2012 19:24:12   
Selma Kikoebu
Sve ce biti kako dragi Bog odredi, nista se ti ne sikiraj i ne muci ni sebe ni bebu negativnim mislima. Sve ce biti dobro aBd.

(odgovor članu bigmama5)
Neposredna veza do poruke: 10310
12.1.2012 19:24:32   
bigmama5
ali ipak dace bog da sve bude ok i da se nase user posted image rode zive i zdrave... i molim boga da sve izguramo do kraja i da uzivamo sa svojimuser posted image

(odgovor članu bigmama5)
Neposredna veza do poruke: 10311
12.1.2012 19:26:31   
bigmama5
bas tako draga moja....user posted image

(odgovor članu bigmama5)
Neposredna veza do poruke: 10312
12.1.2012 20:48:57   
Arina
mi smo mashallah sutra u 39.-toj.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...hvala Allahu

(odgovor članu bigmama5)
Neposredna veza do poruke: 10313
12.1.2012 21:29:31   
bigmama5
cestitamouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Arina)
Neposredna veza do poruke: 10314
12.1.2012 22:29:36   
anđelo
IZVORNA PORUKA: teacher75

Dobar jutar,trudnjače moje.....pusica user posted image .
Vidim već se polahko priprema vaše tjelo.Sve je to dodobro,nema brigeuser posted image
Vidim Tičerka bila sinoć na vježbicama na Otoci.Tičerko,bila sam i ja.Koji red si bila,jel do stolica ili do lavaboauser posted image

bila skroz na kraju, kad se udje pravo skroz pa udesnouser posted image a gdje si ti sjedila?ja sam ona sto je na 5. spratu bez liftauser posted image user posted image

Onda bi to taman bilo ispod lavaboa,il sam ja šenula trudničkiuser posted image user posted image user posted image user posted image ?Ja sam bila u onom redu do narandžastih stolica,skoro na kraju do grijalice,3,4 žene ,pa ja.A jastuk nisam stigla kupiti u prošloj trudnoći,porodih se nenadano,a poslije se zabavila oko bebe.Sad nešto kontam žene ga hvale da je dobar,rasterećuje kičmu itd.A ne znam gdje da ga uzmem,i danas ga tražila ,al bezuspješno.Ima ovdje vidim na RR se prodaje sa punjenjem nekim,al ne znam kakav je .Sjećam se da su ga neke žene kupovale, ne znam jesul zadovoljne.user posted image
Sjećam se da je neka trudnica rekla da živi na 5-tom bez lifta,al se ne sjećam kojauser posted image Još  da kažem,pošto sam ja šopingholičar nenormalan,da sam upravo stigla iz druge ture šopinga.user posted image Nema ebemu jastuka nigdje.Otišla da kupim za bebu,a opet nisam ništa ,nego ovom malom čizme,i malo šminkiceuser posted image

Mamin crnooki lijepi dječak...moj prvi uzdah 2005. . Sva ljubav svjeta je u okicama tvojim,zvijezdo moja. 2012

Neposredna veza do poruke: 10315
12.1.2012 22:29:59   
mama21e

IZVORNA PORUKA: Arina

mi smo mashallah sutra u 39.-toj.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...hvala Allahu

mashaAllah, user posted image user posted image user posted image jos 5 dana ako Bog da i eto tebi tvog bebija user posted image

Boze ne prepustaj me samoj sebi ni na treptaj oka!

¦ 28.05.2012. ...moje srce kuca za tebe pahuljo moja mirisna...¦

(odgovor članu Arina)
Neposredna veza do poruke: 10316
12.1.2012 22:32:01   
mama21e
anđelo jel mozda znas do kad traje to snizenje u merkatoru?

(odgovor članu mama21e)
Neposredna veza do poruke: 10317
12.1.2012 22:43:29   
anđelo
IZVORNA PORUKA: mama21e

anđelo jel mozda znas do kad traje to snizenje u merkatoru?

E mila moja nisam gledala,ja sam većinu vremena gledala cjene ii masirala krstauser posted image A ako mi šta zapne za oko ja ubacim u korpuuser posted image .U intersportu je sniženje al tu je robica za djecu veću.Evo pravo dobre uzela sinu čizme na sniženju 50 km.
Žene moje,ova mala bebica što u meni raaste ,kao da mi je prva.Ja baš veze nemam šta kupiti za bebu,a sve moram kupiti,jer od sina sve podjelila.Osim krevetića,as-a (kolica imam)šta kupiti još.Imam dekice 2,posteljinu,ogradicu za krevetić.Šta još kupiti.Onaj latičar s kadicom i ne bi baš jer se beba u tako maloj kadici može kupat samo mjesec dana ,do dva.Ja bih radje da mi Pauzin majstor ormar napraviuser posted image user posted image user posted image .Šta još treba,kažite mi dok pare ne spiskam.user posted image user posted image user posted image user posted image

Mamin crnooki lijepi dječak...moj prvi uzdah 2005. . Sva ljubav svjeta je u okicama tvojim,zvijezdo moja. 2012

(odgovor članu mama21e)
Neposredna veza do poruke: 10318
12.1.2012 22:45:05   
teacher75
anđelo, vjerujes li mi da nisam upratila ni gdje je lavabo ni gdje je radijatoruser posted image a ko inace vodi vjezbe, jer samo berina il ima jos neko i kojim danima je koja?

(odgovor članu mama21e)
Neposredna veza do poruke: 10319
12.1.2012 22:47:09   
anđelo
IZVORNA PORUKA: teacher75

anđelo, vjerujes li mi da nisam upratila ni gdje je lavabo ni gdje je radijatoruser posted image a ko inace vodi vjezbe, jer samo berina il ima jos neko i kojim danima je koja?

Ja uvjek zatičem Berinu,i kad god odem u bilo koji od ponuđenih termina,nama Berinica vaziuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 10320
12.1.2012 22:49:45   
teacher75
mojoj drugarici se ona bas ne svidja, kaze da previse mahalauser posted image meni su u skerlica bile super- prosli put sam tamo isla

(odgovor članu anđelo)
Neposredna veza do poruke: 10321
12.1.2012 22:55:09   
mama21e
Mene opet kontrakcije uhvatile user posted image

Neposredna veza do poruke: 10322
12.1.2012 22:55:41   
anđelo
Nisam nikad u skerlića išla,možda odem do kraja trudnoćeuser posted image .Nego kažite šta još treba za bebu osim ovog šta sam nanabrojala da imam 

Neposredna veza do poruke: 10323
12.1.2012 22:55:49   
gerberka
žene , evo i mene user posted image

bili smo na uzv user posted image beba je mashAllah dobro user posted image
e sad po uzv smo punih 37 sedmica. Doktor nam zbog steriliteta i jednog spontanog predlaze da dođem prije termina lezati u bolnicu, da mi povadi nalaze i da me prati..ako buide prirodno super, ako bude za sekciju da imam spremne nalaze.
ja sad ne znam...u biti..ne leži mi se gore..dal je moguce da se dog da mi napravi prijem, al da dolazim na ctg i tako to..dal je neko tako uspio user posted image

neka je meni moj sin dobro, ostalo će se složiti user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

Neposredna veza do poruke: 10324
12.1.2012 22:57:22   
teacher75

Nisam nikad u skerlića išla,možda odem do kraja trudnoćeuser posted image .Nego kažite šta još treba za bebu osim ovog šta sam nanabrojala da imam 

imas onaj spisak ovdje negdje na nekoj temi, ja sam prosli put sve pokupovala po spisku, i ovaj cuuser posted image

(odgovor članu anđelo)
Neposredna veza do poruke: 10325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  411 412 [413] 414 415   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  411 412 [413] 414 415   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *