|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  166 167 [168] 169 170   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT)
20.11.2011 15:30:08   
anđelo
Gerberkouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 4176
20.11.2011 15:36:31   
gerberka
anđelo user posted image user posted image user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu anđelo)
Neposredna veza do poruke: 4177
20.11.2011 15:45:32   
anđelo
Mogla sam te povest sutra da namlatiš onu mojuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 4178
20.11.2011 15:48:42   
gerberka
sta ti je radila, nisam upratila...joj meni  ije htjeka skinuti intranilu, a ruka mi otekla..pa me provocirala za kozmetcki salon da sam ponijela..svega se nakupilo i kad sam frku napravila hoce da poprica u sobi samnom, pred dotorom, a ja ljuta proderem se mmmršš napooljee, ti mene trudnu ne ssmijes ugrozavatiiiuser posted image user posted image
izletila je unazad iz sobe..bila sam kao zvijer, kako je mrzim fuuj

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)

(odgovor članu anđelo)
Neposredna veza do poruke: 4179
20.11.2011 15:53:39   
Anoniman
user posted image Gerbo ovi trudnicki hormoni su cudo!

Moja radna kolegica je jedva cekala da odem na bolovanje. Kaze da je strahovala da ne istucem nekoga user posted image te mi vec u 6. sedmici prorokovala da nosim musko jer jedino musko tako moze govoriti iz mene user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gerberka)
  Neposredna veza do poruke: 4180
20.11.2011 15:59:38   
gerberka
user posted image user posted image user posted image dinamitna

al stvarno, toliko sam se borila za user posted image , prime zbog upale u bolnicu i ona meni znojnoj iz sna otvara prozor u pola 5 iznad glace.fino joj kazem dva puta a treci da ce letiti kroz prozor ako ga jos jednom otvori..mislis da mi je vise prilazila user posted image
dobro, sad mi je sijesno al tad nije bilo..primam injekcije a leukociti rastu...ne dam vala na sebe, ne diram, ne diraj user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4181
20.11.2011 16:02:50   
anđelo
user posted image user posted image user posted image .Meni dali na gaku da koristim utrogestan vaginalno 3x2,i rekli imaš blage kontrakcije,ona meni kaže ne treba tebi utrogestan (ona to onako odokativno)al hajd koristi 1x3.Dodji za 15 dana ja ću te ultrazvukom pregledat,a do tad mi otvori bolovanje na 15 dana.Došla ja nakon 15 dana,nit se ona sjeća da mi je otvorila bolovanje,a nema vremena da me pregleda na ultrazvuk jer je umorna i sama radi.Mislim ludilo,ni da kaže ženo miruj i dalje ,niti hajde da ukinemo bolovanje.tražim ja uputnicu na gak da me pregledaju ultrazvučno,kad ona meni jedva onu uputnicu dade,kaže pa ovdje je stavrno gužva na ultrazvuku (a vodi mi trudnoću).Odem ja isto veče na gak pregledaju me ultrazvukom detaljno i vidim ko nešto za otkucaje bebinog srca se počeli konsultovati,a da se ja ne brinem jer sve je to normalno.Dali mi da vadim briseve vagine (jer je prva trudnoća završila u 34 nedelji sekcijom,a sala smrdila kad su me otvorili kao da se čovjek raspada)pa da neku infekciju ne vučem da to provjere.Uglavnom da ne bi gaka ja zbog njenog umora ne bi znala šta se dešava.Mislim da je krajnje neodgovorno naručiti pacijenta na ultrazvuk i reći mu umorna sam ne mogu te pregledati...fuj....

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 4182
20.11.2011 16:03:37   
Hurma

IZVORNA PORUKA: Bebica11

Ja sam pila
dabroston,
utrogestan,

primala progesteron depo,
pila apaurine,
ginipral,
bila na tokolizi,
pila cefalex,
cefabos,
Mg sumece,
Tothema,
Mg direct
i pregnital

dobro ja prijem prenatal, isto je... i sa gynipralom pocinjemo od sljedece sedmice...
omegu 369
B- komplex
folacin
guram vaginalete
mazem plimikol...
a tek sam pola trudnoce...

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 4183
20.11.2011 16:15:23   
gerberka
anđelo da je problem sa user posted image nebi tako lako prosla, zato hvala Bogu da je sve ok..vjeruj mi da jeste..a za nju si upravu..
dakle i ti papu trebas raditi i briseve jel...

(odgovor članu Hurma)
Neposredna veza do poruke: 4184
20.11.2011 16:27:32   
anđelo
Papu sam radila prije 4 mjeseca, al je taj nalaz kod ove dr.Sad mi ovi s gaka traže briseve vagine i da im donesem nalaze.Ja sad ne znam,jel to to,jel traže papu,ili nešto drugo,samo su mi rekli briseve vagineuser posted image .

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 4185
20.11.2011 16:27:39   
Skvo RR

IZVORNA PORUKA: Hannica

Da se izreklamiramo.user posted image
Beba A (Afan) i Beba B (Uma)
user posted image

MashaAllah, Barekallah, da su ti zivi i zdravi i hairliuser posted image

user posted image user posted image Nek su ti zivi i zdravi...predivna imena, a posebno Umica..user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 4186
20.11.2011 16:53:49   
gerberka
IZVORNA PORUKA: anđelo

Papu sam radila prije 4 mjeseca, al je taj nalaz kod ove dr.Sad mi ovi s gaka traže briseve vagine i da im donesem nalaze.Ja sad ne znam,jel to to,jel traže papu,ili nešto drugo,samo su mi rekli briseve vagineuser posted image .

ni ja se bas ne razumijem...

hannice mashAllah neka su ti zivi i zdravi sve trojeuser posted image

(odgovor članu anđelo)
Neposredna veza do poruke: 4187
20.11.2011 18:00:55   
drznica
Sve je bolje kad covjek malo odmori...sad sam se probudila i jos kad procitam vase komentare ma... user posted image

Sto se tice Puzica, da mene nije uhvatio taj plac svasta bih mu rekla, al ja jednostavno kao da nisam bila JA...ne mogu do zraka doci,ctg stave ja ne mogu da disem... A ako izadjem u cekaonu gdje je mm...znam da ce bit belaj. I ovako kad me vidio svu uplakanu pošizio. "Sto mi nisi rekla, sad je izasao?" Hoce da ga trazi...ko zna da sam izasla pred one silne muzeve sto cekaju...pojeli bi gauser posted image
AL neka, kad tad...uhhhh samo molim Boga da me ne zaboli na dan kad Puza bude dezurni. Bolje veceras da zaboli jer imam osjecaj da je Mišeljić jako dobar doktor i duša prava od covjeka... A sto ga ja nafali...heheh a sinoc je bila dr.Aida, ni ona nije loša.
Sve u svemu mene nista jos ne boli, jedino ne mogu na desni bok da se okrenem tad me pocne bolit sve, a stomak se tako ruzno "svali" pa sam na lijevom vecinom.

Bebice
, ima li kakvih znakova???
plava72...mislim da bi ti trebala prije mene, red je user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 4188
20.11.2011 18:34:33   
KupusLivada
Uh drznice, nisam upratila pricu, al ni meni Puza nije lego ni sekunde... Od miseljica isto ne mozes ocekivat neki extra tretman, al bar je na profesinalnom odnosu doktor  - pacijent, bez glupih i drskih komentara... Meni je od svih gore ipak Nakas ostavio najbolji dojam (znam da ga mnogi ne vole) a cuvenog Masica nisam imala priliku vidjeti...

Jesi dobro ti, sta se desava?

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 4189
20.11.2011 19:27:59   
Silver
Cure moje drage...ja bila kod mojih pa nisam ni pisala puno!

Mi danas 33+1 usli u 34 sedmicu! user posted image user posted image user posted image Kako nam leteee...

Jucer sam na pijaci bila i kupila 2 spavacice, one kao za skriveno dojenje, sa onim procjepima sa strane - presmijesnee! Uzela vesa, da neuzimam jednokratne, onda gore u radnji jednoj u merkuru, uzela peskiric bebi i u baby azelu opet nekakve trenerkice i kao male peskirice skroooz male bebi kad bljucka ili tako nesto u baby azelu, 4 kom, 2 KM!

Drznici vidim primaklo opasnoo....ja navijam da ona ide prva user posted image cim joj nalaz chlamidije bude gotov za porod u vodi! user posted image

...kad iz ljubavi zivot nastane...
* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu KupusLivada)
Neposredna veza do poruke: 4190
20.11.2011 19:33:17   
Lulu_08
Samo da vas pozdravim da ne mislite vidi ove ne zna ni pozdravit' kad udje u "prostoriju" hehehehe...

Elem, nista novo, i dalje u iscekivanju dana D, odnosno cetvrtka, u medjuvremenu L. izlijecila od upale grla, danas je isla opet i na ples, sva je happy bila pa i mama automatski, a i mami je godila kafica sa mamom njene drugarice, malo da razgovaram i razmisljam o necemu "drugom".

Sutra opet idemo u vrtic a mama na posao, naaaaajiskrenije se nadam da me nece stomak i ledja boliti puno od sjedenja obzirom da ocekujem BRDO posla na stolu user posted image .

Kucica raspremljena, ves evo trebam staviti da se susi, a sutra ce mi doci ispomoc za peglanje dok ja budem na poslu, jupi!

Sta ima kod vas, ista novo, trudnice koje ste dosle pred kraj kako se osjecate, je li iscekivanje u toku?

25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot!
09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!

(odgovor članu anđelo)
Neposredna veza do poruke: 4191
20.11.2011 19:37:38   
gerberka
silver mila cestitam user posted image  user posted image jos malo draga moja.. a imam i ja te spavacice, na njima nacrtane rode, a siku izvadis sa strane, imaju i dugmici, pravo cool user posted image

i to roza i plava user posted image

ej draga i meni je letjelo vrijeme dok nisam na mirovanju..sad je dan taaakoo duuuggg...

(odgovor članu Lulu_08)
Neposredna veza do poruke: 4192
20.11.2011 19:39:21   
vila_7
Djana joj kako te lijepo vidjeti aktivnu i na ovoj temi! user posted image

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 4193
20.11.2011 19:49:52   
Bebica11
drznice drago mi je da si boljeuser posted image

hej hajte me pustite preko redauser posted image

silver cestitamuser posted image Imam i ja tu spavacicu s rodom al ona ce biti dobra tek za period poslije bolnice, jer oni prorezi su zafrkani izlete mi (.) sa straneuser posted image a vidjela sam i jedna trudnica se pred porod patila s njima u bolnici pa trazila od mene iglice

tako nemojte njih planirati za bolnicu vec na kopcanje nekuuser posted image

"Gospodaru moj, daj da ja i neki potomci moji obavljamo molitvu; Gospodaru naš, Ti usliši molbu moju!"( Ibrahim 40)

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 4194
20.11.2011 19:51:37   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: vila_7

hajde vilo preuzimaj od mene dezuru ovdjeuser posted image

"Gospodaru moj, daj da ja i neki potomci moji obavljamo molitvu; Gospodaru naš, Ti usliši molbu moju!"( Ibrahim 40)

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 4195
20.11.2011 19:53:36   
gerberka

silver cestitamuser posted image Imam i ja tu spavacicu s rodom al ona ce biti dobra tek za period poslije bolnice, jer oni prorezi su zafrkani izlete mi (.) sa straneuser posted image a vidjela sam i jedna trudnica se pred porod patila s njima u bolnici pa trazila od mene iglice

e ja imam dugmice tu na prorezima user posted image

gledam sve za ljubav, sreli se otac i sin...ja user posted image user posted image user posted image ko kišna godina

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 4196
20.11.2011 19:57:12   
Lulu_08

Uh i ti aBd za par sedmica se pridruzis ihihihihihih

25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot!
09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 4197
20.11.2011 19:57:45   
vila_7

hajde vilo preuzimaj od mene dezuru ovdjeuser posted image

uh rado bebice trudim se trudim,pa valjda cu i ostati trudna! user posted image
Eto taman ti odes da se porodis a ja aBd saznam da sam trudna-jelde? user posted image Kako ste ti i tvoja bebica?

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 4198
20.11.2011 19:58:18   
vila_7
IZVORNA PORUKA: Djana

Uh i ti aBd za par sedmica se pridruzis ihihihihihih

ma ja sve virkam ne bi li mi presao taj virus TRUDNJIKUS user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lulu_08)
Neposredna veza do poruke: 4199
20.11.2011 20:04:17   
Anoniman
Zenice, nemojte se zalijetati oko tih spavacica "skriveno dojenje".
Imaju neke koje imaju samo procjepe sa strana i stvarno su neprakticne jer sike izlete napolje sad pa sad i gleda ih i onaj koji hoce i onaj koji nece user posted image user posted image

Sad su na pijace stigle i spavacice za dojenje isto tako procjepljene ali se procjepi kopcaju na dugmice i super su user posted image . Ja sebi uzela jednu klasicnu naprijed s kopcanjem (zelena) i jednu s tim dugmicima sa strana (crvena) user posted image

(odgovor članu vila_7)
  Neposredna veza do poruke: 4200
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  166 167 [168] 169 170   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  166 167 [168] 169 170   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *