|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  213 214 [215] 216 217   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Mršajmo zajedno !
23.5.2013 13:18:42   
Daliyah92

IZVORNA PORUKA: canim

IZVORNA PORUKA: MicoTico

Joj , grozne steuser posted image I sama sam takvauser posted image
Da me hoće kakav proliv strefitiuser posted image

user posted image user posted image user posted image motivacija na nivou user posted image

haj ti gledaj taj program pa nam javi te tajne, ja nemam htv.

A ja pogotovo nemam user posted image Zato ti MicoTico to pogledaj pa javi user posted image

"Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima: da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi."

A 16.6.2012. :)
D 14.5.2016. :)

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 5351
23.5.2013 14:21:49   
MicoTico

Evo, pa ko džabalebari ko ja, neka gleda:

HTV 1
Dr. Oz 3, talk-show 13:26

Naslov epizode: Mršavite zajedno s prijateljem ili prijateljicom
Epizoda: 38.

Program mršavljenja uz koji ćete dvostruko brže izgubiti dvostruko više kilograma! Smršavite jedući tajne supernamirnice za doručak, ručak i večeru!

Evo rezime , dok sam još pod "dojmom":

Klasično američko prese**vanje! trebao bi dr Oz kod nas malo virnuti na temuuser posted image

Elem, predlaže ono što mi već odavno radimo: druga u mršanju i to neku nepoznatu osobu tj. osobu koja nije iz bliže okoline kao podršku. Pa je on upario neku farmerku iz Oklahome i neku city girl iz NY, pa će se one jedna drugoj povjeravati, biti podrška i taaako tanadara mandara buć...

Te savjetuje vođenje dnevnika prehrane i plan sutrašnjeg jelovnika.

Izgleda da je on ipak kod nas virio malo i ukrao jelovnik od canimuser posted image

Kao , pravilo mršavljenja koje se zove "-1" Najobilniji je doručak ( eto kao mi nismo znaliuser posted image ), pa se po jedna namirnica ukida za svaki naredni obrok.
Npr. za doručak proteini, povrće, voće , UH + nešto mliječno(jogurt, sir i td).
Za ručak ukida taj mliječni dio, a za večeru ukida još i UH.

I da, strogo paziti na namirnice na kojima piše "bez masnoće" jer često sadrže puno soli ili jednostavnih šećera, što dođe još gore za dijetu.

Eto, ne može kraćeuser posted image

< Poruku je uredio MicoTico -- 23.5.2013 14:23:24 >

Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 5352
23.5.2013 16:02:36   
canim
Odoh da ga tuzim za autorska prava "pravilnika" user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 5353
23.5.2013 17:05:54   
azra I ADI
Ja se sutra ne vagam, nemam ništa pametno za prijavitiuser posted image
Nadam se daću do sljedećeg petka sanirati ove greškeuser posted image

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 5354
23.5.2013 17:36:57   
Daliyah92

I da, strogo paziti na namirnice na kojima piše "bez masnoće" jer često sadrže puno soli ili jednostavnih šećera, što dođe još gore za dijetu.

Ja ovo nikad ne pazim user posted image

< Poruku je uredio Daliyah92 -- 23.5.2013 17:37:46 >

"Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima: da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi."

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 5355
24.5.2013 8:43:04   
azra I ADI
Jutro ženice! Ja se ipak izvagah, nije strašno, nekih 200 gr u plusu,a mislila sam da će biti 1 kg, pa pišite 57.200-bit ću bolja naredni petakuser posted image
Pozdrav i uživajte mi...

(odgovor članu Daliyah92)
Neposredna veza do poruke: 5356
24.5.2013 8:49:10   
tinkivinki
meni pišite 76,5.kupila sam novu vagu,nije digitalna,ali je preciznija od stare

(odgovor članu azra I ADI)
Neposredna veza do poruke: 5357
24.5.2013 9:07:01   
raja_ringe
67,1 user posted image user posted image

"Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori, a fukara se obogati!" (I. Andrić)

(odgovor članu tinkivinki)
Neposredna veza do poruke: 5358
24.5.2013 10:56:36   
Daliyah92

Jaoo, sporo ovo meni skroz user posted image opet samo -200gr, 52,7kg. Ma hajd, samo nek' je minus, valjda ce nekad biti nesto veci user posted image

Neposredna veza do poruke: 5359
24.5.2013 10:58:41   
reallove
Dobro jutrouser posted image ..ja se nisam vagala,grozna sam bila jucer,imala sam samo jedan normalan obrok,ostalo sam samo slatko jela..

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu raja_ringe)
Neposredna veza do poruke: 5360
24.5.2013 11:02:20   
MicoTico
Jel ono petak?
Ja zaboravila da se izvažem, a sad sam svašta nešto jela i pilauser posted image
Elem, sutra ću, pa da me Daliyah upiše.

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 5361
24.5.2013 11:54:22   
kaktuscic
Ja imam opet 65 user posted image cini mi se da dodjem na 64 da bi mi sve bilo lakse... Dzaba ne jedem zene drage user posted image user posted image Od jucer sam slatko skroz izbacila, tresem kad vidim da djeca jedu, ali necu pa makar crkla! Vala probat cu makar 5 dana bez slatkisa skroz, ako ne bude pomaka na vagi vala ima da jedem ko normalan svijet pa nek budem debela!
A i meni je probava kriticna... Jedino kad dobijem imam svakodnebne stlice, a ovako svaki drugi/treci dan, nekad i po 5 dana..
Ko je ono pio jabukovo sirce? Nagvoaraju me da ga pijem, a meni nest gadno, a mozda i nema koristiuser posted image

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 5362
24.5.2013 16:06:41   
veki_aki
e mrsavice kako ste mi?Ovo vrijeme katastrofa pa odmah se mora vise jesti jel i vama takouser posted image Ja sam se jucer vagala i stojim jos na 72user posted image To je super jer sam ove sedmice brljala pravo, mislila sam da cu biti u + bar 1-2kg.Valjda i ovo dojenje pomaze malo.Next sedmice kontam malo vise paziti pa mozda da izgubim kilicu, bilo bi super da krajem mjeseca bude 71, nada zadnja umire.
Pozzzzzzzzzzzz zene i pazite se tokom vikenda, ja sam tad najgora.

(odgovor članu kaktuscic)
Neposredna veza do poruke: 5363
25.5.2013 20:10:12   
azra I ADI
Canim, imaš PP, molim te odgovori kad stigneš. Pozz

(odgovor članu veki_aki)
Neposredna veza do poruke: 5364
26.5.2013 0:02:46   
canim
Samo da mahnem, mi preko vikenda malo putovali i bili kod prijatelja tako da niti sam se vagala a niti pazila sta jedem... Za moju vagu je najbolje da se ne druzim user posted image ne smijem ni pomenuti sta sam sve jela, komotno mogu bii u plus 5 kg, tako se osjecam user posted image

Odgovorila sam na pp samo da se zna user posted image

< Poruku je uredio canim -- 26.5.2013 0:03:27 >

Neposredna veza do poruke: 5365
26.5.2013 12:46:10   
Daliyah92

Jel ono petak?
Ja zaboravila da se izvažem, a sad sam svašta nešto jela i pilauser posted image

Jos nisi! Ja cekaaam user posted image

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 5366
26.5.2013 12:52:30   
reallove
Dan zenice..kod mene od danas stroga dijeta..nema sta nisam jela ovih dana,grozno..jutros na vagi nema plusa,mozda zato sto vjezbam..izmjerila sam se,izvagala,zapisala sve na papir,upisala datum i idemouser posted image ..za dorucak je bilo ovako: ness 2u1,zeleni caj,3 digestive keksica i nekoliko malih kajsija..za rucak cu ribu..naoruzala sam se vocem,tako da ce vecera najvjerovatnije biti vocnauser posted image ..vjezbanje ce biti svaki dan,pa sta stignem...

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 5367
26.5.2013 13:22:45   
canim
I ja cu vako ko reallove od sutra user posted image osim vjezbanja naravno user posted image danas sam vec pretjerala sa UH i slatkim

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 5368
26.5.2013 13:59:52   
MicoTico

IZVORNA PORUKA: Daliyah92

Jel ono petak?

Jos nisi! Ja cekaaam user posted image

Sorryuser posted image
Evo ga, jutros 58.6.

(odgovor članu Daliyah92)
Neposredna veza do poruke: 5369
26.5.2013 14:04:36   
MicoTico
Ja nisam na posebnom režimo, ali pazim. Ne večeram kasno i uglavnom je to nešto lagano , bez UH.
Po danu pojedem i nešto slatko, ali obavezno malo, ništa pretjerano. I baš sam hljeb smanjila na minimum. Samo za doručak, za ručak i večeru ga izbjegavam.
Eto, ne gubim kilaži, vrti se vazda pola kile gore-dole, ali meni je to OK. Malo ću opet vježbice da uključim. Već odavno imam skinut onaj Workout Insanity , ali mi pravo insanity, pa mi se ne da.
A imam i Tracy Anderson vježbice i opet mi se ne dauser posted image Jedino mi bicikl ne dosadi, ali njega vozim uz TV, pa mi brzo prođe.

< Poruku je uredio MicoTico -- 26.5.2013 14:06:27 >

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 5370
26.5.2013 14:05:39   
MicoTico
I da, da pohvalim mm-a. Od kad je na UN -dijeti (već mjesec dana) - 8 kg je sletiouser posted image

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 5371
26.5.2013 16:48:30   
canim
Cestitke tm user posted image

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 5372
27.5.2013 7:37:53   
Misty_mama
Evo i mene drage moje.. Ja se u petak nisam htjela vagati, koliko sam brljala mislila sam da će biti žestoki plus... I evo jutros, na moje opšte iznenađenje, 61.5. Mislim, jeste to jako mali minus, ali kao što rekoh, krajem sedmice sam baš pretjerala, pa sam mislila, da ću u najmanju ruku 1 kg dobiti. A još sam i napuhana, vještica bi trebala brzo, pa eto.. Nije toliko strašno...
Večeras počinjem sa nekim vježbicama, pa ćemo vidjeti...

Idemo hrabro u nove pohode user posted image user posted image

28.05.2011, Jedan i jedan su jedan :)
05.07.2012. Dva i jedan su opet jedan. A. :)

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 5373
27.5.2013 8:59:04   
raja_ringe
Dobro jutro mršavice. Nakon vikenda ne smijem na vagu. Sada opet malo više paziti da se ne ode u plus.

Reallove koji je tvoj konačni cilj?

"Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori, a fukara se obogati!" (I. Andrić)

(odgovor članu Misty_mama)
Neposredna veza do poruke: 5374
27.5.2013 10:17:11   
veki_aki
jutro! Kako prodje vikend jel se brljalouser posted image Ja definitivno moram vjezbe uvesti jer ovo vise ne ide ovako, moram se i zategnut djabe sto kile odose ako nije sve na svom mjestuuser posted image Jucer sam malo na rolama bila, al to je kojih pol sata a pojela sam poslje nesto vise slatka, pa to dodje na isto.Evo sad hocu da doruckujem na poslu al ne znam sta?

(odgovor članu raja_ringe)
Neposredna veza do poruke: 5375
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  213 214 [215] 216 217   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  213 214 [215] 216 217   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *