|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  183 184 [185] 186 187   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Mršajmo zajedno !
25.12.2012 20:24:25   
M kao Mama
ja sam zadnjaih nekoliko dana prešla sve granice, zaista mi nije dobro, ko rupa bez dna sam,

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 4601
25.12.2012 22:27:50   
reallove
Ma da vam pravo kazem i meni se pocelo svidjati ovako kakva sam sad,tako da cu paziti da ostanem ovako..danas sam pravila kolac cudo od cokolade,nisam ga ni probala,bravo ja...svi kazu da je dobar pravo..

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu M kao Mama)
Neposredna veza do poruke: 4602
25.12.2012 22:49:05   
jasmin

IZVORNA PORUKA: reallove

Ma da vam pravo kazem i meni se pocelo svidjati ovako kakva sam sad,tako da cu paziti da ostanem ovako..danas sam pravila kolac cudo od cokolade,nisam ga ni probala,bravo ja...svi kazu da je dobar pravo..

Ok tako,ali nemoj vise dolje user posted image .

canim,sta podrazumijevas pod `slatki dan`,koja kolicina slatkog se moze priustiti?

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 4603
25.12.2012 22:52:35   
reallove

IZVORNA PORUKA: jasmin

canim,sta podrazumijevas pod `slatki dan`,koja kolicina slatkog se moze priustiti?
necu viseuser posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 4604
25.12.2012 22:55:08   
canim
Sve sto ti dusa pozeli mozes pojesti,bez pretjerivanja naravno, pod uslovom da druge dane budes ekstra fina, s redovnim obrocima i da pijes puno vode, taj jedan slatki dan nece nimalo uticati na vagu a ti ces dobiti motivaciju za dalje user posted image

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 4605
25.12.2012 22:56:55   
reallove
Meni sada trebaju vjezbe,ali dobre vjezbe..ja se "natjeram" ,radim nekoliko dana pa onda prekinem...i sve tako..a ne mogu redovno,nema sanse,rijetko kad da uhvatim vremena...preko dana je kuca,poslovi,dijete,ma svega,navecer krenem pa stanem,ne mogu umorim se od svega,samo da mi je da legnem...

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 4606
25.12.2012 22:57:52   
jasmin

IZVORNA PORUKA: canim

Sve sto ti dusa pozeli mozes pojesti,bez pretjerivanja naravno, pod uslovom da druge dane budes ekstra fina, s redovnim obrocima i da pijes puno vode, taj jedan slatki dan nece nimalo uticati na vagu a ti ces dobiti motivaciju za dalje user posted image

Ja sam dosla do onog trenutka kada se mora lupiti sakom o sto i reci dosta,rikverc user posted image .

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 4607
25.12.2012 23:02:33   
canim

Cim muz kaze dosta, onda je stvarno dosta user posted image mi mozda nekad nevidimo da smo predebele/premrsave dok nam neko fino to ne kaze (a i mi mu povjerujemo user posted image )

Psiha je cudo, ja se sjecam kad sam imala 83 kg nisam se osjecala nesto previse debelom, vec nako punijom user posted image dok nisam skontala da je moj broj odjece ogroman user posted image i da je nemoguce naci nesto lijepo u tom broju.

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 4608
26.12.2012 9:00:08   
Bebica11

Ja sam dosla do onog trenutka kada se mora lupiti sakom o sto i reci dosta,rikverc user posted image .

jasmin pridruzi nam seuser posted image

zene ja odmaram ovu heftu od mrsanja, mislim ne spavam, maloj izbijaju zubi doji non stop jos da ne jedem slatko i sl ima da se roknemuser posted image

nadam se da nece biti plus samo da odrzim kguser posted image

"Gospodaru moj, daj da ja i neki potomci moji obavljamo molitvu; Gospodaru naš, Ti usliši molbu moju!"( Ibrahim 40)

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 4609
26.12.2012 9:56:18   
boombar
Evo i mene drage moje user posted image Samo da prijavim da se brljalo ova dva dana .. sad cu biti fina do Nove, pa opet dva dana brljanja. Ovaj petak se nadam stagnaciji u najboljem slucaju user posted image Danasnji meni: D:tunjevina, U:dvije mandarine, R:jabuka (znam, znam), U:opet dvije mandarine, V:sarma

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 4610
26.12.2012 10:03:13   
MicoTico

IZVORNA PORUKA: boombar

Evo i mene drage moje user posted image Samo da prijavim da se brljalo ova dva dana .. sad cu biti fina do Nove, pa opet dva dana brljanja. Ovaj petak se nadam stagnaciji u najboljem slucaju user posted image Danasnji meni: D:tunjevina, U:dvije mandarine, R:jabuka (znam, znam), U:opet dvije mandarine, V:sarma

Zamijeni taj ručak i večeru, mada ti je to baš malo za pojesti.
Btw, super ti je avataruser posted image

Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)

(odgovor članu boombar)
Neposredna veza do poruke: 4611
26.12.2012 10:07:22   
boombar
Hvala user posted image Ma rucak moram na poslu pojesti pa zato ne mogu zamjeniti. Inace ponesem nesto sto vise odgovara rucku, ali nije mi se dalo juce kuhati, a ruska salata i sarma koju imam vec skuhanu bas i nisu prikladne za ponijeti user posted image

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 4612
26.12.2012 12:14:55   
reallove

Cim muz kaze dosta, onda je stvarno dosta user posted image mi mozda nekad nevidimo da smo predebele/premrsave dok nam neko fino to ne kaze (a i mi mu povjerujemo user posted image )

Psiha je cudo, ja se sjecam kad sam imala 83 kg nisam se osjecala nesto previse debelom, vec nako punijom user posted image dok nisam skontala da je moj broj odjece ogroman user posted image i da je nemoguce naci nesto lijepo u tom broju.

Ovako sam i ja hahahaha.dok su se svi dosaptavali "da nije trudna" ja sebi i nisam bila nesto debela..eh kad sam morala da kupim kaput br 44,kad sam u terranovoj probala hlace xl i njih jedva navukla,nisu imali veceg broja i kad mi je sva moja odjeca postala mala,rekla sam sebi dosta ,smrsala 16 kg i uopste mi nije bilo tesko..sada je vec druga prica,ja mogu reci da sam zadovoljna,mogu sebi kupiti lijepu odjecu,imam izbora i ne moram uvijek da trazim najveci moguci broj,vjerovatno zato ovaj 1 kg sto sam jos htjela da skinem, nece pa nece

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 4613
26.12.2012 14:07:50   
lani
Ja treba da skinem jos 6 kg, pa mogu krenuti sa nekim vezbicama. Videcu sta ce mi reci dr na kontroli.

Za sada mi nije tesko sto sam na dijeti, mada ima dana kada "kriziram" za slatkisima! Ali ponosna sam na sebe, vec 2 meseca i 6 dana nisam pojela nijedan jedini slatkis, ni kockicu cokolade! user posted image

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 4614
26.12.2012 14:11:41   
canim
lani user posted image user posted image user posted image s pravom si ponosna i ja bih bila user posted image

(odgovor članu lani)
Neposredna veza do poruke: 4615
26.12.2012 15:34:45   
boombar
user posted image lani

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 4616
26.12.2012 21:26:23   
reallove

IZVORNA PORUKA: lani

Ja treba da skinem jos 6 kg, pa mogu krenuti sa nekim vezbicama. Videcu sta ce mi reci dr na kontroli.

Za sada mi nije tesko sto sam na dijeti, mada ima dana kada "kriziram" za slatkisima! Ali ponosna sam na sebe, vec 2 meseca i 6 dana nisam pojela nijedan jedini slatkis, ni kockicu cokolade! user posted image

user posted image user posted image user posted image

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu lani)
Neposredna veza do poruke: 4617
26.12.2012 21:36:16   
amra_sa
Ja čekam da mi "klikne" pa da vam se fino pridružim na temi. Nedisciplinovana sam jako, treba me istući ... user posted image

"Čovječe, ne možeš zlo činiti a dobru se nadati ... "

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 4618
26.12.2012 21:59:24   
canim

IZVORNA PORUKA: amra_sa

Ja čekam da mi "klikne" pa da vam se fino pridružim na temi. Nedisciplinovana sam jako, treba me istući ... user posted image

Ima nas još nedisciplinovanih tako da slobodno se ti pridruži user posted image

(odgovor članu amra_sa)
Neposredna veza do poruke: 4619
26.12.2012 22:15:48   
amra_sa

IZVORNA PORUKA: amra_sa

Ima nas još nedisciplinovanih tako da slobodno se ti pridruži user posted image

Ne znam odakle i kako da počnem, i ne pitajte me za kg user posted image

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 4620
26.12.2012 22:21:05   
amra_sa
Nisam čitala postove, za početak me zanima da li je neko probao šejk za mršanje i koji su rezultati ?

(odgovor članu amra_sa)
Neposredna veza do poruke: 4621
27.12.2012 9:43:34   
Nunny
mile moje ja vam moram priznati da vas cesto citam, narocito kad me uhvat neka moja kriza za klopom :) i onda se divim vama koje se trudite da promjenite nesto u zivotu pa sa manje ili vise uspjeha to nije toliko ni bitno user posted image
Ja znam da ce posle ng biti "navala" na ovoj temi user posted image znate obicno je mrsavljenje number1. odluka u Novoj user posted image
Nego ja zelim ponovo da vam se pridruzim, nije da sam bila prezadovoljna sa svojim izgledom ali sam sebi izgledala sasvim normalno, ali prijateljica koju ja jaaako cijenim i za koju znam da mi nesto zlonamjerno nebi rekla, sinoc kze moras jos da smrsas i to onako iz vedra neba user posted image ...
Pa eto me opet

(odgovor članu amra_sa)
Neposredna veza do poruke: 4622
27.12.2012 10:05:21   
Bebica11
haj zene

ja ovu heftu odmaram, cak sam nabacila mali plus, jucer sam bila ok, jela spinat jaje, itd al navecer izasla s muzem i doner pojedem i zacinim bademima u cokoladi i cimetu, helem belem i ne bio plus, zeza me jelo uvecer

od petka aBd startam nanize, zanimljivo, u svom mrsanju kao da imam "predahe", sjecam se da sam bila jedno vrijeme zapela na 81kg, pa 79kg a sad na 77kg, vjerovatno dok se malo ustabilim i skupim snage i volje idemo nanize bar na 75kguser posted image user posted image user posted image

"Gospodaru moj, daj da ja i neki potomci moji obavljamo molitvu; Gospodaru naš, Ti usliši molbu moju!"( Ibrahim 40)

(odgovor članu M kao Mama)
Neposredna veza do poruke: 4623
27.12.2012 10:43:38   
fantagiro
amra_sa ja nemam nekih iskustva sa sejkovima ali evo kako ja mrsam:

Poslije tri trudnoce u tri godine (nazalost sam u 3. trudnoci izgubila bebu u 6. mjesecu) sam se nasla sa 25kg viska na vagiuser posted image
I odlucim da trebam poraditi malo na sebi user posted image

Izbacila sam ugljiko hidrate navece, a ovako je od prlike izgledao jedan moj dan:

-dorucak: 45g zitarice i ne masno mlijeko
-rucak: jedna saka skuhane rize, tjestenine ili kromprira uz filete ili ribu sa povrcem
-vecera: filete ili jaja skuhana (bez zumanceta) ili mladi sir sa povrcem i/ili salatom

nakon 5 mjeseci sam skinula taj visak. Uzivala u svojoj novoj garderobi 3-4 mjeseca i user posted image a u trudnoci nabacim 30 kg user posted image
Krajem Augusta sam se hvala Bogu hajirli porodila samo sto mi je ostalo ponovo +25 (5kg sam izgubila odmah poslije poroda) i sad nakon 4 mjeseca sam jos na +7kg, znaci jos malo pa ce mi moci opet ona stara nova odjeca user posted image

Bilo bi sve to efikasnije uz sport ali sam ja prava lijenguza sto se toga tice user posted image

Pa ko zeli da proba neka izvoli.

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 4624
27.12.2012 14:49:39   
boombar
Pozdrav zene moje! Evo danas prijavljujem odlican pocetak dnaa uz musli, a evo zgrijesih na pauzi s cizburgerom i pomfrijem u McD user posted image Ne trudim se puno iskreno i to svjesno, jer su praznici i mislim da cu tek iz njih krenuti opet ozbiljno... tj od sljedece srijede.. a do tad cu gledati da ne odem puno u plus.
Fantagiro odlican rezultat za relativno kratko vrijeme user posted image

(odgovor članu fantagiro)
Neposredna veza do poruke: 4625
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  183 184 [185] 186 187   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  183 184 [185] 186 187   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *