|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  231 232 [233] 234 235   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT)
7.12.2011 14:52:00   
lejlaze
IZVORNA PORUKA: gerberka

¸jutrooo user posted image
lejlaze, nadam se da ce ti mamice odg, ja stvarno ne znam..i sama sam u dilei ka me zaoli...
a ti meni reci kako si porucila skafander

napisah ja - od radne kolegice muz bio u Zagrebu i kupio mi u C&A, koji sam vidjela na internetu. user posted image

mamin princ 08.09.2008
mamina princeza 06.01.2012

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 5801
7.12.2011 14:52:25   
gerberka
evo nas hB 31 puna sedmica, ulazimo u 32. user posted image user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu veki_aki)
Neposredna veza do poruke: 5802
7.12.2011 15:05:47   
veki_aki
gerbouser posted image , i ti jos malo i sa svojom user posted image !!!

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 5803
7.12.2011 15:20:50   
mama21e
veki_aki i ja se nadam da nije sta ozbiljno, vidjet cu za koji dan.
A kako si ti, boli li tebe sta? user posted image

Bebice javi seeeee!!!!!!!

Boze ne prepustaj me samoj sebi ni na treptaj oka!

¦ 28.05.2012. ...moje srce kuca za tebe pahuljo moja mirisna...¦

(odgovor članu veki_aki)
Neposredna veza do poruke: 5804
7.12.2011 15:46:07   
veki_aki
e hvala bogu mene nista ne boli, samo sam sebo teska i onako totalno mi drugacije sve od prve trudnoce. Sad samo osluskujem prve pokrete iako znam da je sve ok al pregled mi je tek 26.12, pa nikad docekat. Vidili ti se sad stomo?Kod mene se vec vidi malo, jest da mi akzu ko da bi mogla proci da je to samo debljina,al ipak ima mali pupo.

(odgovor članu mama21e)
Neposredna veza do poruke: 5805
7.12.2011 17:29:43   
zanzibarka
Pozz, jucer mi je bebica poslala poruku da je jos u bolnici, ima temperature od rane, kaze doji malu princezu, pozz je sve sa foruma maksiz, samo moja A nije slusala jucer pa nisam imala vremena da vam javim, molim Boga da sto prije ozdravi i dodje da razmjeni svoje iskustavo sa nama i uziva u toplini doma sa svojom malom pricezom user posted image

Naša princeza, naše malo sunce došlo je na ovaj svijet 27.10. Hvala Uzvišenom na najljepšoj blagodati!!!

(odgovor članu veki_aki)
Neposredna veza do poruke: 5806
7.12.2011 18:08:14   
ellam
bas mi je zao sto se bebici tako oduzilo vrijeme u bolnici, al nek ona nama ozdravi abd...

ja se nahoda dok dobih sve doznake za bolovanje te ambulanta te dz pa opet amb.... al eto zavrsih bar posao...

sad odmaramo, sami smo nema nam taje, pa smo malo tuznjikavi ali imamo rr i vas... nadam se da su prosli svi bolovi ko je koje imao i da ce veceras svi da lijepo spavaju :)  user posted image

"O, ženo čista, majko plemenita, tvoja materica je mjesto ove počasti, posjećuje te melek, tu započinje stvaranje, pa se boj Stvoritelja i zahvaljuj Mu, ibadet mu čini, da bi tebe i tvoje potomstvo uveo u vječni Džennet!"

(odgovor članu zanzibarka)
Neposredna veza do poruke: 5807
7.12.2011 19:38:16   
mama21e

IZVORNA PORUKA: veki_aki

e hvala bogu mene nista ne boli, samo sam sebo teska i onako totalno mi drugacije sve od prve trudnoce. Sad samo osluskujem prve pokrete iako znam da je sve ok al pregled mi je tek 26.12, pa nikad docekat. Vidili ti se sad stomo?Kod mene se vec vidi malo, jest da mi akzu ko da bi mogla proci da je to samo debljina,al ipak ima mali pupo.

Samo osluskuj user posted image A user posted image sigurno izvodi razne pokrete samo je pitanje vremena ka ces osjetiti user posted image
E sad mi se fino stomo vidi user posted image Nikad ga nisam imala pa mi je sad velika promjena i svi ga primijete user posted image

(odgovor članu veki_aki)
Neposredna veza do poruke: 5808
7.12.2011 19:40:55   
mama21e

IZVORNA PORUKA: zanzibarka

Pozz, jucer mi je bebica poslala poruku da je jos u bolnici, ima temperature od rane, kaze doji malu princezu, pozz je sve sa foruma maksiz, samo moja A nije slusala jucer pa nisam imala vremena da vam javim, molim Boga da sto prije ozdravi i dodje da razmjeni svoje iskustavo sa nama i uziva u toplini doma sa svojom malom pricezom user posted image

E dusa draga da joj Allah dragi olaksa, pozz i ti nju maksuz od njene RR raje, i reci joj da stalno mislimo na nju user posted image
Zelimo joj brz oporavak i da nam se sto prije vrati aBd. Veliki user posted image za dvije bebice user posted image

(odgovor članu zanzibarka)
Neposredna veza do poruke: 5809
7.12.2011 19:50:07   
Lana_
i de mi recite šta skontate sa kamilicom i sodom bikarbonom,jel se mije koristiti u trudnoći user posted image

* 22.3.2009. * prva ljubav
* 10.7.2012.* druga ljubav

(odgovor članu mama21e)
Neposredna veza do poruke: 5810
7.12.2011 19:51:28   
gerberka
da nam bebica sto prije dođe kuci oporavljena i sa svojom princezom

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)

(odgovor članu mama21e)
Neposredna veza do poruke: 5811
7.12.2011 20:25:06   
pusica
molim vas da li mi može neko reći što o aminocentezi s obzirom da i ona nosi  rizik radila sam trpl test i pozitivan je 108:1 imam povećan rizik  pa sam se toliko nasekirala i ja i suprug imam 33 godine da li da radim aminocentezu jer i ona nosi rizik

(odgovor članu mama21e)
Neposredna veza do poruke: 5812
7.12.2011 20:43:04   
mama21e

IZVORNA PORUKA: pusica

molim vas da li mi može neko reći što o aminocentezi s obzirom da i ona nosi  rizik radila sam trpl test i pozitivan je 108:1 imam povećan rizik  pa sam se toliko nasekirala i ja i suprug imam 33 godine da li da radim aminocentezu jer i ona nosi rizik

sta te interesuje o amniocentezi? evo ti link http://www.thewomens.org.au/uploads/downloads/HealthInformation/FactSheets/Croatian/amnio_croatian.pdf
nadam se da sam pomogla barem malo
user posted image da bude sve dobro aBd!

(odgovor članu pusica)
Neposredna veza do poruke: 5813
7.12.2011 20:57:16   
Silver
Pusice tako mi je zao sto se sikiras...user posted image ja je licno nisam radila...ne znam nista o tome pametno reci...pogledaj na PDF Trudnoca sigurno ima tema o tome!

Bebici11 nasoj veliki user posted image aBd pregurat ce ona i ovo kao i sve ostalo i uzivati sa svojom princezom!

mi smo danas usli u 9-ti mjesec...user posted image user posted image user posted image prosto nemogu da vjerujem kako je brzo sve proslo! Jos tacno 4 sedmice do termina...

...kad iz ljubavi zivot nastane...
* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu mama21e)
Neposredna veza do poruke: 5814
7.12.2011 21:01:38   
mama21e
user posted image user posted image user posted image Silver, usitnilo user posted image

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 5815
7.12.2011 21:32:01   
Anoniman
Zenice dobro vece.

Evo mene izgleda s prvim laznim bolovima user posted image Nepravilni su i razliciti pa mislim da su lazni. Uglavnom sad mi je jasno na sta i to lici user posted image
Bebici nasoj zelim da sto prije izadje iz bolnice i uziva sa svojom princezom user posted image

Svim user posted image veliki user posted image , bjezim odmarati user posted image

(odgovor članu mama21e)
  Neposredna veza do poruke: 5816
7.12.2011 21:34:51   
gerberka
dinamitna kako izgledaju ti bolovi, mozes mi objasniti user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5817
7.12.2011 21:39:37   
pauza
nasoj bebici zelim sto brzi oporavak i da onda pocne pravo zasluzeno uzivanje sa svojim piletomuser posted image
silver mila, od srca cestitam ulazak u 9. mjesec... jooooos samo maloooouser posted image user posted image
pusica, ako dr predlaze amniozintezu, ja bi svakako to uradila... to je sad kao rutinski zahvat, jako puno mojih prijateljica i rodica je to radilo i sve je bilo ok.... ja bi bez razmisljanja uradila to.... ne znam gdje inace vodis trudnocu, ali ima bas dobrih nasih doktora za to... kako god odlucis, sretnoooo!!
svim ostalim bebelim drugaricama, veeeliki HUG saljem:-*

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 5818
7.12.2011 21:41:06   
Anoniman
Gerbo u donjem dijelu stomaka kao menstrualni bolovi s jakim pritiskom i traju po minut do dva, a druga vrsta bolova koja mi se isto javlja su malo kraci koji krenu iz trticnog dijela (valjda se tako zove taj dio user posted image ) pa se proteze ka ledjima i oni su ostriji i krace traju.
Te 2 vrste bolova mi se javljaju ali ih ne mogu upratiti vremenski. Kazu da su takvi lazni, pa cemo vidjeti. Ako se ne javim kroz dan dva znaci da su bili pravi user posted image

(odgovor članu gerberka)
  Neposredna veza do poruke: 5819
7.12.2011 21:48:38   
ellam
dinamitna cuvam ti fige :))))  samo smireno i jos malo user posted image user posted image user posted image user posted image

"O, ženo čista, majko plemenita, tvoja materica je mjesto ove počasti, posjećuje te melek, tu započinje stvaranje, pa se boj Stvoritelja i zahvaljuj Mu, ibadet mu čini, da bi tebe i tvoje potomstvo uveo u vječni Džennet!"

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5820
7.12.2011 21:51:55   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: ellam

dinamitna cuvam ti fige :))))  samo smireno i jos malo user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image hvala. Ovih dana me hvata uzasna panika, ali kad krenu ovi cudni bolovi dobijem neku snagu i hrabrost, ma nesto nevjerovatno. Ne znam opisati user posted image

(odgovor članu ellam)
  Neposredna veza do poruke: 5821
7.12.2011 22:06:52   
gerberka
IZVORNA PORUKA: Dinamitna

IZVORNA PORUKA: ellam

user posted image hvala. Ovih dana me hvata uzasna panika, ali kad krenu ovi cudni bolovi dobijem neku snagu i hrabrost, ma nesto nevjerovatno. Ne znam opisati user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5822
7.12.2011 22:29:15   
anđelo
Samo da pozdravim svoje cure,kako ste mi ,imal derneka večerasuser posted image user posted image user posted image user posted image ,mazite pupeuser posted image user posted image

Mamin crnooki lijepi dječak...moj prvi uzdah 2005. . Sva ljubav svjeta je u okicama tvojim,zvijezdo moja. 2012

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 5823
7.12.2011 22:31:19   
mama21e
Sretno Dinamitna, uz tebe smo! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 5824
7.12.2011 22:32:25   
senka27

hvala. Ovih dana me hvata uzasna panika, ali kad krenu ovi cudni bolovi dobijem neku snagu i hrabrost, ma nesto nevjerovatno. Ne znam opisati

pocelo polakouser posted image user posted image , meni kao nesto malo krene preko ledja ono kad dobijem

ali nista strasno brzo stane...ali sto bi rekla taj neki bolcic me bas obraduje...kontamm nesto se lagano desava

Bebici zelim mnogo srece da se izbori i da dodje svojoj kuci

Sve ce to o mili moj prekriti
Snjegovi,ruzmarin i sas

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5825
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  231 232 [233] 234 235   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  231 232 [233] 234 235   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *