|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  215 216 [217] 218 219   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Mršajmo zajedno !
29.5.2013 15:44:08   
veki_aki
Pozdrav mrsavice!Kakve ste danas?Jel se to lista mijenja, ja jos na istom stojim.Prekjucer sam cini mi se po kg sletila, mozda i kg, al jucer mi mali bio bolestan i sve sam od nervoze nadoknadilauser posted image Ja nikako da preklopim u glavi. Smislila sam novu uzrecicu za nas: Ako hoces da budes fit samo jedi hranu shituser posted image (misli se na okus da se zna)
Vi mene ne skontaste fino za one obroke, ja sam govorila da je vazna kolicina hrane, dakle da je isto hoces li 2 kriske hljeba pojesti u 1 obroku ili podjeliti na 5, al 2 kriske hljeba uvijek imaju isti br.cal.Eto takouser posted image
Pozzzzzzzz

(odgovor članu Daliyah92)
Neposredna veza do poruke: 5401
31.5.2013 9:39:50   
tinkivinki
jel se danas prijavljuje kilaža?ja sam jutros 76kg

(odgovor članu veki_aki)
Neposredna veza do poruke: 5402
31.5.2013 9:44:55   
MicoTico
Joj tinki, dobra si, ja zaboravila da se važem jutros. kako sam na GO ne znam ni koji je dan u sedmiciuser posted image
A nisam sigurno za pohvaliti, osjećam da će biti +.

Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)

(odgovor članu tinkivinki)
Neposredna veza do poruke: 5403
31.5.2013 9:45:57   
Maya_K
jutro mršavice,

kod mene jutros 87.8 kg.

hajmo brojke na sunce user posted image

Eman 24.11.2009
Elvin 08.03.2014
Ne mogu oni mene malo platiti koliko ja mogu malo raditi :)

(odgovor članu tinkivinki)
Neposredna veza do poruke: 5404
31.5.2013 9:58:19   
raja_ringe
Kod mene 67 okruglo. Minus je baš mali, ali pošto sam na početku sedmice imala plus, dobro je. Nisam oduševlejna ali nisma ni razočarana. mi pomjerili more u septembru pa eto imam još vremena :D

"Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori, a fukara se obogati!" (I. Andrić)

(odgovor članu Maya_K)
Neposredna veza do poruke: 5405
31.5.2013 10:33:37   
MicoTico
Sad se izvagala - 59,0 .
Jeste + , ali dok god je prva petica , nisam u bedakuuser posted image

(odgovor članu raja_ringe)
Neposredna veza do poruke: 5406
31.5.2013 10:44:15   
Visnja RR
Slendalis flaster...
oplakala sam user posted image

navodno samo zalijepisflaster na stomak i mjenjas ga svaki dan...za sedam dana mrsas od 1 do 3 kg user posted image
a na reklami neka starija punija gđa ulazi u bazen a izlazi neka extra riba hahahahaha...oni nisu normalni...ovo je najgluplja reklama koju vidjeh

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 5407
31.5.2013 10:54:38   
MicoTico
Meni svi ti preparati za mršavljenje su "niđe veze". A i na svim piše uz uravnoteženu prehranu i tjelesnu aktivnost izgubićete kg. Pa uz sve to i bez preparata se gube kilogrami.
Probuši kašiku, smanji tanjir, česte obroke po malo i mora ići dole.

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 5408
31.5.2013 10:58:18   
Visnja RR

IZVORNA PORUKA: MicoTico

Meni svi ti preparati za mršavljenje su "niđe veze". A i na svim piše uz uravnoteženu prehranu i tjelesnu aktivnost izgubićete kg. Pa uz sve to i bez preparata se gube kilogrami.
Probuši kašiku, smanji tanjir, česte obroke po malo i mora ići dole.

u tome i jeste zvrčka... kakvi preparati ...samo bacanje para

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 5409
31.5.2013 11:14:48   
veki_aki
Jutro mrsave sta ima?Ja se jucer vagala prije rucka pa da prijavimda stojim na istomuser posted image 72kg.E sad posto je svega bilo u ovoj sedmici nek bude, al ako naradna 2 puta ne dodjem sebi i sta drasticno ne promjenim odjavljujem se...eto.
A sto se tice preparata to je sve samo propaganda, ne moras biti plaho pametan da to vidis.Manje jedi,vise vjezbaj i eto ti linije, samo valja to sve primjeniti...
Pozzzzzzzzz

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 5410
31.5.2013 12:49:25   
reallove
Dan zenice...ja sam i danas na istom...ne mogu da vjerujem..od 26.5. se bas cuvam,samo sam jedan brlj napravila..jedem povrce,voce,pijem limun i zeleni caj...bas mi je dosadilo...ili ja nisam normalna ili ova moja vaga laze...bila sam bolesna ovih dana+alergija me bas gusila,tako da nisam vjezbala..danas pocinjem da vjezbam,ali stvarno vise nista ne kontam...Moj meni danas je 0..Ustala sam,popila caj sto pijem zbog alergije,popila limun,zeleni caj i ness..sto se tice tabele,mene mozete skinuti,jer evo vec mjesec dana nemam sta da prijavim,ako me krene,javit cu se...

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu veki_aki)
Neposredna veza do poruke: 5411
31.5.2013 14:03:38   
bebaa
67,2.....grrrrrrr....a fino su mi rekli moram jesti pomalo i laganu hranu a ne rižu i piletinu iz rerne.....sama sam kriva....user posted image user posted image

"U laži su kratke noge ! "

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 5412
31.5.2013 14:07:51   
bebaa
user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bebaa)
Neposredna veza do poruke: 5413
31.5.2013 14:44:36   
Daliyah92

IZVORNA PORUKA: bebaa

user posted image

user posted image user posted image user posted image

Men' se cini da je on jeo a ona gladna user posted image kao i mi na ovoj temi user posted image

"Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima: da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi."

A 16.6.2012. :)
D 14.5.2016. :)

(odgovor članu bebaa)
Neposredna veza do poruke: 5414
31.5.2013 14:46:41   
Daliyah92
I kod mene je mali minus, negdje oko 300-400gr.

"Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima: da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi."

Neposredna veza do poruke: 5415
31.5.2013 14:51:46   
veki_aki
e Dali ne bi da te ubijam u pojam al tih 300gr ne znaci nista. Meni je u toku sedmice jednom se vagala bilo 71, a jucer 72, znaci varira i1kg zavisno od jela i dana...nista ja ne brojim bar 2 dok ne skinem...rekoh i pojedoh 3 plazma keksauser posted image
Cure sretno next sedmiceuser posted image

Neposredna veza do poruke: 5416
31.5.2013 15:10:24   
kaktuscic
Ja sam konacno na vagi ugledala 64 kg!!! Konacno da ima nekog napretka kod mene jer od kad sam se javila na ovu temu nisam micala sa 65 kg, 200-300 gr gore/dole ja stvarno ne racunam. Moram priznati da nisam bila na forumu ne bih nastavljala, sigurna sam da bih odustala, posebno u nedjelju kad sam u 22:30h pojela cevapeuser posted image nikad nisu bili ukusniji!!! I posto sam zabrljala u nedjelju, od ponedjeljka sam sve na gram jela i evo napretka.
Zene ne odustajte i ne brisite se sa teme, pa sta da se upisuje ista kilaza? Mislim je li problem? Ne znam kako nalazu pravila? Ali dokle god neko prati nasu tezinu mislim da je lakse.

(odgovor članu veki_aki)
Neposredna veza do poruke: 5417
1.6.2013 23:01:44   
bebaa
http://magazin.net.hr/ljepota/fitness/broj-1-razlog-zasto-liniju-ne-mozete-dovesti-u-red-cak-i-kad-se-trudite

pa kako ću spavati,a ko će za mene tipkati po RR u ova doba....user posted image

(odgovor članu kaktuscic)
Neposredna veza do poruke: 5418
2.6.2013 14:20:35   
MicoTico
Moj vikend obilježilo brljanje ono pravo, te slavili T. rođendan, pa je bilo ića i pića svakakvog. Sutra ponedjeljak, ide Jovo na novouser posted image

(odgovor članu bebaa)
Neposredna veza do poruke: 5419
2.6.2013 15:11:27   
Daliyah92

IZVORNA PORUKA: veki_aki

e Dali ne bi da te ubijam u pojam al tih 300gr ne znaci nista. Meni je u toku sedmice jednom se vagala bilo 71, a jucer 72, znaci varira i1kg zavisno od jela i dana...nista ja ne brojim bar 2 dok ne skinem...rekoh i pojedoh 3 plazma keksauser posted image
Cure sretno next sedmiceuser posted image

Znaci, kako ne znaci user posted image Na vise mjesta sam citala da dojilja ne smije mrsati vise od 500gr sedmicno (a negdje kazu i do 700). tako da ovih 300 grama je neka polovina user posted image Kad sam malo razmislila, ono kad prijavim -100gr je fakat nista user posted image ali -300 je ipak "nesto". Bar meni user posted image

Ja vise odrzavam nego sto mrsam user posted image Prilicno sam zadovoljna ali da mi je bar jos 1,5 - 2 kg. Inace, ova sad kilaza je moja kilaza oduvijek i uvijek je bilo malo "viska", pa zelim da konacno i ja probam kako je biti "ravna" user posted image user posted image

(odgovor članu veki_aki)
Neposredna veza do poruke: 5420
2.6.2013 15:31:06   
kinder suprise
Hej ženice moje....nemojte me brisati s liste ,,nisam kući i nemam vagu pa neznam kg....al kolko jedemuser posted image user posted image user posted image bit ću u debelom plusu ...javim se u petak......seeyou moje mršavice

Neposredna veza do poruke: 5421
2.6.2013 17:26:13   
jodi
Drage mrsavice,evo da i ja prijavim svoje kg ...od ponedjeljka pocinje moja borba,napokon...nadam se ovaj put uspjesnouser posted image .Znaci visina 173,tezina 85 kg.

(odgovor članu kinder suprise)
Neposredna veza do poruke: 5422
2.6.2013 18:14:41   
canim
Jodi dobro nam dosla user posted image

Samo da napomenem da je meni u mrsanju svaki gram bitan, cak i 100 grama ja smatram uspjehom, tako da samo naprijed user posted image

(odgovor članu jodi)
Neposredna veza do poruke: 5423
2.6.2013 19:55:03   
Daliyah92
kinder surprise, nece te niko brisati ti si redovna, nekad ne javis kilazu ali tu si user posted image

jodi, dobro dosla user posted image

Ja danas postila pa ogladnila puno bila ali sam vise bila zedna, tako da sam dosta tecnosti popila a nisam puno jela. user posted image

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 5424
2.6.2013 22:56:34   
raja_ringe
i meni je svaki gram bitan, zato ja sutra neću na vagu bezze ću se razočarati :)

"Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori, a fukara se obogati!" (I. Andrić)

Neposredna veza do poruke: 5425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  215 216 [217] 218 219   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  215 216 [217] 218 219   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *