|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  412 413 [414] 415 416   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT)
12.1.2012 22:57:45   
anđelo
IZVORNA PORUKA: mama21e

Mene opet kontrakcije uhvatile user posted image

Jel ti  piješ i magnezij?lezi odmaraj,i nek te muž izmasira kružnim pokretima po krstima,meni to uvjek godi.Probaj pa javi

Mamin crnooki lijepi dječak...moj prvi uzdah 2005. . Sva ljubav svjeta je u okicama tvojim,zvijezdo moja. 2012

(odgovor članu mama21e)
Neposredna veza do poruke: 10326
12.1.2012 22:57:48   
mama21e

IZVORNA PORUKA: anđelo

anđelo jel mozda znas do kad traje to snizenje u merkatoru?

E mila moja nisam gledala,ja sam većinu vremena gledala cjene ii masirala krstauser posted image A ako mi šta zapne za oko ja ubacim u korpuuser posted image .U intersportu je sniženje al tu je robica za djecu veću.Evo pravo dobre uzela sinu čizme na sniženju 50 km.
Žene moje,ova mala bebica što u meni raaste ,kao da mi je prva.Ja baš veze nemam šta kupiti za bebu,a sve moram kupiti,jer od sina sve podjelila.Osim krevetića,as-a (kolica imam)šta kupiti još.Imam dekice 2,posteljinu,ogradicu za krevetić.Šta još kupiti.Onaj latičar s kadicom i ne bi baš jer se beba u tako maloj kadici može kupat samo mjesec dana ,do dva.Ja bih radje da mi Pauzin majstor ormar napraviuser posted image user posted image user posted image .Šta još treba,kažite mi dok pare ne spiskam.user posted image user posted image user posted image user posted image

E dusa user posted image , ne mozemo rahat ni izaci a da nas nesto ne zaboli... A valjda ce trajati popust do isteka zaliha, tako inace bude... a jel ima dosta robice?

Boze ne prepustaj me samoj sebi ni na treptaj oka!

¦ 28.05.2012. ...moje srce kuca za tebe pahuljo moja mirisna...¦

(odgovor članu anđelo)
Neposredna veza do poruke: 10327
12.1.2012 22:58:55   
teacher75
evo ovdje spisak:
http://www.ringeraja.ba/forum/Oprema_za_novoro%C4%91en%C4%8De/m_18651/tm.htm

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu mama21e)
Neposredna veza do poruke: 10328
12.1.2012 23:01:53   
mama21e

Mene opet kontrakcije uhvatile user posted image

Jel ti  piješ i magnezij?lezi odmaraj,i nek te muž izmasira kružnim pokretima po krstima,meni to uvjek godi.Probaj pa javi

Pijem magnezij, ali popih sad apaurin da me malo uspava, jer me i glava puno boli. Pa se nadam da ce proci kad se probudim aBd.

(odgovor članu anđelo)
Neposredna veza do poruke: 10329
12.1.2012 23:03:48   
mama21e

IZVORNA PORUKA: teacher75

evo ovdje spisak:
http://www.ringeraja.ba/forum/Oprema_za_novoro%C4%91en%C4%8De/m_18651/tm.htm

Uh kakav je ovo spisak, jos vise me glava pocela boljeti user posted image

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 10330
12.1.2012 23:07:24   
teacher75
ja sam u prosloj trudnoci sve ovo bila nakupovala, tj. uvalila mami spisak pa je ona hodala i sve nakupovalauser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu mama21e)
Neposredna veza do poruke: 10331
12.1.2012 23:17:37   
anđelo
Pa izgleda da ovo što je bilo povoljnije se haman rasprodalo,al eto možeš  otić ako ništa bar bodiće kupit.Gerbo super za bebu,nek bude i ležanje u bolnici ,šta fali.samo da nam je naš Tahir dobro.Tičerko hvala z ovaj linkuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mamin crnooki lijepi dječak...moj prvi uzdah 2005. . Sva ljubav svjeta je u okicama tvojim,zvijezdo moja. 2012

(odgovor članu mama21e)
Neposredna veza do poruke: 10332
12.1.2012 23:20:18   
anđelo
ŠTO SE TIČE SPISKA,JA NEĆU KUPOVAT ove pamučne blaznice za dojke.Imam aventove školjke,tako da su mi one puno praktičnije

(odgovor članu anđelo)
Neposredna veza do poruke: 10333
12.1.2012 23:26:39   
teacher75

ŠTO SE TIČE SPISKA,JA NEĆU KUPOVAT ove pamučne blaznice za dojke.Imam aventove školjke,tako da su mi one puno praktičnije

trebace ti ove druge kad pocnes izlaziti vani jer ako izadjes sa aventovim skoljkama bices ko pamela andersonuser posted image

(odgovor članu anđelo)
Neposredna veza do poruke: 10334
12.1.2012 23:41:24   
gerberka
IZVORNA PORUKA: gerberka

žene , evo i mene user posted image

bili smo na uzv user posted image beba je mashAllah dobro user posted image
e sad po uzv smo punih 37 sedmica. Doktor nam zbog steriliteta i jednog spontanog predlaze da dođem prije termina lezati u bolnicu, da mi povadi nalaze i da me prati..ako buide prirodno super, ako bude za sekciju da imam spremne nalaze.
ja sad ne znam...u biti..ne leži mi se gore..dal je moguce da se dog da mi napravi prijem, al da dolazim na ctg i tako to..dal je neko tako uspio user posted image

neka je meni moj sin dobro, ostalo će se složiti user posted image

haaalooooo, viditeee li meeeeee user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 10335
12.1.2012 23:43:18   
teacher75

žene , evo i mene user posted image

bili smo na uzv user posted image beba je mashAllah dobro user posted image
e sad po uzv smo punih 37 sedmica. Doktor nam zbog steriliteta i jednog spontanog predlaze da dođem prije termina lezati u bolnicu, da mi povadi nalaze i da me prati..ako buide prirodno super, ako bude za sekciju da imam spremne nalaze.
ja sad ne znam...u biti..ne leži mi se gore..dal je moguce da se dog da mi napravi prijem, al da dolazim na ctg i tako to..dal je neko tako uspio user posted image

neka je meni moj sin dobro, ostalo će se složiti user posted image

haaalooooo, viditeee li meeeeee user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 10336
12.1.2012 23:44:02   
gerberka
user posted image user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)

Neposredna veza do poruke: 10337
12.1.2012 23:46:10   
Arina
evo ja se sad skopcala.....super za pregled...a za ostajanje...hmmm....nekako mislim da je najbolje sama da doneses sa svojim dragim odluku....ja samo znam da je i sa mnom dok. bio puno oprezniji u prosloj trudnoci jer sam prije nje imala prekid  jedne trudnoce...pa me je cak porodio 10 dana prije terminajer je sve bio super ....beba napredna i zrela za van i kao nije htio nista da rizikuje....meni je to bilo onako ...."a sto ranije" ...ali nisam se protivila jer sam mu vjerovala ,zna covjek sta radi....
Bilo bi najbolje da vidis s njim koliko je to ranije....jel sad ili tamo jos malo....i moze li se to da te vode gore a da si ti kuci i to da ides cesto na kontrolu.....i sta kaze za te tvoje bolive i za stvrdnjavanje stomaka.....ima li pravih kontrakcija.....kako grlic

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 10338
12.1.2012 23:49:12   
teacher75
gerbo ,nisam ti upucena u to sto si pitala pa sam ostala bez komentara. bice to sve abd ok, kakogod da odlucisuser posted image

(odgovor članu Arina)
Neposredna veza do poruke: 10339
12.1.2012 23:53:20   
dzenyA
evo i mene ,da mi bi spavat user posted image a nema tog polozaja da bi mi odgovarao user posted image
gerbo neznam sta bi ti rekla,ako si ga slusala do sad slusaj ga i ovo jos malo sto je ostalo user posted image

(odgovor članu anđelo)
Neposredna veza do poruke: 10340
13.1.2012 0:10:02   
gerberka
arina, nece on mene ranije nego po uzv porod ocekuje krajem januara user posted image
ali kao da dođem par dana gore da mi izvadi i nalaze za carski ako do njega dođe..pa sad ne znam ni ja..dogovr je prirodno, ali je dr predlozio da gore cekam da pukne vodenjak..dakle da tamo sacekam i prirodni..jos cu se ja razmisliti user posted image ne ide mi se nikako gore.

to je to..ljubim vas user posted image

(odgovor članu dzenyA)
Neposredna veza do poruke: 10341
13.1.2012 8:12:25   
veki_aki
Dobro jutro drage moje! Kako ste mi ovog jutra? Sta nam je sa nalazima?
Gerbo user posted image za nalaze bas mi je drago da je sve ok! Ja mislim da ti je najsigurnije poslusat dr. ako sam skontala nije on mislio da ti danima gore lezis, vec dan,dva pred termin. I meni su provocirali porod, madam mislim da je termin pogresno izracunat ida je sin mogao cekat bar jos 10 dana, al reko da bude sta ipak oni znaju. Sretno u svakom slucaju, eto si skoro do kraja doguralauser posted image
Mama21e kako si danas?Nadam se bez kontrakcija. Saljem user posted image , da nam budes dobro.
Ostale zenice gdje ste, sta radite?
Andjelo u kojem si to merkatoru bila? Ja sam cesto u merkatoru al jos to nisam skontalauser posted image  Imat cu nest stvarcica od sina, al jos nista nisam kupila, kontam se dok mi 100% kaze da je djecak. Mi smo vecinu stavri razdjelili, moram nova i kolica i krevetic, cak i hodalicuuser posted image  Jedva cekam da krenem u kupovinu!
Odo sad radit, vama svima pozdrav veliki!

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 10342
13.1.2012 8:48:28   
Arina

arina, nece on mene ranije nego po uzv porod ocekuje krajem januara user posted image
ali kao da dođem par dana gore da mi izvadi i nalaze za carski ako do njega dođe..pa sad ne znam ni ja..dogovr je prirodno, ali je dr predlozio da gore cekam da pukne vodenjak..dakle da tamo sacekam i prirodni..jos cu se ja razmisliti user posted image ne ide mi se nikako gore.

to je to..ljubim vas user posted image

ma dusice moja...nisam ni mislila da ce te ranije poroditi....ali kazem da mene je....samo kazem da bi trrebala s dokt. vidjeti sve solucije...koje bi ti volila i koje on preporucuje....i odlucila najbolje....pa cak i ako to nije bas sve po tvom  malo se strpi par dana gore nije propast svijeta...ako je sigurnije za tebe i bebu...kad si mila dogurala dovde.....ali ja vjerujem da semoze nesto "izvesti" da te gore vode a da ne budes cijelo vrijeme....
Ma ja sam sigurna da ces ti napraviti najbolje moguce rjesenje.....user posted image user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 10343
13.1.2012 8:57:56   
Arina
E sad ,dobro jutro svim mojim okruglicama.....

Ja sad nesto kontam.... jos  par jutara, da vam se ovako javim.....i onda me nece biti dok se ne vratim sa bebijem....user posted image ......
Moj bebi se jedva okrece...tacno se vidi jadniku je dokusurilo s prostorom....user posted image ...samo se gura  ko da hoce da serastegne....srce majusno....
Ja sam jucer kupila mali paket pampersa za porodiliste,i to bi bilo to,nesto  ne milsim da mi ista vise fali....jos cu za vikend oprati jos jednom ogradicu i staviti posteljinu...ono sve srediti....i spakovati robicu za iznijeti bebija...stavicu sve u korpu da je muzicu zgodno....uglavnom to je to....
  terminuse...jaste li se vi spakovale.....user posted image user posted image

(odgovor članu Arina)
Neposredna veza do poruke: 10344
13.1.2012 9:24:21   
anđelo
IZVORNA PORUKA: teacher75

trebace ti ove druge kad pocnes izlaziti vani jer ako izadjes sa aventovim skoljkama bices ko pamela andersonuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,Već sam sad ko Pamela Anderson ,broj sisa 4,još kad nabacim školjke ,biće momakauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Šta fali i prije sam hodala sa školjkama i mamila dječačke uzdaheuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Usput dobro jutrouser posted image

Neposredna veza do poruke: 10345
13.1.2012 9:28:51   
anđelo
IZVORNA PORUKA: veki_aki

Dobro jutro drage moje! Kako ste mi ovog jutra? Sta nam je sa nalazima?
Gerbo user posted image za nalaze bas mi je drago da je sve ok! Ja mislim da ti je najsigurnije poslusat dr. ako sam skontala nije on mislio da ti danima gore lezis, vec dan,dva pred termin. I meni su provocirali porod, madam mislim da je termin pogresno izracunat ida je sin mogao cekat bar jos 10 dana, al reko da bude sta ipak oni znaju. Sretno u svakom slucaju, eto si skoro do kraja doguralauser posted image
Mama21e kako si danas?Nadam se bez kontrakcija. Saljem user posted image , da nam budes dobro.
Ostale zenice gdje ste, sta radite?
Andjelo u kojem si to merkatoru bila? Ja sam cesto u merkatoru al jos to nisam skontalauser posted image  Imat cu nest stvarcica od sina, al jos nista nisam kupila, kontam se dok mi 100% kaze da je djecak. Mi smo vecinu stavri razdjelili, moram nova i kolica i krevetic, cak i hodalicuuser posted image  Jedva cekam da krenem u kupovinu!
Odo sad radit, vama svima pozdrav veliki!
Bila sam u onom na socijalnom(tu sam našla te bodiće),a bila sam i u onom na dobrinji,al tamo nađoh samo papuče za sebe

(odgovor članu veki_aki)
Neposredna veza do poruke: 10346
13.1.2012 9:39:19   
anđelo
Evo da zaredam i 3 post,jesam vrjedna , ljubi me majka.Gerbo moja ,dogovori ti još s dr.Kaži mu svoj stav i vidi kako on reagira na to.Što bi moja nana rekla ,ipak je on učio školu,neću da mu se petljam u posao,jel tako?Nego barem i ako odeš gore da ležiš ne strahuješ od mrse.Kakvo će stanje biti samnom,pitanje je.Ako bude carski valja gore ležat 5 dana.Ako bude prirodno,ostavit će me gore duže da prate stanje,prvo da vide hoćel moć uopće prirodno(što ja priželjkujem)Tako draga moja kako god okrenem,meni gore bez hefte nemauser posted image .Ljubi teta svog Tahirauser posted image user posted image user posted image Gdje ima povoljno kupit onu podlogu za presvlačenje.Znam da je Pauza čini mi se povoljno prošla skrozuser posted image

(odgovor članu anđelo)
Neposredna veza do poruke: 10347
13.1.2012 9:42:20   
Arina
anđelo ....jel ti dosla moja pp

(odgovor članu anđelo)
Neposredna veza do poruke: 10348
13.1.2012 9:44:36   
Arina

Evo da zaredam i 3 post,jesam vrjedna , ljubi me majka.Gerbo moja ,dogovori ti još s dr.Kaži mu svoj stav i vidi kako on reagira na to.Što bi moja nana rekla ,ipak je on učio školu,neću da mu se petljam u posao,jel tako?Nego barem i ako odeš gore da ležiš ne strahuješ od mrse.Kakvo će stanje biti samnom,pitanje je.Ako bude carski valja gore ležat 5 dana.Ako bude prirodno,ostavit će me gore duže da prate stanje,prvo da vide hoćel moć uopće prirodno(što ja priželjkujem)Tako draga moja kako god okrenem,meni gore bez hefte nemauser posted image .Ljubi teta svog Tahirauser posted image user posted image user posted image Gdje ima povoljno kupit onu podlogu za presvlačenje.Znam da je Pauza čini mi se povoljno prošla skrozuser posted image
meni je dosla uz torbu.....a jedna me je rodica pitala sta da mi kupi...user posted image pa sam rekla onaj Nivea ruksak...jer mi se cini super praktican...a i u njemu dodje ona podloga....pa ako se neko bude raspitivao sta da kupi bebiju eto prijedlog....user posted image

(odgovor članu anđelo)
Neposredna veza do poruke: 10349
13.1.2012 9:47:15   
Arina
anđelo.....jeli li ti onda kad si izasla poslije 5 dana poslije isla vaditi konce 7.-mi dan ili kako....mi smo ovdje prije kad sam ja rodila sina lezali 7 dana i sedmi dan vadis konce i ides  kuci...sad kazu ides i ranije 4-5 dana zavisi kako se osjecas i onda dodjes 7.-mi dan vaditi konce.....kako je kod vas

(odgovor članu Arina)
Neposredna veza do poruke: 10350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  412 413 [414] 415 416   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  412 413 [414] 415 416   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *