Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 25.12.2011 12:51:25
gerberka
jutro i čestiti Božić onima koji slave.da ga provedu u prazničnom raspoloženju sa svojim najmilijim
ja se naspavala zajendo sa mojom , doruckovala i smisljam kako provesti dan. i rr mi je dosadio al hvala Bogu da ga ima, inace ne znam sta bih na ovom mirovanju
< Poruku je uredio gerberka -- 25.12.2011 12:55:25 >
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 25.12.2011 15:36:37
dush
Dobar dan drage moje!!!!
Sretan Bozic svima koji slave!!!!
MM i ja smo sinoc isli kod prijatelja na veceru, bilo je lijepo poslije mjesec dana izolacije druziti se malo. Danas je mjesec dana kako lezim. Jedva cekam 3.januar da vidim s doktorom do kada moram lezati i kakva je situacija sa mojom posteljicom i bebicom.
IZVORNA PORUKA: jakotuzna gdje ste mi moje debeljuce kako ste mi da vam se ija jaim i kod mene je sve uredu ja hvala allahu nosim sina
Ne bih da te uvrijedim, ali zsto hvala Allahu da nosis sina? Zasto ne hvala Allahu da je zivo i da se razvija?
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 25.12.2011 15:38:58
raja_ringe
Pa gdje ste drage . Nikoga online.. Moja bebara se ni juce ni danas ne javlja, pa evo spucala sam cokoladu i umirila se u nadi da me malo udari koji put..
Mrgice nesto si se usutila?
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 25.12.2011 15:56:28
Arina
evo i nas malo danas...
Isli na planinarski malo se setali po zimskim predjelima....najeli se pa nazad....divota.....sad odmaramo i pajkimo
sutra ulazimo i tehnicki u 9. mjesec ....mashallah...tako sam happy.....hvala Allahu na svemu....kako ste mi vi moje okruglice .... dgje su moje terminuse...i ostale naravno....ja ode malo peglati...imam jos jednu turu sitnezi(rukavica ,carapica,kapica,....)svoje sam isto oprala pa moram i to popeglati i popakovati.....mislim da se treba spakovati.....hi hi hi
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 25.12.2011 16:15:33
gerberka
meni pise jedna poznanica vode te pred porod na brijanje, ja kažem.uvijek sam ja sredjene gospođe.kaze ona bez obzira , moraju oni to uraditi de kako ce kad ja stvarno pazim na higijenu i depilaciju..jedino ako ona nije stigla pa su je depilirali...niđe veze..mozel mi neko objasniti ako nema sta sto bi me brijali
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 25.12.2011 16:19:32
Arina
kad smo oko tog sredjivanja gospodje.....jel ti sve obrijes...sve sve....i kako cesto...jel brijenje britvicom ili cupanje....ja kad obrijem ne mogu opet neko vrijeme jer se u protivnom znam izasuti....to mi je bas muka....iako koristim bas Venus najbolje brijece ne usudim se cesto brijati....ima li neko neki savjet kako se obrijati a da ti ne izadju cibice.....
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 25.12.2011 16:24:29
gerberka
sve ja brijem..posebnim brijacem..aparatic koristim za none..cim zavrsim poprasim djecijim puderom ili tankim slojem kreme..ne osipam se..rijetko poneka crvena tackica ako sam zurila.ja ne mogu drugacije mada sam tao jos vise pogodnija prehladama
i sta ce nam sad obrijati nije mi jasno
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 25.12.2011 16:26:12
gerberka
preprepredivno jeeeeeeeee
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 25.12.2011 16:29:59
Arina
IZVORNA PORUKA: gerberka
sve ja brijem..posebnim brijacem..aparatic koristim za none..cim zavrsim poprasim djecijim puderom ili tankim slojem kreme..ne osipam se..rijetko poneka crvena tackica ako sam zurila.ja ne mogu drugacije mada sam tao jos vise pogodnija prehladama
i sta ce nam sad obrijati nije mi jasno
I sad kad izbrijes recimo danas opet mozes prekosutra....jel?????...uf ako je tako super...ja ne mogu....ja imam aparatic za brijenje i na najmanju onu mm debljine se obrijem.i to mi je isto super...a ne osipam se .....bikini zonu brijem i noge isto....kod nas ne briju ako nema potrebe...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 25.12.2011 16:34:36
gerberka
arina svaka tri dana ja i eve je ok ma ni kod nas ne briju aako si sređen, nego ona mene ubjedjuje da briju
senka neka vam je ziv i zdrav
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 25.12.2011 16:36:49
dzenyA
Vece drage moje CESTIT BOZIC svima koji slave Arina ovo je predivno zaista kako je slatko,pa ovako se kod nas nema gdje ni kupiti ,ja se isto obicnim brijacem brijem uh sad je to malo teze i do koze se zgulim nekad se ospem nekad ne,uzmem od mm onaj nivein balzam sensitive poslije brijanja pa se namazem
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 25.12.2011 16:39:26
Arina
...muka je to ziva...ja sad stvarno ne znam kako cu u cetvrtak bi trebala ici na kontrolu ....ja cu morati angazovati muza...druge nema....prosli put sam se bas ruzno "zakacila"porezala se ....ne mogu se u ogledalu obrijati....
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 25.12.2011 16:41:16
gerberka
IZVORNA PORUKA: Arina
mozda da imam poseban brijac za gospodju a poseban za druge dijelove ...bi li pomoglo.....ili je to do koze,mozda je osjetljiva
i meni je osjetljiva koza..ovako kupi paket od 5 komada i jedan kad upotrijebis fino ga stavis pod mlaz vrele vode i dobro posušiš da ne hrđa i taj par puta koristiš..dakle jedno pakovanje za gospođu
aman što će nam se sijati na porodu
dzenya ja nekako sa ogledalom nekad namazem bademovim uljem koje koristim za stomu, a vidis mogo bi se probat i muzev balzam
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 25.12.2011 16:44:28
Arina
IZVORNA PORUKA: gerberka
IZVORNA PORUKA: Arina
mozda da imam poseban brijac za gospodju a poseban za druge dijelove ...bi li pomoglo.....ili je to do koze,mozda je osjetljiva
i meni je osjetljiva koza..ovako kupi paket od 5 komada i jedan kad upotrijebis fino ga stavis pod mlaz vrele vode i dobro posušiš da ne hrđa i taj par puta koristiš..dakle jedno pakovanje za gospođu
aman što će nam se sijati na porodu
dzenya ja nekako sa ogledalom nekad namazem bademovim uljem koje koristim za stomu, a vidis mogo bi se probat i muzev balzam
e probacu joj i poseban tretman priustiti...pa nek sve ide....javicu vam jel bolja .... I ja namazem bademovom kremom...to mi je najbolje poslije...ma ima da se bas sijaju
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 25.12.2011 16:45:21
dzenyA
Ma ja ko akrobata sa ogledalom nedo Bog skrivene kamere ,kaze mm sat si ovo pola profulala ma reko uzmi i popravljaj Gerbo ja to njemu potrosim za gospoju fino mi hladi dole Eh Arina obavezno ga angazuj
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 25.12.2011 16:47:00
Arina
IZVORNA PORUKA: dzenyA
Ma ja ko akrobata sa ogledalom nedo Bog skrivene kamere ,kaze mm sat si ovo pola profulala ma reko uzmi i popravljaj Gerbo ja to njemu potrosim za gospoju fino mi hladi dole Eh Arina obavezno ga angazuj
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 25.12.2011 16:52:03
Arina
IZVORNA PORUKA: dzenyA
Ja one roze boje venus ja mislim, jedan komad 2,80 KM, ili ti 3 kom.u paketu oko 8 KM,tako nesto al mogu dugo biti
nisam te roze uzimala Venus...ja one kupim sto dodju samo stopice pa se mjenjaju na drsku...poskupe jesu ali se stvarno isplate...ja znam cijelo ljeto cijele noge i sve ostalo sa jednim ali eventualno dva brijati....ma isplativo skroz...a tako su dobri .....probala sam i one narandzaste sto dodju dva u paketu.....oko 8 km...nisu ni oni losi ali krace budu.....puno krace....probacu i te roze