Silver
|
IZVORNA PORUKA: pauza cao drage moje debeljuce:-) ja cijeli dan skitala, kafa, kolaci, pa malo cm i dm i sad naravno bole ledja... ali prestace hehe gerbo, pise na stranici cini mi se da slova dolaze za nekih 15-20 radnih dana (nekad bude i prije ali oni se uvijek ograde) , sto ja ocekujem za nekih mjesec, ali inace cesto se to desava kad bilo sta narucim sa ebay-a.... nekih mjesec je prosjek.... ova slova konkterno ne svijetle,a li ima nekih koja svijetle vjerovatno, aj sam narucila zvijezde sto svijetle, ali to je bas blago blao, eto kad udjes u mrkli mrak vidis na zidu zvjezdice (to mi je stiglo pa sam vec probala:-)) silver, ja takodje ne volim stereotipe, tako da sam ja tvojom naljepnicom odusevljena, totalno drugacija, lijepa a nije kicasta sekunde... bar tako ja volim... e kakve si papuce spakovala za bolnicu, kazu trebaju gumene, zbog tusiranja, ja kontala one sa rupicama sto sam na moru nosila plus jos jedne normalne, koje su mi tople... danas sam kupila jedno pakovanje pelena, i nisam one newborn, nego odmah 3-6 kg... uzela sam pampers premium, jer je cijena ista za njih i babylove (zelene) ta velicina 2... zelenog pampersa nije bilo u dm-u, a on je kako arina rece bas jeftiniji... pa cu vjerovatno nastaviti sa tim pelenama, jer babylove ispadose skuplje od pampersa... eto podnesoh ja cijeli izvjestaj:-) Prijo moja evo i ja razmatram sta bi jos mogla, ona naljepnica mi je opcija broj jedan, ali vidjecu veceras sa mm sta bi jos kao alternativu...da znamo ime i mi bi vec nesto sa imenom probali, ali smo totalno neodlucni! A sto se tice babylove i pampersa, skontala sam ja da je cijena ista, samo eto hvale i njih dosta, pa rekoh da probam, dobit cemo od drznice, i pamper i violetu, pa cemo vidjeti sta guzi najbolje pase