|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  218 219 [220] 221 222   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Mršajmo zajedno !
6.6.2013 15:58:29   
raja_ringe
jeste li smrsale danas? :). Ja nakon spanovanog secera sigurno nisam. Ni dojenje me nece izvuci. Nakon tri dana grlobolje poceh kasljati i probala vruci pekemez ne ,pomaze mi. Onda onaj secer sa mlijekom trenutno pomogne, ali brzo opet po starome. Nekada sam bas voljela taj secer, a sad mi je preslatko. Do sada sam popila 2l vode. Nisam se nesto trudila, pijem uobicajno i idem na wc uobicajno (svako sat vremena. U dilemi sam da li da se vagam sutra ili u ponedjeljak.

"Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori, a fukara se obogati!" (I. Andrić)

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 5476
6.6.2013 20:52:55   
MicoTico

IZVORNA PORUKA: palachinken

Ja neću da se važem :) ali pojačala sam fizičku aktivnost...trčim ujutru (možda 3-4x sedmično, trenutno sam na 3,5km, idem na 5) i pješačim do posla i nazad, što je ukupno 4km.
Smanjila sam obroke pravo, doručkujem 2 kifle i ručam nekad poslije podne pola nekadašnje porcije, bez hljeba.
Sokove smo izbacili kućile, nekad jedem slatko, ali ne kao prije.
U svakom slučaju, ja se osjećam puno bolje i imam energije. Vaga mi onda i nije toliko bitna user posted image

Oooo, vidi nje sa nama. Hoćeš u navijačice sa mnom, reallove i canim?user posted image

A ja ti ne trčim vani, to nije za mene. Imam jako osjetljive zglobove ( a i imala zam dosta iščašenja istih). Trenažni bicikl, steper, leg magic - ja to koristim za vježbanje.

Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 5477
6.6.2013 21:35:39   
bebaa
je imam averziju prema vagi i petku....user posted image user posted image user posted image
za vježbanje iskorištavam sinčića...dizanje i spuštanje,trči za njim tamo-vamo i slične aktivnosti....user posted image

"U laži su kratke noge ! "

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 5478
7.6.2013 10:08:47   
canim
Petak je, ima li minuscica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bebaa)
Neposredna veza do poruke: 5479
7.6.2013 10:57:42   
Daliyah92

IZVORNA PORUKA: canim

Petak je, ima li minuscica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ima kod mene -500gr user posted image user posted image

"Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima: da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi."

A 16.6.2012. :)
D 14.5.2016. :)

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 5480
7.6.2013 16:39:59   
bebaa
66,4.... pa ok je samo polako ide ....user posted image

(odgovor članu Daliyah92)
Neposredna veza do poruke: 5481
7.6.2013 20:30:46   
MicoTico
user posted image

(odgovor članu bebaa)
Neposredna veza do poruke: 5482
7.6.2013 20:31:44   
MicoTico
Bez obzira na krompir, kod mene 59. Još uvijek sam navijačicauser posted image

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 5483
8.6.2013 9:24:29   
Maya_K
jutrić mršavice,

kod mene stagnacija 87,8....hajd i to je dobro samo nek neide gore.

Kako sam griješila dobro sam prošla user posted image

Za sve minuse user posted image user posted image

Eman 24.11.2009
Elvin 08.03.2014
Ne mogu oni mene malo platiti koliko ja mogu malo raditi :)

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 5484
8.6.2013 10:44:53   
bebaa
poslije sijela i utakmice jutros +......moram danas malo pripaziti.....user posted image

(odgovor članu Maya_K)
Neposredna veza do poruke: 5485
8.6.2013 11:08:33   
Misty_mama
Prijavljujem 60,9. Obzirom da mi je gospođa vještica u posjeti, možda bi to moglo i manje biti, ali sve u svemu, minuuuus user posted image

28.05.2011, Jedan i jedan su jedan :)
05.07.2012. Dva i jedan su opet jedan. A. :)

(odgovor članu bebaa)
Neposredna veza do poruke: 5486
8.6.2013 12:16:07   
tinkivinki
ja sam 76.eto 3kg sam smršala od kad sam na temi,mislim da je to negdje mjesec i po.malo sam stomak smanjila,ostalo nešto ne primjetim

(odgovor članu Misty_mama)
Neposredna veza do poruke: 5487
8.6.2013 14:19:42   
raja_ringe
joj ja u plusu :( 68 kg okruglo.

"Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori, a fukara se obogati!" (I. Andrić)

(odgovor članu tinkivinki)
Neposredna veza do poruke: 5488
8.6.2013 15:47:14   
reallove
Dan zenice..ja danas malo pazim sta jedem..pocela sam malo ozbiljnije sa vjezbama,je li iko koristio Ad rocket?kakva su iskustva..ja sad najvise na njemu vjezbam,najlakse mi zbog djeteta,onako kad hocu na traku moram traziti ko ce ga cuvati...

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu raja_ringe)
Neposredna veza do poruke: 5489
8.6.2013 18:18:50   
jodi
84,5...nije puno,ali ja zadovoljna.Malo sam smanjila kolicinu hrane,umanjila hljeb i slatkise.

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 5490
9.6.2013 10:19:02   
MicoTico
hello mršavice moje!
Vikend je , nemojte brljatiuser posted image
Ja se trudim pravo,. Jutros sam popila kafu i napravila voćni šejk (naravno sve je bez šećera i zaslađivača, a ja takve i volim, pa mi baš godi).
Ovakav mi je kasniji plan:

- zobene pahuljice sa jogurtom (oko 12)
- piletina sa graškom i integr. rižom + malo supe od povrća i salatu(oko 15h)
- kafa i banana (oko 18h)
- čvrsti jogurt i salata (oko 21 h)

Svejedno idem spavati oko ponoći, pa kontam nije mi prekasno oko 21 jestiuser posted image

Dobila sam mens. pa mi malo teže se nakaniti na bicikl, ali ćemo aBd malo šetati više danas, pa neka se to vodi kao fiz.aktivnostuser posted image

(odgovor članu jodi)
Neposredna veza do poruke: 5491
9.6.2013 11:28:02   
reallove
Jutro i od mene..Mico Tico,svidja mi se tvoj meniuser posted image ..ja pijem ness,za rucak cu bamiju u paradajz sosu,a vecera,ne znam...

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 5492
9.6.2013 11:29:56   
MicoTico
Joj , što ja volim bamiju, ali mi baš teško kod nas naći. Bude na pijaci svega na par mjesta, ali se brzo pokupuje.

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 5493
9.6.2013 13:46:43   
reallove
I ja volim bamiju evo sad sam rucala,popila zeleni caj,vjezbala malo..imam ves za sloziti ali mi se neda user posted image

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 5494
9.6.2013 13:58:28   
canim
Ja samo da mahnem i da kazem da smo mi bas juce jeli bamiju ali van kuce mmm bas i ja volim bamiju.

Kod nas u Sarajevu se moze naci svugdje, pogotovo za ramazan, ali recimo ja nikad nisam nasla svjezu bamiju u prodaji, uvijek susena. Dok u Istocnijim zemljama se moze naci svjeza kao npr kod nase reallove sigurna sam da imaju svjezu.

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 5495
9.6.2013 14:13:08   
reallove
Mi kupujemo svejzuuser posted image ..kako god da se napravi,stvarno je ukusna

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 5496
9.6.2013 14:15:10   
Daliyah92

IZVORNA PORUKA: canim

Ja samo da mahnem i da kazem da smo mi bas juce jeli bamiju ali van kuce mmm bas i ja volim bamiju.

Kod nas u Sarajevu se moze naci svugdje, pogotovo za ramazan, ali recimo ja nikad nisam nasla svjezu bamiju u prodaji, uvijek susena. Dok u Istocnijim zemljama se moze naci svjeza kao npr kod nase reallove sigurna sam da imaju svjezu.

Joj, ovdje kod mene je bas ima ali ja je nikad nisam ni probala user posted image Kad je tako hvalite bas cu i ja da probam jednom. Samo ja sam bamiju kupovala zamrznutu i kuhala za mm da jede uz rizu. Kako je vi pravite?

"Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima: da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi."

A 16.6.2012. :)
D 14.5.2016. :)

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 5497
9.6.2013 14:48:46   
canim
Uglavnom pravim s mesom, klasicno,proprzis luka, dodas narezanu mrkvu, meso odrezano na kocke, poslije dodas bamiju,s obzirom da je kod nas suha ja nju prvo obarim u vodi s malo sirceta, ostavis sve to na laganoj vatri da krcka, dodas zacina po zelji.
Dodam malo bamije i kad pravim begovu corbu.

Mekse su one manje i sredje velicine nego velike pa eto da znas kod kupovine

< Poruku je uredio canim -- 9.6.2013 14:53:21 >

(odgovor članu Daliyah92)
Neposredna veza do poruke: 5498
9.6.2013 18:14:22   
reallove
Daliyah i mi ovdje pravimo uz rizu,ti je njihov specijalitet,a pravimo i sa paradajzom u tepsiji,zapeceno u rerni,nekad ubacimo teletinu..

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 5499
9.6.2013 19:23:15   
MicoTico
Canimka, nađe ja tu tvoju dijetu na netu.
http://mrsavljenje.co/2012/08/dijeta-u-delovima/

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 5500
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  218 219 [220] 221 222   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  218 219 [220] 221 222   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *