Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 12.1.2012 22:57:48
mama21e
IZVORNA PORUKA: anđelo
IZVORNA PORUKA: mama21e
anđelo jel mozda znas do kad traje to snizenje u merkatoru?
E mila moja nisam gledala,ja sam većinu vremena gledala cjene ii masirala krsta A ako mi šta zapne za oko ja ubacim u korpu .U intersportu je sniženje al tu je robica za djecu veću.Evo pravo dobre uzela sinu čizme na sniženju 50 km. Žene moje,ova mala bebica što u meni raaste ,kao da mi je prva.Ja baš veze nemam šta kupiti za bebu,a sve moram kupiti,jer od sina sve podjelila.Osim krevetića,as-a (kolica imam)šta kupiti još.Imam dekice 2,posteljinu,ogradicu za krevetić.Šta još kupiti.Onaj latičar s kadicom i ne bi baš jer se beba u tako maloj kadici može kupat samo mjesec dana ,do dva.Ja bih radje da mi Pauzin majstor ormar napravi .Šta još treba,kažite mi dok pare ne spiskam.
E dusa , ne mozemo rahat ni izaci a da nas nesto ne zaboli... A valjda ce trajati popust do isteka zaliha, tako inace bude... a jel ima dosta robice?
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 12.1.2012 23:17:37
anđelo
Pa izgleda da ovo što je bilo povoljnije se haman rasprodalo,al eto možeš otić ako ništa bar bodiće kupit.Gerbo super za bebu,nek bude i ležanje u bolnici ,šta fali.samo da nam je naš Tahir dobro.Tičerko hvala z ovaj link
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 12.1.2012 23:41:24
gerberka
IZVORNA PORUKA: gerberka
žene , evo i mene
bili smo na uzv beba je mashAllah dobro e sad po uzv smo punih 37 sedmica. Doktor nam zbog steriliteta i jednog spontanog predlaze da dođem prije termina lezati u bolnicu, da mi povadi nalaze i da me prati..ako buide prirodno super, ako bude za sekciju da imam spremne nalaze. ja sad ne znam...u biti..ne leži mi se gore..dal je moguce da se dog da mi napravi prijem, al da dolazim na ctg i tako to..dal je neko tako uspio
neka je meni moj sin dobro, ostalo će se složiti
haaalooooo, viditeee li meeeeee
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 12.1.2012 23:43:18
teacher75
žene , evo i mene
bili smo na uzv beba je mashAllah dobro e sad po uzv smo punih 37 sedmica. Doktor nam zbog steriliteta i jednog spontanog predlaze da dođem prije termina lezati u bolnicu, da mi povadi nalaze i da me prati..ako buide prirodno super, ako bude za sekciju da imam spremne nalaze. ja sad ne znam...u biti..ne leži mi se gore..dal je moguce da se dog da mi napravi prijem, al da dolazim na ctg i tako to..dal je neko tako uspio
neka je meni moj sin dobro, ostalo će se složiti
haaalooooo, viditeee li meeeeee
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 12.1.2012 23:44:02
gerberka
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 12.1.2012 23:46:10
Arina
evo ja se sad skopcala.....super za pregled...a za ostajanje...hmmm....nekako mislim da je najbolje sama da doneses sa svojim dragim odluku....ja samo znam da je i sa mnom dok. bio puno oprezniji u prosloj trudnoci jer sam prije nje imala prekid jedne trudnoce...pa me je cak porodio 10 dana prije terminajer je sve bio super ....beba napredna i zrela za van i kao nije htio nista da rizikuje....meni je to bilo onako ...."a sto ranije" ...ali nisam se protivila jer sam mu vjerovala ,zna covjek sta radi.... Bilo bi najbolje da vidis s njim koliko je to ranije....jel sad ili tamo jos malo....i moze li se to da te vode gore a da si ti kuci i to da ides cesto na kontrolu.....i sta kaze za te tvoje bolive i za stvrdnjavanje stomaka.....ima li pravih kontrakcija.....kako grlic
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 12.1.2012 23:53:20
dzenyA
evo i mene ,da mi bi spavat a nema tog polozaja da bi mi odgovarao gerbo neznam sta bi ti rekla,ako si ga slusala do sad slusaj ga i ovo jos malo sto je ostalo
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 13.1.2012 0:10:02
gerberka
arina, nece on mene ranije nego po uzv porod ocekuje krajem januara ali kao da dođem par dana gore da mi izvadi i nalaze za carski ako do njega dođe..pa sad ne znam ni ja..dogovr je prirodno, ali je dr predlozio da gore cekam da pukne vodenjak..dakle da tamo sacekam i prirodni..jos cu se ja razmisliti ne ide mi se nikako gore.
to je to..ljubim vas
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 13.1.2012 8:12:25
veki_aki
Dobro jutro drage moje! Kako ste mi ovog jutra? Sta nam je sa nalazima? Gerbo za nalaze bas mi je drago da je sve ok! Ja mislim da ti je najsigurnije poslusat dr. ako sam skontala nije on mislio da ti danima gore lezis, vec dan,dva pred termin. I meni su provocirali porod, madam mislim da je termin pogresno izracunat ida je sin mogao cekat bar jos 10 dana, al reko da bude sta ipak oni znaju. Sretno u svakom slucaju, eto si skoro do kraja dogurala Mama21e kako si danas?Nadam se bez kontrakcija. Saljem , da nam budes dobro. Ostale zenice gdje ste, sta radite? Andjelo u kojem si to merkatoru bila? Ja sam cesto u merkatoru al jos to nisam skontala Imat cu nest stvarcica od sina, al jos nista nisam kupila, kontam se dok mi 100% kaze da je djecak. Mi smo vecinu stavri razdjelili, moram nova i kolica i krevetic, cak i hodalicu Jedva cekam da krenem u kupovinu! Odo sad radit, vama svima pozdrav veliki!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 13.1.2012 8:48:28
Arina
arina, nece on mene ranije nego po uzv porod ocekuje krajem januara ali kao da dođem par dana gore da mi izvadi i nalaze za carski ako do njega dođe..pa sad ne znam ni ja..dogovr je prirodno, ali je dr predlozio da gore cekam da pukne vodenjak..dakle da tamo sacekam i prirodni..jos cu se ja razmisliti ne ide mi se nikako gore.
to je to..ljubim vas
ma dusice moja...nisam ni mislila da ce te ranije poroditi....ali kazem da mene je....samo kazem da bi trrebala s dokt. vidjeti sve solucije...koje bi ti volila i koje on preporucuje....i odlucila najbolje....pa cak i ako to nije bas sve po tvom malo se strpi par dana gore nije propast svijeta...ako je sigurnije za tebe i bebu...kad si mila dogurala dovde.....ali ja vjerujem da semoze nesto "izvesti" da te gore vode a da ne budes cijelo vrijeme.... Ma ja sam sigurna da ces ti napraviti najbolje moguce rjesenje.....
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 13.1.2012 8:57:56
Arina
E sad ,dobro jutro svim mojim okruglicama.....
Ja sad nesto kontam.... jos par jutara, da vam se ovako javim.....i onda me nece biti dok se ne vratim sa bebijem.... ...... Moj bebi se jedva okrece...tacno se vidi jadniku je dokusurilo s prostorom.... ...samo se gura ko da hoce da serastegne....srce majusno.... Ja sam jucer kupila mali paket pampersa za porodiliste,i to bi bilo to,nesto ne milsim da mi ista vise fali....jos cu za vikend oprati jos jednom ogradicu i staviti posteljinu...ono sve srediti....i spakovati robicu za iznijeti bebija...stavicu sve u korpu da je muzicu zgodno....uglavnom to je to.... terminuse...jaste li se vi spakovale.....
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 13.1.2012 9:24:21
anđelo
IZVORNA PORUKA: teacher75
ŠTO SE TIČE SPISKA,JA NEĆU KUPOVAT ove pamučne blaznice za dojke.Imam aventove školjke,tako da su mi one puno praktičnije
trebace ti ove druge kad pocnes izlaziti vani jer ako izadjes sa aventovim skoljkama bices ko pamela anderson
,Već sam sad ko Pamela Anderson ,broj sisa 4,još kad nabacim školjke ,biće momaka .Šta fali i prije sam hodala sa školjkama i mamila dječačke uzdahe Usput dobro jutro
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 13.1.2012 9:28:51
anđelo
IZVORNA PORUKA: veki_aki
Dobro jutro drage moje! Kako ste mi ovog jutra? Sta nam je sa nalazima? Gerbo za nalaze bas mi je drago da je sve ok! Ja mislim da ti je najsigurnije poslusat dr. ako sam skontala nije on mislio da ti danima gore lezis, vec dan,dva pred termin. I meni su provocirali porod, madam mislim da je termin pogresno izracunat ida je sin mogao cekat bar jos 10 dana, al reko da bude sta ipak oni znaju. Sretno u svakom slucaju, eto si skoro do kraja dogurala Mama21e kako si danas?Nadam se bez kontrakcija. Saljem , da nam budes dobro. Ostale zenice gdje ste, sta radite? Andjelo u kojem si to merkatoru bila? Ja sam cesto u merkatoru al jos to nisam skontala Imat cu nest stvarcica od sina, al jos nista nisam kupila, kontam se dok mi 100% kaze da je djecak. Mi smo vecinu stavri razdjelili, moram nova i kolica i krevetic, cak i hodalicu Jedva cekam da krenem u kupovinu! Odo sad radit, vama svima pozdrav veliki! Bila sam u onom na socijalnom(tu sam našla te bodiće),a bila sam i u onom na dobrinji,al tamo nađoh samo papuče za sebe
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 13.1.2012 9:39:19
anđelo
Evo da zaredam i 3 post,jesam vrjedna , ljubi me majka.Gerbo moja ,dogovori ti još s dr.Kaži mu svoj stav i vidi kako on reagira na to.Što bi moja nana rekla ,ipak je on učio školu,neću da mu se petljam u posao,jel tako?Nego barem i ako odeš gore da ležiš ne strahuješ od mrse.Kakvo će stanje biti samnom,pitanje je.Ako bude carski valja gore ležat 5 dana.Ako bude prirodno,ostavit će me gore duže da prate stanje,prvo da vide hoćel moć uopće prirodno(što ja priželjkujem)Tako draga moja kako god okrenem,meni gore bez hefte nema .Ljubi teta svog Tahira Gdje ima povoljno kupit onu podlogu za presvlačenje.Znam da je Pauza čini mi se povoljno prošla skroz
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 13.1.2012 9:44:36
Arina
Evo da zaredam i 3 post,jesam vrjedna , ljubi me majka.Gerbo moja ,dogovori ti još s dr.Kaži mu svoj stav i vidi kako on reagira na to.Što bi moja nana rekla ,ipak je on učio školu,neću da mu se petljam u posao,jel tako?Nego barem i ako odeš gore da ležiš ne strahuješ od mrse.Kakvo će stanje biti samnom,pitanje je.Ako bude carski valja gore ležat 5 dana.Ako bude prirodno,ostavit će me gore duže da prate stanje,prvo da vide hoćel moć uopće prirodno(što ja priželjkujem)Tako draga moja kako god okrenem,meni gore bez hefte nema .Ljubi teta svog Tahira Gdje ima povoljno kupit onu podlogu za presvlačenje.Znam da je Pauza čini mi se povoljno prošla skroz
meni je dosla uz torbu.....a jedna me je rodica pitala sta da mi kupi... pa sam rekla onaj Nivea ruksak...jer mi se cini super praktican...a i u njemu dodje ona podloga....pa ako se neko bude raspitivao sta da kupi bebiju eto prijedlog....
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 13.1.2012 9:47:15
Arina
anđelo.....jeli li ti onda kad si izasla poslije 5 dana poslije isla vaditi konce 7.-mi dan ili kako....mi smo ovdje prije kad sam ja rodila sina lezali 7 dana i sedmi dan vadis konce i ides kuci...sad kazu ides i ranije 4-5 dana zavisi kako se osjecas i onda dodjes 7.-mi dan vaditi konce.....kako je kod vas