|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  234 235 [236] 237 238   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT)
8.12.2011 13:58:58   
raja_ringe
mina23 ja bi na tvom mjestu otisla odma doktoru, ako nista zbog svog mira.

"Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori, a fukara se obogati!" (I. Andrić)

(odgovor članu raja_ringe)
Neposredna veza do poruke: 5876
8.12.2011 14:10:30   
soraya
Da se i ja nadovežem na temu ZATVOR. Ranije sam vec pisala kupite Mg u granulama Biolectra Mg Direct, u kutiji dodje pakovanje od 20 kesica, pije se 1 na dan, ima u svakoj apoteci. Dobro za probavu+za smanjenje grčeva. 2-3 puta sam bas imala problema sa zatvorom i pomogla  mi je kisela voda Mg Princess tešanjski, popijem 2 čaše toplog kiseljaka i nema zime user posted image  odmah odcepi. Probajte, vidjet cete da pomaze. za to su dobre  i suhe sljive i smokve, ali ovo za kiselu vodu je provjereno!

Neposredna veza do poruke: 5877
8.12.2011 14:10:51   
mama21e

IZVORNA PORUKA: mina23

Neznam sama sta da radim dali da odem dr. odmah ili da sacekam par danauser posted image
Hvala Mama21 na lijepom odgovoru, koji si ti mjesec? poz i pusa
ah da i sad nema nista osim blagog skroz malo svijetlo smedje ali samo kad se obrisem papirom user posted image

Mozda uradi jos jedan test pa onda idi dr. Ali samo opusteno, nemoj puno da razmisljas o tome. Bice aBd da si trudna user posted image A ja sam 16+6, jos malo pa 5. mjesec aBd user posted image
user posted image

Boze ne prepustaj me samoj sebi ni na treptaj oka!

¦ 28.05.2012. ...moje srce kuca za tebe pahuljo moja mirisna...¦

(odgovor članu mina23)
Neposredna veza do poruke: 5878
8.12.2011 14:18:33   
mama21e
Sto se tice zatvora meni nije nista pomoglo... ni sljive, ni kivi, ni donat...ma nista. I tako se svaki put zalim dr. i na kraju mi rece da uzmem cepice Dulcolax. I vjerujte veliko olaksanje, ma sve odcepilo user posted image I od tad nemam vise problema sa probavom hB. Bembelice koje imate zatvor savjetujte se s dr. svojim, al prvo pokusajte s ovim gore stvarima.

(odgovor članu mama21e)
Neposredna veza do poruke: 5879
8.12.2011 14:29:30   
Čupi
Curke draga, bebmbelice... Ja se osjećam super, ujutro kad se probudim malo se osjećam da me nešto žiga, ali dok se razgibam, sve ok.... muka nemam, a nadam se da mi neće ni doći, sa njih tri sam umirala od povraćanja, mada sam tek 7 tj. sad će to nekad hehhe.... cure pusa velika od mene...uživajte sa svojom djecom i pupom naravno!

Al'' upamti frajeru, da ti pare nemogu kupiti raju iskrenu....

(odgovor članu mama21e)
Neposredna veza do poruke: 5880
8.12.2011 14:36:00   
Hurma

IZVORNA PORUKA: soraya

Da se i ja nadovežem na temu ZATVOR. Ranije sam vec pisala kupite Mg u granulama Biolectra Mg Direct, u kutiji dodje pakovanje od 20 kesica, pije se 1 na dan, ima u svakoj apoteci. Dobro za probavu+za smanjenje grčeva. 2-3 puta sam bas imala problema sa zatvorom i pomogla  mi je kisela voda Mg Princess tešanjski, popijem 2 čaše toplog kiseljaka i nema zime user posted image  odmah odcepi. Probajte, vidjet cete da pomaze. za to su dobre  i suhe sljive i smokve, ali ovo za kiselu vodu je provjereno!

ja isto rijesim taj problem magnezijem... doduše ja pijem 2 x 1 magnezij od 250mg, od natural wealth-a i sad svaki dan fino crijeva prazna, ali ja pijem najvise zbog kontrakcija... i da... gazirani sokovi i kisela naravno podsticu kontrakcije... radije popijte sumeci mg ili tabletu... :)

(odgovor članu soraya)
Neposredna veza do poruke: 5881
8.12.2011 14:41:42   
Lulu_08
IZVORNA PORUKA: dush
Djana, za to pomaze kivi i Donat :) Ja sam isto imala problema, pogotovo kada sam bila u bolnici, jer sam non stop lezala i onda su mi rekle cure koje su bile samnom u sobi da jedem nekoliko kivija i da pijem donat (inace bi mi sestre dale one cepice sto stavis u guzu pa te brzo protjera, a meni nesto bilo to odvratno). Tako da draga moja, jedi preko dana nekoliko kivija, navecer popij jednu casu donata, ujutro kada se porbudis 2 case, znas kako pomaze user posted image

IZVORNA PORUKA: soraya

Hvala vam drage moje, Biolectra Mg Direct pijem već i tu i tamo pomogne, Donat i kiselu vodu ne mogu jer sam alergična na sodu nažalost. Za sad radi posao kompot od šljiva i jogurt natural Sensia.

IZVORNA PORUKA: Čupi

Curke draga, bebmbelice... Ja se osjećam super, ujutro kad se probudim malo se osjećam da me nešto žiga, ali dok se razgibam, sve ok.... muka nemam, a nadam se da mi neće ni doći, sa njih tri sam umirala od povraćanja, mada sam tek 7 tj. sad će to nekad hehhe.... cure pusa velika od mene...uživajte sa svojom djecom i pupom naravno!

Ooo pa mi smo po kalendaru samo 2 dana razlike, vidim kod tebe već 4to po redu, bravo super samo naprijed user posted image .

25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot!
09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!

(odgovor članu dush)
Neposredna veza do poruke: 5882
8.12.2011 14:50:05   
dzenyA
Kako ste mi drage moje,lijep ovaj dan a meni se neda iz kuce izaci,
Pauzo ma to je nista,ne sikiraj se, ja imam 12 do 15 leukocita,upala draga moja.
Mama 21 i meni su tako mucnine prestale,valjda ih nece vise ni biti user posted image

Bebice dobro nam dosla natrag user posted image

Arine nam nema user posted image sta li je s njom ? Djana radis li jos,sve ostale sandrich, gerbo, veki-aki, andjelo, ellam, veliki user posted image user posted image
Mino dobro  nam dosla u klubuser posted image

Neposredna veza do poruke: 5883
8.12.2011 14:53:50   
Lulu_08
dzeny, radim radim bez prestanka hehe. Namjeravam raditi sve dok imalo budu uslovi dozvoljavali. Ne mogu ni kod kuce, ludim kada nemam obaveza hehe. Ali ako bude veliki minus, hladnoca i to, otici cu kuci. O tom po tom user posted image .

I ja se pitam gdje li je Arina, kako je bebica i jesu li pripreme i dalje u toku?

(odgovor članu dzenyA)
Neposredna veza do poruke: 5884
8.12.2011 14:56:04   
Hannica
Hanumice imate mahanje od mene.user posted image
Kako mi je Gerberka,jesu li prosle upale,jel usitnilo?user posted image
Djana kako napreduje trudnoca,ima li mucnina?

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu dzenyA)
Neposredna veza do poruke: 5885
8.12.2011 14:59:17   
Lulu_08
Hannice, evo mila dobro je. Mučnina ima, povraćanja nema, averzija ima, i slično sve u krug, sa rezultatom - kiselina + konstipacija haha.

Elem, sve NORMALNO, ništa strašno!

Kako si ti i kako su tvoja dječica, medeni su pravo, samo virkam na FB da li ima novih sličica hihihihhi.

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 5886
8.12.2011 15:00:21   
Lulu_08
Hannice kada si ti otkrila da nosiš dvojke, je li odmah na prvom uzv ili kasnije?

(odgovor članu Lulu_08)
Neposredna veza do poruke: 5887
8.12.2011 15:04:11   
Lady26
Djana samo da posaljem veeeeeeeeeeeeliki user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Lulu_08)
Neposredna veza do poruke: 5888
8.12.2011 15:45:48   
jakosretna
bgebice duso nasa dobro nam dosla user posted image user posted image user posted image jesil se oporavila,kako je tvoja mala princeza zelim vam sve najbolje i puno srece user posted image user posted image

(odgovor članu senka27)
Neposredna veza do poruke: 5889
8.12.2011 16:00:39   
mama21e
jakotuzna kako si, ima li mucnina? user posted image

(odgovor članu jakosretna)
Neposredna veza do poruke: 5890
8.12.2011 16:11:57   
Miracle*3
Kako ste hanume? Pa za mene niko ne pita :(

(odgovor članu mama21e)
Neposredna veza do poruke: 5891
8.12.2011 16:13:06   
jakosretna
mama21 dobro sam masala,po nekada mi dodje lose ali puno mi je bolje nego na pocetku trudnoce,ali kazem opet kriza dodje i prodje user posted image .
Kako si m i ti imali kod tebe mucnina,kako bebica tvoja znasli sta nosis?user posted image

(odgovor članu mama21e)
Neposredna veza do poruke: 5892
8.12.2011 16:21:05   
mama21e

IZVORNA PORUKA: jakotuzna

mama21 dobro sam masala,po nekada mi dodje lose ali puno mi je bolje nego na pocetku trudnoce,ali kazem opet kriza dodje i prodje user posted image .
Kako si m i ti imali kod tebe mucnina,kako bebica tvoja znasli sta nosis?user posted image

Ja sam bolje danas hvala Bogu, zacudjujuce user posted image Ne znam sta nosim, nisam pitala prosli put na pregledu, na iduci tek idem pred novu g. tako da cu tad najvjerovatnije znati, aBd user posted image

Neposredna veza do poruke: 5893
8.12.2011 16:24:02   
anđelo
Gdje ste žene moje?Ja vas želilauser posted image ...Mene evo ufatili neki mali bolovi u krstima,kao kad trebam dobit.Skroz su blagi,al evo kružnim pokretima se masiram i ležim na ljevom boku.To su sigurno opet kontrakcije ebem mu,taman sam mislila prošlo je.Beba se isto slabije pokreće,al osjetila sam je danas 2 puta .Danas sam bila malo i u adaxu,gledali krevetiće i komodice,onaj panda i zebra su mi najuser posted image user posted image .Rano je još za neku veću kupovinu,al eto nismo mogli odolit a da ne provirimouser posted image

Mamin crnooki lijepi dječak...moj prvi uzdah 2005. . Sva ljubav svjeta je u okicama tvojim,zvijezdo moja. 2012

Neposredna veza do poruke: 5894
8.12.2011 16:29:54   
mina23
sad opet u wc i opet tragovi krvi user posted image , nekako mi rano da idem dr ali i sama neznam sta bi, test je pokazao blijedu drugu crticu, mislim i pise da je to trudnoca user posted image

Sunce mamino stiglo 23.01. 2010 nas mali Saim, Volimo ga puuuuno!

(odgovor članu anđelo)
Neposredna veza do poruke: 5895
8.12.2011 16:30:07   
mama21e
anđelo nek si ti bila u adaxu i provirila, a ko sisa kontrakcije user posted image Samo draga lezi i odmaraj, bice bolje aBd user posted image

(odgovor članu anđelo)
Neposredna veza do poruke: 5896
8.12.2011 16:31:04   
Miracle*3
I ja sam u adaxu ostala bez tekstaza kreveticima, ali i kolicima. Stvarno su im kolica super, ali su i preskupa

(odgovor članu anđelo)
Neposredna veza do poruke: 5897
8.12.2011 16:32:43   
Miracle*3

sad opet u wc i opet tragovi krvi user posted image , nekako mi rano da idem dr ali i sama neznam sta bi, test je pokazao blijedu drugu crticu, mislim i pise da je to trudnoca user posted image

Ako je trudnoca, a imas problem kao ovaj nikad nije rano. Mozda ti da nesto sto ce zaustaviti krvarenje. Ja bi otisla

(odgovor članu mina23)
Neposredna veza do poruke: 5898
8.12.2011 16:43:21   
mama21e

Najbolje idi dr. za svaki slucaj, ne dao Bog da se sta iskomplicira ako je trudnoca, a krvarenje nikako ne valja.

(odgovor članu mina23)
Neposredna veza do poruke: 5899
8.12.2011 16:47:44   
anđelo
IZVORNA PORUKA: mama21e

anđelo nek si ti bila u adaxu i provirila, a ko sisa kontrakcije user posted image Samo draga lezi i odmaraj, bice bolje aBd user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image evo pijem magnezijum ,legim i odmaram.Vidjet ćemo,magnezij bi trebao pomoći.Kolica nisam gledala,imamo već kolica,papreno smo ih platili kad je Imranu trebalo,Gracova su i stvarno su kvalitetna.Braco ih je poklonio seki sa zadovoljstvom.Imamo i krevetić koji je Imran koristio,a u njemu je spavao samo 3 mjeseca i to preko dana,po noći nije htio,ali babuka kaže hoće curici kupiti novi krevetić.Ima još  vremena do aprila,pa vidjet ćemo još.Meni su fantastične one nosiljke za bebu,a istovremeno su to i autosjedalice.Kaže teta u adaxu da se to sve kupuje u kompletu s kolicima,al da nekad dođe neovisno od kolica,samo se mora češće obilazit

Mamin crnooki lijepi dječak...moj prvi uzdah 2005. . Sva ljubav svjeta je u okicama tvojim,zvijezdo moja. 2012

(odgovor članu mama21e)
Neposredna veza do poruke: 5900
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  234 235 [236] 237 238   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  234 235 [236] 237 238   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *