Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 11.1.2012 22:18:15
Arina
sve aprolutno super....sjedimo ,pricamo sa babicom...postavljeju zene pitanja razna pa se smijemo...pa onda malo vjezbamo....pa dodje teta koja prica o celijama malo slusamo nju....onda na kraju odemo na kafu negdje....ma super opusteno....puno smijeha ma atmosfera predobra.....iduci ce put biti beba cela pa ce nam babica pokazivati previjanje i tako oko bebe stvarcice... A na celijama bilo isto predobro ...bilo nas dosta ...cak 4 muza ....isto pricali salili se...bio je i jedan tata koji igrom slucaja radi u banci pa nam je i o tome pricao...ma super.....bas mi zao bilo da te nema
mogu li se te tablete kupiti bez recepta? Ako mogu, sutra idem po njih. Mlijeko nikako ne mogu, negdje u trecem mjesecu kad sam bila, pila sam i kad sam povracala, pravo se ukiselilo u meni, tad kako mi se zgadilo, ne mogu da ga smislim. Pokusat cu s jabukom.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 11.1.2012 22:36:39
teacher75
mogu, oko 6km su, pise fino da mogu cuclati i trudnice- moze se pocuclati cak 16 dnevno, mada nema potrebe, ja uzmem kad me uhvati zgaravica- otprilike pocuclam 3-4 dnevno. ko pepermint su
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 11.1.2012 22:46:20
teacher75
IZVORNA PORUKA: Selma Kikoebu
i meni su zubi super, bas nemam problema hvala Bogu, kao sto zene imaju. I nisam ni ja trazila, dr mi sam propisao to.
I do kad se Prenatal trosi?
ako budes dojila nastavi i dalje, ja sam ga koristila sve dok sam intenzivno dojila jer pise da je za trudnice i dojilje, pa nije zgoreg, beba iscrpi majku tokom trudnoce i dojenja, moramo nekako nadoknaditi
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 11.1.2012 22:47:57
Selma Kikoebu
IZVORNA PORUKA: teacher75
IZVORNA PORUKA: Selma Kikoebu
i meni su zubi super, bas nemam problema hvala Bogu, kao sto zene imaju. I nisam ni ja trazila, dr mi sam propisao to.
I do kad se Prenatal trosi?
ako budes dojila nastavi i dalje, ja sam ga koristila sve dok sam intenzivno dojila jer pise da je za trudnice i dojilje, pa nije zgoreg, beba iscrpi majku tokom trudnoce i dojenja, moramo nekako nadoknaditi
gadan mi je za piti, fuj, al de sta ces, ako je dobro, onda necu prekidati
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 11.1.2012 22:50:41
teacher75
mislim da je pravo dobar jer ja nista skoro nisam jela u prosloj trudnoci a i sada slabo jedem zdravu hranu a krvna slika mi je uvijek bila dobra kao i beba, pa vjerujem da ima i to neke veze, bar ove vjestacke vitamine da unosim. samo ako uzimas natural wealthov prenatal u zadnjem tromjesecju bi trebala uzeti i omegu3 jer on u svom sastavu to nema, a u tom periodu trudnoce je potrebna bebi