|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  216 217 [218] 219 220   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Mršajmo zajedno !
3.6.2013 15:46:14   
veki_aki
Samo da mahnem zenicama mrsavim, necu da nabrajam koliko sam jucer pojela, a zato do sad sam samo salaticu sa 2 kifle pojela, pa da me drzi do kuce tako.Nadam se bar kakave vjezbice uradit da malo skinem ono sto sam jucer pojela, katastrofalno puno kalorijauser posted image sram da me bude.
Da li se vi potpuno odricete slatka ili samo smanjujete kolicinu?Ja bez slatka ne mogu, da mi je svesti na 1 red cokolade i sl....

(odgovor članu raja_ringe)
Neposredna veza do poruke: 5426
3.6.2013 16:00:33   
tinkivinki

IZVORNA PORUKA: veki_aki

Samo da mahnem zenicama mrsavim, necu da nabrajam koliko sam jucer pojela, a zato do sad sam samo salaticu sa 2 kifle pojela, pa da me drzi do kuce tako.Nadam se bar kakave vjezbice uradit da malo skinem ono sto sam jucer pojela, katastrofalno puno kalorijauser posted image sram da me bude.
Da li se vi potpuno odricete slatka ili samo smanjujete kolicinu?Ja bez slatka ne mogu, da mi je svesti na 1 red cokolade i sl....

ja sam samo smanjila i rjetko šta pojedem slatko u toku dana,što pojedem ujutro to mi je.inače sam veliki slatkoljubac,ali sam navikla ovako evo već mjesec.juče djeca jedu milku sa jagodom i ja hoću-neću i spakujem da je ne gledamuser posted image

(odgovor članu veki_aki)
Neposredna veza do poruke: 5427
3.6.2013 17:24:23   
reallove
Dan zenice..ja danas dobila Ad rocket,valja vjezbati..jucer sam brljala,danas se pazim,dosadilo mi je samo tako..sto se tice cokolade i slatkisa,ja ne jedem nekoliko dana nikako,pa onda jedan dan navalim i sve tako..

< Poruku je uredio reallove -- 3.6.2013 17:38:23 >

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu tinkivinki)
Neposredna veza do poruke: 5428
4.6.2013 9:52:33   
raja_ringe
joj ženice kako ja vama zavidim što imate želju za vježbanjem. Nekada sam uživala u vježbanju, a sada sam toliko lijena da stalno traži izgovor da ne vježbam :).

"Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori, a fukara se obogati!" (I. Andrić)

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 5429
4.6.2013 10:23:58   
veki_aki
e moja rajeringa, meni uopste nije mrsko al nemam kad...sad kad uhvatim brzinsku setnju sa strijim bar i to puno znaci, a ovako sjedi na poslu, kuci puzi s malim il vodaj za rukicu nista...treba guzu utegnut, mrdnut koji misicuser posted image Ja sam jucer ok, nisam nista mnogo kaloricno jelauser posted image samo da ovako ostane

Neposredna veza do poruke: 5430
4.6.2013 10:45:42   
raja_ringe
veki_aki i kod mene su slični izgovori :P .

Kako se zove ona spravica što mjeri korake je li pedometar? Koliko li to otprilike košta?

"Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori, a fukara se obogati!" (I. Andrić)

(odgovor članu veki_aki)
Neposredna veza do poruke: 5431
4.6.2013 11:00:30   
canim
Jutric, mahanje od mene

I meni je vjezbati bas mrsko, mrsko mi se nakaniti.

Ova ringeraja je portal za bebe ne znam sto nam ne organizuje neka npr sedmicna druzenja gdje mozemo imati i fitnes salu i dio da ostavimo djecu plus druzenje uz kaficu user posted image jesam ja skromna, ali zajednicki bi se svi nakanili pokrenuti, ovako pojedinacno slaboooo.

Nemora ni fitness sala, moze obicna sala i zumba

gdje nam je visnja da to organizuje user posted image

< Poruku je uredio canim -- 4.6.2013 11:03:55 >

Neposredna veza do poruke: 5432
4.6.2013 11:02:19   
canim

IZVORNA PORUKA: raja_ringe

veki_aki i kod mene su slični izgovori :P .

Kako se zove ona spravica što mjeri korake je li pedometar? Koliko li to otprilike košta?

ja imam aplikaciju na iphonu a imam i ipod nono isto tako neku aplikaciju kao mjeri korake i koliko kalorija trosis, iskreno nikad ja tu opciju nisam koristila user posted image

Neposredna veza do poruke: 5433
4.6.2013 11:17:26   
raja_ringe
ja sam davno predlagala prijatelju koji ima sposrtski klub da otvori aerobik za mame i bebe. I jedno vrijeme sam prakticirala sa bebom uz Youtube vjezbati. Onda se moja guzlica udebljala i nije bilo šanse još da prtljam i 12 njenih kg :D

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 5434
4.6.2013 11:21:52   
canim
Eno ja sam predlozila tamo na prijedlozi, sugestije i slicno, bilo bi super kad bi RR mogla taj projekat pokrenuti, vjerujem da bi bilo dosta zainteresovanih, a mozda bi bilo fino da napises tamo da imas prijatelja koji ima sporski klub jer bi nam mozda on i mogao ustupiti salu i trenera eh sad vjerovatno visnja ima ideja kako to bolje organizovati ali svaki prijedlog dodatno bi nam valjao, pa eto napisi koju rijec i na onoj temi.

Neposredna veza do poruke: 5435
4.6.2013 12:11:24   
raja_ringe
ma nema on salu i oni rentaju u skolama, a i da se njemu svidjela ideja on bi to organizovao :) u svakom slučaju podržat ću tvoju ideju.

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 5436
4.6.2013 12:12:32   
raja_ringe
nema on salu i oni rentaju od škola. A podržat ću te sa idejom. Mislim da bi to bilo realno izvodivo u kompleksu kralja Fahda, oni imaju i salu i davali su besplatne termine za neke kategorije npr. djevojkama iz studentskih domova i sl.

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 5437
4.6.2013 12:13:33   
canim

IZVORNA PORUKA: raja_ringe

ma nema on salu i oni rentaju u skolama, a i da se njemu svidjela ideja on bi to organizovao :) u svakom slučaju podržat ću tvoju ideju.

Aha pa nista onda, ja mislila on ima i prostorije pa bi to bilo puno lakse user posted image

Neposredna veza do poruke: 5438
4.6.2013 13:28:04   
veki_aki
ljudi racunajte i mene!Ali nekad u neradno vrijeme, ja sam kuci oko 6-ice, dok se sta pojede tamo vamo, a valja nama sa Ilizde...Super bi bilo sa djecicom , to kao u Inportaneu sto ima ona igraonica, super stvaruser posted image
Rajaringe meni fakat nije mrsko vjezbatat, ja se obozavam rolati, al stvarno nemam kad, kosu perem nekad u 12 nocu kad svi spavaju a kamoli sta drugouser posted image

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 5439
4.6.2013 13:35:54   
raja_ringe
malo začatavam temu ali hajd sve je to u svrhu mršanja. Nisam upućena šta ima u Importane-u? Je li u igraonici nešto organizoano ili misliš što ima i igraonica u blizini fitnesa? Jer mi ovo drugo ništa ne znači jer i u igraonici na malene treba neko paziti. A vidiš da je zagovaram u kralja fahda, to i nama nije daleo, mislim ja na tebe :))

(odgovor članu veki_aki)
Neposredna veza do poruke: 5440
4.6.2013 13:49:21   
canim
Koliko se sjecam tek kad se otvorio fitness centar u importane imali su neki program, dali za trudnice ili mame i bebe ne sjecam se tacno, ali koliko znam nemaju vise.

Neposredna veza do poruke: 5441
4.6.2013 13:59:03   
veki_aki
e da canim ja sam na to mislila i za to sam i cula nekad prije. Rajaringe skontala sam jauser posted image bas je tesko naci i lokaciju da nam svima odgovara, al bi smrsali samo tako.Ja dok sam isla na aerobik pravo sam bila zategnula tijelo i super se osjecala i nikad nisam preskocila ni 1 termin, mislim da je puno lakse vjezbati u skupini.To bi nam bilo super da zajedno vjezbamouser posted image

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 5442
4.6.2013 15:00:00   
reallove
Dan zeniceuser posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu veki_aki)
Neposredna veza do poruke: 5443
4.6.2013 15:05:28   
canim
ooo reallove ''dancek i tebi user posted image tebe nema, jeste li zavrsili sa opremanjem kuce, jesi li sebi obezbjedila fitness kutak.
Moja jedna prijateljica ima tako fitness kutak za sebe i ja joj pricala ma mogla bih i ja sebi tako napraviti i nabaviti nekoliko spravica, kaze sta ce ti da ti skuplja prasinu i da kacis stvari po tom user posted image ona zna moju ljubav ka sportu user posted image

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 5444
4.6.2013 18:29:34   
reallove
Zavrsili smo kupatila sva,kuhinju..sve je skoro gotovo..kutak je skoro spreman,samo da se okreci i ubace spraveuser posted image .ja samo jedva cekam bazen da napune,pa ce biti plivanje abd svaki danuser posted image

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 5445
4.6.2013 20:53:17   
canim
Doci cemo mi kod tebe "na more" kod nas jos moras grijanje paliti koliko je hladno user posted image

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 5446
4.6.2013 22:15:15   
reallove
Bujrum heheheheh...Ovaj bazen je u kuci,zatvoreni,tako da se uvijek moze kupatiuser posted image

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 5447
5.6.2013 8:06:44   
Maya_K
dobro jutro mrsavice...

ja sam toliko brljala ova dva dana da mi dođe da se ošamarim.....

Taman sam krenula sa skidanjem kg i to sebi uradim, nemogu si oprostiti user posted image

Dobra vijest je da sam stala u jedne predtruničke jeans hlače user posted image bravo ja

Ostale...kako vamna ide?

Eman 24.11.2009
Elvin 08.03.2014
Ne mogu oni mene malo platiti koliko ja mogu malo raditi :)

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 5448
5.6.2013 9:34:54   
bebaa
i to je fina vijest....da je meni obući predtrudničko....ali evo sam jutros ugledala minus pa vidjet ćemo....neću da ureknem....čekam petak....user posted image

"U laži su kratke noge ! "

(odgovor članu Maya_K)
Neposredna veza do poruke: 5449
5.6.2013 11:24:05   
MicoTico
hej mršavice moje!
Ja se sa puta vratila, brljala sam najstrašnije. Sve sami ćevapi, hamburgeri iz Meka, pizze, pa neke ful večere po restoranima, bez da se bilo šta izostavi, katastrofa za moju linijuuser posted image
Znači - pridržavam se režima od danasuser posted image

I da, reallove, baš sam ljubomorna na taj tvoj bazenuser posted image

Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)

(odgovor članu bebaa)
Neposredna veza do poruke: 5450
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  216 217 [218] 219 220   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  216 217 [218] 219 220   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *