|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  236 237 [238] 239 240   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT)
8.12.2011 21:11:37   
SREĆNA
Drage sretne trudnice prebacite na Tv pink, jako dobra tema

(odgovor članu senka27)
Neposredna veza do poruke: 5926
8.12.2011 21:46:40   
ellam
mile moje saljite poruku na pink, neko ce dobiti gratis cuvanje mat cel...

GERBERKA jesi li uzela jeftiniju ili skuplju opciju mat cel?? to me zanima. mi smo mislili uzet jeftiniju... abd da nam nikom to ne zatreba i da svi bacimo te pare...

ljubim sve user posted image

"O, ženo čista, majko plemenita, tvoja materica je mjesto ove počasti, posjećuje te melek, tu započinje stvaranje, pa se boj Stvoritelja i zahvaljuj Mu, ibadet mu čini, da bi tebe i tvoje potomstvo uveo u vječni Džennet!"

(odgovor članu SREĆNA)
Neposredna veza do poruke: 5927
8.12.2011 21:53:16   
Miracle*3
A koja je razlika izmedju jeftinih i skupljih, mislim sta podrazumijevaju ti paketi. Nisam ni znala da postoji vise paketa

(odgovor članu ellam)
Neposredna veza do poruke: 5928
8.12.2011 22:00:40   
gerberka
tu ti je razlika u mislim par stotina km mozda 300 km razlike, a jako su vazne celije i iz pupcanika..nisam jos bila na sastanku..javim ti cim obavim mozda u ove dvije sedmice da se nađem sa predstavnikom..ellam koja si ti sedmica..ja 32 pa mislim da sam poranila posto se svakako prijevremneim porodom ne mogu saczvati,,,ne daj Boze

pusaaa

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu Miracle*3)
Neposredna veza do poruke: 5929
8.12.2011 22:08:48   
Bebica11
posto vise nemam puno vremena preletila sam postove

HVALA SVIMA NA CESTITKAMA I ZELJAMA, ma ja sam vec kao nova, mogla bih i drugo praviti da mi nije raneuser posted image user posted image user posted image user posted image salim se

al fkt hormoni luduju, sanjala sam par noci muza poslije poroda i zezam se s njim "moj mozak kao da ne zna sta je moja mala prezivjela"user posted image

POCELA SAM PITI KAHVU, ja meraka poslije 9mjuser posted image

gerberka cestitam na 8-mom mjuser posted image i ostalima takodjer na mjesecima, sedmicama

sonji cestitam sincinu, masaAllah, meni moja bebica nekakva sitna sve visi na njojuser posted image

"Gospodaru moj, daj da ja i neki potomci moji obavljamo molitvu; Gospodaru naš, Ti usliši molbu moju!"( Ibrahim 40)

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 5930
8.12.2011 22:14:50   
gerberka
hvala ti bebice, ostani s nama user posted image jesi li ti pohranila maticne celije? poljubi princezu, kako se zove? user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 5931
8.12.2011 22:20:18   
Sandrich
gerbo jesil poslala sms user posted image
mene ovi gosti samo zbunise sve nest okolo pricaju nist konkretno user posted image

Nas mali princ dosao na svijet 9.2.2012.
Carko broj dva nas obradovao 29.11.2013.

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 5932
8.12.2011 22:29:57   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: gerberka

hvala ti bebice, ostani s nama user posted image jesi li ti pohranila maticne celije? poljubi princezu, kako se zove? user posted image

nisam pohranila jer nismo bili bas pri novcu, al aBd nekad kad bude drugo ostavicemo

Naima se zove:)))

tu sam ja s vama, JOS NA LIJEVOM BOKU, solidarisemuser posted image

"Gospodaru moj, daj da ja i neki potomci moji obavljamo molitvu; Gospodaru naš, Ti usliši molbu moju!"( Ibrahim 40)

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 5933
8.12.2011 22:35:53   
Visnja RR
a ja posla da vam naspisem da posaljete sms ...sretno djevojke user posted image

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 5934
8.12.2011 22:47:22   
mama21e
Bebice jubi majenu Naimu user posted image Sta radi sad? Nadam se da si ti bolje, nek si dosla svojoj kucici i sad ce aBd oporavak biti brzi i laksi user posted image
user posted image

Boze ne prepustaj me samoj sebi ni na treptaj oka!

¦ 28.05.2012. ...moje srce kuca za tebe pahuljo moja mirisna...¦

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 5935
8.12.2011 22:50:08   
Sandrich
Ja poslala user posted image  Visnja, nisam ti se javila u vezi MC dok mi je muz bio tu jer je vrijeme brzo proletilo a nisam i ja bas najbolje. Ja cu svakako otici na taj sastanak. Mozes li mi samo dati informaciju kad je najbolje vrijeme za to, kad se moze taj ugovor potpisati? Ja sam u 30 toj sedmici....

Neposredna veza do poruke: 5936
8.12.2011 22:50:42   
gerberka
ja poslala pitanje na mejl ovo za rh faktore user posted image

(odgovor članu mama21e)
Neposredna veza do poruke: 5937
8.12.2011 22:52:16   
gerberka
naimici user posted image user posted image user posted image

sandrich sto su te zbunili user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 5938
8.12.2011 22:53:18   
dzenyA
bezveze ovi pricaju nista konkretno  mi smo poslali sms,al nece mene nikakva guzovaca user posted image user posted image user posted image pa ni ova
ali ko god dobije  bice mi drago bar nesto u ovoj drzavi džabe

(odgovor članu SREĆNA)
Neposredna veza do poruke: 5939
8.12.2011 22:54:17   
Visnja RR

IZVORNA PORUKA: Sandrich

Ja poslala user posted image  Visnja, nisam ti se javila u vezi MC dok mi je muz bio tu jer je vrijeme brzo proletilo a nisam i ja bas najbolje. Ja cu svakako otici na taj sastanak. Mozes li mi samo dati informaciju kad je najbolje vrijeme za to, kad se moze taj ugovor potpisati? Ja sam u 30 toj sedmici....

najbolje je da vec polovinom osmog potpises kako bi bila mirna ...za slucaj da beica kren ranije... kad budes imala vremena javi se user posted image

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu Sandrich)
Neposredna veza do poruke: 5940
8.12.2011 22:59:54   
Sandrich
IZVORNA PORUKA: Visnja RR

IZVORNA PORUKA: Sandrich

najbolje je da vec polovinom osmog potpises kako bi bila mirna ...za slucaj da beica kren ranije... kad budes imala vremena javi se user posted image

ok, hvala ti

Neposredna veza do poruke: 5941
8.12.2011 23:02:11   
Sandrich
IZVORNA PORUKA: gerberka

naimici user posted image user posted image user posted image

sandrich sto su te zbunili user posted image

ma oko ovih bolesti koje se mogu lijeciti...a pospana sam pa jedvaa i pratim user posted image
pA jel ono bi tvoje pitanje sto su procitali?? user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 5942
8.12.2011 23:13:27   
gerberka
jeste user posted image

(odgovor članu Sandrich)
Neposredna veza do poruke: 5943
8.12.2011 23:50:30   
anđelo
Gerbo,čula sam i ja to pitanje,ja reko pametna pitanjauser posted image ,al ništa ne upratih šta odgovoriše.Moj sin lječio životinje ,pa me stalno nešto zapitkivao,pola ih nisam čulauser posted image user posted image user posted image user posted image
Bebice,ne brini za snove o mužu sve je to normalno,hormoni rade svojeuser posted image user posted image user posted image .Ja se jako dobro sjećam kako sam svog M spopadala,i čim je prošlo 40 dana ja naplatim svu apstinencijuuser posted image user posted image user posted image user posted image .Ljubi ti nama Naimu malu, i ne brini za kilažu,moj je imao 2,330 grama a sad momak veliki

Mamin crnooki lijepi dječak...moj prvi uzdah 2005. . Sva ljubav svjeta je u okicama tvojim,zvijezdo moja. 2012

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 5944
9.12.2011 0:10:33   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: anđelo

Gerbo,čula sam i ja to pitanje,ja reko pametna pitanjauser posted image ,al ništa ne upratih šta odgovoriše.Moj sin lječio životinje ,pa me stalno nešto zapitkivao,pola ih nisam čulauser posted image user posted image user posted image user posted image
Bebice,ne brini za snove o mužu sve je to normalno,hormoni rade svojeuser posted image user posted image user posted image .Ja se jako dobro sjećam kako sam svog M spopadala,i čim je prošlo 40 dana ja naplatim svu apstinencijuuser posted image user posted image user posted image user posted image .Ljubi ti nama Naimu malu, i ne brini za kilažu,moj je imao 2,330 grama a sad momak veliki

koliko brzo je dobivao tvoj malecki? mene sve strah da je uzmem, dok smo bili u bolnici bila umotana u pelene i lahko bilo s njom, a sad nekako sva tanana i krhka, jedva cekam da se ubuci malo aBd

uh da mi hoce ova rana zarasti al dok prodje 40-nica tamam ce to bitiuser posted image

(odgovor članu anđelo)
Neposredna veza do poruke: 5945
9.12.2011 8:50:07   
Lulu_08
Jutro drage moje, žao mi je što nisam pratila emisiju sinoć, ali zaista već prije pola 10 ja spavam kao zaklana, ne mogu se obuzdati ama nikako, i opet jedva ustanem ujutro haha, grozno.

Danas opet moram kuhati kompot, juče ga nisam jela i opet zatvor, grrr.

Juče sam vidjela male tri ljepotice od naših forumašica sweet_insanity, Selma.A.M. i Semica ma nemam riječi nisam znala u koju da gledam, prelijepe bebice mashAllah, a da ne govorim o velikom momku naše Selme, to je tek frajer i pol!!!

Ja se razmišljam o pohranjivanju matičnih ćelija, i vjerovatno ću se odlučiti za to, tako da kada bude predavanje ovdje u TZ ja sam ZA!

25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot!
09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 5946
9.12.2011 9:01:00   
Arina
jutroooooo

Ja inace nisam kukala....ali cu vam sad nadoknaditi.....pored grla ...od jutros krnule i moje vene....user posted image ...na jednoj nozi samo imam i sve su do sad bile ok,,,,podnoslive...ali od jutros me boli ....evo digla nogu pa cu namazati onom kremom Lioton i navuci carapu....bude mi s njom lakse...ali mi se ne svidja sto me boli....ali valjda jadna nije mogla vise izdrzati....tako mi je bilo i sa proslom trudnocom...napravi se kmo mala kuglica isla sam doktoru kaze samo mazi kremom i carapa...i bilo je i bolje a svremenom se i kuglica smanjila i nestala ...ali polako....
Volila bi da je jos bar malo sacekala da jos ovo sto mi je ostalo sredim ali nije...ovako cu biti jos sporijauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lulu_08)
Neposredna veza do poruke: 5947
9.12.2011 9:04:33   
Arina
Djana .....sta ima....kako si miuser posted image

(odgovor članu Arina)
Neposredna veza do poruke: 5948
9.12.2011 9:10:23   
Lulu_08
Ajjj, to za vene mi zvuči jezivo, mogu misliti kako boli....Bljak. Kako ide sa prehladom, je li stanje išta bolje? Piješ li šta i kako?

Kod mene sve po starom, za sada je sve oki doki!!

25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot!
09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!

(odgovor članu Arina)
Neposredna veza do poruke: 5949
9.12.2011 9:11:28   
drznica
Dobro jutroooo

Samo da vam mahnemo a posebno da poyelim dobrodoslicu Bebici...Draga vjeruj da sam cesto mislila na tebe i u bolnici dok sam bila, pitala bih Silver ima li kakve vijesti. Svaka cast na pretrpljenom bolu, heroj si. Zelim ti sto brzi oporavak!

Sonja, cestitam...mashalla momcina kao moj. Nek je sretno!!!

(odgovor članu senka27)
Neposredna veza do poruke: 5950
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  236 237 [238] 239 240   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  236 237 [238] 239 240   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *