ellam
|
IZVORNA PORUKA: Mrgica Moje zenice, dosli i moji nalazi koji koliko vidim i nisu bas sjajni. pa sam se bas zabrinula. Urin gori vec prosli put, leukociti u urinu 7-8, eritrociti 1-2, i malo bakterija, prosli put nisam imala ni bakt ni eritrocite. A krv isto losa.HGB ispod granice,12,2 a normalno od 13,8. WBC povecano.Urea u krvi mi smanjena 2,4 a normalno od 2,5 do 7,5, jel zna neko sta to znaci? Zeljezo na donjoj granici 8.7. A ono sto me najvise brije su povecani trigliceridi 2,81 (0,4-1,9 je normalno) i holesterol 5,69 , a normalno je ispod 5,3. Od kud mi to, ne znam, ne jedem nista masno, cak sta vise na ulju sve kuham.Bas se nasekira. Sutra cu odmah kod dr, ko ce docekati dr smjenu. draga mrgice nemoj da se brines za masnocu. i ja imam isti slucaj. prvo ti je promjena fizioloska i normalno je da divljaju nalazi. ne znam koliko si se udebljala, al svejedno. druga stvar je LAKTACIJA. bebi se stvara mlijeko a ono je masnije i sve to je normalno. meni su rekli 3 mj nakon poroda da cemo provjeriti i vidjet onda sta ako bude i dalje visoka masnoca. a imaju u badem butiku mjesavina sjemena (lan,sesam i cimet) i to se pije s jogurtom. to je najbezbolniji nacin i treba ga probat. al o tom po tom. i koristi maslinovo ulje vise. eto
"O, ženo čista, majko plemenita, tvoja materica je mjesto ove počasti, posjećuje te melek, tu započinje stvaranje, pa se boj Stvoritelja i zahvaljuj Mu, ibadet mu čini, da bi tebe i tvoje potomstvo uveo u vječni Džennet!"
|