|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  209 210 [211] 212 213   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Mršajmo zajedno !
16.5.2013 10:35:02   
canim
bambi1 imas temu preparati za mrsanje pa cini mi se da su pisali o iskustvima s HL, koliko se sjecam neke zene su bile zadovoljne ucinkom, najbolje da pitas i tamo o HL mozda ti se vise zena javi.

(odgovor članu bambi1)
Neposredna veza do poruke: 5251
16.5.2013 10:42:45   
Amani12
Bambi ja sam tek pocela sa HL,pa cu ti za jedno dvije sedmice reci ima li kakvog efekta.user posted image

Dobijes i raspored ishrane + trening,moraju kilogrami ici dole,
samo je poenta pridrzavati se.

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 5252
16.5.2013 11:08:18   
canim
De ti nama napisi njihov raspored ishrane i treninga bas me interesuje kako su iskombinovali.

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 5253
16.5.2013 11:10:36   
Lejla Ka

IZVORNA PORUKA: canim

De ti nama napisi njihov raspored ishrane i treninga bas me interesuje kako su iskombinovali.

Ovo ti se radi individualno, za svakog korisnika posebno. Imaju neki standardni pricipi ali se program prilagođava svakom korisniku ponaosob.

Ne reklamiram, majke mi user posted image i ne koristim jer sam izgubila elan pa mi se ne daju pare a ništa ne postižem user posted image

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 5254
16.5.2013 11:18:10   
Amani12

IZVORNA PORUKA: Lejla Ka

IZVORNA PORUKA: canim

Ovo ti se radi individualno, za svakog korisnika posebno. Imaju neki standardni pricipi ali se program prilagođava svakom korisniku ponaosob.

Ne reklamiram, majke mi user posted image i ne koristim jer sam izgubila elan pa mi se ne daju pare a ništa ne postižem user posted image

Evo bas ovako kako Lejla Ka napisa.

U sustini to je neka standardna zdrava ishrana,dorucak,rucak,vecera i dvije uzine,
ja za dorucak i veceru pijem shake,treniram 5* sedmici.

U sustini,sve ovo se moze postici i bez HL,ali meni je najvazniji psiholoski momenat,
mjerenje svake sedmice,kontrolisanje,jer meni to fakat treba.

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 5255
16.5.2013 11:46:07   
reallove
Dan zenice..jede li se kod vas stauser posted image ..ja sam od jutros pojela 4 krekera i jedan nutri grain bar..popila ness..malo sam i vjezbala sa tegovima,sada se kanim na traku...canim kakve su ovo bombice,ne smijem ni gledatiuser posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 5256
16.5.2013 12:07:27   
tinkivinki

IZVORNA PORUKA: reallove

Dan zenice..jede li se kod vas stauser posted image ..ja sam od jutros pojela 4 krekera i jedan nutri grain bar..popila ness..malo sam i vjezbala sa tegovima,sada se kanim na traku...canim kakve su ovo bombice,ne smijem ni gledatiuser posted image

ti baš jako,jako malo jedeš u toku dana.kad god te čitam dobijem dojam da ja jedem ko konj.a smanjila sam duplo koliko sam jela.a prije sam imala brz metabolizam,uvijek mi se čudila drugarica koliko ja pojedem a mršava bila.sad više nije takouser posted image ,moram paziti šta jedem i koliko

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 5257
16.5.2013 12:26:53   
canim
Reallove to su dijetalne bombice user posted image uz kaficu umjesto secera user posted image

Za HL ma prepostavljala sam da je to taj sistem, 3 glavna i 2 medjuobroka, u sustini zdrav nacin zivota, kao sto rece amani moze i bez toga jer i ja mislim da je HL vise na psiholoskoj bazi user posted image

Ja dobila pa se taman osjecam ko bombica user posted image jedva cekam da je ispratim

(odgovor članu tinkivinki)
Neposredna veza do poruke: 5258
16.5.2013 14:57:54   
MicoTico
Ja sam oooonako dobra, ne brljam previše, ali nisam ni za pohvaliti.

Reallove, i po meni ti baš premalo jedeš, bar za moj pojamuser posted image

Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 5259
16.5.2013 15:08:28   
Lejla Ka
Ma pustite reallove ona je već zagazila po tankoj granici između raje i anoreksije user posted image

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 5260
16.5.2013 15:59:37   
veki_aki
O zene moje, ne smijem da se javim koliko brljamuser posted image ne smijem ni da nabrojim svo slatko sto sam pojela ovih dana, a na vagu necu preije petka.Samo da nisam u +, pa nek stoji kako stoji, eto koliko sam brljala. Zglob izvrnula pa nemogu sad ni vjezbat, i jos si mjerila visnu ispade da morate prepravljati, ja se smanjila 2cm od faxa, sad sam 1.58user posted image Valjda se ova 2 cm zgutila u guzoveuser posted image (da prostite)
Vama koje se pridrzavate svaka castuser posted image , ja sam 0 karakter kad je slatko u pitanju, al budem jos nadosla u hodu
Canim kakve su ono bombice, procitala sam recept jos samo da ih smlatim.Nego reci ti meni jel se mrsa i ako pojedem 10-ak takvih danas?
Eto sam se izjadala a sad u pobjede noveuser posted image

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 5261
16.5.2013 16:35:12   
Neca xxx
Ja vas čitam i spremam se da vam se pridružim. Za nekih 9-10 mjeseci. user posted image

Reallove, ne bih da postavljam dijagnoze ni glumimm RR psihijatra, ali i ja mislim da pretjeruješ. user posted image Jedeš jako malo iako vježbaš i očito imaš iskrivljenu sliku o svom izgledu jer takav nezdrav i strog režim tebi apsolutno ne treba. Čuvaj se.

“Samo sam htjela da imam nešto tvoje… Zauvijek…”
“Želiš nešto moje? Zauvijek? Da li bi prezime moglo da posluži?”

(odgovor članu veki_aki)
Neposredna veza do poruke: 5262
16.5.2013 16:55:41   
canim
veki aki po mojoj slobodnoj procijeni recimo ako dvije uzine u toku dana zamjenis sa po pet ovih bombica, vjerujem da nije nikakav problem a da se razumijemo radi se o malim bombicama a ne XL bombicama user posted image

Reallove inace ne jede, mi stare clanice MZ smo navikle na to, tako da joj vise ne prigovaramo user posted image

(odgovor članu Neca xxx)
Neposredna veza do poruke: 5263
17.5.2013 8:57:26   
azra I ADI
Jutro mršavice! Meni pošite 57, ja sam zadovoljna, ide lagano ali sigurno, pozdrav za sve vas...........

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 5264
17.5.2013 9:22:17   
MicoTico
Samo da prijavim brzinski  - 58,8 kg.  

(odgovor članu azra I ADI)
Neposredna veza do poruke: 5265
17.5.2013 9:56:44   
kinder suprise
jutrić, ženiceuser posted image user posted image user posted image
kod mene jutros 67,8..PREsretna napokon kile idu dolje....baš se pazim....prvi cilj ugledati 65kg......user posted image user posted image user posted image
Ima li kod vas minusa...pusa curkeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 5266
17.5.2013 10:18:52   
reallove
Jutro drage moje..ja se jos nisam vagala..jucer sam brljala,jela sam cokoladu,neka sam basuser posted image . Sto se tice mog menija,malo sam se popravila,zato vise i ne mrsam ,stalo sveuser posted image ..vjezbam redovno,trudim se da fino zategnem tijelo..pratim unos kalorija,dnevno mi je dozvoljeno 1200..

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 5267
17.5.2013 16:10:32   
Daliyah92
Ne smijem se ni ja javljati user posted image Ne samo da nisam u minusu, nego sam i u malo vecem plusu user posted image Nekako sam napuhana, tu je i user posted image pa mozda je i ona kriva user posted image Mozda do sutra bude bar kilaza od proslog petka.

Ja mislim da je reallove ovdje vecinom prijavljivala samo sta je za dorucak jela pa nama izgleda malo. Ne sjecam se da je kad napisala sta je jela za rucak ili veceru. Ako je ona tako jela i prije i mrsala onda neka nastavi, ako je njoj tako ok user posted image a krenuce kilice jednom user posted image

Juce se izmjerih konacno da vidim tacnu visinu, samo 2 cm visa user posted image Nadam se da je tacno jer sam vec par puta prijavljivala drugaciju visinu user posted image I teza sam za oko 2 kg user posted image znaci imam negdje oko 53-54 kg.. Eto, samo da prijavim ..user posted image

"Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima: da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi."

A 16.6.2012. :)
D 14.5.2016. :)

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 5268
17.5.2013 16:17:32   
ljubičica 28
Ja samo da prijavim da se neću više mjeriti da se ne bih i ja smanjila user posted image ne dam ja svojih cm user posted image

A ujutro ću se vagati, nisam jutros stigla user posted image Kako sam ove sedmice bila ažurna sa slatkom ne gine mi plusa, bar malo user posted image

Gospodaru moj,
ne dopusti da me zavara uspjeh, niti poraz baci u očaj. Podsjećaj me stalno da je neuspjeh iskušenje koje prethodi uspjehu...

asthenozoospermia, produženi ciklusi

01.04.2011. mamino proljetno sunce

(odgovor članu Daliyah92)
Neposredna veza do poruke: 5269
18.5.2013 10:45:59   
MicoTico
Ja jutros stadoh na vagu i pokazuje 58,5. Eto još manje nego juče, a inače neću da se važem svaki dan, nego samo sedmično. Ali svidjela mi se ova nova kilaža, pa nisam mogla da je ne napišemuser posted image

(odgovor članu ljubičica 28)
Neposredna veza do poruke: 5270
18.5.2013 10:56:39   
tinkivinki
meni vaga varira zavisno od mjesta gdje se važem,negdje je 74,negdje 75.a negdje 76.sve je na tvrdoj podlozi laminat ili pločiceuser posted image .to je ista vaga na kojoj sam imala 79kg.moram kupiti digitalnuuser posted image .uglavnom nisam u plusu,minus jeuser posted image

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 5271
18.5.2013 11:13:05   
mishkica
U plusu, 77.800, ma brljam, ne hodam dovoljno, probava nula, mislim da necu ni uspjeti ovaj put smrsati, nesto nisam motivirana kao prije, i totalno sam nezadovoljna sobom, mislim da bi bila takva i da smrsam 20kg, jer sam u toj nekoj fazi da samo sebi mahane nalazimuser posted image user posted image user posted image

M&M

Sreću čine male stvari...

(odgovor članu tinkivinki)
Neposredna veza do poruke: 5272
18.5.2013 13:22:14   
reallove

IZVORNA PORUKA: mishkica

U plusu, 77.800, ma brljam, ne hodam dovoljno, probava nula, mislim da necu ni uspjeti ovaj put smrsati, nesto nisam motivirana kao prije, i totalno sam nezadovoljna sobom, mislim da bi bila takva i da smrsam 20kg, jer sam u toj nekoj fazi da samo sebi mahane nalazimuser posted image user posted image user posted image

Ja sam ista ovakva..jucer mi je bas sve bilo dosadilo..jela sam sve zivo,slatko,slano,pila sokove,briga me..eh od danas startam sa pravom dijetom,nema vise zezanja..jutros sam popila ness i pojela nutri grain bar, rucala ribu i krompir salatu,za veceru planiram zitarice, a izmedju obroka sok od narandze i zeleni caj..

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu mishkica)
Neposredna veza do poruke: 5273
18.5.2013 14:57:54   
ljubičica 28
Jutros 64,8 kg...konačno neki pomak, bar mali user posted image

Gospodaru moj,
ne dopusti da me zavara uspjeh, niti poraz baci u očaj. Podsjećaj me stalno da je neuspjeh iskušenje koje prethodi uspjehu...

asthenozoospermia, produženi ciklusi

01.04.2011. mamino proljetno sunce

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 5274
18.5.2013 20:19:33   
raja_ringe
ja se nisam javljaal ima sigurno mjesec dana..vidim veki_aki nam se pridružila user posted image user posted image user posted image

Ja u ovih mjesec dana variram od 67 do 69 kg. Vratila sam se na posao, pa mi se čini da jedem više, ali se više i krećem. Cilj mi je bio do posla da dođem na 65 i nisma uspjela u tome :(. Sada je cilj famoznih 65 do mora :)

"Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori, a fukara se obogati!" (I. Andrić)

(odgovor članu ljubičica 28)
Neposredna veza do poruke: 5275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  209 210 [211] 212 213   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  209 210 [211] 212 213   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *