|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  300 301 [302] 303 304   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT)
23.12.2011 20:41:34   
Anoniman
tiki, jesi li probala da pojedes jabuku pred spavanje, svaku noc je pojedi, pa nekoliko suhih sljiva, i kivi, mora ti upaliti, pa bolje malo i zgaravice nego da fasujes hemoroideuser posted image

(odgovor članu teacher75)
  Neposredna veza do poruke: 7526
23.12.2011 20:46:01   
jakosretna
gdje ste mi moje debeljuce kako ste mi da vam se ija jaim i kod mene je sve uredu ja hvala allahu nosim sina user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7527
23.12.2011 21:01:42   
Silver
Jako tuznaa mjenjaj nick...jako si sretna user posted image Jos jedan drug nam je na putu hvala Bogu!

Ticerko...meni su zakletva kokice...drama kako mi to pomaze, probaj bas te nista nekosta, kod zgaravice djeluju provjereno...bar kod mene!

...kad iz ljubavi zivot nastane...
* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu jakosretna)
Neposredna veza do poruke: 7528
23.12.2011 21:05:23   
Nina_Lana
Hajde draga pozuri to malo, da ja stvarno ne odem prije tebe user posted image ...malo prije s mm isla u bbi da kupimo lani poklon od bratauser posted image i mislila sam da necu moci izdrzat, ali evo me kuci, ispao jos jedan veci komad sluznog cepa sa krvavim zilamauser posted image bljakkk...kontrakcije imam na svakih pola sata i postaju sve jace i jace...daj boze da ja veceras odspavam, ako mi ne budu dale da spavam eto meni sutra abd moje druge bebice

Mamina princeza 01.10.2008.
Mamin princ 25.12.2011.

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 7529
23.12.2011 21:08:24   
Silver

IZVORNA PORUKA: Nina_Lana

Hajde draga pozuri to malo, da ja stvarno ne odem prije tebe user posted image ...malo prije s mm isla u bbi da kupimo lani poklon od bratauser posted image i mislila sam da necu moci izdrzat, ali evo me kuci, ispao jos jedan veci komad sluznog cepa sa krvavim zilamauser posted image bljakkk...kontrakcije imam na svakih pola sata i postaju sve jace i jace...daj boze da ja veceras odspavam, ako mi ne budu dale da spavam eto meni sutra abd moje druge bebice

aaaaaaaaaaaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image superiska, ide to veccc! Drzim fige da sve prodje sto bolje i sto laksee, ahh moja terminusa ce se poroditi danas-sutra aaaaa user posted image
znam sta me ceka slijedece sedmice onda user posted image

...kad iz ljubavi zivot nastane...
* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu Nina_Lana)
Neposredna veza do poruke: 7530
23.12.2011 21:16:16   
teacher75
IZVORNA PORUKA: sahara

tiki, jesi li probala da pojedes jabuku pred spavanje, svaku noc je pojedi, pa nekoliko suhih sljiva, i kivi, mora ti upaliti, pa bolje malo i zgaravice nego da fasujes hemoroideuser posted image

dobra si, jabuka je super, pojela sam par puta i od nje stvarno nemam zgaravicu, moram sebi uvesti naviku, a suhe sljive ne volim, a hemeroide nazalost vec imamuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7531
23.12.2011 21:23:08   
gerberka
evo nas s pregleda, riješili se upale, papa nalaz super, user posted image po mjerama, a ja u fit formi user posted image user posted image Bože podrži user posted image  user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

Neposredna veza do poruke: 7532
23.12.2011 21:24:49   
teacher75
super gerbouser posted image meni je vaginalni bris sterilan al mi je ipak dala neke vaginalete za svaki slucaj, zbog onih bakterija u urinu i zbgo pojacanog bijelog pranja

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 7533
23.12.2011 21:25:50   
gerberka
koristi onda te vaginalete...ali moras rjesavati i urin user posted image
ja po prvi put sa 0 leukocita u urinu, bris mi je ekstra, na papi nemam ni upalu user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio gerberka -- 23.12.2011 21:26:22 >

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)

Neposredna veza do poruke: 7534
23.12.2011 21:28:40   
treće
user posted image gerbo

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 7535
23.12.2011 21:34:49   
soraya
gerberko super!!!!!!! bas mi je drago zbog urednih nalaza. mogu misliti kako se osjecas....

nina lana sretno ako krene
Sta li nam je s Dinamitnom? ostale user posted image  veliki user posted image  

(odgovor članu treće)
Neposredna veza do poruke: 7536
23.12.2011 21:35:01   
Lulu_08
Nina_Lana sretno mila i aBd da osvanemo uz najbolje moguce vijesti!!!!

Gerbo, cestitam za nalaze, super, extra, bas mi je drago da je sve OK sada!!!!!

25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot!
09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!

(odgovor članu treće)
Neposredna veza do poruke: 7537
23.12.2011 21:40:54   
gerberka
djana, soraya hvajaaa vaaamm user posted image

(odgovor članu Lulu_08)
Neposredna veza do poruke: 7538
23.12.2011 21:42:25   
gerberka
djana, soraya user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lulu_08)
Neposredna veza do poruke: 7539
23.12.2011 21:46:53   
teacher75

IZVORNA PORUKA: gerberka

koristi onda te vaginalete...ali moras rjesavati i urin user posted image
ja po prvi put sa 0 leukocita u urinu, bris mi je ekstra, na papi nemam ni upalu user posted image user posted image user posted image

ne znam ni kako da ga rjesavam, dr mi nista ne govore, zadnji put sam imala leukocite 6-8.od kako znam za sebe nalaz urina mi ne valja, uvijek bakterije i povecani leukociti, a sve ostalo ok, i u prosloj trudnoci i kad nisam trudna, a nista me ne boli i sve ostalo okuser posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 7540
23.12.2011 21:50:42   
gerberka
meni je dr rjesavao antibioticima, jer infekcija moze preci na bebu..ja sam isto sklona urinarnim infekcijama, pij brusnicu dok ne odes..sad zavidi neki dr ne pridaju paznju tome neki da, ali ja sam uloziva prst, omeksanog grlica pa nije htio rizikovatio da mi pokrene prijevremeni porod.

ipak ti imas manje nego sam ja imala..meni su brojali i do 23 u urinu
zato ne brini nego provjeri ponekad urin

< Poruku je uredio gerberka -- 23.12.2011 21:52:22 >

Neposredna veza do poruke: 7541
23.12.2011 21:53:27   
teacher75

meni je dr rjesavao antibioticima, jer infekcija moze preci na bebu..ja sam isto sklona urinarnim infekcijama, pij brusnicu dok ne odes..sad zavidi neki dr ne pridaju paznju tome neki da, ali ja sam uloziva prst, omeksanog grlica pa nije htio rizikovatio da mi pokrene prijevremeni porod. 

mene od pocetka vode 2 dr, privatno i u skerlica, i nijedna mi nije spomenula anitbiotike, samo me poslale da vadim urino kulturu, i kad su cule da je sterilna nisu pridavali vaznost, s tim da je ova jedna rekla da ipak uzmem vaginalete, u prosloj trudnoci isto nista nisam uzimala, sve na kraju bilo ok hb. mozda ne pridaju vaznost jer mi je do sad sve ostalo okuser posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 7542
23.12.2011 21:56:17   
treće
kokice zaboravi, ako te one začepe user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 7543
23.12.2011 21:58:11   
gerberka
ne znam draga tičerko, vidis da svaki dr ima svoju filozofiju..vjeruj da je meni fizioloski nalaz urina pise puno bakterija a urinokulture sterilne user posted image moj dr je rekao da to prosto nije moguce, ako ih ima masa a ovamo sterilne kulture..tako da vise i ne vadim UK..mislim da kod nas uvijek sfuđere urinokulture 

(odgovor članu treće)
Neposredna veza do poruke: 7544
23.12.2011 22:05:42   
teacher75

ne znam draga tičerko, vidis da svaki dr ima svoju filozofiju..vjeruj da je meni fizioloski nalaz urina pise puno bakterija a urinokulture sterilne user posted image moj dr je rekao da to prosto nije moguce, ako ih ima masa a ovamo sterilne kulture..tako da vise i ne vadim UK..mislim da kod nas uvijek sfuđere urinokulture 

i kod mene isti slucaj, ja pitala svoju dr kako to, kaze mozda im epruvete dugo stoje pa pokazu da ima bakterija i kad nemauser posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 7545
23.12.2011 22:31:36   
ivannna
nina lana sretnooo, držim fige da sto prije sve bude gotovo, da mozes uzivati sa svojom user posted image

Grebo, super za nalaze, mogu misliti kako si sada odahnula user posted image

Tiki ni ja od jabuke nemam žgaravicu (jedino voće), a ono što ti neko već reče samljeveni lan potopljen u malo vise kiselog mlijeka ujutro na tašte, a dok ne proradi može i navečer, ostaviti preko noći, a za ovu večernju napravi par sati prije i pojedi, dosta nadođu pa zato treba staviti malo više mlijeka. A to ti je i i super zdravo ima omega 3 user posted image

Neposredna veza do poruke: 7546
23.12.2011 22:38:29   
Nina_Lana
hvala vam drage moje, ali iz iskustva mislim da nece to tako brzo user posted image ...jos uvijek su kontrakcije u nepravilnim razmacima ali su jace nego danas i jucer...ako budu nepodnosljive tokom noci i sutra moglo bi mozda u nedjelju biti to too...user posted image user posted image user posted image bar se ja nadam...voljela bih ja da se naspavam veceras, i da u nedjelju rodim, ne ostaje mi se u bolnici 2 danauser posted image

Mamina princeza 01.10.2008.
Mamin princ 25.12.2011.

(odgovor članu ivannna)
Neposredna veza do poruke: 7547
23.12.2011 22:58:34   
gerberka
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Nina_Lana

(odgovor članu Nina_Lana)
Neposredna veza do poruke: 7548
23.12.2011 23:16:05   
DinkaDavor
Gerbo rekoh ti ja da ce sve to bit super user posted image user posted image user posted image
Nina_Lana user posted image
Tiki jabuka uvece i jabuka na taste ujutro, meni i hemeroide izlijecilo. Ako vec ne volis variva i voce, a znam da volis sireve ti par dana jedi mladi sir (bez tjestenine), puno jogurta light i najvaznije...SIRUTKA user posted image ...Ova kombinacija ti je bez promasaja, ja praktikujem cestouser posted image
ostale user posted image velikiiiii pozdrav

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 7549
23.12.2011 23:19:44   
teacher75
sirutku ne bih mogla ni u ludilu, al ovo ostalo okuser posted image

(odgovor članu DinkaDavor)
Neposredna veza do poruke: 7550
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  300 301 [302] 303 304   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  300 301 [302] 303 304   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *