|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  167 168 [169] 170 171   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT)
20.11.2011 20:05:41   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: gerberka

IZVORNA PORUKA: Bebica11

silver cestitamuser posted image Imam i ja tu spavacicu s rodom al ona ce biti dobra tek za period poslije bolnice, jer oni prorezi su zafrkani izlete mi (.) sa straneuser posted image a vidjela sam i jedna trudnica se pred porod patila s njima u bolnici pa trazila od mene iglice

e ja imam dugmice tu na prorezima user posted image

gledam sve za ljubav, sreli se otac i sin...ja user posted image user posted image user posted image ko kišna godina

e tvoja valja, moja se rastegne sve (.) vireuser posted image

sad ce supertalent na novojuser posted image

"Gospodaru moj, daj da ja i neki potomci moji obavljamo molitvu; Gospodaru naš, Ti usliši molbu moju!"( Ibrahim 40)

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 4201
20.11.2011 20:06:25   
Silver

Hvala curee...

A za spavacicu...user posted image ...fakat izlete (.) ali ja planiram dugmice staviti user posted image inace cu ih hvatati po porodilistu!

A sad pitanje za iskusne porodilje...u cemu beba bude u periodu dok neizadjemo iz bolnice, tj. u cemu je obucena, znam da pelene trebamo ponijeti kad krenemo u bolnicu...trebali jos ista za bebu???

...kad iz ljubavi zivot nastane...
* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 4202
20.11.2011 20:06:33   
Anoniman
I ja se povlacim gledati Talente, valjda veceras nastupaju i nasi Bosanci user posted image

(odgovor članu Bebica11)
  Neposredna veza do poruke: 4203
20.11.2011 20:08:27   
gerberka
moje su sa dugmicima, al sta fali kad nema dugmica..kuci dojis, ogrtac nabacis..mah nek gledaju vala i gore po bolnici, i ako ispadnu imam sta pokazati user posted image a svejedno mi kad su me dole pregledali skoro svi user posted image user posted image user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4204
20.11.2011 20:08:53   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: vila_7

hajde vilo preuzimaj od mene dezuru ovdjeuser posted image

uh rado bebice trudim se trudim,pa valjda cu i ostati trudna! user posted image
Eto taman ti odes da se porodis a ja aBd saznam da sam trudna-jelde? user posted image Kako ste ti i tvoja bebica?

ostaces, nego stauser posted image

dobro smo hB, zeza me, sve hoce van a sad ne mrdauser posted image , da hoce sto prije, posto moram lezati, imam poseban rezim ishrane a ponajvise se sekiram kako je bebce jer mi je ostarila posteljica ima 3 sedmice vec IIIstepen

"Gospodaru moj, daj da ja i neki potomci moji obavljamo molitvu; Gospodaru naš, Ti usliši molbu moju!"( Ibrahim 40)

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 4205
20.11.2011 20:10:41   
gerberka
silver dokle si sa pripremama? bebice samo satvis malo dugme na sredinu proreza ako vec nije ugrađeno.a vala kod mene se i muz zazelio..ja cu morati skinuti dugmice kad dođe vakat user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 4206
20.11.2011 20:11:00   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: Dinamitna

I ja se povlacim gledati Talente, valjda veceras nastupaju i nasi Bosanci user posted image

nastupajuuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4207
20.11.2011 20:13:47   
Anoniman

silver dokle si sa pripremama? bebice samo satvis malo dugme na sredinu proreza ako vec nije ugrađeno.a vala kod mene se i muz zazelio..ja cu morati skinuti dugmice kad dođe vakat user posted image

user posted image user posted image user posted image

necemo morati skidati, jedan potez muzica i svi su otkinuti user posted image
bit ce ko u filmovima, ovaj moj zagorio ko tepsija user posted image

(odgovor članu gerberka)
  Neposredna veza do poruke: 4208
20.11.2011 20:13:53   
vila_7
bebice pa sta ti dr.kaze? VJerovatno oni znaju koliko smije biti tako,nemoj se sekirati!

Silver....kod nas u bolnici beba bude obucena u njihovu odjecicu i dekicu (ako je ljeto carsaf),tako da treba smao pelene odmah dati i to je to, i naravno kad izlazis iz bolnice muzek ti donese ono u cemu cete bebaca iznijeti!

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 4209
20.11.2011 20:14:33   
Bebica11

sutite...uhhhh zamislite kako je meni, najduze sam u celibatuuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4210
20.11.2011 20:17:44   
gerberka

0

moj ko šerpa u kojoj je tri put izgorio grah user posted image

kad budem majka a ovamo nevina user posted image ooh, čednosti moja...user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4211
20.11.2011 20:20:21   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Silver

Hvala curee...

A za spavacicu...user posted image ...fakat izlete (.) ali ja planiram dugmice staviti user posted image inace cu ih hvatati po porodilistu!

A sad pitanje za iskusne porodilje...u cemu beba bude u periodu dok neizadjemo iz bolnice, tj. u cemu je obucena, znam da pelene trebamo ponijeti kad krenemo u bolnicu...trebali jos ista za bebu???

pelene za bebu ne trebaju bar u zenici beba bude umotana sva u pelenicu ko krofnica cvrsto umotana da ju majke lako dizu iz krevetica-kaveza.
Sestre ih nose svako jutro i predvecer mislim inace kad se bebe presvlace odnesu ih kupaju presvuku i namirisu budu ko bombone mirusljive ,meke, slatke , ma nebi se od tog mirisa odvajao ni sek aaa milina.!

(odgovor članu Silver)
  Neposredna veza do poruke: 4212
20.11.2011 20:20:37   
gerberka
ja uzela pincetu rekoh muzu de mi skini onu dlacicu ( nigdje dlake po tijelu ), a na bradi uvijek na istom mjestu naraste jedna malešna..kaze on meni ti si moj somić...(znate da somovi imaju brkove)..i ja se rasplakala ko godina  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 4213
20.11.2011 20:21:55   
vila_7
da ali kod nas npr.ne nosis te pelene za zamotavanje nego moras bar mali paket Pampersa ili druge marke...uglavnom paket jednokratnih

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4214
20.11.2011 20:22:44   
Silver

Imamo nesto svari za bebicu, ja i seka kupovale povremeno,ona odakle god ide nosi nesto za bebu user posted image kupila sam 10 pelena za pocetak, dobili smo dojavu o poklonima iz inostranstva...bice svasta user posted image igracaka i odjece, torba za presvlacenje bebe, vrtuljak itd.! kupila sam posteljinicu, uz nju je dosla ogradica jorgan, jastuk, ukrasni jastuk, plahta sa gumom i plisana dekica, ja kupila kompletic za iznosenje uz njega dosla debela pamucna deka, dvije tri plisane igrackice sto su nam se svidjele i tako!

A za mene imam do sad 3 pakovanja vir-a pa cu uzimati jos, eto spavacice, dva gridnjaka za dojenje, imam svoj ogrtac ali onaj mekani fini pa mi ga zao za porodiliste, jos bijel...pa cu vidjeti sta cu, crocksice moje, dosta vesa onog najobicnijeg i to je to za sad! user posted image Nekako sa posla imam vremena dok pa uvijek prosetam i po radnjama naidjem na jeftine stvari ponekad...i nemogu da odolim user posted image

A i ja sam mislila staviti dugme na sredinu proreza... mada sto kazes Gerbo, ionako ce me svi gledati i gore i dole, mislim da se necu puno stiditi...user posted image

* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 4215
20.11.2011 20:23:49   
Anoniman

ja uzela pincetu rekoh muzu de mi skini onu dlacicu ( nigdje dlake po tijelu ), a na bradi uvijek na istom mjestu naraste jedna malešna..kaze on meni ti si moj somić...(znate da somovi imaju brkove)..i ja se rasplakala ko godina  user posted image user posted image user posted image
zenaama vise divljaju hormoni u trudnoci pa nije ni cudo dlakavoscuuser posted image mislim ne dje ju nes naci heheh....
Kod mene su bile oko dojki dlakice heheh i bozije cudo i majka priroda kad sam trebala roditi kako se vrijeme odmicalo kasno trudnoci meni su te dlake same nestajale nema ih ko prije oko dojki valjda zbog djeta sta ja znam eto priroda bozija i nestale otpale kako vec samouser posted image
Kad sam prestala dojit opet se pojavila poneka user posted image

(odgovor članu gerberka)
  Neposredna veza do poruke: 4216
20.11.2011 20:23:57   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: felix

Hvala curee...

pelene za bebu ne trebaju bar u zenici beba bude umotana sva u pelenicu ko krofnica cvrsto umotana da ju majke lako dizu iz krevetica-kaveza.
Sestre ih nose svako jutro i predvecer mislim inace kad se bebe presvlace odnesu ih kupaju presvuku i namirisu budu ko bombone mirusljive ,meke, slatke , ma nebi se od tog mirisa odvajao ni sek aaa milina.!

Silver i kod nas je isto ovako, umotavaju ih kao kiflice i tek kad budes izlazila i tm dodje po bebce donese se odjeca

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4217
20.11.2011 20:25:06   
Bebica11

zenaama vise divljaju hormoni u trudnoci pa nije ni cudo dlakavoscuuser posted image mislim ne dje ju nes naci heheh....
Kod mene su bile oko dojki dlakice heheh i bozije cudo i majka priroda kad sam trebala roditi kako se vrijeme odmicalo kasno trudnoci meni su te dlake same nestajale nema ih ko prije oko dojki valjda zbog djeta sta ja znam eto priroda bozija i nestale otpale kako vec samouser posted image
Kad sam prestala dojit opet se pojavila poneka user posted image

imam ih i ja i ne znam sta cu za dojenje, imam po 2-3 na svakoj al bas jakeuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4218
20.11.2011 20:25:59   
gerberka
ma felix ovo je dlacica na bradi, imam je odkako znam za sebe..nema veze sa trudnocom..ebo li ga som..kako bi se zezao da sam stvarno dlakava user posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 4219
20.11.2011 20:27:01   
Anoniman
bebica imala sam i ja i to bas jake meni bile smjesne cupat nisam htjela da su bile metar VJERUJ MI KAD TI kazem da ce nestat dok htjedne dodje beba ti u narucje eto same ce otpast majkemi ja se zijanila kad sam vidjela nijedne dlacice nemam oko siski a imala a cupala nisam , nisam ludauser posted image ....

(odgovor članu Bebica11)
  Neposredna veza do poruke: 4220
20.11.2011 20:27:44   
Bebica11

bebica imala sam i ja i to bas jake meni bile smjesne cupat nisam htjela da su bile metar VJERUJ MI KAD TI kazem da ce nestat dok htjedne dodje beba ti u narucje eto same ce otpast majkemi ja se zijanila kad sam vidjela nijedne dlacice nemam oko siski a imala a cupala nisam , nisam ludauser posted image ....

heheh bas super, jedva cekam da otpadnuuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4221
20.11.2011 20:28:05   
Anoniman

ma felix ovo je dlacica na bradi, imam je odkako znam za sebe..nema veze sa trudnocom..ebo li ga som..kako bi se zezao da sam stvarno dlakava user posted image
user posted image user posted image smjesan je cuj somuser posted image
on to tebi, ba od milja kaze .

(odgovor članu gerberka)
  Neposredna veza do poruke: 4222
20.11.2011 20:28:44   
Anoniman

heheh bas super, jedva cekam da otpadnuuser posted image

oce vidjeces sjetices me se user posted image !

(odgovor članu Bebica11)
  Neposredna veza do poruke: 4223
20.11.2011 20:28:51   
gerberka

A i ja sam mislila staviti dugme na sredinu proreza... mada sto kazes Gerbo, ionako ce me svi gledati i gore i dole, mislim da se necu puno stiditi...user posted image

sto se mene tice dobro je da me bilo ko počne gledati user posted image

super si se spremila..mi ovih dana spremamo krećenje..tek početak...

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 4224
20.11.2011 20:37:16   
Silver
a imam i ja i na bradu jednuu...gajim je...user posted image ...pa je cupnem! To mi je redovan pozdrav od mojih PCO! user posted image A i one tanke oko areole, ali nisu strasne!

Gerbo ma nekad od pocetka 7-mog mjeseca smo se poceli pomalo spremati i nekako je ispalo makar psihicki lakse, cini mi se da se nimalo nismo potrosili...a i cejfila sam citavo vrijeme! Eh nemamo jos krevetac, mada je to i posteljina poklon od mojih, smao krevetic jos nismo otisli kupiti a ja sam odabrala vec user posted image

* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 4225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  167 168 [169] 170 171   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  167 168 [169] 170 171   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *