|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  185 186 [187] 188 189   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Mršajmo zajedno !
29.12.2012 16:02:25   
Bebica11
haj zene

ja evo kod sveki..danas prvi put probala kacu, pita sa kukuruznim brasnom nisam znala ni da postoji

ugl ne prejedam se a na dijetu cu kad dodjem kuci aBd jos jedno 5kg

ps.neku noc sam navukla suknjicu 40br na sebe i lijepo je stajala haha probala ssm jos jednu nju ne mogu skopcati al navuci mogu haha

cilj-skopcati suknjicu pocecu i vjezbati:))))

"Gospodaru moj, daj da ja i neki potomci moji obavljamo molitvu; Gospodaru naš, Ti usliši molbu moju!"( Ibrahim 40)

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 4651
29.12.2012 18:24:03   
reallove
Hi zenice....bravo za minuse,vidim ima puno i pluseva,da sto prije odu..ja se nisam vagala....u petak cu aBd...

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 4652
29.12.2012 19:49:33   
lila25
kod mene jutros 72.0 kg super samo da ne ide gore bila sam se prepala proslu sedmicu stalno sam bila gladna,povecala unos vode i evo odmah se bolje osjecam..

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 4653
30.12.2012 21:09:54   
lani
Drage moje ja sam vam danas bila ceo dan gladna! Pogrickala sam saku badema, to nije strasno?!user posted image

(odgovor članu lila25)
Neposredna veza do poruke: 4654
30.12.2012 22:17:05   
reallove
Ja sam dan i noc gladna..uhvatio me dosadni pms,necu na vagu dok sve ovo ne prodje...

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu lani)
Neposredna veza do poruke: 4655
30.12.2012 22:58:17   
canim
Hi, meni moja došla pa se osjećam ko tenk user posted image jedva čekam da je ispratim.

Da prijavim da sam jela kadif i kuglof sto sam juce pravila, sva sreće da sam mami proslijedila većinu.

Gledala sam i ja te fitness aplikacije na mobu, ima bas razni i u Apple storu, morat ću se malo detaljnije zaroviti i naći nešto korisno.

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 4656
31.12.2012 13:22:01   
lani
Evo da u napred prijavim, da cu da napravim jedan brlj! Popicu casu vina sa mm.
E tako, sada mi je lakse kada sam vam rekla!user posted image user posted image

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 4657
31.12.2012 14:58:51   
canim
Eh nek si nam prijavila user posted image eno i ja sam fina bila pa prijavila kuglof i kadaif user posted image

Kod mene dan protice uredno, bez brljova, samo sto sam zaboravila vode piti user posted image ali donaknadit cu do veceras, mm posti danas, pa mu smisljam iftar.

(odgovor članu lani)
Neposredna veza do poruke: 4658
31.12.2012 15:00:48   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: canim

Eh nek si nam prijavila user posted image eno i ja sam fina bila pa prijavila kuglof i kadaif user posted image

Kod mene dan protice uredno, bez brljova, samo sto sam zaboravila vode piti user posted image ali donaknadit cu do veceras, mm posti danas, pa mu smisljam iftar.

smisli pa mi reci

evo i ja postim danas, imam dosta dana za napostiti, ugl sehur je bio s nutellom a iftar necu pretjerati, moram ovaj plus skidatiuser posted image

"Gospodaru moj, daj da ja i neki potomci moji obavljamo molitvu; Gospodaru naš, Ti usliši molbu moju!"( Ibrahim 40)

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 4659
31.12.2012 15:04:26   
canim
Uh svidja mi se tvoj sehur user posted image kod mm sehur bio merdzamik corba i jami pitice user posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 4660
31.12.2012 15:17:58   
Bebica11

Uh svidja mi se tvoj sehur user posted image kod mm sehur bio merdzamik corba i jami pitice user posted image

nemr'em ti ja postiti na corbi....dojimuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 4661
31.12.2012 15:32:07   
canim

IZVORNA PORUKA: Bebica11

nemr'em ti ja postiti na corbi....dojimuser posted image user posted image user posted image

Jeste, a nutella je jako hranjiv i zdrav obrok user posted image user posted image

Stavila sam meso da mi se iskuha pa cu ga u sporet s krompirom i rizom i napravit cu neku supicu s povrcem na mesnoj vodi. Za desert mm donio kestane sekeri, tj kesteni preliveni agdom, tako da cemo se sladiti uz caj.

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 4662
31.12.2012 21:03:55   
Nunny
Drage moje samo na brzinu da vam se javim, pazite se veceras da nebi bilo +++ user posted image
ja sam pravila neke keksice sa makom ...mmm kako ja volim mak, ali bilo je jedan i dosta user posted image
Tako sam zeljela da napravim cokoladnu kremastu tortu ALI za dobrobit moje linije sam odustala user posted image

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 4663
1.1.2013 11:48:04   
Nunny
Jutroo...da vam pozelim srecnu novu godinu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Budite mi zdrave, srecne, zadovoljne i naravno mrsavije user posted image user posted image ..
Ja sam jutros odmah na vagu da vidim kako je pocela Nova i mogu vam reci da sam od petka vec -1kg user posted image

(odgovor članu Nunny)
Neposredna veza do poruke: 4664
1.1.2013 11:49:23   
MicoTico

IZVORNA PORUKA: Nunny

Jutroo...da vam pozelim srecnu novu godinu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Budite mi zdrave, srecne, zadovoljne i naravno mrsavije user posted image user posted image ..
Ja sam jutros odmah na vagu da vidim kako je pocela Nova i mogu vam reci da sam od petka vec -1kg user posted image

A jesi Nunny čestitauser posted image
ja neću na vagu dok ne prođe Božić. Neću da se traumiram bez vezeuser posted image

Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)

(odgovor članu Nunny)
Neposredna veza do poruke: 4665
1.1.2013 21:50:05   
reallove
Da vas i ja pozdravim drage moje...Dosla mi je vjestica,sta da vam pricam,sve me boli,na silu sam danas hodala ,radila pa cak i jela...

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 4666
1.1.2013 21:52:31   
MicoTico

IZVORNA PORUKA: reallove

Da vas i ja pozdravim drage moje...Dosla mi je vjestica,sta da vam pricam,sve me boli,na silu sam danas hodala ,radila pa cak i jela...

ja sve kontam : evo naša reallove već na traci za trčanjeuser posted image
Neka si ti nama ručkala, znaš da ti je mužek rekao da ne smiješ više u minususer posted image

Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 4667
1.1.2013 22:04:39   
reallove
Nisam na traci,tjeram se evo nekoliko dana ,ali neda mi se,lijena sam uzas..jutors sam malo vjezbala,onako trbusnjaci,tegovi,nista posebno..ma nemam ni vremena pravo da kazem..jedva uhvatim koji satic da se sredim, isfeniram...ko ce odvojiti 2 sata samo za vjezbe,no nouser posted image ..nego ja sam jos uvijek zadovoljna,stalno se pregledam na ogledaluuser posted image

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 4668
1.1.2013 22:12:10   
AnLu
Jedna specijalna za vas user posted image

user posted image

a ti nunny i ti MicoTico sikter sa ove teme, jasnouser posted image

A. 10.02.2010.
L. 12.08.2011.

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 4669
1.1.2013 23:36:52   
Nunny
user posted image ma jos samo malo imam nove salsa jeans u koje ocajno zelim da udjem user posted image
pa znas kakva sam bila prije trudnoce.. moram se vratiti u formu...suti sad se pazim, ma sta vi mrsave znate o tome :P :D
Ali kad ti dodjes pravim tortu i prekidam dijetu user posted image

< Poruku je uredio Nunny -- 1.1.2013 23:37:51 >

(odgovor članu AnLu)
Neposredna veza do poruke: 4670
2.1.2013 12:42:29   
lani
Drage moje, evo nas u novoj godini i starom filmu!user posted image
Srecna vam ova nova 2013. godina. Ljubim vas sve, i da mi budete zdrave, lepe i mrsave onoliko koliko zelite!

Ja sam vam bila dobra, pridrzavala se dijete, sem onog maleckog brlja (casa vina u novogodisnjoj noci) pa se u petak nadam minusu.

(odgovor članu Nunny)
Neposredna veza do poruke: 4671
2.1.2013 15:30:41   
Bebica11
haj zenice

ja se konacno zauzdala JUCER, nadam se da ce potrajatiuser posted image

danas postim za iftar musaka, jedva cekammmm, i bice puding na vodi eto nadam se da necu veceravatiuser posted image

(odgovor članu lani)
Neposredna veza do poruke: 4672
2.1.2013 15:31:52   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: Bebica11

Jeste, a nutella je jako hranjiv i zdrav obrok user posted image user posted image

Stavila sam meso da mi se iskuha pa cu ga u sporet s krompirom i rizom i napravit cu neku supicu s povrcem na mesnoj vodi. Za desert mm donio kestane sekeri, tj kesteni preliveni agdom, tako da cemo se sladiti uz caj.

hranjiv jeste a zdrav otom-potomuser posted image

jutros makaroni bolonjez i 2 COKOLIPSAuser posted image

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 4673
3.1.2013 10:04:03   
boombar
Sretna Nova 2013 drage moje zenice! Osim standardnog dobrog zdravlja, zelim nam svima da smrsamo u ovoj godini do svog cilja user posted image
Svaka cast ovima koje nisu brljale user posted image Ja jesam .. i to bas, bas! Zao mi bilo da jedina dva dana koja smo svi bili skupa kuci nesto uskracujem. Ali evo, danas je opet radni dan, vracamo se rutini, pa i dijeti. Stala sam jutros na vagu i gore je nego sto sam mislila user posted image Necu ovaj petak prijavljivati kilazu, tek naredni.
Danasnji meni: D:musli, U: mandarine, R:izaci cu na pauzu pa cu nesto pojesti (potrazicu nesto sto se uklapa u dijetu) U:mandarine, V:jedna sarma

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 4674
3.1.2013 10:13:51   
SdZ
Evo mm i ja vam se pridruzujemo. Mi smo krenuli jucer s Dukan dijetom. Mm se pridrzava od jucer, a ja ne. Nisam stigla otici po potrebne namirnice tako da sam "pala" pred slatkisima.
Bit ce bolje sutra, ako Bog da. Danas cu u nabavku potrebnih namirnica i onda idemo u borbu s kg.
Bila bih zadovoljna da 5kg skinem, ali ne bih se bunila ni kad bi ih 10 otislo sa mene. Lahko mi ih vratiti ako ne bude dobro.

Sretno nam svima! user posted image user posted image

<3 28.6. <3
Zivot je dobio svoj smisao...

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 4675
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  185 186 [187] 188 189   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  185 186 [187] 188 189   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *