|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  398 399 [400] 401 402   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT)
10.1.2012 18:50:42   
Bebica11
pauza nije da je ni ja branim al ne valja ni kad beba precesto doji A IMA GRCEVE naguta se zraka, pa je dobro napraviti razmak kad bude veca npr neke nase clanice su s 2mj bebe navikavale da jedu svaka 2h da ima razmak npr zaigravale bi ih, ili nosale da zaborave pa bolje podoje pa ne gutaju puno zraka, i ja planiram to ali ne smijem jos mala je, EVO VRISTI idem

"Gospodaru moj, daj da ja i neki potomci moji obavljamo molitvu; Gospodaru naš, Ti usliši molbu moju!"( Ibrahim 40)

(odgovor članu pauza)
Neposredna veza do poruke: 9976
10.1.2012 18:56:23   
animagical
moj sin nije imao grceve...hBuser posted image  

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 9977
10.1.2012 19:02:08   
Lulu_08
Hellou bebele, sta ima kakva je situacija danas, je li ima vijesti od Silver kako li je ona?

Mi bili kod sveki citav dan, ja nam pravila pilecu juhu i pitu od piletine sa oooooooogromnom salatom ma njami pravo smo se najeli hahaha.

Ej pitala sam doktoricu za ovo "mrdanje" u stomaku. Kaze da obzirom da imam dosta puna crijeva od neredovnog i nedovoljnog praznjenja crijeva a i druga je trudnoca je moguce da osjetim trzanje materice, uslijed mrdanja bebe i rasta/sirenja materice. A kada je vidjela bebicu kako je aktivna na uzv kaze sve je moguce hahahahahah.....

25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot!
09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!

(odgovor članu raja_ringe)
Neposredna veza do poruke: 9978
10.1.2012 19:02:51   
pauza
IZVORNA PORUKA: animagical

moj sin nije imao grceve...hBuser posted image  

blago tebi!! sin mog brata jetoliko plakao od grceva, da je jadnik od placa dobio dva bruha, na preponi i na pupku, ovaj na preponi su mu morali operisati.... nedaj Boze nikome... 

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 9979
10.1.2012 19:05:29   
Hurma
e sad pitanje stoljeca, gdje kupiti i koji koristiti grudnjak za male sise ali osjetljive? inace koristim one malo "puš ap" user posted image user posted image ali sad mi smeta sve, pa bih nesto njezno ali nema najmanjeg broja nigdje... a da ipak ne izgledam jadno ravna, garantujem da imaju bar 3 forumašice koje imaju isti problem user posted image e da a da je i za dojenje kasnije?!?!!?? haj savjeti...

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 9980
10.1.2012 19:12:18   
Hurma
bice da nema ni 3 forumasice, sta samo ja nemam sisaaaaaa user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Hurma)
Neposredna veza do poruke: 9981
10.1.2012 19:16:18   
Lulu_08
Hurma hahahahahaha al' me nasmija, pa ne znam mila, nemam tu situaciju, ali mozda najbolje da uzmes mali broj grudnjaka za dojenje pa one pamucne tufere za dojenje da stavis kako ne bi bilo osjetljivo?

25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot!
09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!

(odgovor članu Hurma)
Neposredna veza do poruke: 9982
10.1.2012 19:18:25   
animagical
ja sam u trudnoci nosila neki za dojenje iz fis viteza, bio 17km i bas mekan...ali ne racunaj da ce ti isti moci kad rodis...sad nosim dva broja veciuser posted image  

(odgovor članu Hurma)
Neposredna veza do poruke: 9983
10.1.2012 19:22:31   
Hurma

IZVORNA PORUKA: animagical

ja sam u trudnoci nosila neki za dojenje iz fis viteza, bio 17km i bas mekan...ali ne racunaj da ce ti isti moci kad rodis...sad nosim dva broja veciuser posted image  

user posted image user posted image user posted image inšalah!

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 9984
10.1.2012 19:27:56   
teacher75
kad budes dojila umetni one skoljke od aventa- ogromne grudiuser posted image

< Poruku je uredio teacher75 -- 10.1.2012 19:28:25 >

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Hurma)
Neposredna veza do poruke: 9985
10.1.2012 19:30:32   
Hurma
ZNAM DA CETE VI SAD ZBIJATI SALU NA MOJ RACUN, NEKA NEKA... vratit cu ja vama :P user posted image user posted image user posted image
ali ja sam trazila te grudnjake za dojenje, nema mog broja... kazu da sam se trebala roditi u Kini... obim grudi odgovara kineskinjama...

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 9986
10.1.2012 19:37:14   
pauza
IZVORNA PORUKA: Hurma

ZNAM DA CETE VI SAD ZBIJATI SALU NA MOJ RACUN, NEKA NEKA... vratit cu ja vama :P user posted image user posted image user posted image
ali ja sam trazila te grudnjake za dojenje, nema mog broja... kazu da sam se trebala roditi u Kini... obim grudi odgovara kineskinjama...

hurmo, mislim da je  vrijeme da promijenis nickuser posted image user posted image  ma ljubim ja tebe, vidjeces ti kako ce to narasti:-)):-*

(odgovor članu Hurma)
Neposredna veza do poruke: 9987
10.1.2012 19:39:47   
soraya
IZVORNA PORUKA: gerberka

soraya, hvala ti a i ostalima..jel u dz besplatno? ja cu prvi uraditi privatno, a ako bude cesce da radim odoh i ja dom zdravlja

Moj ti je savjet da ides u DZ tamo je besplatno, nemoj kod privatnika bezveze placati.

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 9988
10.1.2012 19:42:07   
Hurma

IZVORNA PORUKA: pauza

hurmo, mislim da je  vrijeme da promijenis nickuser posted image user posted image  ma ljubim ja tebe, vidjeces ti kako ce to narasti:-)):-*

neka neka, bicete vi ljubomorne na moj dekolte... slikat cu ja to za koji mjesec aBd :)

(odgovor članu pauza)
Neposredna veza do poruke: 9989
10.1.2012 19:43:33   
soraya
Hurmice user posted image user posted image user posted image  
Vidjet ces ti kako ce tebi sike narasti. Meni ssad u 39. nedjelji ko lopte!!! Muz mi bivsi sportas pa ih stalno uporedjuje sa loptama. Stalno govori zeno ni lopta medicinka-to je ona velika teska lopta ti nije ravna user posted image

(odgovor članu soraya)
Neposredna veza do poruke: 9990
10.1.2012 19:45:14   
pauza

IZVORNA PORUKA: pauza

neka neka, bicete vi ljubomorne na moj dekolte... slikat cu ja to za koji mjesec aBd :)

pa to ti kazem, ti ces imati dvije bombe, a mi onu ruznu liniju dugacku sto krene ispod vrata odmah, fujuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Hurma)
Neposredna veza do poruke: 9991
10.1.2012 19:47:12   
Hurma
nemojte se sad izvlaciti ih... koje ste vi...user posted image user posted image

(odgovor članu pauza)
Neposredna veza do poruke: 9992
10.1.2012 19:50:09   
Arina
e hajd nek je proslo o onim uloscima....citav dan boziji vir-vako...vir-nako...user posted image user posted image ...

Sta mi radite bublice moje....ja nekakva nikakva....malo kunjala,pa sad jos gora...vrijeme danas grozno....moj pravio palacinke pa se napucali...sad bebi boksa na sve strane....
Isla bi setati malo ...ali mi hladnouser posted image ....sjedi -gdje siuser posted image

(odgovor članu soraya)
Neposredna veza do poruke: 9993
10.1.2012 19:50:15   
Bebica11

mozda ima u kineskim radnjama

user posted image sala mala

ja nosim za dojilje s pijace neke, pamucni su i nemaju sipkica, vec elasticne trake pa se prilagode tijelu, mozda da njih potrazis

dojadice ti velike (.), tek sad vidim da ni to nije neka pljacka, tesko mi ih nositi bez grudnjakauser posted image user posted image

"Gospodaru moj, daj da ja i neki potomci moji obavljamo molitvu; Gospodaru naš, Ti usliši molbu moju!"( Ibrahim 40)

(odgovor članu Hurma)
Neposredna veza do poruke: 9994
10.1.2012 19:54:21   
Arina
joj muka me fata nekako ko da me zateze ovaj lijevi krajnik....tamam bi mi sad to trebalo...moram udarnu dozu  opaliti....a samo sam se toga bojala ,pred CR da se ne prehladim....valjda nece user posted image ....uh

(odgovor članu Arina)
Neposredna veza do poruke: 9995
10.1.2012 19:55:54   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: Arina

joj muka me fata nekako ko da me zateze ovaj lijevi krajnik....tamam bi mi sad to trebalo...moram udarnu dozu  opaliti....a samo sam se toga bojala ,pred CR da se ne prehladim....valjda nece user posted image ....uh

ispiraj grlo cajem od zalfije

nadam se da te nece sad, malo se pripaziuser posted image

(odgovor članu Arina)
Neposredna veza do poruke: 9996
10.1.2012 19:59:02   
pauza
eh Arina, ja zakuhala sa virom i boniuser posted image user posted image user posted image  ali sta cu ja kad zene ne mogu da se sloze, zene ko zeneuser posted image user posted image  jesu isti, nisu isti... vidjela i ja da nisu isti pa pitala koji su bolji i nastade lomuser posted image user posted image  zato sad ni slova o njima:-)) sad su sise na reduuser posted image user posted image

(odgovor članu Arina)
Neposredna veza do poruke: 9997
10.1.2012 19:59:11   
Hurma

IZVORNA PORUKA: Bebica11

mozda ima u kineskim radnjama

user posted image sala mala

ja nosim za dojilje s pijace neke, pamucni su i nemaju sipkica, vec elasticne trake pa se prilagode tijelu, mozda da njih potrazis

dojadice ti velike (.), tek sad vidim da ni to nije neka pljacka, tesko mi ih nositi bez grudnjakauser posted image user posted image

ma u svakog malo bar porastu u mene za sada nista... da je znati gdje na pijaci, kad sad ne smijem puno hodati user posted image joj ovaj mali me izludi... koliko udara nogama majko mila, piš piš svakih pola sata... user posted image mlatit cu ga zbog ovoga uh user posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 9998
10.1.2012 20:00:30   
Hurma
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=vw25vWasXi4#!

hajmo veselo maloooo... joj kako volim ovu pjesmu :)

(odgovor članu Hurma)
Neposredna veza do poruke: 9999
10.1.2012 20:04:37   
Arina
vidim moje terminuse pricaju o lazicama....i ja ih imam ali samo kao stvrdnjavanje stome bez bolova ...a moj guzan sad guzu na lijevu sad na desnu stranu moje pupe user posted image ....
Kod mene od simptoma  jedino malo cesce ne wc na veliku nuzdu (da izvinete user posted image )..i danas me nekako proziguje kroz meme...sve mislim nesto me ubode....vjerovatno se pripremaju user posted image

(odgovor članu Arina)
Neposredna veza do poruke: 10000
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  398 399 [400] 401 402   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  398 399 [400] 401 402   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *