|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  220 221 [222] 223 224   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Mršajmo zajedno !
12.6.2013 9:36:31   
tinkivinki
joj ja sam nešto sva naduvana,sinoć jela trešnje.boli me stomak,kao beba imam neke grčeve.imam osjećaj da sam teža 2kg

(odgovor članu veki_aki)
Neposredna veza do poruke: 5526
12.6.2013 9:37:49   
bebaa
ne vagaj se dok ne posjetiš halu.....user posted image user posted image a ja jutros imam mali minus.....user posted image user posted image user posted image

"U laži su kratke noge ! "

(odgovor članu tinkivinki)
Neposredna veza do poruke: 5527
12.6.2013 11:35:00   
raja_ringe

IZVORNA PORUKA: leona81

prijavljujem se nakon nekoliko pokusaja Dukana, nisam se mogla striktno pridrzavati i samim time kg su samo malkice isli dole...tj vecinom voda...ukljucila sam i tretmane LPG i regen, limfne drenaze plus anticelulitne masaze jer imam strasan problem sa zadrzavanjem vode...ovaj zadnji mjesec brljanja me nije srecom kostao kg ali ne mogu da se pomaknem ni grama dole. zato prelazim na HRONO ishranu:)

cilj je 6-7 kg dole...

koliko za mene nepoznatih riječi user posted image user posted image , odoh odma da izguglam.

veki_aki ti si meni tako simpatična sa ovim dijetalno saboterskim pitanjima :)). Moje laičko mišljenje je da bi hljeb trebalo izbaciti(bilo koji), a ako već moraš onda bolje integralni ili crni (koji ja inače mnogo volim, ako je pravi crni ili integralni), a tebi bi posebno bilo bolje s obzirom da ga manje pojedeš :). Mislim da ga manje jedeš i jer on brže zasiti od šupljeg bijelog :). taj voćni jogurt je li ti praviš ili onaj kupovni?

Ja vam nemam šta prijaviti. Nakon razočarenja u petak (plus 1 kg), odlučila sma napraviti ovu sedmicu pauzu. Jedem svašta i u svaka doba. Od ponedjeljka ću ponovo na neki stroži režim ishrane.

"Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori, a fukara se obogati!" (I. Andrić)

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 5528
12.6.2013 12:22:39   
Daliyah92
Dan mrsavice user posted image

Jutros sam doruckovala salamu, paradajz i jogurt, i naravno kruh s tim user posted image Sad pijem ness,

Ja jako volim jogurt, i on mi je nesto skoro po osnovno sto moram da pijem svaki dan. Kad sam citala za ovu hrono dijetu i vidjela da ne ide jogurt nije mi se to svidjelo user posted image
Ja sam razmisljala o jogurt dijeti, gdje se mora popiti po nekoliko casa jogurta dnevno user posted image Navodno, s tom dijetom se moze smrsati par kg u sedmici, ali kazu da ne treba dugo biti na toj dijeti, sedmicu-dvije mozda najvise. Meni bi to sad dobrodoslo da izgobim jos ova 2 kg, samo sto ne smijem jer dojim.

"Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima: da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi."

A 16.6.2012. :)
D 14.5.2016. :)

(odgovor članu raja_ringe)
Neposredna veza do poruke: 5529
12.6.2013 12:37:19   
Maya_K
ja sam bila dobra jučer i danas...
pa vidjet ću doklje ćui moći izdržati.

Jutros sam ponovo limun popila, pijem ness, pa ću zeleni i ručak tamo oko 17h.

U frci sam ovih dana, dobra sam kakva bi mogla biti.

Idemo dalje user posted image user posted image

Eman 24.11.2009
Elvin 08.03.2014
Ne mogu oni mene malo platiti koliko ja mogu malo raditi :)

(odgovor članu Daliyah92)
Neposredna veza do poruke: 5530
12.6.2013 13:01:49   
canim
Evo neki prirucnik za mrsavljenje pa procitajte http://bootcamp.b-t-c.ba/wp-content/uploads/Vodic.pdf nisam ga ni ja jos procitala a vidim da ga reklamiraju na nekoj stranici pa rekoh da vam postavim, mozda bude od neke koristi.

(odgovor članu Maya_K)
Neposredna veza do poruke: 5531
12.6.2013 13:04:25   
canim
Daliyah jogurt je jako dobar za probavu, tako da je super da ga volis piti, ja isto volim jogurt i pijem ga gotovo uz svaki obrok.

Ja isto volim crni, integralni, razevi hljeb, bilo koji samo da nije bijeli, jeste da ga pojedem manje ali i to je bit mrsanja. Ako nekome bas ne odgovara crni hljeb nemora jesti, moze i bijeli ali svakako ne vruc i ne u velikim kolicinama jer slatko i UH treba umanjiti da bi se mrsalo.

< Poruku je uredio canim -- 12.6.2013 13:07:55 >

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 5532
12.6.2013 13:08:59   
bebana27
a i sok od sljiva je super za probavu

20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata
06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic
13.09.2011 rodio se drugi sin Adem

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 5533
12.6.2013 13:44:16   
Daliyah92

IZVORNA PORUKA: canim

Daliyah jogurt je jako dobar za probavu, tako da je super da ga volis piti, ja isto volim jogurt i pijem ga gotovo uz svaki obrok.

Uz krompire, pite, grah, uz dorucak ako su jaja, salama i sl. A volim i onako sam za uzinu popiti user posted image

Jeste li vi kad cule da se riba ne smije jesti uz mlijecne proizvode user posted image Pogotovo uz ribu volim popiti jogurt.

"Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima: da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi."

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 5534
12.6.2013 14:20:29   
canim
Daliyah ja jesam cula.

Neposredna veza do poruke: 5535
12.6.2013 14:21:27   
canim

IZVORNA PORUKA: bebaa

ne vagaj se dok ne posjetiš halu.....user posted image user posted image a ja jutros imam mali minus.....user posted image user posted image user posted image

jeli to radi posjete hale user posted image user posted image

(odgovor članu bebaa)
Neposredna veza do poruke: 5536
12.6.2013 14:21:56   
Daliyah92

Daliyah ja jesam cula.

Morat cu malo progooglati da vidim zasto.

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 5537
12.6.2013 15:17:49   
reallove

IZVORNA PORUKA: Daliyah92

Uz krompire, pite, grah, uz dorucak ako su jaja, salama i sl. A volim i onako sam za uzinu popiti user posted image

Jeste li vi kad cule da se riba ne smije jesti uz mlijecne proizvode user posted image Pogotovo uz ribu volim popiti jogurt.
ja sam cula za ovo..

Danas sam nasla dijetu,cini mi se da je dobra,sa krastavcima je nesto,kopirat cu vam link,ja cu probatiuser posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

Neposredna veza do poruke: 5538
12.6.2013 15:19:59   
reallove
http://www.dijeta.net/krastavac_dijeta-sa_krastavcima.htm

Evo linkuser posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 5539
12.6.2013 22:32:07   
leona81

IZVORNA PORUKA: MicoTico

Meni se nekako ta Hrono dijeta ne sviđa, nema užina i vjerovatno je često pretrpavanje kod obrokoa.

ima uzinu plus kafe. ja jedem puno manje kolicinski nego kod Dukana jer nisam ogranicena

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 5540
13.6.2013 8:42:00   
bebaa

IZVORNA PORUKA: bebaa

jeli to radi posjete hale user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

a što je najgore fakat se pokaže veeeliki minus nakon obilaženja iste.....

šalu na stranu ja jutros ugledah finih -500 u odnosu na protekle dane....neću ništa jesti do daljnjeg da zadržim bar malo ovu kilažu da se hvalim....user posted image user posted image user posted image

"U laži su kratke noge ! "

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 5541
13.6.2013 10:02:43   
veki_aki
Pozdrav mrsavice! Ima li misnusa?Ja cini mi se uvijek na istom ,al fakat od prekjucer sam pravo smanjila slatko, i jucer sam napokon pocela sa svojim vjezbicamauser posted image pa sad vidjet cemo, da mi je 4 dana u sedmici bilo bi ok, a svaki dan bi bio super, zavisno od toga koliko ce mm biti kuci i moci paziti djecu tih 20 minuser posted image
Rajaringe ja sam mislila na kupovni vocni jogurt, pa nema on bas toliko kalorija i u svekom slucaju kontam da je bolje to uzeti za veceru nego npr.senvic sa salamom i sl. A sto se tice pitanja za hljeb, to sam nasla na par mjesta da se ne razlikuju puno u kalorijama, ne ulazim u dobrobit za zdravlje, bijeli-crni hljeb, bijeli-smedji secer i sl.Ja jedino za dorucak jedem crne kifle jer su nekako malnje i prije zasite, valjda zato sto ih ne volim, al bar za rucak moram malo bijelog hljeba.To sto spominjes totalno izbacivanje hljeba, ne znam bas koliko je to dugorocno primjenljivo nama bosancimauser posted image , nama nema rucka bez hljeba a znam jednu curu koja ga nije jela 2 godine i pravo smrsala al cim se vratila normalnoj, ne pretjeranoj prehrani, vratila je sve kile.Ja bih bila zadovoljna da preklopim u mozgu skroz novi zivotni stil, sa puuuno manje slatka, malo manje hljeba i da smanjim veceru, bar dane bude iza 10, e da i da smanjim koluuser posted image , te vjezbe da sebi uvedem 2 puta sedmicno ne vezano za djetu. tako bi smrsala i bila zdrava i to sve odrzavala, a da ne spominjem ne starenjeuser posted image
Sto se tice onih dijeta tipa krastavac ne vjerujem u njih jer mislim da su kratkorocne i ne zdrave totalno.Treba sve jesti al umjereno a to je najveci problem.
Eto skripta, bas sam se napisala svastauser posted image

(odgovor članu bebaa)
Neposredna veza do poruke: 5542
13.6.2013 10:20:42   
canim
Jutric

Ja doruckovala jednu onu crnu zemicku od zvijezde s pavlakom i jogurt, evo sad napravila kafu pa razmisljam dali da uzmem kocku ili keksa uz to user posted image

Reallove kad bi ta tvoja krastavac dijeta bila jedes sve osim krastavaca onda bih i mogla malo razmisljati o tome, ali ja i krastavac nismo na dobroj nozi.

Jeli ono neko pomenu vocni jogurt za veceru user posted image moze ako cete sami praviti a ako cete one kupovne jugobela ovo ono to otpisite, bolje vam je cokoladu pojesti user posted image

(odgovor članu veki_aki)
Neposredna veza do poruke: 5543
13.6.2013 10:59:11   
jodi
Dan mrsavice...ja evo vec dva dana brljam user posted image ,ali danas cu biti dobra...jutros sa popila kafu i pojela pola zdjelice sutlije...za rucak jos ne znam sta cu...ovaj put mi je bas stalo da skinem ove kg,stvarno se osjecam fuj...proslo ljeto sam bila skinula na 77 kg i sve vratila...hajd pliz dajte ideje za dorucak

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 5544
13.6.2013 11:03:34   
canim
Za dorucak jedi sta ti dusa pozeli, jer ti je tad najbrzi metabolizam pa cak i da jedes gluposti to ce se svariti do kraja dana, ja toplo preporucujem neki proteinski dorucak, s jajim i slicno , da te zasiti i onda ces manje biti gladna u toku dana user posted image

(odgovor članu jodi)
Neposredna veza do poruke: 5545
13.6.2013 11:14:08   
veki_aki
e canim a sta fali tim jogurtima?cuj cokoladu, pa nije vecera ako se sta na krisku hljeba ne staviuser posted image , cokolada je samo da se zasladi

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 5546
13.6.2013 11:26:56   
jodi
canim super si zaista,uvijek spremna da odgovoris i savjet dasuser posted image
moj najveci problem je hljeb i do sada sto sam jela jako kasno...

(odgovor članu veki_aki)
Neposredna veza do poruke: 5547
13.6.2013 11:50:15   
canim
Veki fali jer su ti kupovni vocni jogurti puni aditiva, konzervansa i cega jos ne, tako da ti je svejedno hoces li pojesti onaj jedan vocni jogurt ili cokoladicu, organizmu isto dodje, nema koristi ni od jednog ni od drugog.

(odgovor članu jodi)
Neposredna veza do poruke: 5548
13.6.2013 12:18:40   
raja_ringe
Meni juče drugarica rekla da sam smršala (nakon što ja pola godine trubim kako pazim na ishranu i kako sam skinula 8 kg, ovo je možda druga osoba koja mi je i potvrdila da se to vidi) user posted image user posted image

I ja se slažem sa canim da je kupovni voćni jogurt bezze, ali sam ja probala da napravim (od opet kupovnog) običnog jogurta i voća i nije nimalo ukusno, a inače volim frape i baš sam se iznenadila da mi je ovo nije bilo fino. Ni mojoj bebari se nije svidjelo (a ona inače jede sve :)).

Ima li neko ideju kako da u mene mi čojka motivišem na mršavljenje? Kako da ga potaknema i na zdraviju ishranu? Ja ako nešto zdravo napravim, on pojede par zalogaja čisto da se ja ne naljutim i onda kaže da nije gladan i onda izvadi nutelu ili med da namaže.

Prošle godine mi bili na moru u septembru tako da smo bili okruženi penzionerima i svi su samo pričali o bolestima sa kojima se bore/žive. Ja mu tada kažem hajde da promjenimo ishranu i da utičemo na zdravlje dok smo još mladi i on se složi samnom. Sutradan mi krenemo kući i on nam ode kupiti za doručak namirnice i bukvalno sve i jedna stvar je bila nezdrava.

"Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori, a fukara se obogati!" (I. Andrić)

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 5549
13.6.2013 15:06:54   
veki_aki
rajeringa i ja sam ti rekla da si smrsalauser posted image a coeka ne mozes natjerati dok on sam to ne odluci, a da ga motivises mozda tako da komentarises kako je neki frajer zgodanuser posted image , vako-nako, a on iz inata na dijetuuser posted image
E canim bilo bi super kad bi mogli zdravo jesti, al ja sam iskrena i realna kad kazem da ja ne mogu samo zdravo jesti, ja ovdje govorim o mrsanju, a vocni jogurt mi se ucinio ok prema kalorijama u odnosu na pravu veceru, ako cemo o zdravlju nista od ovih dijeta nije zdravo, al eb ga kad se zuri smrsat ljudi sve pokusavaju, ja znam ljude koji trube o nekim aditivima a onda bebi flasicu stave u mikrovalnuuser posted image , il govore o zdravom povrcu a puse

(odgovor članu raja_ringe)
Neposredna veza do poruke: 5550
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  220 221 [222] 223 224   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  220 221 [222] 223 224   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *