|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  404 405 [406] 407 408   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT)
11.1.2012 13:55:17   
veki_aki
ej mama21e, gerbo evo vam veeeeeliki i od meneuser posted image , i jos po jedna ljepa user posted image ! To tako naidje i mene je par proslih dana drmalo, al kako dodje tako i prodje.

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 10126
11.1.2012 14:03:26   
gerberka
user posted image hvala 

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu veki_aki)
Neposredna veza do poruke: 10127
11.1.2012 14:06:08   
mama21e

IZVORNA PORUKA: veki_aki

ej mama21e, gerbo evo vam veeeeeliki i od meneuser posted image , i jos po jedna ljepa user posted image ! To tako naidje i mene je par proslih dana drmalo, al kako dodje tako i prodje.

user posted image user posted image , user posted image si. Kako dodje tako i prodje...

Boze ne prepustaj me samoj sebi ni na treptaj oka!

¦ 28.05.2012. ...moje srce kuca za tebe pahuljo moja mirisna...¦

(odgovor članu veki_aki)
Neposredna veza do poruke: 10128
11.1.2012 14:12:14   
Sandrich
hajmo se sve zajedno grlit i budemo bolje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ja danas jedva disem,imam osjecaj da cu se ugusit i dok predjem sobu ja se umorim,kontam da nije i do ovog vremena sad sunce,pa kisa,snijeg..ludilo

Nas mali princ dosao na svijet 9.2.2012.
Carko broj dva nas obradovao 29.11.2013.

(odgovor članu mama21e)
Neposredna veza do poruke: 10129
11.1.2012 14:17:18   
teacher75
ide li ko na vjezbe u kumrovec- otoku danas? da se upoznamouser posted image ja cu doci sa cak 3 kolegice s posla- trudnice user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Sandrich)
Neposredna veza do poruke: 10130
11.1.2012 14:19:02   
teacher75
ja jutros bila na depilaciji voskom, jedva se nakanih, izdrzah i to. racunam da cu do poroda otici jos jednom a onda pauza od par mjeseci dok dodjem sebiuser posted image iduce sedmice bih trebala vaditi krv i urin, nisam odavno, a na UZ mozda za 10ak dana

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 10131
11.1.2012 14:22:16   
dzenyA
joj Sandrich upravu si,ovo vrijeme je ubitacno,mene nesto ugusi,o moj boze, user posted image

(odgovor članu Sandrich)
Neposredna veza do poruke: 10132
11.1.2012 14:27:10   
mama21e

IZVORNA PORUKA: Sandrich

hajmo se sve zajedno grlit i budemo bolje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ja danas jedva disem,imam osjecaj da cu se ugusit i dok predjem sobu ja se umorim,kontam da nije i do ovog vremena sad sunce,pa kisa,snijeg..ludilo

Vec mi je bolje user posted image

IZVORNA PORUKA: teacher75

ide li ko na vjezbe u kumrovec- otoku danas? da se upoznamouser posted image ja cu doci sa cak 3 kolegice s posla- trudnice user posted image

Ja bih dosla ali mi daleko otoka user posted image Ima li mozda negdje u Strom Gradu?

(odgovor članu Sandrich)
Neposredna veza do poruke: 10133
11.1.2012 14:28:16   
veki_aki
ej tiki ja kontala da su vjezbe na otoci samo ponedeljkom u 16.30user posted image ? Kako danas? U koliko sati?
Ajd sad koje ce zene ici na otoku na vjezbice? Ja pojma nemam gdje da idem, skerliceva mi blize poslu a radim do 16.30, a otoka blize kuci, pa jos ne znam gdje cu, posto cu svakako morat bjezat ranije sa posla? I kad vi planirate krenut sa vjezbama?
Ej pa sad sam skontala ja sam sad po tim sedmicama vec u 6-om mjesecuuser posted image , gazim 23-u.

(odgovor članu dzenyA)
Neposredna veza do poruke: 10134
11.1.2012 14:30:39   
mama21e
4+4 prebaci u 2 mjesec

9+ prebaci u 3 mjesec

13+3 prebaci u 4 mjesec

17+6 prebaci u 5 mjesec

22+2 prebaci u 6 mjesec

26+5 prebaci u 7 mjesec

31+1 prebaci u 8 mjesec

35+4 prebaci u 9 mjesec

Cetitam mila user posted image user posted image user posted image I ja cu za koji dan aBd user posted image

(odgovor članu veki_aki)
Neposredna veza do poruke: 10135
11.1.2012 14:34:40   
Selma Kikoebu
Hej drage moje user posted image i mame, kako ste danas...jedva ja vas iscitah.
Gerbo, ne daj se, ti kad si tuzna, cijeli forum u bedu, nema one zivahne atmosfere.

Evo ja opet imam jedno pitanje :-)  S cim vi mazete svoje stomake, sike, i sta jos :-)
Sta je najbolje za to. Ja mazem sa sensitive losionom, al ne cini mi se kao dovoljno, bradavice mi bas znaju biti nekakve suhe, pa bih malo da to poboljsam.

(odgovor članu mama21e)
Neposredna veza do poruke: 10136
11.1.2012 14:35:00   
bigmama5
trudnice moje drage da vas pitam dal neka od vas zna dal u sarajevu ima i yoga za trudnice?imateli kakvih  podataka o tome...user posted image

(odgovor članu mama21e)
Neposredna veza do poruke: 10137
11.1.2012 14:38:10   
bigmama5
selma  ja koristim hipp mama ulje jako je dobro i extra mirise posle je koza mekana,njezna poput svile pokusaj s njim jeste malo skuplje 100ml oko 15ak km u merkatoru

(odgovor članu Selma Kikoebu)
Neposredna veza do poruke: 10138
11.1.2012 14:38:10   
raja_ringe
user posted image user posted image user posted image ja vam šaljem dobrih vibracija, danas sam raspoložena.

Malo sam rovila po ormaru ne bi li izvukla nešto što mi može, ne nađoh. Neko je nekada davno rekao kada nemaš šta obući, operi kosu..evo ja se okupala ali mi problem nije riješen, taj neko nije računao na trudnice :)

"Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori, a fukara se obogati!" (I. Andrić)

(odgovor članu mama21e)
Neposredna veza do poruke: 10139
11.1.2012 14:42:24   
animagical
IZVORNA PORUKA: Selma Kikoebu

Hej drage moje user posted image i mame, kako ste danas...jedva ja vas iscitah.
Gerbo, ne daj se, ti kad si tuzna, cijeli forum u bedu, nema one zivahne atmosfere.

Evo ja opet imam jedno pitanje :-)  S cim vi mazete svoje stomake, sike, i sta jos :-)
Sta je najbolje za to. Ja mazem sa sensitive losionom, al ne cini mi se kao dovoljno, bradavice mi bas znaju biti nekakve suhe, pa bih malo da to poboljsam.

ko o cemu, ja o sisamauser posted image bradavice sada ako mazes, mazio uljem kojim mazes stomak, imas u dm-u raznih, maksuz za trudnice..poslije poroda se bradavice smiju mazati jedino 100% lanolinskim kremama, jer su one jestive...

jeste koja probale saljicev balzam za trudnice? meni je on super bio, ima ga u apotekama, sad se zove menta...

Neposredna veza do poruke: 10140
11.1.2012 14:44:40   
mama21e

IZVORNA PORUKA: raja_ringe

user posted image user posted image user posted image ja vam šaljem dobrih vibracija, danas sam raspoložena.

Malo sam rovila po ormaru ne bi li izvukla nešto što mi može, ne nađoh. Neko je nekada davno rekao kada nemaš šta obući, operi kosu..evo ja se okupala ali mi problem nije riješen, taj neko nije računao na trudnice :)

user posted image user posted image user posted image cuj operi kosu user posted image Ja se okupala i opet nista ne moze user posted image hem mi ne moze hem mi se uho zacepi user posted image

(odgovor članu raja_ringe)
Neposredna veza do poruke: 10141
11.1.2012 14:46:17   
raja_ringe
mama21e  ja mislim da u sarajevu imaš vježbe samo na otoci, vojničkom i u skerlića.

Selma Kikoebu  ja se poslije kupanja i tuširanja cijela mažem maslinovim uljem , a naveče prije spavanja mažem HIPP-ovim maslacem i tada mažem samo strateška mjesta (sike, tibonju i guzu). Koristila sam škaljićev melem (onaj menta) meni je bezze, pa sma hippovo ulje (ono mi je ok, ali se puno brže potroši od maslaca). Čini mi se da mi je koža super od maslaca (a možda je to sam psiha). Znam da se od strija ne može pobjeći, ali da makar znam da sam ja sve poduzela, i da nije do mene.

"Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori, a fukara se obogati!" (I. Andrić)

Neposredna veza do poruke: 10142
11.1.2012 14:46:54   
mama21e
Ja stomak mazem obicnim nivea losionom, i super mi, koza ko u bebe user posted image

(odgovor članu mama21e)
Neposredna veza do poruke: 10143
11.1.2012 14:48:40   
Hurma
hellooooooooo...

(odgovor članu mama21e)
Neposredna veza do poruke: 10144
11.1.2012 14:49:09   
teacher75

IZVORNA PORUKA: veki_aki

ej tiki ja kontala da su vjezbe na otoci samo ponedeljkom u 16.30user posted image ? Kako danas? U koliko sati?
Ajd sad koje ce zene ici na otoku na vjezbice? Ja pojma nemam gdje da idem, skerliceva mi blize poslu a radim do 16.30, a otoka blize kuci, pa jos ne znam gdje cu, posto cu svakako morat bjezat ranije sa posla? I kad vi planirate krenut sa vjezbama?
Ej pa sad sam skontala ja sam sad po tim sedmicama vec u 6-om mjesecuuser posted image , gazim 23-u.

imaju i srijedom na otoci u 16.30 a petkom ujutro u 11. meni je otoka sada blize, prije sam isla u skerlica, u prosloj trudnoci i krenula sam bila kad sam usla u 7.mjesec, a sad cu malo kasnije jer idem samo da obnovim gradivo i da vidim ove savjete u vezi mrse

(odgovor članu veki_aki)
Neposredna veza do poruke: 10145
11.1.2012 14:49:36   
Selma Kikoebu
IZVORNA PORUKA: raja_ringe

mama21e  ja mislim da u sarajevu imaš vježbe samo na otoci, vojničkom i u skerlića.

Selma Kikoebu  ja se poslije kupanja i tuširanja cijela mažem maslinovim uljem , a naveče prije spavanja mažem HIPP-ovim maslacem i tada mažem samo strateška mjesta (sike, tibonju i guzu). Koristila sam škaljićev melem (onaj menta) meni je bezze, pa sma hippovo ulje (ono mi je ok, ali se puno brže potroši od maslaca). Čini mi se da mi je koža super od maslaca (a možda je to sam psiha). Znam da se od strija ne može pobjeći, ali da makar znam da sam ja sve poduzela, i da nije do mene.

Ja ne znam kad se pocnu javljati strije, nemam jos ni jedne, hvala Bogu, a sad cu u 7.mjesec. Imala sam ja u zivotu perioda i kad sam se naglo udebljala i naglo omrsavila, ali nikad nisam imala strije, kazu ne brini, imat ces u trudnoci. Kad se one inace pojave?

A kupicu sebi hipp ulje i maslac. Ima li gdje drugo osim u merkatoru, posto ja nemam merkator u svom gradu user posted image

Neposredna veza do poruke: 10146
11.1.2012 14:50:40   
Selma Kikoebu
IZVORNA PORUKA: mama21e

Ja stomak mazem obicnim nivea losionom, i super mi, koza ko u bebe user posted image

user posted image user posted image user posted image bravo onda. Pokusat cu i to, ako ne pomogne u trudnoci, ostavim za poslije user posted image

(odgovor članu mama21e)
Neposredna veza do poruke: 10147
11.1.2012 14:50:44   
teacher75

IZVORNA PORUKA: mama21e

IZVORNA PORUKA: Sandrich

Vec mi je bolje user posted image

IZVORNA PORUKA: teacher75

Ja bih dosla ali mi daleko otoka user posted image Ima li mozda negdje u Strom Gradu?

nema u starom gradu, najblize ti je u skerlica

(odgovor članu mama21e)
Neposredna veza do poruke: 10148
11.1.2012 14:52:31   
bigmama5
ma ja se mazem svim i svacim mada mi je ovo hipovo ulje super jer mi je koze suha a koristim i dove maslac nije lose a ipak sve zavisi od koze....  a za kosu sam pocela koristit ricinusovo ulje jer mi jako puca i postala je nenormalno suhauser posted image

(odgovor članu mama21e)
Neposredna veza do poruke: 10149
11.1.2012 14:54:08   
bigmama5
ima u dm i jeftiniji je user posted image

Neposredna veza do poruke: 10150
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  404 405 [406] 407 408   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  404 405 [406] 407 408   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *