|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  408 409 [410] 411 412   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT)
12.1.2012 9:53:18   
gerberka
sve sto si opisala tako je i kod mene user posted image stvarno user posted image

samo mi nije jasno da ctg ne pokazuje te kontrakcije? meni jucer kaze dr nemas kontrakcija..jel to samo zato sto su laznjaci? meni su i ovi dosta za poroda user posted image user posted image user posted image

PLUS IMAM NEKA PROŽIGAVANJA LUDA U GOSPOĐI user posted image

< Poruku je uredio gerberka -- 12.1.2012 9:56:00 >

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu smajli80)
Neposredna veza do poruke: 10226
12.1.2012 10:02:31   
anđelo
Dobar jutar,trudnjače moje.....pusica user posted image .
Vidim već se polahko priprema vaše tjelo.Sve je to dodobro,nema brigeuser posted image
Vidim Tičerka bila sinoć na vježbicama na Otoci.Tičerko,bila sam i ja.Koji red si bila,jel do stolica ili do lavaboauser posted image

Mamin crnooki lijepi dječak...moj prvi uzdah 2005. . Sva ljubav svjeta je u okicama tvojim,zvijezdo moja. 2012

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 10227
12.1.2012 10:07:10   
gerberka
IZVORNA PORUKA: anđelo

Vidim Tičerka bila sinoć na vježbicama na Otoci.Tičerko,bila sam i ja.Koji red si bila,jel do stolica ili do lavaboauser posted image

sto nisi ustala i proderala se koo je ovdje tiččeeerrr user posted image user posted image user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)

(odgovor članu anđelo)
Neposredna veza do poruke: 10228
12.1.2012 10:09:42   
anđelo
IZVORNA PORUKA: gerberka

sto nisi ustala i proderala se koo je ovdje tiččeeerrr user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   trebala sam user posted image user posted image user posted image user posted image drugi put uradim touser posted image user posted image user posted image

Mamin crnooki lijepi dječak...moj prvi uzdah 2005. . Sva ljubav svjeta je u okicama tvojim,zvijezdo moja. 2012

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 10229
12.1.2012 10:11:53   
gerberka
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa ja, kad nece milom hoce silom user posted image user posted image

(odgovor članu anđelo)
Neposredna veza do poruke: 10230
12.1.2012 10:16:34   
anđelo
Moram da vas pitam za jastuk za dojenje/trudnice.Jel ima neka od vas i kakvi su?Jel bolji onaj s običnim punjenjem,ili sa silikonskim ,ili s heljdinim?U čemu je razlika između njih?Meni sinoć jedna trudnica na vježbicama reče da je bolji ovaj s običnim punjenjem,jer kao ovi sa heljdom ili sa silikonskim punjenjem nakon nekog vremena izgube svoj oblik.Sve se saspe u jedan ćošak,pa poslije da bi podojio bebu moraš prvo kuglice u jastuku fino rasporedit ,jer sve odu na jednu stranuuser posted image

(odgovor članu anđelo)
Neposredna veza do poruke: 10231
12.1.2012 10:18:05   
anđelo

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa ja, kad nece milom hoce silom user posted image user posted image

user posted image Nije Tičerka znala da ću ja doć,a nisam ni ja .U zadnji tren odlučila ić.Pitala je ona hoćel koja s rr vježbat?

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 10232
12.1.2012 10:27:48   
dzenyA
Jutro  zene ,jedva  se ja dovuko do laptopa ko razvlaka sam,al sad idemo jedan sat da dodjemo sebi,i bice to sve super,ja sinoc apaurin popila,ufatlo me nespavanje,nesto me bode sa svih strana,user posted image

(odgovor članu anđelo)
Neposredna veza do poruke: 10233
12.1.2012 10:30:49   
smajli80

sto mi je tesko pao ginipral..nikad se ovoliko nisam tresla a srce hoce da iskoci user posted image

Neznam zašto ti ga doc nije ukinuo,ušla si u 9mj.i ne vidim potrebu da ga više piješuser posted image .
Nas dve imamo imamo dijagnozu i u istoj smo ned. i uspjela sam dogurati dovde bez ijedne tablete(jest da je bilo bolova i straha od prijevremenog poroda).Posavjetuj se malo sa njim i pitaj ga ti ga ukine.Gynipral je dosta jak a po mom nemaš više potrebe da ga piješ.

Mamina velika curica 5.3.2008
Mamin mali dječak 26.1.2012.

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 10234
12.1.2012 10:34:57   
veki_aki
Dobro jutro moje bembele, kako ste mi danas? Kao sto andja rece, vama xxl trudnicama se tijelo opasno priprema eto nama puno user posted image ! Samo sad odmarajet, jedite, setajte ko moze, meni je to super doslo.
Ostale s i m trudniceuser posted image djeste kako ste? Ja opet nesto nikakva, opet se svadjala sa coekom u sebe, al hajd dan je tek poceo, mora malo sunce provirit. Danas mi onaj mali momak ide prvi put po knjizicu, pa da vidimo kako to sad fercera do sad je govorila uciteljica odlican. Eto da se malo pohvalim ovim velikim, dok je jos samuser posted image
Veliki user posted image  odem malo radit!

(odgovor članu dzenyA)
Neposredna veza do poruke: 10235
12.1.2012 10:36:54   
smajli80
Da ne živimo tako daleko jedna od druge pomislila bih da je majstor bio istiuser posted image user posted image user posted image .Ista dijagnoza,nedelja,spol,i sad lažnjaci-meni je to nešto jaaaako sujmljivouser posted image user posted image .

Mamina velika curica 5.3.2008
Mamin mali dječak 26.1.2012.

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 10236
12.1.2012 10:39:30   
dush

mene hvataju grcevi u nozi, a jucer se hvaliola sandrich da ih nemam user posted image

Tako sam se i ja hvalila da mi je trudnoca bez problema, pa 2x u bolnici i evo sada jos ovo sa bebinim user posted image .

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 10237
12.1.2012 10:43:31   
dzenyA
uh veki aki ko je veca svadjalica,ti ili tm, u sustini uvijek sam ja ZA svadju i kad treba i kad netreba ,ne skiraj se user posted image

(odgovor članu veki_aki)
Neposredna veza do poruke: 10238
12.1.2012 10:45:24   
dush
Dobro jutro i od mene user posted image

Nisam ni ja mogla spavati sinoc/jutros. U 5 se probudila da idem u wc i nikako zaspati poslie. Tek kada je mm otisao na posao oko 7 sam zaspala do 9. Mora da je bio pun mjesec :)

Mi sutra u 9 ujutro idemo na UZ da provjerimo srculence. A mama mi dolazi u subotu.

(odgovor članu dush)
Neposredna veza do poruke: 10239
12.1.2012 10:51:48   
veki_aki
e moja Deny ja sam ti katastrofa trudnica, sa prvim nista od ovaga nije bilo, sad sam praaaavo razdrazljiva, priznajem i do mene je nije samo do njegauser posted image  Ma ovaj zivot 100na sat ubi, odem u 7 dodjem u 6, pa on svoj fax ima ja svoj i tako u krug, jedva ovog velikog momcica da vidim gdje cu jos malog ugurat ne znamuser posted image  Eto sad kad sam se izjadala, lakse miuser posted image

(odgovor članu dush)
Neposredna veza do poruke: 10240
12.1.2012 10:52:55   
veki_aki
zaboravih spomenut da smo se svdjali jer je odspavao sta vremena a nije mi usisao kao sto je obecao, eto saduser posted image

(odgovor članu veki_aki)
Neposredna veza do poruke: 10241
12.1.2012 10:56:51   
Sandrich

IZVORNA PORUKA: dush

Dobro jutro i od mene user posted image

Nisam ni ja mogla spavati sinoc/jutros. U 5 se probudila da idem u wc i nikako zaspati poslie. Tek kada je mm otisao na posao oko 7 sam zaspala do 9. Mora da je bio pun mjesec :)

Mi sutra u 9 ujutro idemo na UZ da provjerimo srculence. A mama mi dolazi u subotu.

Sretno Dush! user posted image za user posted image pa da nas sutra obradujes sa lijepim vijestima abd user posted image

Nas mali princ dosao na svijet 9.2.2012.
Carko broj dva nas obradovao 29.11.2013.

(odgovor članu dush)
Neposredna veza do poruke: 10242
12.1.2012 11:06:07   
veki_aki
dush kakvo je stanje sad sa malim user posted image ? Znam da si se nest zalila na svog ginekologa...Jel to sutra kardiolog?Saljem user posted image

(odgovor članu Sandrich)
Neposredna veza do poruke: 10243
12.1.2012 11:07:39   
ellam
veki_aki veceras kad dodje vi fino tu svadjicu rijesite na naljepse nacin :)))))

terminuse moje da prijavim i ja imam grceve-kontrakcije maternice, stvrdne se jako jako, ja legnem tad da malo omeksa i tako. ziganja u gospoji takodje ponekad...

ja se moram sad bavit naukom user posted image pa odoh...

veliki user posted image svima

"O, ženo čista, majko plemenita, tvoja materica je mjesto ove počasti, posjećuje te melek, tu započinje stvaranje, pa se boj Stvoritelja i zahvaljuj Mu, ibadet mu čini, da bi tebe i tvoje potomstvo uveo u vječni Džennet!"

(odgovor članu Sandrich)
Neposredna veza do poruke: 10244
12.1.2012 11:24:00   
soraya
jutro!!! jeste li se naspavale? ja opet oka nisam sklopila, ako se ovako nastavi nece valjati. Umjesto da pajkim i skupljam snagu, ja sam kao vampir. Ako i veceras bude ovako stanje ne preostaje mi nista drugo nego da drmnem jedan apaurin, iako sad pred kraj trudnoce izbjegavam bilo kakve tablete.....
Sinoc me grlo boljelo, pa stavila oblogu, popila cajcek sa limunom i medom i drmnula bijelog luka i sada mi je malo lakse.
Arina kako je kod tebe grlo? je li ista popustilo?

I kod mene se tijelo polahko priprema, imam menstrualne bolove danas su nesto intenzivniji, jutros bilo i probadanja u ledjima....priblizava seuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ellam)
Neposredna veza do poruke: 10245
12.1.2012 11:30:53   
anđelo
Ja sam isto sinoć oko pola pet se probudila i prevrtala se u krevetu.Boli me i desni i ljevi bok,tačno više ne znam kako da se namjestim.Kad legnem na leđa 15-tak minuta bude lakše,al mi se onda vrti u glavi.Vjerovatno ,što Pauza kaže ,beba pritisne svojoj težinom onu arterijusredišnju,pa smanji se dotok krvi u mozak.Pa opet na bok,onda ta strana utrni,pa se prevrćem na drugi...helem komedija ...Zato da probam s tim jastukom spavat,al niko da mi preporuči koji da uzmemuser posted image
Gerbo,zaboravih ti napisat.Sinoć na vježbama babica naša reče,ko je imao zabranu sexa u trudnoći ,da se nesmije sexat nikako dok ne uđe u 38 nedelju.E onda se preporuča jednom ujutru ,jednom navečeuser posted image .U spermatozoidima ima neki hormon koji pomaže razmekšavanju grlića,pa se sex preporuča od 38 nedelje.A inače ima ju neke tablete (možda i vaginalete ,nisam dobro čula)koje koštaju 80km,i koje koriste trudnice za razmekšavanje grlića,pa da ne bi kupovali,da se seksamo obavezno od 38 nedelje.Eto,pa navali još malouser posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio anđelo -- 12.1.2012 11:32:20 >

(odgovor članu ellam)
Neposredna veza do poruke: 10246
12.1.2012 11:33:36   
anđelo

Ja sam isto sinoć oko pola pet se probudila i prevrtala se u krevetu.Boli me i desni i ljevi bok,tačno više ne znam kako da se namjestim.Kad legnem na leđa 15-tak minuta bude lakše,al mi se onda vrti u glavi.Vjerovatno ,što Pauza kaže ,beba pritisne svojoj težinom onu arteriju središnju,pa smanji se dotok krvi u mozak.Pa opet na bok,onda ta strana utrni,pa se prevrćem na drugi...helem komedija ...Zato da probam s tim jastukom spavat,al niko da mi preporuči koji da uzmemuser posted image
Gerbo,zaboravih ti napisat.Sinoć na vježbama babica naša reče,ko je imao zabranu sexa u trudnoći ,da se nesmije sexat nikako dok ne uđe u 38 nedelju.E onda se preporuča jednom ujutru ,jednom navečeuser posted image .U spermatozoidima ima neki hormon koji pomaže razmekšavanju grlića,pa se sex preporuča od 38 nedelje.A inače imaju neke tablete (možda i vaginalete ,nisam dobro čula)koje koštaju 80km,i koje koriste trudnice za razmekšavanje grlića,pa da ne bi kupovali,da se seksamo obavezno od 38 nedelje.Eto,pa navali još malouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anđelo)
Neposredna veza do poruke: 10247
12.1.2012 11:47:55   
pauza
ja vise nemam ni volje ni zelje za sexom.... o tuge mojeuser posted image user posted image  valjda od duge apstinencije umro mi taj nagonuser posted image user posted image  a sto je najtuznije, nije mi dr zabranio, nego me toliko boljelo da smo prestali skroz.... sigurno mi sad coJek ima neku drugu jer vise ni ne trazi, ali sta sad da mu radim....

(odgovor članu anđelo)
Neposredna veza do poruke: 10248
12.1.2012 11:50:32   
Bebica11

sto mi je tesko pao ginipral..nikad se ovoliko nisam tresla a srce hoce da iskoci user posted image

zar jos pijes ginipral? ja sam ga prestala piti u 35 sedmici, mada sam trebala heftu vise ja na svoju ruku prekinula pred kraj 35 i nisam se porodila do 38 kad su me inducirali a mozda bih i prenijela iako sam te 3 sedmice imala bolove, sjecate se SMARALA SAM VASuser posted image

"Gospodaru moj, daj da ja i neki potomci moji obavljamo molitvu; Gospodaru naš, Ti usliši molbu moju!"( Ibrahim 40)

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 10249
12.1.2012 11:52:20   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: pauza

ja vise nemam ni volje ni zelje za sexom.... o tuge mojeuser posted image user posted image  valjda od duge apstinencije umro mi taj nagonuser posted image user posted image  a sto je najtuznije, nije mi dr zabranio, nego me toliko boljelo da smo prestali skroz.... sigurno mi sad coJek ima neku drugu jer vise ni ne trazi, ali sta sad da mu radim....

I meni je tako bilo pred kraj trudnoce AL CIM SAM SE PORODILA imala sam strasne snoveuser posted image i evo cekam ne bi li ovo curkanje stalo jer se libido povecao

user posted image user posted image user posted image

"Gospodaru moj, daj da ja i neki potomci moji obavljamo molitvu; Gospodaru naš, Ti usliši molbu moju!"( Ibrahim 40)

(odgovor članu pauza)
Neposredna veza do poruke: 10250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  408 409 [410] 411 412   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  408 409 [410] 411 412   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *