|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  235 236 [237] 238 239   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT)
8.12.2011 16:51:07   
Hannica
IZVORNA PORUKA: Djana

Hannice kada si ti otkrila da nosiš dvojke, je li odmah na prvom uzv ili kasnije?

Na prvom UZ,imali smo punih 8 sedmica.user posted image Danas nam je mjesec,bas mi nesto brzo proletilo vrijeme.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu Lulu_08)
Neposredna veza do poruke: 5901
8.12.2011 17:20:27   
Arina
Drage moje evo i nas.....

Malo me manje bilo ovih dana jer smo imali veliko spremanje....namjestali sobu i namjestaj....imamo jos par sitnih stvari pa cu vam slickati dok sve bude tip-top......

Onda sam vam se i prehladila user posted image ....boli me grlo....zdrijelo..donji disajni putevi...pa me nosa...a ja se ne dam....osjecam se nikako...user posted image ....uz sav trud i cuvanje dzaba....ni sama ne znam kako sam to fasovalauser posted image

Bebice...duso nasa...hvala Allahu da si bolje i da si kuci....bilo mi jebas tesko iscitati tvoj post.....bas si se namucila...da ti dragi Allah da snage i pomogne dalje i sve ti nagore bilo iza tebe ....drago mi je da mrvica rucka i da si uspjela uspostaviti  dojenje....znam koliko si to zelila....bice dobro ako Bog da sve vise....saljem ti veliki zagrljaj......pubi malu lutkicu ...user posted image

Ostale drage moje kako ste mi....moj se kauboj vrti i udara bas momacki mashallah.....jucer smo ujutro stucaliuser posted image .....simpaticno.....sutra bi nam trebali dostaviti i krevetic...jeeeee.....polagano se sredjivamoooo

Danas ulazimo u 34 sedmicu ...mashallah .....user posted image user posted image user posted image .....mapredujemooooo

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 5902
8.12.2011 17:32:03   
Semica
SONJA je rodila u 17h sincinu teskog 4kg ,dugog 55 cm...Porod je malo teze isao jer je ruka bila uz glavicu i pupcana oko vrata ali hB sve je proslo ok!!! Cestitamo mami!!!

Otvorena tema za cestitanje!!!user posted image

< Poruku je uredio Semica -- 8.12.2011 17:35:27 >

Mami i tati poklon za 5 mjeseci braka-nasa princeza Sarah 15.09.2011 :)

(odgovor članu Arina)
Neposredna veza do poruke: 5903
8.12.2011 17:52:18   
gerberka
čestitke mami Sonji, dječaku želim dug i zdrav život user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 5904
8.12.2011 17:53:00   
anđelo
Stavi nam link ,gdje da čestitamo,ne mogu da nađem.Može i ovdje,nema veze.
Čestitke Sonji,sve najbolje njoj i bebici .Brz oporavak i da uživa sa svojim sinomuser posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio anđelo -- 8.12.2011 17:54:32 >

Mamin crnooki lijepi dječak...moj prvi uzdah 2005. . Sva ljubav svjeta je u okicama tvojim,zvijezdo moja. 2012

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 5905
8.12.2011 17:53:19   
gerberka
evo nas u 8 mj user posted image user posted image user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 5906
8.12.2011 17:55:38   
anđelo
IZVORNA PORUKA: gerberka

Gerbo,čestitam i tebi,i ti ćeš uskoro se mazit sa bebicom ako Bog dauser posted image user posted image

Mamin crnooki lijepi dječak...moj prvi uzdah 2005. . Sva ljubav svjeta je u okicama tvojim,zvijezdo moja. 2012

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 5907
8.12.2011 17:59:21   
gerberka
hvala draga user posted image
aBda! user posted image
šta je novo?
ja danas išla raditi nalaze, krvna slika super, leukociti više nisu povišeni user posted image ali trombociti 133 user posted image ( donja granica 150 ) i dr me poslao hematologu, doktorica mi uzela krv i pravit će razmaz na pločice...bit će dobro aBda!user posted image

(odgovor članu anđelo)
Neposredna veza do poruke: 5908
8.12.2011 18:01:25   
Anoniman
Cestitke Sonji user posted image user posted image user posted image user posted image

Evo i mene, danas sam malo u guzvi bila. Uglavnom, dobih konacno i tu slavnu veliku uputnicu na Ilidzi user posted image Nabasala sam na divnog doktora hB i dade mi bez rijeci, a mm neki dan vratise user posted image

Laznjaci me pucaju i danas. Sutra sam na GAK-u pa cemo vidjeti kakvo je stanje. Prosle sedmice stanje bilo PVU 50%, uloziva.

Bebice user posted image user posted image bas mi je drago da si opet s nama. Meni je ta Abadzicka bila na komisiji za serklaz, joj Boze... ne znam ni kako sam izasla koliko je arogantna bila. Prosli mjesec je jedna zenica na GAK-u plakala zbog nje i svasta mi ispricala za nju. Nadam se samo da ce ovaj moj dr. biti koliko toliko ok.
Pusa tvojoj princezici user posted image

(odgovor članu gerberka)
  Neposredna veza do poruke: 5909
8.12.2011 18:14:03   
Semica
http://www.ringeraja.ba/forum/sonja-rodila-svog-sincica-/m_1141900/tm.htm evo link

Mami i tati poklon za 5 mjeseci braka-nasa princeza Sarah 15.09.2011 :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5910
8.12.2011 18:17:29   
gerberka
bebice user posted image user posted image user posted image
ostale cure također zaagrljaajj!!!

dal je ijedna imala susret sa niskim trombocitima, mislim nižim...javite se cure mojeuser posted image

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 5911
8.12.2011 18:17:50   
Sandrich

ko se prvi sjetio, ha?????? user posted image

Nas mali princ dosao na svijet 9.2.2012.
Carko broj dva nas obradovao 29.11.2013.

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 5912
8.12.2011 18:18:52   
gerberka
sandrich, nisam citala postove, jel ti user posted image
ako jesi hvajaaa user posted image

(odgovor članu Sandrich)
Neposredna veza do poruke: 5913
8.12.2011 18:23:41   
Sandrich
IZVORNA PORUKA: Sandrich

mama21 super da si bolje user posted image
veki-aki nadam se da ces uskoro jesti, ja pobudalim kad sam gladna user posted image user posted image
mrgice cestitke na novoj sedmici user posted image
sonji zelim sto laksi porod i da sto prije ugleda svoju mrvicu user posted image
posebna cestitka ide mojoj priji Gerbi koja je ja mislim danas usla u 8-mi mjesec user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja danas idem dr u 13h da mi pogleda bubreg. Juce i danas me nesto ziga oko gospodje dole pa nadam se da nije nista opasno user posted image

Nas mali princ dosao na svijet 9.2.2012.
Carko broj dva nas obradovao 29.11.2013.

(odgovor članu Sandrich)
Neposredna veza do poruke: 5914
8.12.2011 18:23:52   
ellam
daj boze onda da nas ne zakaci ta abadžicka kojim slucajem!!!!
dinamitna tebi se brzo smijesi tvoja user posted image abd...

prije par dana sam pisala o maticnim celijama? niko ne odg...  ima li iko da se odlucio.....

"O, ženo čista, majko plemenita, tvoja materica je mjesto ove počasti, posjećuje te melek, tu započinje stvaranje, pa se boj Stvoritelja i zahvaljuj Mu, ibadet mu čini, da bi tebe i tvoje potomstvo uveo u vječni Džennet!"

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 5915
8.12.2011 18:29:16   
gerberka
haaloo, ne zovi me prijooommmmm user posted image user posted image user posted image
kako ti je bubreg??? user posted image user posted image

ellam, mi cemo aBda pohraniti, danas sam bila na prvom času za trudnice..dobila kontakt osobu..veceras na Zabranjenom forumu u 9 h tema Matice celije!

(odgovor članu ellam)
Neposredna veza do poruke: 5916
8.12.2011 18:31:19   
Anoniman
ellam sinoc sam mislila da ce user posted image napolje. Oko 1 u noci me uhvatilo pa je proslo uz masazu. Maleni dole upirao u gospodju, mislila sam ga sama izvuci vani user posted image . Bude li ta Abadzicka dezurna kad upadnem roditi ima da se stiskam do sljedece smjene user posted image

Senka ima li te? Kakva si danas?user posted image

(odgovor članu ellam)
  Neposredna veza do poruke: 5917
8.12.2011 18:45:15   
Lulu_08

IZVORNA PORUKA: Lady26

Djana samo da posaljem veeeeeeeeeeeeliki user posted image user posted image

Hvala mila i tebi takodjer od mene veeeeeeeeeeeeeeeeeeeliki user posted image user posted image

IZVORNA PORUKA: mina23

sad opet u wc i opet tragovi krvi user posted image , nekako mi rano da idem dr ali i sama neznam sta bi, test je pokazao blijedu drugu crticu, mislim i pise da je to trudnoca user posted image

Ja bih na tvom mjestu mila pravac doktoru bez obzira rano ili ne, radi betu i prati je, a u medjuvremenu mozda dobijes utrogestan ili slicno.

IZVORNA PORUKA: Hannica
Na prvom UZ,imali smo punih 8 sedmica.user posted image Danas nam je mjesec,bas mi nesto brzo proletilo vrijeme.user posted image

MashAllah kako vrijeme leti!!!! Neka su zivi i zdravi aBd!!!

IZVORNA PORUKA: Arina
Onda sam vam se i prehladila user posted image ....boli me grlo....zdrijelo..donji disajni putevi...pa me nosa...a ja se ne dam....osjecam se nikako...user posted image ....uz sav trud i cuvanje dzaba....ni sama ne znam kako sam to fasovalauser posted image

Ejs mila jeste mi zao ovo procitati, nadam se da ce ti aBd ova prehlada vrlo brzo proci, i da ce sve da bude u savrsenom redu, cuvaj se mila!!!

evo nas u 8 mj user posted image user posted image user posted image

Cestitam od srca na ulasku u pretposlednji mjesec trudnoce, aBd jos malkice pa je tvoj princ junior u narucju!!!!

25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot!
09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 5918
8.12.2011 18:45:21   
gerberka
jel ijedna imala iskustva sa niskim trombocitima? 

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5919
8.12.2011 18:49:12   
gerberka
hvala djanauser posted image user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 5920
8.12.2011 18:55:52   
dzenyA
Gerbo cestitam 8- icu user posted image e neznam ti ja za te trombocite
mene glava boli nestouser posted image

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 5921
8.12.2011 19:11:39   
gerberka
hvala draga
jesi mjerila tlak?

(odgovor članu dzenyA)
Neposredna veza do poruke: 5922
8.12.2011 19:32:49   
senka27

IZVORNA PORUKA: Dinamitna

ellam sinoc sam mislila da ce user posted image napolje. Oko 1 u noci me uhvatilo pa je proslo uz masazu. Maleni dole upirao u gospodju, mislila sam ga sama izvuci vani user posted image . Bude li ta Abadzicka dezurna kad upadnem roditi ima da se stiskam do sljedece smjene user posted image

Senka ima li te? Kakva si danas?user posted image

ellam sinoc sam mislila da ce napolje. Oko 1 u noci me uhvatilo pa je proslo uz masazu. Maleni dole upirao u gospodju, mislila sam ga sama izvuci vani . Bude li ta Abadzicka dezurna kad upadnem roditi ima da se stiskam do sljedece smjene

Senka ima li te? Kakva si danas?

user posted image user posted image user posted image user posted image Dobra si i ja isto mislim..

a ja dobraa user posted image imam i ja nesto i sinoc i danaas cijeli dan...preko ledja i ono kao sad ce procurit :)

ali blago bas...mislim da je to sve pripremno a i molim Boga da ne krene jos koji danuser posted image

mm na terenu nije u Sa tako da neka priceka jos malo... a bebac se bassss gura sto kazes hoce vani

sutra i ja ne Jezero mozda se i vidimo user posted image hajde neke naznake da te prepoznam :)

ja sam s djecakom koji mnooogooo prica ne mozes nas ne primijetiti hahhaha

Sve ce to o mili moj prekriti
Snjegovi,ruzmarin i sas

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5923
8.12.2011 19:50:17   
Anoniman
Senka bit cu s coekom pred ambulantom za ctg, izgledamo ko dvoje klinaca user posted image
Uvijek se zafrkavam da ce svi misliti da imamo 30 god kad budemo imali 50 user posted image Mala plava s frizom na paz i plavim ocima ko fildzani user posted image Skontat cemo se nekako. Mazi puponju user posted image

Moj je user posted image nocna ptica, evo ga opet rovi user posted image

(odgovor članu senka27)
  Neposredna veza do poruke: 5924
8.12.2011 19:53:41   
senka27

IZVORNA PORUKA: Dinamitna

Senka bit cu s coekom pred ambulantom za ctg, izgledamo ko dvoje klinaca user posted image
Uvijek se zafrkavam da ce svi misliti da imamo 30 god kad budemo imali 50 user posted image Mala plava s frizom na paz i plavim ocima ko fildzani user posted image Skontat cemo se nekako. Mazi puponju user posted image

Moj je user posted image nocna ptica, evo ga opet rovi user posted image

user posted image user posted image nadam se da se vidimouser posted image

Sve ce to o mili moj prekriti
Snjegovi,ruzmarin i sas

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5925
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  235 236 [237] 238 239   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  235 236 [237] 238 239   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *