|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  302 303 [304] 305 306   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT)
24.12.2011 12:28:29   
Silver

IZVORNA PORUKA: gerberka

user posted image user posted image user posted image

joj cula sam da su te ampule rruuzzneee user posted image user posted image user posted image
al za bebu nista nije tesko user posted image

znaci ti se preser...š? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Preruzne su ali eto...sve za dobar provod user posted image

Ovo boldirano...user posted image user posted image user posted image ...bukvalno...

...kad iz ljubavi zivot nastane...
* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 7576
24.12.2011 12:30:25   
gerberka
user posted image user posted image user posted image carice 

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 7577
24.12.2011 15:44:59   
gerberka
pauzo za koliko stignu narucena slova user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 7578
24.12.2011 15:59:10   
Sensia
Samo da vidim kako su mi stare druge moje? je li sve ok

Koje su xxl trudnice? user posted image

Moja duša 23.10.2011.

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 7579
24.12.2011 16:08:02   
Arina
evo i nas malo....
Sta se radi u ovo popodne muljavo

user posted image user posted image user posted image

Ja brate nikako ne spavam kosti me bole ,kukovi,cijela karlica...sve u redu po danu nista ...samo kad spavam....cini mi se da je Sonja s tim imala problema....kako vi spavate

Sensija...pa kako je kod tebe.....kad se postaje xxl trudnica....jesmo li i mi sad xxluser posted image user posted image

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 7580
24.12.2011 16:08:36   
Semica
Evo mahanjac i od mene :) Kako ste mi teletabisici ??? Ja sam i poslije poroda ostala teletabis hehehe Ali neka...otici ce kile valjda...Sensia user posted image

Mami i tati poklon za 5 mjeseci braka-nasa princeza Sarah 15.09.2011 :)

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 7581
24.12.2011 16:26:02   
mamina princeza
i mene vec sada bole kukovi , drugo nista al navece ako se probudim zu wc ili me curica nesto zovne haos ne mogu opet da zaspem od kukova. nabavila sma onaj jastuk happy baby ili kako vec i pomogne mi jedan dio noci al i na nejmu me pocne da boli nakon izvjesnog vremena.

danas sam inace nestotroma. od jutro ssam bila na svadbi drugarici i to samo kod nje kuci i opstina i evo sam crkla... noge mi otopadaju kao da sam trcala maraton. uzas.... a gladn aneopsivo nisma se stigla kako treba najesti :)

zene koje imate bakterije u urinu ... kad daete urin pazite. ja sam prie  ono standardno iodem tamo piskim i dam u njihovu bocicu koja u mojm dz stoji otkklopljena bog zna koliko i bilo je uviek bakterija ... moj ginekolog mi je savjetovao da kupim i od kuce ponesem s tim da dobro pazim da ne pokupim bakterije s koze i da se prije dobro operem i uzmem srednji mlaz. i od kad tako radim imam ili nikako ili skroz malo bakterija. jest da mi u dz uvijek seru sta ima veze mozes i u nase case ovo ono neka hvala ja kazem meni dr rekao izricito tako i uzmu i bude b.o. nadams e da mi se sad nece javiti s tim problem i jer prosli put jeu malo tako pred kraj.....

odoh da jedem :)  pozzz

Moja princeza 04.07.2008
Moj princ 26.02.2012

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 7582
24.12.2011 16:59:02   
Silver
Ne znam da li je moguce da se beba danas jos vise spustila...ja samo idem u wc...na svaki njegov pokret ja trcim u wc...

M.princezo...ni ja nikad ne dajem urin u njihove posudice, nego kupim dan ranije u apoteci, pa u oni posudicu nosim jutarnji! A i meni se desavalo, da urin pokaze dosta bakterija a urinokulture sterilne user posted image ali eto hvala Bogu nisam imala problema, poput bolova ili peckanja...

A brisevi su svi uredni bilo...pa pretpostavljam da je DZ malo fuserio na svojim nalazima urina...

* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu mamina princeza)
Neposredna veza do poruke: 7583
24.12.2011 17:17:04   
gerberka

pauzo za koliko stignu narucena slova user posted image

jel iko narucivao ova svjetleca slova za zid preko e buy-a..nista mi jasno nije, koja su svjetleca a koja ne user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 7584
24.12.2011 17:37:38   
teacher75
IZVORNA PORUKA: Silver

Ne znam da li je moguce da se beba danas jos vise spustila...ja samo idem u wc...na svaki njegov pokret ja trcim u wc...

M.princezo...ni ja nikad ne dajem urin u njihove posudice, nego kupim dan ranije u apoteci, pa u oni posudicu nosim jutarnji! A i meni se desavalo, da urin pokaze dosta bakterija a urinokulture sterilne user posted image ali eto hvala Bogu nisam imala problema, poput bolova ili peckanja...

A brisevi su svi uredni bilo...pa pretpostavljam da je DZ malo fuserio na svojim nalazima urina...

i ja ovako radim, i kod mene sve isto...al kod mene problem u dz jer traze da poslije prespem u njihovu posudu gdje je napisan broj, ne daju da ostane u toj posudi koju kupim u apoteci tako da je mozda ona kontaminirana, ta njihova

< Poruku je uredio teacher75 -- 24.12.2011 17:39:34 >

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 7585
24.12.2011 17:57:33   
gerberka
gdje ste ako jeste narucivale i kupovale naljepnice za zidove dječije sobe ?

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 7586
24.12.2011 18:02:04   
Lulu_08

Ja sam odredjene dobila od mame iz Holandije, a druge "spuzvaste" sam kupovala u Bingo marketu, naime ponekad dobiju super kvalitetne i lijepe.

Inace u Tvornici Radosti (mislim da se tako zove) u Sa imaju extra naljepnice sa Disney i sl. likovima!

25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot!
09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 7587
24.12.2011 18:15:47   
Sandrich
Ja Gerbo upravo hocu da narucim sa one stranice sto je juce neka forumasica ovdje dala link...ustvari to su stikeri al smo mi nasli lijepih i za bebu i za nas pa cemo kupiti user posted image

Nas mali princ dosao na svijet 9.2.2012.
Carko broj dva nas obradovao 29.11.2013.

(odgovor članu Lulu_08)
Neposredna veza do poruke: 7588
24.12.2011 18:26:40   
Silver
Gerbo jos jucer ti ja odgovorih na ovo pitanje user posted image u onoj radnji ruKom.net, vec sam narucivala drugima za poklona naljepnice, narucivala bedzeve, broseve itd.

* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu Sandrich)
Neposredna veza do poruke: 7589
24.12.2011 18:27:06   
smajli80

evo nas s pregleda, riješili se upale, papa nalaz super, user posted image po mjerama, a ja u fit formi user posted image user posted image Bože podrži user posted image  user posted image

Odličnouser posted image -krenulo je nabolje.

Eto koliko se razlikuju ginekolozi po sistemu rada.
Nas dve smo otprilike u istoj situaciji po dijagnozi i ned.trudnoće,ali mene moj nikada nije slao da uradim ni jednu UK,nije mi uradio ni jedan bris a papa test i ne spominjeuser posted image
On izbjegava čak i česte vag.preglede samo radi UZ.Kolikio mogu da vidim skoro svaka od vas sa rizičnom trudnoćom je na gynipralu a ovaj moj neda ni čutiuser posted image .On samo uključuje tokolizu -kaže da gynypral daje isključivo u bolničkim uslovima gdje se može regulisati njegova doza.Ja ga lično nikako ne podnosim u većim količinama od 25 kapi/1min.
Kaže da njegov sastav utiče na grčenje ušća maternice i da zbog toga odlaže normalno omekšavanje i otvaranje.user posted image
Ne upotrebljava puno hemiju ukoliko zaista nije potrebna.

Inače kako ste mi sve moje velike i male user posted image .
Ja sam hronično user posted image ,jedva smo se uspjeli izboriti sa ospicama,temperaturom i svrabeži i velikom dosadomuser posted image .Sutra konačno nakon 6 dana izlazimo napolje ali kratkouser posted image .
Odo sad malo da se odmorim dok moja gospođa user posted image pajki.

Mamina velika curica 5.3.2008
Mamin mali dječak 26.1.2012.

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 7590
24.12.2011 18:38:12   
gerberka
smajli ja pijem ginipral u obliku tabletica jer mi je grlic omeksan a sve zbog urinarnih infekcija
uz Božiju pomoc sam dogurala do ovdje jer sam bila uloziva vec sa 20 sedmica..i tacno kad ga popijem smire mi se bolovi ( prije a sad nemam bolove hB ) ginipral ne prelazi posteljicu i ne utice na user posted image
u bolnici sam se nagledala zena sa teskim i laksim porodima vezano za otvaranje,bez obzira da li su ga pile ili ne..sve je to mila individulano.

cudi me da ne radis urin i UK, to se zmireci trazi od svake trudnice
papu mi je dr uzimao u 28 sedmici i naglasio da se trudnicama uzima drugacije. brisovi su obavezni jer vaginalni porođaj zahtijeva sterilnost kako beba nebi pokupila kroz "izlaz"..ja npr imam malo candide i sad koristim vaginalete da je sredim da beba izađe na čisto user posted image

(odgovor članu smajli80)
Neposredna veza do poruke: 7591
24.12.2011 18:41:36   
gerberka

Gerbo jos jucer ti ja odgovorih na ovo pitanje user posted image u onoj radnji ruKom.net, vec sam narucivala drugima za poklona naljepnice, narucivala bedzeve, broseve itd.

meni se ne sviđa ovo u radnji rukom user posted image nekako je monotonoja bih ove disney likove user posted image

pregledala sam ih, jedino mi se sviđa naljepnica za kuhinju, ali za bebe..ne znam.npr one 4 patke, ali nisu mi kao iz crtanog user posted image

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 7592
24.12.2011 18:42:51   
teacher75
mene moja dr salje svaki mjesec da vadim krv i urin

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 7593
24.12.2011 18:43:02   
gerberka
IZVORNA PORUKA: Djana

Ja sam odredjene dobila od mame iz Holandije, a druge "spuzvaste" sam kupovala u Bingo marketu, naime ponekad dobiju super kvalitetne i lijepe.

Inace u Tvornici Radosti (mislim da se tako zove) u Sa imaju extra naljepnice sa Disney i sl. likovima!

njima sam poslala mejl hvajaaa

sandrich koje si ti narucila i gdje?

(odgovor članu Lulu_08)
Neposredna veza do poruke: 7594
24.12.2011 18:48:05   
Silver

meni se ne sviđa ovo u radnji rukom user posted image nekako je monotonoja bih ove disney likove user posted image

pregledala sam ih, jedino mi se sviđa naljepnica za kuhinju, ali za bebe..ne znam.npr one 4 patke, ali nisu mi kao iz crtanog user posted image

dobro user posted image ukusi su razliciti...ja sam upravo htjela da izbjegnem tu klasiku, disney itd. Ali opet sve vezano za djecu i bebe meni je user posted image user posted image

* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 7595
24.12.2011 18:50:31   
gerberka
miki maus je miki maususer posted image ma eto ja rako zamislila user posted image
oni su meni vise sto kazes za poklona za odrasle da se nađe a originalno

nekako se gube oni lijepi crtani i bezbrizno djetinjstvo..a disni me podsjeca na srecuuser posted image

< Poruku je uredio gerberka -- 24.12.2011 18:52:31 >

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 7596
24.12.2011 19:03:18   
Sandrich
Gerbo i ja cu naruciti sa ove stranice odakle je i Silver...sad se sjetih da sam od nje prepisala stranicu pa da joj se zahvalim user posted image user posted image user posted image user posted image
Ja imam nekih naljepnica tih djecijih al cu na pojedina mjesta zalijepit da mi ne bude dzidzi.....mi smo kontali zvijezdice u plavoj boji, pa onda do njih mjesec stavit a na drugi zid andjela da nam cuva naseg malog andjela kad ga prebacimo u njegovu sobicu user posted image  a ako se odlucimo i za te likove iz crtica onda cu naci curu da mi ona to nacrta fino jer nisam nigdje nasla te stikere da mi se svidjaju....

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 7597
24.12.2011 19:06:05   
Sandrich
i da dodam da cu jedan i u spavacu,dnevnu,kuhinju....ma jooojjjjj navlakusa ziva user posted image user posted image user posted image
i pitala sam cure pa ce mi vjerovatno izraditi neke stikere po narudzbi, te djecije, mede i tak to pa eto vidjet cu kako ce ispasti......mene jedino brine hocel se to lijepo zalijepiti na zid...tako da cu prvo narucit dva pa ako se pokazu dobri onda i ostale...

(odgovor članu Sandrich)
Neposredna veza do poruke: 7598
24.12.2011 19:08:40   
gerberka
ah kako ce biti dzidzi npr jedan medo winie ?

ne mislim ja ba sad zalijepiti zivotinjstvo carstvouser posted image
a da mi neko pravi haos sa farbom nema sanse pored ovih naljepnica user posted image tek sam okrecila user posted image

mislim svako ima svoj okus, ne kazem da nisu lijepe..mni se sviđa kao silverki onaj natpis o snovima ali ne bih engleski jezik

imamo projektor, imat cemo zvjezdano nebo na plafonu..ništa pretjerano user posted image

(odgovor članu Sandrich)
Neposredna veza do poruke: 7599
24.12.2011 19:11:07   
gerberka
IZVORNA PORUKA: Sandrich

i da dodam da cu jedan i u spavacu,dnevnu,kuhinju....ma jooojjjjj navlakusa ziva user posted image user posted image user posted image
i pitala sam cure pa ce mi vjerovatno izraditi neke stikere po narudzbi, te djecije, mede i tak to pa eto vidjet cu kako ce ispasti......mene jedino brine hocel se to lijepo zalijepiti na zid...tako da cu prvo narucit dva pa ako se pokazu dobri onda i ostale...

nisi normalna user posted image user posted image user posted image user posted image pa zalijepi jednog zeca i iznad kade user posted image user posted image
joj al pare bacamo al hajd user posted image user posted image user posted image

nisam znala da se kod njih moze poruciti..al evo ima kod nas u kidi oz-u nekih disnijevih pa cu pogledati

ama sta god se zalijepi originalno je user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sandrich)
Neposredna veza do poruke: 7600
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  302 303 [304] 305 306   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  302 303 [304] 305 306   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *