Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 10.1.2012 20:06:19
Arina
IZVORNA PORUKA: pauza
eh Arina, ja zakuhala sa virom i boni ali sta cu ja kad zene ne mogu da se sloze, zene ko zene jesu isti, nisu isti... vidjela i ja da nisu isti pa pitala koji su bolji i nastade lom zato sad ni slova o njima:-)) sad su sise na redu
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 10.1.2012 20:08:42
Arina
IZVORNA PORUKA: Bebica11
IZVORNA PORUKA: Arina
joj muka me fata nekako ko da me zateze ovaj lijevi krajnik....tamam bi mi sad to trebalo...moram udarnu dozu opaliti....a samo sam se toga bojala ,pred CR da se ne prehladim....valjda nece ....uh
ispiraj grlo cajem od zalfije
nadam se da te nece sad, malo se pripazi
ma valjda nece doduse mozda i nije krajnik...jer imam neku cibicu na korjenu jezika pamozda i ona boljucka a ja kontam krajnik...sad bas gledam...za caj cu te poslusati draga ,hvala ti punooo Ljubac Naimici
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 10.1.2012 20:11:55
Hurma
arina, nije ni tebi vidim dosadno, pises sama sa sobom, tri posta zaredom dok svima odgovoris na danasnje postove, taman vrijeme za spavanje gledaju bona seriju... ili se smiju mojim sisama
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 10.1.2012 20:12:53
pauza
ja se samo nadam da su ovo fakat lazice i da nece prerasti u prave... meni se bas jako stomo steze i boli dole nisko i u krstima, eh sad ne znam sta je... koliko dugo mogu trajati lazice?? zna li iko?? mislim koliko dana prije poroda...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 10.1.2012 20:13:50
Arina
IZVORNA PORUKA: Hurma
arina, nije ni tebi vidim dosadno, pises sama sa sobom, tri posta zaredom dok svima odgovoris na danasnje postove, taman vrijeme za spavanje gledaju bona seriju... ili se smiju mojim sisama
ma sta te briga...ja dodjem, napisem se i ode.....nek oni gledaju ....moje mene danas nesto zigaju..pa skinula grudnjak a one trlahaju li trlahaju
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 10.1.2012 20:16:22
Arina
ja se samo nadam da su ovo fakat lazice i da nece prerasti u prave... meni se bas jako stomo steze i boli dole nisko i u krstima, eh sad ne znam sta je... koliko dugo mogu trajati lazice?? zna li iko?? mislim koliko dana prije poroda...
evo vidis moja Pauza je s nama ....ona ne gleda serije .... Draga ne znam za to trajanje...ja brate nikako sa tim kontrakcijama ne znam sta i kako ....ja sam ti slucaj bila oba puta ko Silver nesto slicno...ovo sad stvrdnjavanje to su ko one BH kontrakcije...sto ja kazen "na suho"....ne boli nista....samo se okameni...
I brate sto se ja znojim....jojjjjj....necuveno...za to se i bojim da se ne prehladim jer se moram laganije obuci ako necu da se topim....a to nikako ne valja...al sta cu....nemogu se napresvlaciti
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 10.1.2012 20:23:55
pauza
nema Pauza zivaca za serije, mada ponekad i gledam, ali kako se tamo sve "brzo" desava mogu i po 5 da ih preskocim:-)) mene sad zivo interesuje jesu li ovi moji bolovi lazice ili ce poceti pravi?? ne znam sta sam to sebi utuvila u glavu??
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 10.1.2012 20:26:51
anđelo
O sisama,nemoj moje da rastu,moje su ionako povelike.U prošlom pokušaju dojenja,moje dojke bile 2x veća od bebijeve glave.Al izmuzala sam se ,tako da smo to zaobišli. Ovaj put samo da se beba rodi u terminu,dojimo do ludila
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 10.1.2012 20:27:12
Arina
nema Pauza zivaca za serije, mada ponekad i gledam, ali kako se tamo sve "brzo" desava mogu i po 5 da ih preskocim:-)) mene sad zivo interesuje jesu li ovi moji bolovi lazice ili ce poceti pravi?? ne znam sta sam to sebi utuvila u glavu??
hejjjjjj....ma ne sekirati se......i da jesu pa sta ...eto tebi bebija ...ja bi iskreno volila da me je narucio na CR sad u srijedu,sutra,nego iducu...ne mogu docekatida ga vidim.... ...a mozda i nisu...to se priprema dole stanje da fino izadje bubica mala....
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 10.1.2012 20:29:27
anđelo
Pauzo,14 dana to go ,može biti svašta.Vjerovatno se samo tjelo polahko priprema.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 10.1.2012 20:29:40
Arina
IZVORNA PORUKA: anđelo
O sisama,nemoj moje da rastu,moje su ionako povelike.U prošlom pokušaju dojenja,moje dojke bile 2x veća od bebijeve glave.Al izmuzala sam se ,tako da smo to zaobišli. Ovaj put samo da se beba rodi u terminu,dojimo do ludila
ako Bog da hoces draga ...samo pozitivno..... ....to je def. jedan od najljepsih osjecaja u zivotu....kad se crpkica mala nakaci
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 10.1.2012 20:31:36
pauza
ma dr mi je van zemlje do subote, pa bi voljela da baby ceka nju.... a ja da se pitam bio bi to 27.01. (dosadna sam vise sa ovim datumom ali tako zelim:-))