|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  301 302 [303] 304 305   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT)
23.12.2011 23:21:11   
Sandrich
IZVORNA PORUKA: gerberka

evo nas s pregleda, riješili se upale, papa nalaz super, user posted image po mjerama, a ja u fit formi user posted image user posted image Bože podrži user posted image  user posted image

vidis da je sve proslo super user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nas mali princ dosao na svijet 9.2.2012.
Carko broj dva nas obradovao 29.11.2013.

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 7551
23.12.2011 23:51:08   
animagical
IZVORNA PORUKA: Nina_Lana

Hajde draga pozuri to malo, da ja stvarno ne odem prije tebe user posted image ...malo prije s mm isla u bbi da kupimo lani poklon od bratauser posted image i mislila sam da necu moci izdrzat, ali evo me kuci, ispao jos jedan veci komad sluznog cepa sa krvavim zilamauser posted image bljakkk...kontrakcije imam na svakih pola sata i postaju sve jace i jace...daj boze da ja veceras odspavam, ako mi ne budu dale da spavam eto meni sutra abd moje druge bebice

puno srece, brz porod i zdravu bebu zelim!

(odgovor članu Nina_Lana)
Neposredna veza do poruke: 7552
24.12.2011 8:31:00   
anđelo
Dobar jutar cure....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,spavaliceuser posted image .Samo pajkite,još malo,pa će nam i to luksuz bitiuser posted image .
Gerbo super za nalazeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mamin crnooki lijepi dječak...moj prvi uzdah 2005. . Sva ljubav svjeta je u okicama tvojim,zvijezdo moja. 2012

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 7553
24.12.2011 8:44:20   
Lulu_08
Jutro drage moje, kako ste mi jutros? Kako nam je Nina_Lana mozda je u toku noci bilo akcije? A Dinamitna, ima li promjene? Javljajte se zene hehehe..

Ja svoju princezu sredila, i idemo na dodjelu paketica, jupi, ona jedva ceka!!!!

Hajde cujemo se kasnije, cuvajte se!

25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot!
09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!

(odgovor članu Sandrich)
Neposredna veza do poruke: 7554
24.12.2011 9:08:58   
Nina_Lana
Ja sam jos tu, idem da vidim dijete, ostavila je sinoc kod mame za svaki slucaj... sinoc me malo popustile kontrakcije, jutros malo sukrvice na gacicama, nista jos strasno, nista za bolnice...javim vam se...pusa za sve

Mamina princeza 01.10.2008.
Mamin princ 25.12.2011.

(odgovor članu Lulu_08)
Neposredna veza do poruke: 7555
24.12.2011 9:39:06   
raja_ringe

Dobro jutrooo
Gerberko 
user posted image user posted image user posted image bas mi je drago zbog tebe, sad mozes u potpunosti da uzivas u trudnoci, a jos si i fit ;).

Nina_Lana haman te beba poslusala, nece ni ona da ostaje dva dana u bolnici ;)..sretnooooo

Ostalima user posted image zelim ugodan dan, uzivajte u vikendu.

"Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori, a fukara se obogati!" (I. Andrić)

(odgovor članu Nina_Lana)
Neposredna veza do poruke: 7556
24.12.2011 10:17:03   
dzenyA
Jutro drage moje user posted image kako ste mi
Nina lana  i Dinamitna sretno vam ako krene user posted image
Sandrich sta je kod tebe bilo na pregledu
Gerbo odlicno za nalaze user posted image

(odgovor članu raja_ringe)
Neposredna veza do poruke: 7557
24.12.2011 10:26:10   
pauza
Gerbo, vidis kako je Bog dragi uredio da sve bude superuser posted image user posted image
Nina lana i Dinamitna, sretnoooo cureuser posted image user posted image
anđelo, dzenyA, silver, arina, sandrich i ostale veliki ljubac vam saljem, a mi jos malo odosmo u skitnju i da jos sta kupimo:-)))
ipak danas je poseban dan, 9tiiiiiiiiiiiiiiii mjesec:-)) ah koliko dugo cekam ovaj dan:-)))

(odgovor članu dzenyA)
Neposredna veza do poruke: 7558
24.12.2011 10:30:19   
dzenyA
Pauzo user posted image user posted image user posted image
i nama je deveti mjesec, to zaboravih napisati user posted image

(odgovor članu pauza)
Neposredna veza do poruke: 7559
24.12.2011 10:31:30   
Sandrich
Jutro i od mene, evo kafica caj pa se posluzite user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Jutros sam bas nesto raspolozena, udarilo mi u glavu da cu stvarno dobiti bebu user posted image user posted image
Dzeniya hvala sto pitas user posted image  Sve je super proslo na kontroli, dr je zadovoljna pa samo da ovako i ostane do kraja user posted image  Jedino sto je bebac karlicno i ako se ne okrene morat cu na carski, al je se sve nesto tjesim ima jos vremena user posted image  Kako si mi ti?
Kako ste ostale curke?
Dinamitnoj i Nini Lani zelim srecu ako bebaci odluce napolje user posted image user posted image

(odgovor članu dzenyA)
Neposredna veza do poruke: 7560
24.12.2011 10:34:18   
Sandrich
Pauzo i Dzeniya cestitke na 9 tom mjesecu, sad ste rahat i mozete u skitnju user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sandrich)
Neposredna veza do poruke: 7561
24.12.2011 10:37:41   
Silver
Jutro curee...

ovo volim "na ranom sabahu" user posted image sve samo lijepe vijesti!

Gerbo...user posted image user posted image user posted image tako to biva ponekad nazalost stisne sa svih strana i onda odjednom olaksa sve! user posted image user posted image user posted image hvala Bogu...eh sad se cuvaj svega...nemoj da se okurazis previse...kod nas je ovdje npr. poledilo sve...svi me zovu na kafu...moji, njegovi...ali da su mi iz oka ispali nebi otisla, lutalica pasa po ulici koliko hoces, led svuda...nedaj Boze da mi sta bude...kakva kafa crna!

Nina_Lana i dinamitna od srce sve naaaajbolje! To ce se desiti kada user posted image odluce da je vrijeme...nema veze koliko se tebi Nina ostaje u bolnici user posted image Samo da prodjete sto lakse i rodite zdravu i zivu djecu!

Prijo
happy 9-ti mjesec user posted image user posted image user posted image

Nama jos 14 days to go!

...kad iz ljubavi zivot nastane...
* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu Sandrich)
Neposredna veza do poruke: 7562
24.12.2011 10:50:57   
Anoniman
Bembelice user posted image

Evo i mene, prava sam spavalica ovih dana user posted image valjda skupljam snagu za porod.
Ubijedjena sam da mi je dr. fulio termin, evo sad na kojoj god stranici ukucam proracun termina poroda ispada 25.12. a sjecam se i kad sam zatrudnila da smo se zafrkavali eto nama naseg Bozica user posted image Bebac je uvijek bio napredniji tako da vjerujem da uzv po mjericama daje da je beba starija malo.

Uglavnom evo cekamo da se najedemo sutra svega da ne odem gladna na porod user posted image Pogozbim se i odeeee user posted image

(odgovor članu Silver)
  Neposredna veza do poruke: 7563
24.12.2011 10:55:27   
treće
jutro, što ti ovauser posted image zamirisa
imaju neke vježbe i položaji koji navodno omogućavaju okretanje bebe, potraži po netu

(odgovor članu Sandrich)
Neposredna veza do poruke: 7564
24.12.2011 10:57:24   
treće
svima ostalim sreeeetno

(odgovor članu treće)
Neposredna veza do poruke: 7565
24.12.2011 11:09:08   
lejlaze
pozdravljam vas zenica, kako ste mi? ja jutros po preporuci doktorice opet isla na CTG, drugi doktor bio dezurni. kaze da je sve ok i da ponovo dodjem u utorak. kad sam mu spomenula da doktorica nije nesto bas sa CTG-om zadovoljna, kaze meni mozda je sumnjala zbog pupcane, ipak da dodjem u ponedjeljak a ako prijmetim ista sumnjivo da idem u bolnicu. da li se moze vidjeti da je pupcana omotana bebi oko vrata na UZ? jer sam radila i UZ kod privatnika.
joj mene ce ovo izluditi user posted image

mamin princ 08.09.2008
mamina princeza 06.01.2012

(odgovor članu treće)
Neposredna veza do poruke: 7566
24.12.2011 11:31:53   
gerberka
joj lejla sto ne odes na ctg u bolnicu ili privatno?
oni u dz se dogovoraju valja li ctg ili ne?
mislim da razlika privatno i u dz nije u par markica

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu lejlaze)
Neposredna veza do poruke: 7567
24.12.2011 11:35:26   
gerberka
žene  hvala vam..pazim se.silver upravu si, dr kaze da smo mi xxl najpogodnije za razbijanje na ovom vremenu, jer smo okrugle , povlaci nas sad na  jednu sad na drugu stranu user posted image pazite se sve leda!

< Poruku je uredio gerberka -- 24.12.2011 11:36:06 >

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 7568
24.12.2011 11:41:22   
Silver
na obn-u emisija o malim bebama, dvije dr. pricaju!

* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 7569
24.12.2011 11:54:54   
gerberka
ej koja pije ferum ili totemu neka javi ima li kakvih popratnih pojava na stomu da boli ili stolicu.meni ukljucio cdesetak dana jer sad kao beba puno vuce al posto nisam anemicna onda bih preskocila ako ima nekih nus pojava user posted image

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 7570
24.12.2011 11:55:19   
gerberka
user posted image gledala ja

< Poruku je uredio gerberka -- 24.12.2011 11:56:48 >

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 7571
24.12.2011 12:00:18   
Silver

IZVORNA PORUKA: gerberka

ej koja pije ferum ili totemu neka javi ima li kakvih popratnih pojava na stomu da boli ili stolicu.meni ukljucio cdesetak dana jer sad kao beba puno vuce al posto nisam anemicna onda bih preskocila ako ima nekih nus pojava user posted image

Pijem totemu, ja nemam propratnih pojava nikakvih, doduse sad u 9-tom sve se promjenilo svakako user posted image mozda i ne razlikujem vise te neke promjene i ako ih ima! Ali nisam primjetila ni na stolici nista! Ja ponekad preskocim ako zaboravim ali pijem u svakom slucaju, a meni je zeljezo 11...nije bas tako lose!

* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 7572
24.12.2011 12:08:28   
gerberka
meni je dosad bilo ok, ali sinoc mi tako rekao..e sad rekao je da svaki preparat zeljeza cesto tesko padne, a i boji stolicu, pa kontam necu onda.narendam jabuke i pustim da oksidira, to je bomba zeljeza..
nesto mi vala bezveze da mi se sad stolica poremeti..imam je redovno svaki dan odkako znam za sebe, i u trudnoci hvala Bogu..pored svega ne treba mi da me zavrće stomak zbog sirupa user posted image

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 7573
24.12.2011 12:12:21   
Silver
Evo ja pijem one ampule znaci, i nisam primjetila nista specijalno, a sad pred kraj trudnoce...ono pred porod...ciscenje crijeva u 16 user posted image nema da fali user posted image da hoce malo usporiti nebi bilo lose!

* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 7574
24.12.2011 12:15:15   
gerberka
user posted image user posted image user posted image

joj cula sam da su te ampule rruuzzneee user posted image user posted image user posted image
al za bebu nista nije tesko user posted image

znaci ti se preser...š? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 7575
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  301 302 [303] 304 305   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  301 302 [303] 304 305   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *