|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  403 404 [405] 406 407   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT)
11.1.2012 11:29:03   
anđelo
Evo moja kljukuša se peče (al ne stavi prašak )valjda nečem valjadne.Poljev spreman.Naravno bjelog luka nakrkala u poljevuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Večeras na vježbice ima da sve trudnice bježe od mene,baš će mi biti široko na strunjačama,imat ću prostora za vježbice.Spojila ugodno s korisnimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
GERBO ,samo da kažem da ovo moje djete opčinjeno tvojim imenom.MM mu skinuo s interneta klasičnu muziku da sluša,i on je ukomponovao tvoje ime (kao pjesma o Gerberki)uz neku klasiku.Evo ga i sad pjeva Gerberka,Gerba..ba ba ba ,Gerba ,gerba ,gerberka,voljela bih ti snimait pa poslat kako da čuješ....Umirem mu od smjehauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mamin crnooki lijepi dječak...moj prvi uzdah 2005. . Sva ljubav svjeta je u okicama tvojim,zvijezdo moja. 2012

(odgovor članu Arina)
Neposredna veza do poruke: 10101
11.1.2012 11:30:06   
Mirkica
IZVORNA PORUKA: gerberka

hvala Mirkice, hvala Djana user posted image

vi ostale user posted image

uzivaj ja sam nazval mm bio na poslu i pustila mu otkucaje ma to soba jeci koji je to osjecajuser posted image user posted image user posted image user posted image

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 10102
11.1.2012 11:32:02   
dzenyA
Ma nema treme, haman zene moje da ja nisam ni svjesna user posted image Veki aki udrii dok mozes user posted image
Arina jel mislis onu markicu kod nas je dosad na TK bila 16 Km sad ce biti 20 KM,al ja mislim da nasi nisu jos poceli sa distribucijom

(odgovor članu Arina)
Neposredna veza do poruke: 10103
11.1.2012 11:34:26   
megi
i kod nas danas kljukusa meni pravi mama
dok ja dodjem s posla bice gotvo uh bas je volim user posted image

niko mi ne odgovori za grudnjake, a nije valjda da samo meni smetaju
moracu potraziti neke obicne, pamucne, bez zica,
zna li ko gdje ima kupiti finih

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu dzenyA)
Neposredna veza do poruke: 10104
11.1.2012 11:38:15   
gerberka
IZVORNA PORUKA: anđelo

GERBO ,samo da kažem da ovo moje djete opčinjeno tvojim imenom.MM mu skinuo s interneta klasičnu muziku da sluša,i on je ukomponovao tvoje ime (kao pjesma o Gerberki)uz neku klasiku.Evo ga i sad pjeva Gerberka,Gerba..ba ba ba ,Gerba ,gerba ,gerberka,voljela bih ti snimait pa poslat kako da čuješ....Umirem mu od smjehauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zamisljam i smijem se user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ne znam ni ja da se moze poslati..aaaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu anđelo)
Neposredna veza do poruke: 10105
11.1.2012 11:41:47   
gerberka
Mirkice, koliko cesto se ide u devetom na pregled?
vidim da zene idu cesće, a mene dr narucio za 4 do 5 sedmica user posted image
meni to nekako puuunooooo

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 10106
11.1.2012 11:44:03   
Mirkica

Mirkice, koliko cesto se ide u devetom na pregled?
vidim da zene idu cesće, a mene dr narucio za 4 do 5 sedmica user posted image
meni to nekako puuunooooo

kod nas se ide jednom mjesecno do 28 sedmice posle svake dvije , s tim ako se ti pozalis da te nesto boli duzni su uvjek da te prime ja sam zadnjih mejsec isla svake demice izmislim ja sebi hahahahahha razlog i mora te pregeldati nema druge user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 10107
11.1.2012 11:45:16   
Mirkica
a 4-5 sedmica je punooo velik razmka ipak se to treba malo bolej pratiti , ako nista odi privatno na CTG ne treba nista drugo 

BA 13.12.2008

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 10108
11.1.2012 11:45:24   
gerberka
uh necu, ja sam umorna od pregleda user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 10109
11.1.2012 11:52:39   
Mrgica
Raja ringe sta mislis o sam ja 2 posta pisala jedan za drugim, pisem i sve znam trebala sam jos nesto dodati,ali nikako da se sjetim sta ono.user posted image Ma reko nista bitno, objavim, i skontam, ma vraga nije bitno, jako bitno je ,pa 25 sedmica, nije sala.user posted image I ja jedva cekam 7-mi, jos malo aBd.
Veki aki djeniA hvala.user posted image Kao sto ti rece Veki aki ,polako za mjesec ce i tebe hormoni drmati samo dok to sve hairli prodje i smiri se , pa ces i ti po muzu skakati...user posted image
Jakotuzna brzo nam ozdravi, a za taj svrbez ja bih ti preporucila da ipak odes kod dr, mozda su gljivice,a njih valja lijeciti.Ne mora znaciti da ce ti dati tablete, ja sam na pocetku koristila vaginalete Canesten, samo 3 potrosila i poslije sve ok.Piji caj od brusnice, mada on je za ove baje u urinu,a mozda je kod tebe vaginalna upala, ne znam.
Gerbo sretno na ctg-u. Nisi citala, pitala te ja sinoc koliki su ti leukociti bili pa su ti rekli da ides u bolnicu, jelod upale m.kanala ti se povecali?user posted image
Andjelo tvoje dijete ce biti izgleda kompozitor, od malih nogu glazbu komponuje,bas je sjadak.user posted image
Megi ja sebi kupila na pijaci na ciglanama, ima finih pamucnih po 5km, imaju kao korpice i zicu,al ja zicu izvadim, zulja me.

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 10110
11.1.2012 11:55:58   
gerberka
mene su sa 13.9 ostavili u bolnici, a zadnji put sam odbila da ostanem.meni je bila urinarna infekcija 22 leukocita u piši user posted image

(odgovor članu Mrgica)
Neposredna veza do poruke: 10111
11.1.2012 12:02:27   
gerberka
mrgice nemoj da brines, trudnicama se tolerise i do 13 

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 10112
11.1.2012 13:10:18   
dush
IZVORNA PORUKA: anđelo
Evo moja kljukuša se peče (al ne stavi prašak )valjda nečem valjadne.Poljev spreman.Naravno bjelog luka nakrkala u poljev

Joj andjelo, ja procitah proljev, pa mi nije jasno kako to moze biti spremno????

hahahahahahahahah

(odgovor članu anđelo)
Neposredna veza do poruke: 10113
11.1.2012 13:16:46   
gerberka
na koliko stepeni perete NOVE bebine stvari? 

(odgovor članu dush)
Neposredna veza do poruke: 10114
11.1.2012 13:27:38   
dzenyA

zavisi kakve stvari,neso na 30,nesto na 60 a nesto i na ruke

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 10115
11.1.2012 13:29:25   
gerberka

IZVORNA PORUKA: dzenyA

uh al mi dade odgovor user posted image
ama znam.mislim onkretno na bodije, benkice ( vecinom su bebece stvari pamucne pa sam mislia da ne trebam opisivati ) one koje su nove, sa etiketom

(odgovor članu dzenyA)
Neposredna veza do poruke: 10116
11.1.2012 13:31:15   
mama21e
Zemice evo i mene,
Uho odcepilo sinoc hvala Bogu, bila sam smijesnaa sama sebi kako odzvanja
A ja sam danas puno neraspolozena, osjecam se nekako prazno, nesto mi nedostaje... vala dojadilo mi ovo mirovanje, da mi je da barem malo izadjem i promijenim havu. Jel imaju danas kakve vjezbice???

veki_aki pa gdje si ti zeno, mislim se gdje si a ti na godisnjem user posted image Kako tvoja bebica, sigurno sad udara ko velika user posted image

dush mila kako tvoja bebica, kako si ti?

Arina, soraya, dzenya, ellam, pauzo navijamo za vas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
A Arina i ja bih malo kljukuse user posted image

jakotuzna najbolje da odes doktoru, kao sto neko rece mogu biti gljivice, bolje idi doktoru pa da mirna budes. Da ti aBd sto prije prodje user posted image

Gdje nam je Miracle??

A Silver cestitam od user posted image da se ako Bog da sto prije oporavis i uzivas sa svojim sincicem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Boze ne prepustaj me samoj sebi ni na treptaj oka!

¦ 28.05.2012. ...moje srce kuca za tebe pahuljo moja mirisna...¦

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 10117
11.1.2012 13:41:35   
Sandrich

ama znam.mislim onkretno na bodije, benkice ( vecinom su bebece stvari pamucne pa sam mislia da ne trebam opisivati ) one koje su nove, sa etiketom

ja cu one u bojama stvari prati na 30,40 stepeni...ma ustvari vecinu cu tako jer imam dosta bodica u plavoj boji pa ako stavim na 60 bojim se sta ce biti sa njih user posted image

Nas mali princ dosao na svijet 9.2.2012.
Carko broj dva nas obradovao 29.11.2013.

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 10118
11.1.2012 13:41:37   
dzenyA

user posted image user posted image user posted image   kraljice
ma na 30 sam ja prala u persil sensitive,2 x isprala i bas ono dobro popeglala a recimo peskire,pamucne pelene sam na 60

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 10119
11.1.2012 13:42:31   
gerberka
IZVORNA PORUKA: mama21e

A ja sam danas puno neraspolozena, osjecam se nekako prazno, nesto mi nedostaje... vala dojadilo mi ovo mirovanje, da mi je da barem malo izadjem i promijenim havu. Jel imaju danas kakve vjezbice???

i ja user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mama21e)
Neposredna veza do poruke: 10120
11.1.2012 13:43:34   
Sandrich
Ja juce tonu carapica ispeglala i jos nekiih stvari i crkla..uhvatilo me u ledjima tako da danas pauzu pravim odo u soping jos sta kupit to je lakse user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dzenyA)
Neposredna veza do poruke: 10121
11.1.2012 13:45:02   
Sandrich

user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 10122
11.1.2012 13:46:47   
dzenyA
IZVORNA PORUKA: Sandrich

user posted image

evo vam i od meneuser posted image mada nisam nesto extra ni ja al dobro je

(odgovor članu Sandrich)
Neposredna veza do poruke: 10123
11.1.2012 13:51:30   
gerberka

user posted image user posted image user posted image   kraljice
ma na 30 sam ja prala u persil sensitive,2 x isprala i bas ono dobro popeglala a recimo peskire,pamucne pelene sam na 60

hajd i ja cu onda ko i ti

a jesam nekakva user posted image

(odgovor članu dzenyA)
Neposredna veza do poruke: 10124
11.1.2012 13:51:52   
mama21e

razumijemo se user posted image

Sandrich, dzenya user posted image user posted image user posted image

Boze ne prepustaj me samoj sebi ni na treptaj oka!

¦ 28.05.2012. ...moje srce kuca za tebe pahuljo moja mirisna...¦

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 10125
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  403 404 [405] 406 407   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  403 404 [405] 406 407   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *