|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  407 408 [409] 410 411   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT)
11.1.2012 22:51:33   
dzenyA
ma malo mi to usput radi monotonije user posted image
imam osjecaj da cojk jedva ceka da se porodim jer sam postala nesnosljiva
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Selma Kikoebu)
Neposredna veza do poruke: 10201
11.1.2012 22:52:36   
mama21e
evo dosli mi cevapiiii, bujrum user posted image ... nadam se da me nece zgaravica uhvatiti

Boze ne prepustaj me samoj sebi ni na treptaj oka!

¦ 28.05.2012. ...moje srce kuca za tebe pahuljo moja mirisna...¦

(odgovor članu mama21e)
Neposredna veza do poruke: 10202
11.1.2012 22:53:28   
Selma Kikoebu

IZVORNA PORUKA: teacher75

mislim da je pravo dobar jer ja nista skoro nisam jela u prosloj trudnoci a i sada slabo jedem zdravu hranu a krvna slika mi je uvijek bila dobra kao i beba, pa vjerujem da ima i to neke veze, bar ove vjestacke vitamine da unosim. samo ako uzimas natural wealthov prenatal u zadnjem tromjesecju bi trebala uzeti i omegu3 jer on u svom sastavu to nema, a u tom periodu trudnoce je potrebna bebi

pa da, taj uzimam, za nekoliko dana ulazim u 7.mjesec aBd, valjda ce mi i dr reci za omega 3. Ili da kupim na svoju ruku?

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 10203
11.1.2012 22:54:34   
teacher75

IZVORNA PORUKA: mama21e

evo nesto poucno:
http://www.sarajevo-x.com/lifestyle/zdravlje/bebe-koje-doje-vise-placu-ali-je-majcino-mlijeko-ipak-najzdravije/120111111

a meni vec pune glavu da kad beba doji a place da ne valja majcino mlijeko...ccc, da odmah treba nadohrana

ne slusaj te gluposti, samo cesce dojiuser posted image beba je gladna ako nema dovoljno mokrih pelena i ako je stolica zelena,a ako je stolica ok i beba fino napreduje nema brige

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu mama21e)
Neposredna veza do poruke: 10204
11.1.2012 22:55:18   
teacher75

IZVORNA PORUKA: Selma Kikoebu

mislim da je pravo dobar jer ja nista skoro nisam jela u prosloj trudnoci a i sada slabo jedem zdravu hranu a krvna slika mi je uvijek bila dobra kao i beba, pa vjerujem da ima i to neke veze, bar ove vjestacke vitamine da unosim. samo ako uzimas natural wealthov prenatal u zadnjem tromjesecju bi trebala uzeti i omegu3 jer on u svom sastavu to nema, a u tom periodu trudnoce je potrebna bebi

pa da, taj uzimam, za nekoliko dana ulazim u 7.mjesec aBd, valjda ce mi i dr reci za omega 3. Ili da kupim na svoju ruku?

meni je rekao ginekolog, ako ti ne spomene pitaj ga samauser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

Neposredna veza do poruke: 10205
11.1.2012 22:59:54   
Selma Kikoebu

evo dosli mi cevapiiii, bujrum user posted image ... nadam se da me nece zgaravica uhvatiti

samo ti jedi, ako bude kiseline, poslije toga jabuku pojedes, i bice ok, evo meni je pomogla user posted image

Prijatno!

(odgovor članu mama21e)
Neposredna veza do poruke: 10206
11.1.2012 23:00:11   
dzenyA

Sad cevapi ,svaka cast user posted image

(odgovor članu mama21e)
Neposredna veza do poruke: 10207
11.1.2012 23:01:56   
teacher75

samo ti jedi, ako bude kiseline, poslije toga jabuku pojedes, i bice ok, evo meni je pomogla user posted image

Prijatno!

super da ti je pomogla, odoh i ja spucati jednuuser posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 10208
11.1.2012 23:02:44   
Selma Kikoebu
Pricam ja sad sa sestrom na FB, i pita ona meni kako je beba. Rekoh evo sjela mi na mjehur i udara nogama, sve gledam kad ce mjehur da mi ispadne, ne znam sta cu. Kaze ona, reci cojku da zovne jos jednog iz komsiluka, pa da te zajedno dignu, jedan za ruke, drugi za noge, pa da te protresu, da dijete spadne sa mjehura

Neposredna veza do poruke: 10209
11.1.2012 23:19:54   
mama21e

Prijatno!

Nema vise jabuka, danas sam i to pojela user posted image Al ima mlijeka user posted image
Idem sad da spavam, lijepo mi spavajte bembelice i bebice u pupama user posted image za bebice u pupama: nemojte da sekirate i lupkate svoje mamice i pustite ih barem jednu noc da kako treba odspavaju user posted image user posted image

Zenice mene neka luda uhvatila user posted image

Neposredna veza do poruke: 10210
11.1.2012 23:49:40   
ellam
meni se beba ne smiruje. garant nece jos vani dok ovoliko udara. sve male gutice pa hodaju po stomaku :))))

"O, ženo čista, majko plemenita, tvoja materica je mjesto ove počasti, posjećuje te melek, tu započinje stvaranje, pa se boj Stvoritelja i zahvaljuj Mu, ibadet mu čini, da bi tebe i tvoje potomstvo uveo u vječni Džennet!"

(odgovor članu mama21e)
Neposredna veza do poruke: 10211
12.1.2012 1:11:59   
mama21e

IZVORNA PORUKA: ellam

meni se beba ne smiruje. garant nece jos vani dok ovoliko udara. sve male gutice pa hodaju po stomaku :))))

user posted image user posted image user posted image , snimi to da imas za uspomenu user posted image

(odgovor članu ellam)
Neposredna veza do poruke: 10212
12.1.2012 1:14:31   
mama21e
Mene opet uhvatila nesanica user posted image user posted image

(odgovor članu mama21e)
Neposredna veza do poruke: 10213
12.1.2012 1:16:06   
bigmama5
ja nocima ne spavam ko luda po stanuuser posted image

(odgovor članu mama21e)
Neposredna veza do poruke: 10214
12.1.2012 6:59:43   
raja_ringe
Dobro jutro online drugarice.. Niste sinoć bile puno aktivne...Ja jutros odoh malo do posla, mislila sam juče pa mi mrsko bilo..koliko god da izdržim-zauhar je..

"Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori, a fukara se obogati!" (I. Andrić)

(odgovor članu bigmama5)
Neposredna veza do poruke: 10215
12.1.2012 8:59:17   
gerberka
mene hvataju grcevi u nozi, a jucer se hvaliola sandrich da ih nemam user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu raja_ringe)
Neposredna veza do poruke: 10216
12.1.2012 9:04:37   
pauza
IZVORNA PORUKA: gerberka

mene hvataju grcevi u nozi, a jucer se hvaliola sandrich da ih nemam user posted image

sad se hvali da nemas 1.000.000$  user posted image user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 10217
12.1.2012 9:15:42   
gerberka

jesi se naspavala pauzo?
de mi reci osjecas li ti pritisak u dnu stomaka?
mene to bas muci, a sinoc ctg pokazuje da je sve ok, da nema kontrakcija user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)

(odgovor članu pauza)
Neposredna veza do poruke: 10218
12.1.2012 9:22:29   
pauza
uh, imam strasan pritisak u dnu stomaka i preponama, plus me ledja razvaljuju.... ma jedva se pomjeram..... zato se i brinem da je dan D blizu:-)) danas idem na ctg pa vidjecemo ima li kakvih naznaka:-))

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 10219
12.1.2012 9:22:46   
smajli80
Helov žemskeuser posted image user posted image ,pa kako ste mi?
Ima li koja trudnjača ovdeuser posted image user posted image .Evo jedne da vam se javi.Ovih dana ne znam gdje mi je glava a gdje repuser posted image .Počele su veeelike pripreme.Spremam torbu za hospital,perem bebijeve stvarčice,počinjemo sa krečenjem sutrauser posted image .U kući kao da su pale najmanje 3 atomske bombeuser posted image user posted image .
Kako nemam sušilicu(a kupiću je vrloooo brzo-makar se naglavu nasadila)veša što našeg,što dječijeg na sve moguće strane,kao u ciganskoj mahaliuser posted image ,ne daj bože da mi neko dođe, pao bi unesvjestuser posted image user posted image .Bjeli dječiji gotov,danas je na tapeti šareni,a poslije krečenja,dj.posteljina,dekice,korpa za iznošenje.
A na to sve lažnjaci postali jači a bebi se polako smirujeuser posted image -da li što mu ponestaje mjesta za kretanje ili se sprema za izlazak-ne znamuser posted image .Samo ću ga jedno zamoliti da pričeka ponedeljak,tad bi se radovi trebali privesti kraju a čika.doco vratiti sa godišnjeg.
Pa eto sine moli te mama ako možeš da mi ispuniš ovu željuuser posted image -bila bih ti vrlo zahvalnauser posted image i kupiću ti veeeliku čokoladuuser posted image user posted image

Mamina velika curica 5.3.2008
Mamin mali dječak 26.1.2012.

(odgovor članu pauza)
Neposredna veza do poruke: 10220
12.1.2012 9:25:48   
Sandrich

IZVORNA PORUKA: pauza

uh, imam strasan pritisak u dnu stomaka i preponama, plus me ledja razvaljuju.... ma jedva se pomjeram..... zato se i brinem da je dan D blizu:-)) danas idem na ctg pa vidjecemo ima li kakvih naznaka:-))

i ja to sve juce imala, ne prepadaj me user posted image user posted image user posted image

Nas mali princ dosao na svijet 9.2.2012.
Carko broj dva nas obradovao 29.11.2013.

(odgovor članu pauza)
Neposredna veza do poruke: 10221
12.1.2012 9:25:59   
gerberka
IZVORNA PORUKA: pauza

e isto ovako, i leđa naravno..ja sve kontam neka nahlada teska, a vidim dosta zena kaze da su to prvi simptomcici..ali kako da ctg ne pokazuje kontrakcije ili to nema veze sa kontrakcijama user posted image

(odgovor članu pauza)
Neposredna veza do poruke: 10222
12.1.2012 9:29:49   
gerberka
IZVORNA PORUKA: smajli80

Pa eto sine moli te mama ako možeš da mi ispuniš ovu željuuser posted image -bila bih ti vrlo zahvalnauser posted image i kupiću ti veeeliku čokoladuuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image i ti je pojedi..kupi djetetu sto prije čokoladu user posted image
krecenje je iza nas, a ostalo smo na istom..eno perem vuser posted image š bebiju cvooom user posted image

a kakvi su kod tebe lažnjaci?

ostale trebe, gdje ste? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu smajli80)
Neposredna veza do poruke: 10223
12.1.2012 9:34:39   
gerberka
sto mi je tesko pao ginipral..nikad se ovoliko nisam tresla a srce hoce da iskoci user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 10224
12.1.2012 9:42:56   
smajli80

IZVORNA PORUKA: gerberka

IZVORNA PORUKA: smajli80

user posted image user posted image user posted image user posted image i ti je pojedi..kupi djetetu sto prije čokoladu user posted image
krecenje je iza nas, a ostalo smo na istom..eno perem vuser posted image š bebiju cvooom user posted image

a kakvi su kod tebe lažnjaci?

ostale trebe, gdje ste? user posted image user posted image user posted image

Čokolada spremna veeelika Milkauser posted image za mamu a mala za bebanauser posted image
lažnjaci svakim danom sve jači.Ne osjećam ih kad hodam već kad se smirim(sjednem,legnem).
Počinju u predjelu kukova,stvrdne se stomak i drži me grč cca 1min.I tako na svakih nekad 20 ili 10 min.
Osjećam strašan pritisak na mjehur a i vidi se da se dobrano spustio(ionako je bio nisko).
Kakvo je stanje kod tebe?

Mamina velika curica 5.3.2008
Mamin mali dječak 26.1.2012.

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 10225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  407 408 [409] 410 411   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  407 408 [409] 410 411   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *