Lulu_08
|
IZVORNA PORUKA: gerberka evo mene, šopingovala a stomak me počeo boljeti, jedva sam se dovukla do auta sutra ću aBda na prvi ctg da li da jedem ili ne? poželite mi sreću Ja bih definitivno jela, jer kada mamica jede bebica bude aktivnija, jer u slucaju da beba pajki moras ici hodati i razbuditi je kako bi se mogao uraditi pravilno ctg! IZVORNA PORUKA: drznica Silver nam je rodila djecaka, otvorena je tema za cestitanje. Ona i beba su dobro, vjerovatno sutra vec izlaze Bravo i ovdje za Silver, zaista njenom bebiju i njoj zelim sve najbolje!! IZVORNA PORUKA: ellam evo jos nocnih ptica meni srklet u nogama Pricala sam vam da sam uzela u DMu one prirodne proizvode sa kestenom i mentolom, pitala doktoricu Balic u vezi toga i rekla je da SE SMIJE koristiti, a vjeruj eeeeeeeextra olaksa (gel za noge + sprej za noge). IZVORNA PORUKA: emy24 jutro zenice moje...jeste mi se naspavale?ja sam davno ustala,evo spremam se na kontrolicu,da vidimo kako je mala bebica,jel porasla javim se kad dođem Hajde javi mila kakva je situacija u pupi obaveeeezno! IZVORNA PORUKA: veki_aki Dobar jutar! Kako ste mi jutros? Ja sam kasno zaspala, poslje 1, al hajd bar sam slatko zaspala , nije da je mm smetalo. Ljudi ne bi da sjedam na muke ovima sto apstiniraju, al samo da vas pitam jel se i vama sad stalno keksa il je do mene? Tek sam skontala kako sam bezveze frku mm napravila sto je 2 veceri preskocio, ja mu vec nabila na nos da ima drugu, a on ima ispite pa u tom fazonu . Meni hormoni lude, naljutim se il rasplacem u sekundi, a obicno to ide jedno poslje drugog, vise ne znam sta cu sa sobom Kod nas problem sto je bilo zabranjeno, pa smo dobili zeleno svjetlo od doktorice, ali pazljivo i nista grubo, medjutim MM i dalje JOK, a znam koliko mu je inace vazan keks, mislim i meni je naravno hehe. Pitam ja njega u cemu je problem, a on ce ti "pa kazes da te boli stomak ". Ne smije, valjda ga strah, dusa moja, a odlazi mi za 2 dana ponovo a ja ga ostadoh zeljna smrc....