Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 8.12.2011 17:20:27
Arina
Drage moje evo i nas.....
Malo me manje bilo ovih dana jer smo imali veliko spremanje....namjestali sobu i namjestaj....imamo jos par sitnih stvari pa cu vam slickati dok sve bude tip-top......
Onda sam vam se i prehladila ....boli me grlo....zdrijelo..donji disajni putevi...pa me nosa...a ja se ne dam....osjecam se nikako... ....uz sav trud i cuvanje dzaba....ni sama ne znam kako sam to fasovala
Bebice...duso nasa...hvala Allahu da si bolje i da si kuci....bilo mi jebas tesko iscitati tvoj post.....bas si se namucila...da ti dragi Allah da snage i pomogne dalje i sve ti nagore bilo iza tebe ....drago mi je da mrvica rucka i da si uspjela uspostaviti dojenje....znam koliko si to zelila....bice dobro ako Bog da sve vise....saljem ti veliki zagrljaj......pubi malu lutkicu ...
Ostale drage moje kako ste mi....moj se kauboj vrti i udara bas momacki mashallah.....jucer smo ujutro stucali .....simpaticno.....sutra bi nam trebali dostaviti i krevetic...jeeeee.....polagano se sredjivamoooo
Danas ulazimo u 34 sedmicu ...mashallah ..... .....mapredujemooooo
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 8.12.2011 17:32:03
Semica
SONJA je rodila u 17h sincinu teskog 4kg ,dugog 55 cm...Porod je malo teze isao jer je ruka bila uz glavicu i pupcana oko vrata ali hB sve je proslo ok!!! Cestitamo mami!!!
Otvorena tema za cestitanje!!!
< Poruku je uredio Semica -- 8.12.2011 17:35:27 >
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 8.12.2011 17:52:18
gerberka
čestitke mami Sonji, dječaku želim dug i zdrav život
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 8.12.2011 17:53:00
anđelo
Stavi nam link ,gdje da čestitamo,ne mogu da nađem.Može i ovdje,nema veze. Čestitke Sonji,sve najbolje njoj i bebici .Brz oporavak i da uživa sa svojim sinom
< Poruku je uredio anđelo -- 8.12.2011 17:54:32 >
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 8.12.2011 17:53:19
gerberka
evo nas u 8 mj
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 8.12.2011 17:59:21
gerberka
hvala draga aBda! šta je novo? ja danas išla raditi nalaze, krvna slika super, leukociti više nisu povišeni ali trombociti 133 ( donja granica 150 ) i dr me poslao hematologu, doktorica mi uzela krv i pravit će razmaz na pločice...bit će dobro aBda!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 8.12.2011 18:01:25
Anoniman
Cestitke Sonji
Evo i mene, danas sam malo u guzvi bila. Uglavnom, dobih konacno i tu slavnu veliku uputnicu na Ilidzi Nabasala sam na divnog doktora hB i dade mi bez rijeci, a mm neki dan vratise
Laznjaci me pucaju i danas. Sutra sam na GAK-u pa cemo vidjeti kakvo je stanje. Prosle sedmice stanje bilo PVU 50%, uloziva.
Bebice bas mi je drago da si opet s nama. Meni je ta Abadzicka bila na komisiji za serklaz, joj Boze... ne znam ni kako sam izasla koliko je arogantna bila. Prosli mjesec je jedna zenica na GAK-u plakala zbog nje i svasta mi ispricala za nju. Nadam se samo da ce ovaj moj dr. biti koliko toliko ok. Pusa tvojoj princezici
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 8.12.2011 18:17:29
gerberka
bebice ostale cure također zaagrljaajj!!!
dal je ijedna imala susret sa niskim trombocitima, mislim nižim...javite se cure moje
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 8.12.2011 18:18:52
gerberka
sandrich, nisam citala postove, jel ti ako jesi hvajaaa
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 8.12.2011 18:23:41
Sandrich
IZVORNA PORUKA: Sandrich
mama21 super da si bolje veki-aki nadam se da ces uskoro jesti, ja pobudalim kad sam gladna mrgice cestitke na novoj sedmici sonji zelim sto laksi porod i da sto prije ugleda svoju mrvicu posebna cestitka ide mojoj priji Gerbi koja je ja mislim danas usla u 8-mi mjesec
Ja danas idem dr u 13h da mi pogleda bubreg. Juce i danas me nesto ziga oko gospodje dole pa nadam se da nije nista opasno
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 8.12.2011 18:23:52
ellam
daj boze onda da nas ne zakaci ta abadžicka kojim slucajem!!!! dinamitna tebi se brzo smijesi tvoja abd...
prije par dana sam pisala o maticnim celijama? niko ne odg... ima li iko da se odlucio.....
"O, ženo čista, majko plemenita, tvoja materica je mjesto ove počasti, posjećuje te melek, tu započinje stvaranje, pa se boj Stvoritelja i zahvaljuj Mu, ibadet mu čini, da bi tebe i tvoje potomstvo uveo u vječni Džennet!"
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 8.12.2011 18:29:16
gerberka
haaloo, ne zovi me prijooommmmm kako ti je bubreg???
ellam, mi cemo aBda pohraniti, danas sam bila na prvom času za trudnice..dobila kontakt osobu..veceras na Zabranjenom forumu u 9 h tema Matice celije!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 8.12.2011 18:31:19
Anoniman
ellam sinoc sam mislila da ce napolje. Oko 1 u noci me uhvatilo pa je proslo uz masazu. Maleni dole upirao u gospodju, mislila sam ga sama izvuci vani . Bude li ta Abadzicka dezurna kad upadnem roditi ima da se stiskam do sljedece smjene
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 8.12.2011 18:45:15
Lulu_08
IZVORNA PORUKA: Lady26
Djana samo da posaljem veeeeeeeeeeeeliki
Hvala mila i tebi takodjer od mene veeeeeeeeeeeeeeeeeeeliki
IZVORNA PORUKA: mina23
sad opet u wc i opet tragovi krvi , nekako mi rano da idem dr ali i sama neznam sta bi, test je pokazao blijedu drugu crticu, mislim i pise da je to trudnoca
Ja bih na tvom mjestu mila pravac doktoru bez obzira rano ili ne, radi betu i prati je, a u medjuvremenu mozda dobijes utrogestan ili slicno.
IZVORNA PORUKA: Hannica Na prvom UZ,imali smo punih 8 sedmica. Danas nam je mjesec,bas mi nesto brzo proletilo vrijeme.
MashAllah kako vrijeme leti!!!! Neka su zivi i zdravi aBd!!!
IZVORNA PORUKA: Arina Onda sam vam se i prehladila ....boli me grlo....zdrijelo..donji disajni putevi...pa me nosa...a ja se ne dam....osjecam se nikako... ....uz sav trud i cuvanje dzaba....ni sama ne znam kako sam to fasovala
Ejs mila jeste mi zao ovo procitati, nadam se da ce ti aBd ova prehlada vrlo brzo proci, i da ce sve da bude u savrsenom redu, cuvaj se mila!!!
IZVORNA PORUKA: gerberka
evo nas u 8 mj
Cestitam od srca na ulasku u pretposlednji mjesec trudnoce, aBd jos malkice pa je tvoj princ junior u narucju!!!!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 8.12.2011 18:45:21
gerberka
jel ijedna imala iskustva sa niskim trombocitima?
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 8.12.2011 18:49:12
gerberka
hvala djana
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 8.12.2011 19:11:39
gerberka
hvala draga jesi mjerila tlak?
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 8.12.2011 19:32:49
senka27
IZVORNA PORUKA: Dinamitna
ellam sinoc sam mislila da ce napolje. Oko 1 u noci me uhvatilo pa je proslo uz masazu. Maleni dole upirao u gospodju, mislila sam ga sama izvuci vani . Bude li ta Abadzicka dezurna kad upadnem roditi ima da se stiskam do sljedece smjene
Senka ima li te? Kakva si danas?
Senka ima li te? Kakva si danas?
Dobra si i ja isto mislim..
a ja dobraa imam i ja nesto i sinoc i danaas cijeli dan...preko ledja i ono kao sad ce procurit :)
ali blago bas...mislim da je to sve pripremno a i molim Boga da ne krene jos koji dan
mm na terenu nije u Sa tako da neka priceka jos malo... a bebac se bassss gura sto kazes hoce vani
sutra i ja ne Jezero mozda se i vidimo hajde neke naznake da te prepoznam :)
ja sam s djecakom koji mnooogooo prica ne mozes nas ne primijetiti hahhaha
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 8.12.2011 19:50:17
Anoniman
Senka bit cu s coekom pred ambulantom za ctg, izgledamo ko dvoje klinaca Uvijek se zafrkavam da ce svi misliti da imamo 30 god kad budemo imali 50 Mala plava s frizom na paz i plavim ocima ko fildzani Skontat cemo se nekako. Mazi puponju
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 8.12.2011 19:53:41
senka27
IZVORNA PORUKA: Dinamitna
Senka bit cu s coekom pred ambulantom za ctg, izgledamo ko dvoje klinaca Uvijek se zafrkavam da ce svi misliti da imamo 30 god kad budemo imali 50 Mala plava s frizom na paz i plavim ocima ko fildzani Skontat cemo se nekako. Mazi puponju
Moj je nocna ptica, evo ga opet rovi
nadam se da se vidimo