|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  214 215 [216] 217 218   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Mršajmo zajedno !
27.5.2013 10:48:20   
MicoTico
Hello mršavice!
Ja cijeli vikend bila dobra ....do sinoćuser posted image Žene se na chatu ispisale o hrani, pa još slike postavile i ja nisam mogla izdržati.
Sva sreća sam kilažu Daliyah prijavila prije "izleta"user posted image

Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)

(odgovor članu veki_aki)
Neposredna veza do poruke: 5376
27.5.2013 11:58:10   
Daliyah92

IZVORNA PORUKA: MicoTico

IZVORNA PORUKA: Daliyah92

Jel ono petak?
Ja zaboravila da se izvažem, a sad sam svašta nešto jela i pilauser posted image
Elem, sutra ću, pa da me Daliyah upiše.

Jos nisi! Ja cekaaam user posted image

Sorryuser posted image
Evo ga, jutros 58.6.

MA to se ja salila s tobom, a bila sam zaboravila da treba praviti tabelu a kad vidjeh tvoj post sjetih se user posted image

A dobro je da si kilazu prijavila prije brljanja, sad slobodno brljaj. user posted image Ja vecinom tako, kad se izvazem petkom onda u akciju (kod nas je cetvrtak i petak vikend, imam srece) user posted image

"Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima: da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi."

A 16.6.2012. :)
D 14.5.2016. :)

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 5377
27.5.2013 12:08:18   
Daliyah92
Jutos se vagnem i imam sta vidjeti, prilicno lijep minus user posted image a onda odem oprati kosu, kasnije se vratim (a nisam jela) kad vidim 600 gr vise od kilaze prije pranja kose. Kontam sta je, a kosa mi puna vode user posted image a imala sam i peskir na glavi.. skinem peskir a opet ista kilaza. Mozda je ipak do vage user posted image user posted image

Uglavnom, minus je a tek ponedjeljak. user posted image

Vidim spominjete vjezbe. I ja sam planirala vjezbati ali samo radi zatezanja ali prvo moram jos malkice smrsati. Onda cu da vjezbam sa Jillian Michaels, ako uspijem user posted image

"Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima: da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi."

(odgovor članu Daliyah92)
Neposredna veza do poruke: 5378
27.5.2013 12:45:36   
canim
Evo i ja da vam mahnem, konacno sam se jutros izvagala i ostala u soku, zene drage kako je brzo odem u plus to je nevjerovatno, dobro je da pratim, inace da ne pratim opet bi bila 100kilasica user posted image

daliyah uzmi neku majicu pa stavi je na vagu, pa je onda pod vodu i opet na vagu, sta mislis hoce li biti ista tezina user posted image ...dakle sasvim normalno je da mokre kose tezis vise.

Neposredna veza do poruke: 5379
27.5.2013 12:47:43   
canim

IZVORNA PORUKA: raja_ringe

Dobro jutro mršavice. Nakon vikenda ne smijem na vagu. Sada opet malo više paziti da se ne ode u plus.

Reallove koji je tvoj konačni cilj?

Njen je cilj da mrsa, nema konacnog cilja, uvijek moze manje user posted image user posted image

(odgovor članu raja_ringe)
Neposredna veza do poruke: 5380
27.5.2013 16:01:12   
veki_aki
sad sam citala neki vodic za mrsanje gdje su sabrane kao sve informacije o mrsanju i pored svega jel kazu cistu logicnu stvar sa kojom se slazem mrsanje je manji unos kalorija od potrosenih, vrlo jednostavno.Ali isto kazu da je bitan samo br.kalorija znaci potpuno nevazno da li cete imati veliku veceru bez dorucka i rucka ili sve rasporedjeno u 3 obroka ali kao bolje za zdravlje 5 obroka.Sta mislite o tome?I da li vi brojite kalorije ili ono otprilike ma dosta mi kriska hljeba za rucak?
Pozzzzzzzzzzz

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 5381
27.5.2013 17:16:11   
bebaa
dalijaaaaaa........evo mene danas izašla iz bolnice ali se javljam samo da pribilježiš novi rekord....66.7.......user posted image user posted image user posted image

"U laži su kratke noge ! "

(odgovor članu veki_aki)
Neposredna veza do poruke: 5382
27.5.2013 17:29:33   
canim
veki aki ja se ne slazem s tim, da je to odnos unoseno- potroseno, jer npr ti mozes jesti 2 puta dnevno a da vaga ne mrda s mjesta a mozes jesti i 5 puta dnevno sto je kolicinski puno vise od 2 puta a da mrsas.

Dakle, zavisi od metabolizma, mali a cesti obroci ubrzavaju metabolizam i tim nacinom mozes jesti puno vise a da mrsas dok rijedji obroci usporavaju metabolizam eh onda mozes reci da se i od vode debljas user posted image

bebaa user posted image user posted image user posted image dobro nam dosla nazad.

(odgovor članu bebaa)
Neposredna veza do poruke: 5383
27.5.2013 20:10:41   
ajla86
mrssavice svaka vam cast....
da pitam jel iko ide onim fazonom ujutru i navece zitarice,rucak normalan?
koliko je to efikasno i bude li se puno gladno....

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 5384
27.5.2013 20:35:55   
MicoTico
Stavila danas jedna naša forumašica na chat temi, a meni žao da se recept izgubi. Ne može da škodi! Ja sebi napravila za sutra.

http://www.zenasamja.me/budifit/876/sasi-voda--napitak-koji-topi-masne-naslage

(odgovor članu ajla86)
Neposredna veza do poruke: 5385
28.5.2013 9:38:13   
raja_ringe
jutrooo..ja stala u pred tudničke hlače. Jest da su mi prije bile taman pa za sahatak se rašire, a sada malko tijesne pa za sahatak taman, ali ja stretna jer ih zimus nisam mogla preko kukova navući (nemaju elastina).

veki_aki ja sam negdje blizu tvog razmišljanja. Lično ne jedem u malim i čestim obrocima. Jedem dva puta i to kasni doručak i kasni ručak. U međuvremenu imam ono što zovu užina (neko voće), a to ja inače ne računam ni u šta :)). Probala sam promijeniti navike. Pokušala sam da doručkujem rano da smanjim količinu a povećam broj obroka, ali sam bila stalno gladna i cijeli dan nešo žvakala a kg nisu išli ni dole ni gore. 'Moja filozofija' je pojačati aktivnost jer mislim da hrane ne unosim previše. Ja se sada parkiram malo dalje nego što bi morala da bi se natjerala da malo više pješačim. Ujutro mi tako godi, a kada se vraćam sa posla iskreno mi bude mrsko, ali nemam izbora :). Trudim se smanjiti slatkiše, kupovne sokove i prženo, ali to još nisma realizovala do kraja. Brojala sam kalorije i to je stvarno uspješno, ali sam prestala nemam pojam zašto. Evo mogla bi opet početi :).

Jutros mi vaga pokazuje +300gr, ali to sma očekivala, jer sam nešto bila nervozna, a znamo kako se ervoz smiruje :))

"Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori, a fukara se obogati!" (I. Andrić)

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 5386
28.5.2013 9:39:40   
canim
Jutric...

MicoTico fin ti receptic, probaj pa nam javi jeli ukusno.

Ja krastavice ne volim nikako tako da nema sansi da bih ovo popila ali ko voli nek proba, nemoze naskoditi.

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 5387
28.5.2013 11:53:53   
reallove
Dan zenice..ja se pazim evo treci dan,samo sto nisam vjezbala,nisam stigla,ovih dana smo u frci,hodamo,kupujemo stvari za kucu..meni da je smrsati jos jedno 3kilice i bila bih sretna

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu veki_aki)
Neposredna veza do poruke: 5388
28.5.2013 12:04:35   
MicoTico

IZVORNA PORUKA: canim

Jutric...

MicoTico fin ti receptic, probaj pa nam javi jeli ukusno.

Ja krastavice ne volim nikako tako da nema sansi da bih ovo popila ali ko voli nek proba, nemoze naskoditi.

Baš je ukusno i osvježavajuće.
I ne osjeća se krastavac skoro ni malo. Nekako mi najviše na đumbir i nanu ( ja imala svoju domaću iz vrta).
Meni se baš sviđauser posted image

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 5389
28.5.2013 13:24:34   
bebaa
ma ne zna čovjek više šta da proba,ja davno čula da treba ujutro popiti čašu vode koja je prenoćila u čaši...i probala par jutara i posle jedva regulisala stolicu...možda to jeste bio cilj ali meni nije cilj da čamim čekajući slobodno vrijeme.....user posted image ...pa sam odustala....

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 5390
28.5.2013 14:17:28   
Daliyah92
1.MicoTico……………......*168cm* |58,6kg|59,0kg|59,5kg|58,5kg|58,6kg|

2.Daliyah92................*152cm* |53,0kg|52,8kg|52,7kg|52,9kg|52,7kg|

3.Kinder suprise ………...*165cm* |68,5kg|69,0kg|-- ---kg|67,8kg|-- --kg|

4.ljubicica_28 …………....*161cm* |65,0kg|65,0kg|-- ---kg|64,8kg|-- --kg|

5.Maya_K...................*170cm* |89,0kg|87,0kg|-- ---kg|-- --kg|-- --kg|

6.Raja_ringe...............*169cm* |68,8kg|-- --kg|-- --kg|67,5kg|67,1kg|

7.Minie......................*167cm* |69,9kg|-- ---kg|70,0kg|-- --kg|-- --kg|

8.bebaa…………………......*162cm* |67,8kg|68,0kg|67,6kg|67,0kg|66,7kg|

9.seka87……………………..*165cm* |58,0kg|-- --kg|-- --kg|-- --kg|-- --kg|

10.mishkica………………….*168cm* |78,0kg|77,4kg|77,8kg|-- --kg|

11.tinkivinki………………....*173cm* |79,0kg|-- --kg|-- --kg|76,5kg|

12.Mjeseceva pratilja...*160cm* |73,7kg|-- --kg|-- --kg|-- --kg|

13.Silver…………............*170cm* |78-79kg|-- --kg|-- --kg|-- --kg|

14.azra I ADI……..........*167cm* |57,5kg|57,3kg|57,0kg|57,2kg|

15.canim…………...........*168cm* |64,5kg|-- --kg|-- --kg|-- --kg|

16.reallove…….............*167cm* |64,5kg|64,0kg|-- --kg|-- --kg|

17.kaktuscic……......... .*160cm* |65,0kg|65,0kg|65,0kg|65,0kg|

18.veki_aki………………....*158cm* |72,0kg|-- --kg|72,0kg|

19.Amani12………………...*168cm* |67,9kg| 67,4kg|-- --kg|

20.bambi1…………………...*169cm* |63,0kg|-- --kg|

21.Misty_mama………....*165 cm* |61,9kg|61,5kg|

< Poruku je uredio Daliyah92 -- 28.5.2013 14:18:28 >

(odgovor članu bebaa)
Neposredna veza do poruke: 5391
28.5.2013 14:48:03   
Daliyah92

Slazete li se da se brisu sa liste sve koje ne prijave kilazu zaredom 4 puta? Znam da su se prije brisale one koje dva puta ne prijave kilazu. Po meni, nema smisla da se neko prijavi na tabelu i da nikad se vise ni ne javi na temu user posted image A opet ima i onih koje se redovno javljaju a ne prijavljuju kilazu, pa ne znam kako sad obrisati ...ili ipak ne brisati nikog user posted image

user posted image

Neposredna veza do poruke: 5392
28.5.2013 22:02:14   
bebaa
slažem se za to nakon 4. puta......user posted image

Neposredna veza do poruke: 5393
29.5.2013 8:29:57   
Misty_mama
Jutro drage. Evo, ako neka ima problema sa probavom, jedan savjet. Ja u zadnje vrijeme za doručak obavezno pojedem muesli sa mlijekom. Koristim Viola sa 5 vrsta voća, ili 6 vrsta žitarica, ima ih u DM-u, možda i drugdje, ali eto, ja ih tamo uzmem. Nezaslađene su, i sasvim solidnog okusa, pogotovo kad naletite na koju 'voćku'. Ja se potrudim da to pojedem prije posla, nekih sat vremena nakon što ustanem, nekad čak i u autu jedem, ako me mm vozi na posao user posted image Pa onda dobijem čudne poglede iz trolejbusa user posted image Helem, to meni fantastično djeluje na probavu, a u to sam se uvjerila i jutros. Nekoliko zadnjih dana nisam jela to, nego neke druge stvari, da ubacim raznolikosti - i ništa. Danima. Kad jutros ja sebi spremim muesli - i bum! user posted image

Pa eto..

28.05.2011, Jedan i jedan su jedan :)
05.07.2012. Dva i jedan su opet jedan. A. :)

(odgovor članu bebaa)
Neposredna veza do poruke: 5394
29.5.2013 8:52:41   
canim
Jutric

Daliyah iskreno ja sam na listi samo kao podrska mrsavicama, davno sam ja dosla do nekog svog cilja, ovo malo sto je ostalo nemam volje da skinem, inace bih ja to davno rijesila, tako da ako hoces mene mozes dole staviti u navijacice, rado navijam za nase mrsavice user posted image

(odgovor članu Misty_mama)
Neposredna veza do poruke: 5395
29.5.2013 8:58:13   
tinkivinki
IZVORNA PORUKA: Daliyah92

Slazete li se da se brisu sa liste sve koje ne prijave kilazu zaredom 4 puta? Znam da su se prije brisale one koje dva puta ne prijave kilazu. Po meni, nema smisla da se neko prijavi na tabelu i da nikad se vise ni ne javi na temu user posted image A opet ima i onih koje se redovno javljaju a ne prijavljuju kilazu, pa ne znam kako sad obrisati ...ili ipak ne brisati nikog user posted image

user posted image

pa dobro ako se ne javljaju 4 nedelje i ne prijavljuju briši.a ako se odluče javiti piši opet.a ja sam ti pisala 2 puta promjenu težine,a u tabeli sam još 79kg.jel težinu prijavljujemo petkom ili ponedeljkom?uh pardon sad sam vidjela da si upisalauser posted image

< Poruku je uredio tinkivinki -- 29.5.2013 9:00:09 >

Neposredna veza do poruke: 5396
29.5.2013 9:11:44   
Maya_K
Jutro mršavice,

kako vam ide?
Kod mene stagnacija, zato nemam šta ni za prijaviti user posted image
Nazalost, bolesna sam...zaboravim se i vagati, moram krenuti i ja redovno da se držim inače od mene neće biti ništa.
Ujutro sebi iscijedim limun u 300ml vode pa popijem dok krenem na posao, pijem dosta zelenog, pa se nadam da će se početi topiti kilice user posted image

Eman 24.11.2009
Elvin 08.03.2014
Ne mogu oni mene malo platiti koliko ja mogu malo raditi :)

(odgovor članu tinkivinki)
Neposredna veza do poruke: 5397
29.5.2013 10:45:31   
MicoTico

Jutric

Daliyah iskreno ja sam na listi samo kao podrska mrsavicama, davno sam ja dosla do nekog svog cilja, ovo malo sto je ostalo nemam volje da skinem, inace bih ja to davno rijesila, tako da ako hoces mene mozes dole staviti u navijacice, rado navijam za nase mrsavice user posted image

Stvarno, mogli bi malo modifikovati listu.
Evo prijedoga:

Mršavice:
1. ....
2......

Navijačice :
1. .....
2.......

Mršavice neka prijavljuju kilažu redovno, a navijačice mogu i ne moraju.

Ako nešto ne volim to je izbaciti nekoga zato što nije ažuran u prijavi, a volio bi da tu bude.
Mi smo slobodan forum, naša tema je otvorena tema i , po meni, svakome ko želi je mjesto ovdjeuser posted image

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 5398
29.5.2013 11:10:02   
canim
MicoTico moze tako, jos samo da nam daliyah azurira tabelicu user posted image

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 5399
29.5.2013 13:12:14   
Daliyah92

Jutric

Stvarno, mogli bi malo modifikovati listu.
Evo prijedoga:

Mršavice:
1. ....
2......

Navijačice :
1. .....
2.......

Mršavice neka prijavljuju kilažu redovno, a navijačice mogu i ne moraju.

Ako nešto ne volim to je izbaciti nekoga zato što nije ažuran u prijavi, a volio bi da tu bude.
Mi smo slobodan forum, naša tema je otvorena tema i , po meni, svakome ko želi je mjesto ovdjeuser posted image

Naravno da je tako user posted image

Ali ipak, moze se naci vremena u toku 4 sedmice da se vagne bar jednom, da bas ne stoji samo ime, visina i pocetna kilaza. user posted image Tabela je da se prati mrsanje a ne da stoji kao ukras user posted image I uvijek se moze, ona koja odluci ponovo da krene sa mrsanjem, opet upisati u tabelu user posted image

Ja samo kazem svoje misljenje a svakako cu uraditi kako vi kazete user posted image

Slijedece sedmice cu urediti tabelu, ovako kako MicoTico predlaze. Ako ima jos koja navijacica nek'' se prijavi user posted image user posted image

< Poruku je uredio Daliyah92 -- 29.5.2013 13:13:23 >

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 5400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  214 215 [216] 217 218   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  214 215 [216] 217 218   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *