|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  211 212 [213] 214 215   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Mršajmo zajedno !
20.5.2013 22:06:25   
Daliyah92

IZVORNA PORUKA: MicoTico

IZVORNA PORUKA: Daliyah92

Ah, imas srece pa ste oboje na dijeti.

Gdje je tu srećauser posted image
Šalim se, on je na dijeti, a ja samo malo više pazim šta jedem i koliko jedemuser posted image

user posted image Pa sreca, jer oboje pazite, a ovaj moj ispred mene jede i cokolade i sve najljepse a ja gledam ... mislim, da budem iskrena, nije da samo gledam, pojedem i ja malouser posted image zato sam cesto u plusu. E tu nema srece user posted image

"Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima: da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi."

A 16.6.2012. :)
D 14.5.2016. :)

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 5301
21.5.2013 10:29:54   
Misty_mama
Pozdrav drage ženice. Evo, i ja bih da se priključim u :)ovu vašu 'igricu'. Kontam, ako budem morala javno da prijavljujem svoje kilice, možda ću se prije natjerati da bude nekog efekta. Porodila sam se prije deset mjeseci, i većina kg je otišla, ali naravno oni posljednji stoje, koliko god da se trudim. Ostalo je jo 3-4, nisam sad nešto striktna oko broja, samo da budem zadovoljna onim što vidim u ogledalu. Kod mene je taj dio oko struka najkritičniji. user posted image

Moja visina je 165 cm, jutros 61.9 kg.

Je li se prijavljujete svaki dan, svake sedmice, kako..?

Eto, želim nam uspješno mršanje user posted image

28.05.2011, Jedan i jedan su jedan :)
05.07.2012. Dva i jedan su opet jedan. A. :)

(odgovor članu Daliyah92)
Neposredna veza do poruke: 5302
21.5.2013 10:36:35   
MicoTico
Misty-mama, dobro nam došla i mršava otišlauser posted image

Prijavljujemo se petkom, mada možeš i vikendom.
Daliyah vodi tabelicu,napravi je početkom sedmice, pa možeš pratiti napredovanje, pardon nazadovanjeuser posted image

Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)

(odgovor članu Misty_mama)
Neposredna veza do poruke: 5303
21.5.2013 10:57:09   
Misty_mama
Hvala, hvala user posted image

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 5304
21.5.2013 12:29:11   
reallove
Dan drage moje..Misty mama,dobro nam dosla..Ja danas strajkujem,jucer sam jela cokoladu..poslije sam trcala na traku,a danas ima da se dobro cuvam..nisam jos nista jela..popila zeleni caj i evo pijem ness..poslije opet traka..jutros sam malo preskakala konopac i dizala tegove..ja ne znam,stvarno vjezbam i dosta se krecem,a nista se ne vidi...

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

Neposredna veza do poruke: 5305
21.5.2013 12:40:25   
MicoTico
Reallove, ja vjerujem da si ti "utanjila" od tog silnog vježbanja. Ako ne vjeruješ očimauser posted image , a ti vjeruj metru. Izmjeri obim struka, bedara, kukova, pa prati.
I bez zeze, teži je mišić od sala, pa ti na vagi ne izgleda da mršaviš.

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 5306
21.5.2013 12:54:40   
Misty_mama
Ja nažalost teško nalazim vrijeme za vježbanje, radim od 8 do pola 5, a kad dođem, onda sam s malcem, žao mi da ga i tada zapostavim ako odem vježbati...

A i što se tiče jela, nisam tako rigorozna, kao npr reallove.. Vidim reallove u pola jedan još ništa nije jela, ja već dva obroka imala user posted image Mislim, ne prejedam se ja, ali sam navikla da imam češće i manje obroke. Npr. jutros sam prije posla pojela skuhane zobene pahuljice bez ikakvih dodataka osim malo soli i popila ness, na posao sam ponijela domaću pileću salatu (na gril tavi, sa kašikicom maslinovog ulja ispržila pileća prsa, dodala krastavice, kupus, rotkvicu iz bašte user posted image , skuhani kukuruz, malo naribane mrkve, papriku, sve to pomiješala i prelila sosom od malo pavlake i jogurta), manju porciju sam pojela oko pola 11 sa dvije manje integralne kifle, i za nekad poslije imam nasječeno pola banane i pola manga. I da, već sam popila litar i po vode, svaki dan popijem 2-3 litra.

Mene dokrajčiše slatkiši. Ako im se predam, nema povratka. Teško im odoljevam i teško se kontrolišem user posted image Od jučer sam rekla samoj sebi: Nema više. I nisam stvarno pojela ništa slatko. Nisam ni danas... Još uvijek.

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 5307
21.5.2013 13:06:33   
MicoTico
Misty, meni je ovaj tvoj jelovnik skroz OK i biće rezultata sigurno (naravno bez slatkišauser posted image )
I naša canim je na taj način dosta kg izgubila.

Neposredna veza do poruke: 5308
21.5.2013 13:20:18   
reallove
Misty,kod mene je sat vise nego kod vas..evo sada je 14:18,ja isla u bastu,ubrala sebi kajsije za rucak i jedemuser posted image Mico,pocet cu sa mjerenjem stvarno..struk mi se smanjio,to samo primjetim,a da mi je i noge zategnuti dobro

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 5309
21.5.2013 21:01:01   
reallove
Zenice,donio mi mm datule,punjene su bademom i preko njih je tanki sloj cokolade,smjiem li to jesti..dodje kao onaj recept sto je Canim postavljala nedavno

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 5310
21.5.2013 21:02:19   
MicoTico

IZVORNA PORUKA: reallove

Zenice,donio mi mm datule,punjene su bademom i preko njih je tanki sloj cokolade,smjiem li to jesti..dodje kao onaj recept sto je Canim postavljala nedavno

Naravno da smiješ. Ubijaš se ženo od vježbi, uživaj malo u tim sitnim zadovoljstvimauser posted image

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 5311
21.5.2013 22:14:53   
reallove
Pojela sam dvijeuser posted image ..stvarno su ukusne..pojedem ja MicoTico,ponekad,pa mi bude krivouser posted image

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 5312
21.5.2013 23:41:46   
MicoTico

Pojela sam dvijeuser posted image ..stvarno su ukusne..pojedem ja MicoTico,ponekad,pa mi bude krivouser posted image

Ma bude krivo, pa prođeuser posted image

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 5313
21.5.2013 23:47:55   
canim
user posted image http://www.radiosarajevo.ba/upload/images/Forwardusha/choos.jpg

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 5314
21.5.2013 23:55:29   
reallove

IZVORNA PORUKA: MicoTico

Ma bude krivo, pa prođeuser posted image

user posted image i to sto kazesuser posted image

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 5315
21.5.2013 23:56:33   
reallove

IZVORNA PORUKA: canim

user posted image http://www.radiosarajevo.ba/upload/images/Forwardusha/choos.jpg
user posted image user posted image user posted image

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 5316
22.5.2013 8:55:30   
azra I ADI
Drage ženice, ja boga mi u plusu, ima ova 2 dana da mjesečarim da bih upetak bila na nuliuser posted image

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 5317
22.5.2013 11:00:17   
canim
I ja i ja user posted image ne smijem ni stati na vagu user posted image

(odgovor članu azra I ADI)
Neposredna veza do poruke: 5318
22.5.2013 11:03:08   
reallove
jutrooo..kako ste danas drage...ja evo pijem ness,nesto sam lose danas,napuhana sam,stomak me muci,fujuser posted image

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu azra I ADI)
Neposredna veza do poruke: 5319
22.5.2013 11:07:00   
MicoTico
I ja pijem ness, kuća mi u haosu, a ne da mi se mrdnuti. Sve se tjeram, ali ne ideuser posted image
Nisam nešto gladna, mada sam poodavno ustala, ali se moram natjerati makar malo, inače ću poslije pretjeratiuser posted image

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 5320
22.5.2013 11:09:01   
canim
jutro i tebi, pa eto nako smo, mogli smo biti bolje, mrsavije, zgodnije user posted image ali vec kad nismo....user posted image

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 5321
22.5.2013 11:12:20   
MicoTico

jutro i tebi, pa eto nako smo, mogli smo biti bolje, mrsavije, zgodnije user posted image ali vec kad nismo....user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 5322
22.5.2013 11:18:27   
veki_aki
E mrsavice vi uveliko mrsate kako ja vidimuser posted image mene je sramota koliko sam brljala, garant sam u + taman one1-2kg sto sam izgubila, ne smijem ni na vagu stati.Jos nisam vjezbe pocela raditi, nemam kad fakat.Al moram poceti jos koji mjeseci more, a vaka se ne mogu skidatuser posted image Ljudi da li vi pazite i sta jedete ili samo kolicinu?Ja na poslu ne mogu bas sta puno birat, nekad salatica al opet se zalomi i sendvic i pita, a nekad vala i hamburger.Ja ne znam sta da sebi uvodim, jedino da kazem e necuslatko nikako i veceru, a opet kuci sam u 17.15-30, i tek tad mi je pravi rucakuser posted image

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 5323
22.5.2013 11:18:48   
reallove

user posted image user posted image user posted image

hajde nek nismouser posted image ..kao moja sveki,jede,jede i onda kaze uh udebljala sam se,pa onda,ma neka zdravlja,kani se dijeta..

a nedavno citam djevojka,kao puno je lijepa i zgodna,da je napustila posao,jer muskarci samo u nju gledaju,a zene su joj zavidne,pa kaze bolje joj je sjediti kod mame i tate,previse je lijepa da bi radilauser posted image ...

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 5324
22.5.2013 11:25:27   
veki_aki
e reallove taman me utjesi.Vidis jos mi fali da smrsam pa da moram kuci sjedituser posted image , vako ko covjek ne moram se brinuti da me ko gledauser posted image

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 5325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  211 212 [213] 214 215   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  211 212 [213] 214 215   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Strani jezici
bananica

Koji strani jezik govorite?

engleski (75%)

njemacki (13%)

turski (4%)

spanski (0%)

nijedan (2%)

neki drugi .... (7%)

Broj svih glasova: 55

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *