|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  410 411 [412] 413 414   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT)
12.1.2012 14:40:22   
dush
IZVORNA PORUKA: veki_aki
zaboravih spomenut da smo se svdjali jer je odspavao sta vremena a nije mi usisao kao sto je obecao, eto saduser posted image

Ja ti preporucujem da kupis onog robota sto sam usisava user posted image Onda cete oboje moci da pajkite i da se mazite sat vremena user posted image

(odgovor članu veki_aki)
Neposredna veza do poruke: 10276
12.1.2012 14:40:49   
dzenyA
IZVORNA PORUKA: gerberka

dzenya čudo ti to ljudi kažu kad ti nije usitnilo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nemoj sed ti nama sekirat, imas jos koji dan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

znas li ti bona ovo sto pitam za ctg..a zeenaaa...niko mi ne odgovoara cijeli dan..jel ctg laznjake ne registruje??? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

e jesi nasla koga ces pitat pa ja ctg nikad ocima jos nisam vidila user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 10277
12.1.2012 14:42:24   
gerberka
IZVORNA PORUKA: smajli80

IZVORNA PORUKA: smajli80

Da ne živimo tako daleko jedna od druge pomislila bih da je majstor bio istiuser posted image user posted image user posted image .Ista dijagnoza,nedelja,spol,i sad lažnjaci-meni je to nešto jaaaako sujmljivouser posted image user posted image .

De ti meni Gerbo odgovori na ovo pitanjeuser posted image user posted image user posted image
A što s tiče CTG-a mislim da on ne registruje lažnjake,jer oni nisu dovoljno jaki da isprovociraju porođaj.Lažnjaci su puno blaži od pravih bolovauser posted image (eto malo da te utješim)user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image ipak ces ti meni poslat sliku bebe kad se rodi

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu smajli80)
Neposredna veza do poruke: 10278
12.1.2012 14:46:24   
gerberka
hvala vam žene user posted image na objasnjenjima user posted image
ja imam konstantnu bol, i pritisak dole jak kao da beba hoce vani..al danas u 6 idem na pregled

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)

(odgovor članu dush)
Neposredna veza do poruke: 10279
12.1.2012 14:48:43   
Arina
moj opet stuca...a i jutros je...jadncakuser posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 10280
12.1.2012 14:49:31   
dush
Pa gerbo pitaj danas kada odes u 6 na pregled da ti sve objasni... Ako ne bude kakva arogantna baba user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 10281
12.1.2012 15:06:45   
gerberka
user posted image user posted image idem kod svog dr , pa cu sve pitati

ti mila samo opusteno, ja sam sigurna da ce sve biti uredu sa nađim najhrabrijim srcekom na ovom forumu user posted image ne daju ga tetke nikom user posted image

(odgovor članu dush)
Neposredna veza do poruke: 10282
12.1.2012 15:08:25   
gerberka
IZVORNA PORUKA: Arina

de priznaj sta pijes, ne moze diejte tek onako stalno stucati..da ne udaraš po žesti user posted image user posted image user posted image user posted image

a normalno je da stuca, guta plodovu i izbacuje je user posted image

(odgovor članu Arina)
Neposredna veza do poruke: 10283
12.1.2012 15:10:47   
smajli80
user posted image user posted image user posted image

Čim se rodi *nama* user posted image stavljam sliku,dobro je pogledaj možda uočiš neku sitnicuuser posted image user posted image user posted image

Mamina velika curica 5.3.2008
Mamin mali dječak 26.1.2012.

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 10284
12.1.2012 15:13:17   
gerberka
ja direm nožicu ispod lijevog rebra  user posted image

(odgovor članu smajli80)
Neposredna veza do poruke: 10285
12.1.2012 15:26:03   
mama21e
Ev me ako je neko pitao za mene user posted image
Jutros sam vam bila vrijedna, polahko kucu poradila i evo sad mi se sve sjaji user posted image
Uglavnom dobro sam i raspolozenje je na nivou user posted image Kako vrijeme tako i ja user posted image

user posted image vas sve!

Boze ne prepustaj me samoj sebi ni na treptaj oka!

¦ 28.05.2012. ...moje srce kuca za tebe pahuljo moja mirisna...¦

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 10286
12.1.2012 15:40:13   
AMELIC
Vidim dosta ženica danas ide na pregled,sa srećom svimauser posted image
I ja sam naručena u 18h ,uh jedva čekam da vidim bebana svogauser posted image
Jedva sam sredila gospođu,teško ide,od stome slabo šta vidim, a mužića nema da ga zaposlimuser posted image user posted image

Duša mamina uljepšala je naš život...14.03.12
Mala princeza,miris mamin 03.05.13
Veselo nema šta...:)

(odgovor članu mama21e)
Neposredna veza do poruke: 10287
12.1.2012 16:18:05   
veki_aki
samo da vam mahnem, odo nest zavrsit pa pravac kuce, moram malog djaka da nagradimuser posted image , a i ovaj braco u stomi ko da mu se obraduje kad je blizu
Veliki pozzzzzzzzzz za sve, i ove vrijedneuser posted image  i sretno zenicama na pregledima da vas sve super nalazi budu!
Pusa!

(odgovor članu AMELIC)
Neposredna veza do poruke: 10288
12.1.2012 16:32:23   
soraya
Sretno vam danas vi koje idete na kontrolu, da vam sve bude u redu.
ja sutra odoh na ctg, a u ponedjeljak navecer na kontrolu u bolnicu, pa mozda i ostanemo :)))
budite mi pozdravljene, odoh sad biti vrijedna zenica pa skuhati sta za rucak muzicu!

(odgovor članu veki_aki)
Neposredna veza do poruke: 10289
12.1.2012 16:36:34   
dush
Sretno na pregledima danas!!! Javite kako je bilo!

(odgovor članu soraya)
Neposredna veza do poruke: 10290
12.1.2012 16:40:33   
ajnur

de priznaj sta pijes, ne moze diejte tek onako stalno stucati..da ne udaraš po žesti user posted image user posted image user posted image user posted image

Meni je dr Masic govoro da beba napreduje kad stuca...kod mene je sin stalno stucao i mashAllah 5 kg user posted image

Blagost ne dotakne ni jednu stvar a da je ne ukrasi,a grubost ne dotakne ni jednu stvar a da je ne upropasti.Muhammed a.s

A 18.10.2010 mamin djecak
A10.08.2012 mamina cura

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 10291
12.1.2012 16:47:14   
mama21e

IZVORNA PORUKA: ajnur

Meni je dr Masic govoro da beba napreduje kad stuca...kod mene je sin stalno stucao i mashAllah 5 kg user posted image

rodio se s 5kg? MashaAllah!!!

(odgovor članu ajnur)
Neposredna veza do poruke: 10292
12.1.2012 16:47:56   
mama21e

ja direm nožicu ispod lijevog rebra  user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 10293
12.1.2012 17:21:33   
dush
Kako znate kada beba stuca? U kojoj sedmici otrpilike pocne da stuca?

(odgovor članu mama21e)
Neposredna veza do poruke: 10294
12.1.2012 17:30:22   
Arina
IZVORNA PORUKA: dush

Kako znate kada beba stuca? U kojoj sedmici otrpilike pocne da stuca?
pa nekako u 8 i 9. mjesecu.....bar kod mene...mozda je i prije ali ja nisam osjetila....a osjeti se onako na jednom mjestu  se desava tako ko mali kucaji svakih 2-3 sekunde...i traje tako ko neki otkucaji srca....i kad stavis ruku na to mjesto i dalje kuca...nije ono da stane da se osjeca...ko kad se mrda pa stavis ruku a on stane ko u inat...ovo traje onda ....pa sta ja znam nekad manje nekad vise...prosjecno oko 4-5 min.....user posted image

(odgovor članu dush)
Neposredna veza do poruke: 10295
12.1.2012 17:32:50   
Arina
IZVORNA PORUKA: ajnur

mashallah....a jel stucao kad se rodio...kazu da i poslije kad se rode isto stucaju...i jel poguzijauser posted image user posted image

(odgovor članu ajnur)
Neposredna veza do poruke: 10296
12.1.2012 17:35:07   
anđelo
Ja došo'user posted image ..Vako u merkatoru na odjelu za bebe,tamo gdje su bodići imate neku akciju(još malo pa nestalo)2 bodija pamučna preljepa,premekana,6,45km.Dakle 2 dođu za ovu cjenu.Bodiji su kratkih rukava.Ja uzela 2 veličine 50/56 i 2 veličine 62.Morala sam i onom malom da ne bi bio ljubomoran uzet 2 majice u intersportu,(i tamo je sniženje)Rekla sam da mu je to kupio brat.Bila čak u apoteci,mjerili mi pritisak.Nizak je 110  sa 67.Onda jedna begova čorba legla slanija.Bila i u robotu onom u hrasnom ,al ništa posebno za vidjet.Tražila i jastuk za trudnice ,al ga ne nađoh.Toliko sam šetala,da su me krsta zabolila i jedva sam hodala.Kaže mužek hajmo ženo kući ,ima i sutra dan.Ovako su me krsta bolila kad sam i sina prije vremena rodila,pa sam se uplašila.Evo sad ležim i pijem kafu.Sutra opet šoping,uh ne znam šta bih prije kupilauser posted image user posted image user posted image user posted image

Mamin crnooki lijepi dječak...moj prvi uzdah 2005. . Sva ljubav svjeta je u okicama tvojim,zvijezdo moja. 2012

(odgovor članu dush)
Neposredna veza do poruke: 10297
12.1.2012 17:40:08   
dush
Ja cu sutra ili u subotu u shopping. Samo ne znam koje brojeve da uzmem, jer su mi rekli da ce me poroditi u 37oj sedmici najkasnije, da nece cekati 40tu. Tada su malo manje bebe, ne?

A sto se tice stucanja, imam jos vremena :) Tek smo usli u 7 user posted image

< Poruku je uredio dush -- 12.1.2012 17:44:46 >

(odgovor članu anđelo)
Neposredna veza do poruke: 10298
12.1.2012 17:49:16   
anđelo
Dush slobono ti uzmi brojeve od 50 pa nadalje,ne mora značiti da beba u 37 nedelji je manja.To je beba rođena u 9-tom,znači u terminuuser posted image .

Mamin crnooki lijepi dječak...moj prvi uzdah 2005. . Sva ljubav svjeta je u okicama tvojim,zvijezdo moja. 2012

(odgovor članu dush)
Neposredna veza do poruke: 10299
12.1.2012 17:59:22   
dzenyA
uh ovako, ja bila kod mame na bureku, najela sam se bas i kiselog kupusa user posted image
ja bez problema ferceram sa  autom ,nisam normalna user posted image
jest me nesto spucalo, Arina i moj je stucooo mali user posted image ,
hej anđelo ja sam neku noc u merkatoru somotne pantolice kupila,  za 11KM, a bile 22KM,ma extra su momacke prave,i sad mi zao sto jos nesto nisam kupila user posted image

(odgovor članu dush)
Neposredna veza do poruke: 10300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  410 411 [412] 413 414   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  410 411 [412] 413 414   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *