|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  217 218 [219] 220 221   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Mršajmo zajedno !
5.6.2013 12:40:03   
raja_ringe
I ja bi bazen 'makar' onaj vani :).

Ja jutros opet u plusu user posted image , hodam dost, jedem isto , malo nekad zabrljam ali i dalje puno dojim. Mislim da je sada vrijeme za neke promjene više ne pali samo malo drugačiji režim ishrane.

Ja stala u cursku kožnu jaknicu :), doduše kad je zakopčam slijepi me, ali je nosim otkopčanu, a ni ne smeta mi što sam sada gore krupnija. Međutim naiđem kraj izloga u kojem se ogledam i u ovim svijetlim hlačama sam baš puno deblja nego u tamnim :((. Nije mi se svidio odraz u izlogu :))

"Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori, a fukara se obogati!" (I. Andrić)

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 5451
5.6.2013 12:44:25   
bambika
http://www.youtube.com/watch?v=ZJ8Zdj0OPMI

preporucujem! sa ovom tetom vjezbam kad bebac spava :)

ADIAN 15.09.2012.

(odgovor članu raja_ringe)
Neposredna veza do poruke: 5452
5.6.2013 13:20:30   
canim
raja ringe jeli pijes dovoljno vode ? dojilje trebaju piti ok 3l vode dnevno.

(odgovor članu bambika)
Neposredna veza do poruke: 5453
5.6.2013 13:58:21   
boombar
Pozdravljam moje mrsavice ako ima jos koja da me se sjeca user posted image
Prijavljujem da sam ugledala prvu cifru sesticu! Recept je puno, puno mucnina i onog sto uz to ide .. a nisam bulimicna nego samo user posted image
Svima puno srece u ostvarenju zeljenih cifri na vagi, a ja se vracam na temu nekad dogodine
user posted image

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 5454
5.6.2013 14:03:08   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: boombar

Prijavljujem da sam ugledala prvu cifru sesticu! Recept je puno, puno mucnina i onog sto uz to ide .. a nisam bulimicna nego samo user posted image
Svima puno srece u ostvarenju zeljenih cifri na vagi, a ja se vracam na temu nekad dogodine
user posted image

MasaAllah boombar hajde na temu Razgovor u ocekivanju bebe..I ja sam tamo samo sto se meni apetit otvorio pa idu kg na vise..al eto I mene nazad dogodine aBd:)))

Reallove zavidim ti na bazenu:)))

Ostalim mrsavicama veliki hug:*

"Gospodaru moj, daj da ja i neki potomci moji obavljamo molitvu; Gospodaru naš, Ti usliši molbu moju!"( Ibrahim 40)

(odgovor članu boombar)
Neposredna veza do poruke: 5455
5.6.2013 14:03:12   
MicoTico
Boombar, čestitam na user posted image !

Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)

(odgovor članu boombar)
Neposredna veza do poruke: 5456
5.6.2013 14:18:43   
Daliyah92
Dan mrsavice user posted image

Sorry sto kasnim sa tabelom, nisam nasla vremena ranije pa sam je sad uredjivala user posted image

MicoTico, hoces li i ti u navijacice kao canim?

Reallove, ti si rekla da te obrisem ali ako hoces stavicu te medju navijacice user posted image

Hajte mi odgovorite pa da rijesim tabelu user posted image

"Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima: da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi."

A 16.6.2012. :)
D 14.5.2016. :)

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 5457
5.6.2013 14:20:15   
MicoTico

IZVORNA PORUKA: Daliyah92

Sorry sto kasnim sa tabelom, nisam nasla vremena ranije pa sam je sad uredjivala user posted image

Reallove, ti si rekla da te obrisem ali ako hoces stavicu te medju navijacice user posted image

Hoću , stavi me u navijačiceuser posted image

Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)

(odgovor članu Daliyah92)
Neposredna veza do poruke: 5458
5.6.2013 14:21:22   
tinkivinki

user posted image

čestitamuser posted image

(odgovor članu boombar)
Neposredna veza do poruke: 5459
5.6.2013 14:30:25   
Daliyah92

IZVORNA PORUKA: MicoTico

IZVORNA PORUKA: Daliyah92

Hoću , stavi me u navijačiceuser posted image

Ok user posted image

"Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima: da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi."

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 5460
5.6.2013 14:54:02   
canim

user posted image

aj draga ne znas koliko si me obradovala user posted image ja mislila ti dosla do cilja i zaboravila nas vise, ne znas koliko mi je milo za plusic, ode ti u raju s bebicom a i mi cemo jos neke uskoro vama na temu aBd , da ste nam zdravo i da rodite zdrave i lijepe bebice a s kilicama cemo lako deverati user posted image

(odgovor članu boombar)
Neposredna veza do poruke: 5461
5.6.2013 14:59:51   
ajla86
canim vidim na ticetu da si dosta izgubila pa mozes li mi odati tajnu ili dijetu koju furas?
sta jedes....najgore mi je ona glad kad me uzme kad zadrhtim....a vodu nemogu da pijem na gladan stomak onda me zeldac zaboli ko da kamenje jedem

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 5462
5.6.2013 15:03:04   
canim
Pa stvar je da ne smijes biti gladna, jer ako si gladna onda ti uspori metabolizam i narednim obrokom samo postoji veca sansa da ces se prejesti, dakle manjih a cestih obroka, svaka 3h pojedi po jedan mini obrok i naravno vode oko 2l rasporedi dnevno ili ako si dojilja 3l.

Ujutro za dorucak mozes jesti i slatko i slasno i masno dok od podne vec izbjegaji sve to ali obroci moraju biti mali i moraju biti na svaka 3-4h kako bi ubrzala metabolizam i nebi gladovala.

(odgovor članu ajla86)
Neposredna veza do poruke: 5463
5.6.2013 15:52:15   
raja_ringe
canim je li to tebi nutricionista napravio režim ishrane ili si sama i koliko ti je trebalo vremena?

što se vode tiče ja generalno i bez dijete puno pijem tečnosti (ne samo vodu, ali najviše vodu), ali nisma pratila koliko l. Btw nisma znala da dojilje moraju 1l viš :). 2l sigurno popijem, ali 3 ne vjerujem. Baš ću brojati.

"Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori, a fukara se obogati!" (I. Andrić)

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 5464
5.6.2013 18:16:57   
Daliyah92

1. Kinder suprise ………...*165cm* |67,8kg|

2. Daliyah92................*152cm* |52,4kg|

3. ljubicica_28 …………...*161cm* |64,8kg|

4. Maya_K..................*170cm* |87,8kg|

5. Raja_ringe...............*169cm* |67,0kg|

6. Minie......................*167cm* |70,0kg|

7. bebaa………………….....*162cm* |67,2kg|

8. mishkica…………………..*168cm* |77,8kg|

9. tinkivinki……………......*173cm* |76,0kg|

10. azra I ADI…….........*167cm* |57,2kg|

11. kaktuscic……..........*160cm* |64,0kg|

12. veki_aki………………...*158cm* |72,0kg|

13. Amani12………………..*168cm* |67,4kg|

14. bambi1…………………..*169cm* |63,0kg

15. Misty_mama………....*165cm* |61,5kg|

16. jodi………………..……..*173cm* |85,0kg|

Navijacice:

1. canim …………...........*168cm* |64,5kg|

2. MicoTico……………......*168cm* |59,0kg|

< Poruku je uredio Daliyah92 -- 5.6.2013 18:19:07 >

Neposredna veza do poruke: 5465
6.6.2013 0:30:35   
canim
IZVORNA PORUKA: raja_ringe

canim je li to tebi nutricionista napravio režim ishrane ili si sama i koliko ti je trebalo vremena?

što se vode tiče ja generalno i bez dijete puno pijem tečnosti (ne samo vodu, ali najviše vodu), ali nisma pratila koliko l. Btw nisma znala da dojilje moraju 1l viš :). 2l sigurno popijem, ali 3 ne vjerujem. Baš ću brojati.

Prije nego cu krenuti s mrsanjem pricala sam s prijateljem od mm, koji je nutricionista ali ne zivi u BiH tako da sam od njega uzela dosta savjeta vezanih za mrsanje a program sam ja sama sebi prilagodila...npr sto se slatkisa tice on mi je rekao da skroz ukinem i ako hocu nesto slatko da jedem da to uglavnom budu nesto na mlijeku tipa sutlija, puding ali pola porcije, ja sam ga pitala a jeli moze onda mlijecna cokolada user posted image uglavnom po njemu bolje nemoj ali ja sam uvijek imala 1-2 puta u sedmici slatki dan kad sam jela nesto slatko tipa kolac, cokoladu, tortu i slicno i bezobzira na taj slatki dan ja sam mrsala...uglavnom sam gledala okvirno da se drzim toga sto mi je preporucio dakle manji a cesti obroci iii puuuno vode.

Ja ujutro naspem vode u bokal ili flasu i to pijem u toku dana, tako da znam koliko popijem.

< Poruku je uredio canim -- 6.6.2013 0:31:22 >

Neposredna veza do poruke: 5466
6.6.2013 11:03:12   
reallove
Jutro drage..ja cu u navijaciceuser posted image ..sinoc sam malo vjezbala,treba mi doci user posted image pa sam bas nekako napuhana i bezveze...

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 5467
6.6.2013 11:14:47   
canim
jutric...

Ja bih danas samo lezala, tako je tmurno ovo vrijeme bas mi se nista ne radi, od jutros sam samo maloj dala da jede i popila kafu sa nekoliko kolutica onog integralnog wellness keksa i razmisljam o dorucku, ali mi se nista ne pravi.

jeste probali onaj wellnes cokoladni keks sa narandjom nesto kao tops...mmmm kako je ukusno user posted image

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 5468
6.6.2013 11:21:14   
palachinken
Ja neću da se važem :) ali pojačala sam fizičku aktivnost...trčim ujutru (možda 3-4x sedmično, trenutno sam na 3,5km, idem na 5) i pješačim do posla i nazad, što je ukupno 4km.
Smanjila sam obroke pravo, doručkujem 2 kifle i ručam nekad poslije podne pola nekadašnje porcije, bez hljeba.
Sokove smo izbacili kućile, nekad jedem slatko, ali ne kao prije.
U svakom slučaju, ja se osjećam puno bolje i imam energije. Vaga mi onda i nije toliko bitna user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 5469
6.6.2013 11:22:49   
canim
ooo vidi palachinken user posted image user posted image nek si i ti sta napisala poslije 100 godina user posted image

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 5470
6.6.2013 11:27:19   
palachinken

IZVORNA PORUKA: canim

ooo vidi palachinken user posted image user posted image nek si i ti sta napisala poslije 100 godina user posted image

Ma stid me bilo i proći kraj teme ovih 100 godina user posted image user posted image
Ima li ko da trči?
Hajmo, pa da smaramo ostale kilomteražom i minutama user posted image user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 5471
6.6.2013 11:33:53   
canim
Mi smo na ovoj temi samo komentarisale one programe sto mjere hodanje i koliko to trosi kalorija user posted image izgleda da nismo jos sazrele za trcanje, de se ti konsultuj sa reallove ona stalno nesto vjezba user posted image

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 5472
6.6.2013 11:57:18   
tinkivinki

IZVORNA PORUKA: canim

jutric...

Ja bih danas samo lezala, tako je tmurno ovo vrijeme bas mi se nista ne radi, od jutros sam samo maloj dala da jede i popila kafu sa nekoliko kolutica onog integralnog wellness keksa i razmisljam o dorucku, ali mi se nista ne pravi.

jeste probali onaj wellnes cokoladni keks sa narandjom nesto kao tops...mmmm kako je ukusno user posted image
ja taj najčešće i jedem ujutro uz kafuuser posted image .

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 5473
6.6.2013 12:49:40   
reallove
Canim,ne znas ni ti sta valjauser posted image ..ja jedem digestive,onaj obicni,a nekad kupim i sa tamnom cokoladomuser posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu tinkivinki)
Neposredna veza do poruke: 5474
6.6.2013 15:50:16   
boombar
E hvala drage moje na cestitkama user posted image
Bebice i tebi cestitke i da sve prodje u najboljem redu user posted image a Canim tebi zelim da nam se sto prije pridruzis na "debljanju"

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 5475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  217 218 [219] 220 221   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  217 218 [219] 220 221   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *