|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  187 188 [189] 190 191   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Mršajmo zajedno !
4.1.2013 23:33:37   
le_ella

Pozz za sve ja smrsam brzo ali samo stomak ostane a nogice mrsave tako me nervirauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu M kao Mama)
Neposredna veza do poruke: 4701
4.1.2013 23:35:38   
canim
Ja samo da prijavim tortu...ostalo nebih prijavljivala user posted image

I hvala na cestitkama jos jednom user posted image

(odgovor članu le_ella)
Neposredna veza do poruke: 4702
4.1.2013 23:51:52   
enči80

IZVORNA PORUKA: mamaajna

-1,4kg od prosle srijede,osim sto skapavam od gladi pocela sam koristiti preparat za celulit.i od juce koristim dobru staru metodu motanje u najlon nogu i stomaka radi jaceg znojenja,jel ko od vas to probao?

Nemoj ovo raditi.Znam curu koja je fasovala upalu bubrega radi ovogauser posted image Pogledaj u trgovinama( sportske opreme a može se naći i u nekim tržnim centraim) nešto u vidu sportskog pojasa koji ti pridržava mišiće dok vježbaš a potpomaže znojenje.U pakovanju koje sam ja kupila dođe pojas za stomak,bicepse i tricepse i zglobove.Meni je trenerica predložila i one jakne od šuškavoga materijala tzv.vindjakne
.

canim sve najbolje princeziuser posted image

28.10.2008.,jedna ptičica:(
07.09.2011.,dvije zlatne jabuke:)
'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

(odgovor članu mamaajna)
Neposredna veza do poruke: 4703
5.1.2013 0:09:00   
minie
IZVORNA PORUKA: enči80

-1,4kg od prosle srijede,osim sto skapavam od gladi pocela sam koristiti preparat za celulit.i od juce koristim dobru staru metodu motanje u najlon nogu i stomaka radi jaceg znojenja,jel ko od vas to probao?

Nemoj ovo raditi.Znam curu koja je fasovala upalu bubrega radi ovogauser posted image Pogledaj u trgovinama( sportske opreme a može se naći i u nekim tržnim centraim) nešto u vidu sportskog pojasa koji ti pridržava mišiće dok vježbaš a potpomaže znojenje.U pakovanju koje sam ja kupila dođe pojas za stomak,bicepse i tricepse i zglobove.Meni je trenerica predložila i one jakne od šuškavoga materijala tzv.vindjakne
.

Ima u Penny Plusu i kosta oko 6 KM

Canim i od nas sve najbolje

Mamino sunce, maza, zivot i sreca...
R 17.10.2011.

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 4704
5.1.2013 11:13:02   
reallove

IZVORNA PORUKA: mama alma RR

ja stojim na istom, u gram, nikako da se pomaknem, mada i jedem, hljeba sam se kutarisala, ali slatka nikako

ovo nam je svima najveci problemuser posted image

ja sam jutros popila ness,nisam doruckovala,rucala sam 3 komadica zeljanice...od danas pocinjem ozbiljno,ali stvarno,nema vise sale,dosta...Ameen mi je bolestan evo treci dan kaslje,tako da i ovaj ness sam popila hladan,na nogama,nisam stigla da doruckujem..vjezbat cu dok njemu bude malo bolje,stvarno nema sanse da ga ostavim ni minut,samo se lijepi za meneuser posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

Neposredna veza do poruke: 4705
5.1.2013 12:50:59   
Nunny

IZVORNA PORUKA: muaaa

ja stojim na istom, u gram, nikako da se pomaknem, mada i jedem, hljeba sam se kutarisala, ali slatka nikako

Mene ovo ubiVauser posted image

ti i ova nuni baš tražite hljeba preko pogače, ne znam šta ćete uopšte na ovoj temi

almice ja ti se bas moram pohvalit user posted image
moja "dijeta" nije samo obicno mrsavljenje to je moj nacin da jedem puno zdravih, kuhanih obroka...da izbjegavam slatkise, gazirano, przeno...brzu hranu...

Mislim o onome sto jedem prvenstveno zbog mog pilica kojeg dojim, i bas zelim da mlijeko bude sto kvalitetnije...ako uz to jos i smrsam dobro jest...user posted image

Neposredna veza do poruke: 4706
5.1.2013 15:43:23   
mamaajna

IZVORNA PORUKA: minie

IZVORNA PORUKA: enči80

.

Ima u Penny Plusu i kosta oko 6 KM

Canim i od nas sve najbolje

eee cuj nisam znala za to hvala bas cu uzeti taj komplet valjda cu nabasati na njega

nedim 23.05.1999
iman 20.09.2009

nedim-drugi put u pubertetu uhhh ovaj je tezi
iman-poceli smo da pricamo uhhh puno da pricamo
trudimo se za trece

(odgovor članu minie)
Neposredna veza do poruke: 4707
5.1.2013 15:45:42   
mamaajna

IZVORNA PORUKA: canim

Hvala drage moje user posted image ma tu sam ja jos uvijek,necete se vi tako lako rijesiti mene user posted image nisam se odavno vagala tako da ne znam stanje kod mene.

mamaajna, ja ne znam sta dobivas tom metodom umotavanja u celofan osim sok za tijelo i kozu user posted image tim gubis samo tecnost koju nadoknadis poslije, da bi izgubila u obimu moras mrsati ili eventualno raditi vjezbe koje ce potaci stvaranje misica a motanje u plastiku po meni nema smisla.

Izgladnjivanjem ces samo dobiti jo-jo efekt, to moze biti samo privremeno rjesenje jer ces kad tad morati jesti a kad pocnes jesti organizam ce stvarati puno brze zalihe jer ce ocekivati da ces ga opet izgladnjivati pa da ima od cega da zivi.

haha,pojma nemam ma to ti je bilo moderno u ratu,smo se ko cure motale u najlon obuces biciklisticke i fol nesto trckaras po mahaliuser posted image

nedim 23.05.1999
iman 20.09.2009

nedim-drugi put u pubertetu uhhh ovaj je tezi
iman-poceli smo da pricamo uhhh puno da pricamo
trudimo se za trece

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 4708
6.1.2013 11:06:34   
reallove

IZVORNA PORUKA: reallove

ovo nam je svima najveci problemuser posted image

ja sam jutros popila ness,nisam doruckovala,rucala sam 3 komadica zeljanice...od danas pocinjem ozbiljno,ali stvarno,nema vise sale,dosta...Ameen mi je bolestan evo treci dan kaslje,tako da i ovaj ness sam popila hladan,na nogama,nisam stigla da doruckujem..vjezbat cu dok njemu bude malo bolje,stvarno nema sanse da ga ostavim ni minut,samo se lijepi za meneuser posted image

da dodam na ovo sok narandza,limun,fresh,supa + jos jedan komad zeljanice,musli bar

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 4709
6.1.2013 11:11:18   
reallove
Za danas je ovako

dorucak:komadic hljeba sa sirom,sok grejp,fresh...za rucak planiram makarone,za veceru ne znamuser posted image

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 4710
6.1.2013 13:41:56   
reallove
Zenice,je li se to vikendom ne mrsauser posted image

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 4711
6.1.2013 13:46:49   
MicoTico
Ja sam rekla čim Božić prođe bacam se na dijetu.
I mm će na UN dijetu i možda mu se priključim.

Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 4712
6.1.2013 19:02:56   
Bebica11
Zene evo mene od mame, sve znate, nista ne moram reciuser posted image

al eto trudim se ne vecerati kasnouser posted image

sinoc me uhvatila glad pred spavanje i sjetila sam se savjeta lani s casom mlijeka i pomoglo jeuser posted image

"Gospodaru moj, daj da ja i neki potomci moji obavljamo molitvu; Gospodaru naš, Ti usliši molbu moju!"( Ibrahim 40)

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 4713
6.1.2013 19:07:34   
canim
Ja da mahnem samo a necu ni pominjati sta Sam sve mahnula sa stola user posted image uglavnom I ja cu k'o lady pocinjem opet od ponedeljka samo Ne znam kojeg user posted image bas se osjecam napuhano

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 4714
6.1.2013 19:09:26   
Bebica11
Ja sam obisla jednu drugaricu s mamom i srela sam jednu zenicu koju sam zadnji put vidjela kad mi je kcerkica imala 5 mj i rekla mi je " BAS SI DOBRO SLETILA"user posted image bas sam bila happy, i dobila sam motiva za jos koju kilicuuser posted image

"Gospodaru moj, daj da ja i neki potomci moji obavljamo molitvu; Gospodaru naš, Ti usliši molbu moju!"( Ibrahim 40)

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 4715
7.1.2013 0:20:37   
M kao Mama
ja u minusu 400 grama, blago meni

(odgovor članu le_ella)
Neposredna veza do poruke: 4716
7.1.2013 9:58:22   
canim
Jutric user posted image jeste se vi naspavali

Za one koje cekaju ponedeljak (ukljucujuci i mene) , da ih napomenem da je danas ponedeljak user posted image

Neposredna veza do poruke: 4717
7.1.2013 10:26:23   
boombar
Evo i ja se sjetila da je ponedjeljak user posted image Ja prijavljujem (jos jedan) pocetak! user posted image Suocila sam se jutros sa gdjom Vagom i jako me neugodno iznenadila user posted image Rekla sam vam vec da nisam pazila tokom praznika, ali nisam mislila da ce se bas TOLIKO odraziti na vagu! Uglavnom, uzas! Valjda ce do petka biti bolje user posted image Tjesim se da je i do PMSa koji se evo otegao i izludjuje me user posted image

Zenicama koje danas slave zelim sretan Bozic! user posted image

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 4718
7.1.2013 10:41:37   
canim
Ja se ne smijem suociti s vagom user posted image osjecam da sam u plusu, nadam se da cu do petka biti priblizno 62 user posted image da Bog do idem u minus ovako brzo kao sto idem u plus user posted image

(odgovor članu boombar)
Neposredna veza do poruke: 4719
7.1.2013 15:22:14   
reallove
Dan zenice...Ja sam i danas dobra..Nedam se,uhvati me kriza izmedju obroka,jede mi se nesto slatko,iscijedim sebi sok,popijem,guram nekakouser posted image

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 4720
7.1.2013 15:30:43   
kinder suprise
Nova sam ovdje i baš me zanima kako uspjevati skinuti kile...prije 6 mj sam rodila na carski i udebljala se jako...imam 73 kg što je za moju visinu previše..dojim još uvijek..savjet ...netko pls :)user posted image

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 4721
7.1.2013 15:31:55   
Lady26

Ja se ne smijem suociti s vagom user posted image osjecam da sam u plusu, nadam se da cu do petka biti priblizno 62 user posted image da Bog do idem u minus ovako brzo kao sto idem u plus user posted image

Jesam li ja pogresno upratila ili tebi ova druga tura ne ide user posted image ?
Il samo meni ne ide user posted image  user posted image

< Poruku je uredio Lady26 -- 7.1.2013 15:32:19 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 4722
7.1.2013 16:10:12   
canim

IZVORNA PORUKA: Lady26

Jesam li ja pogresno upratila ili tebi ova druga tura ne ide user posted image ?

Il samo meni ne ide user posted image  user posted image

Ni meni nikad ponedeljak da dodje user posted image
Ma ja vise navijam nego sto mrsam Ali ipak se nadam da cu I pored navijanja skinuti ovih 5 kg viska Ali Ne ide, ipak se moram potruditi user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 4723
8.1.2013 9:23:28   
Nunny

IZVORNA PORUKA: kinder suprise

Nova sam ovdje i baš me zanima kako uspjevati skinuti kile...prije 6 mj sam rodila na carski i udebljala se jako...imam 73 kg što je za moju visinu previše..dojim još uvijek..savjet ...netko pls :)user posted image

Kinder dobro nam dosla zelim ti sto vise ---
ja isto dojim i ja ti bas nemam neku "dijetu ili plan ishrane"
malo se pazim da ne jedem slatko, masno, brzu hranu i da jedem normalne porcije...mozda ce ti ove nase disciplinovanije forumasice dati neki bolji savjet..u svakom slucaju srecnoouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kinder suprise)
Neposredna veza do poruke: 4724
8.1.2013 10:34:32   
boombar
Jutro drage moje! Evo me u drugom danu dijete, sva poletna user posted image Sinoc sam malo krizirala, jelo mi se slatko .. ali NISAM!user posted image
Danas pojela za dorucak musli, uzinala 2 mandarine, rucak ce mi biti 3 male kiflice sa salamom (domace izrade), uzina opet 2 mandarine i vecera ce biti teleca supa. Popila vec i prvih pola litre vode od jutros. Tako mi se oblaci neka normalna odjeca i prvi put da nisam krenula na dijetu sa nekim nerealnim ciljem da do tad i tad moram imati toliko kg .. sad je cilj svaki petak vidjeti minus, koliki god, sve dok je minus user posted image
Kinder surprise dobro nam dosla! Ja nisam drzala dijetu dok sam dojila, pa ne mogu iz vlastitog iskustva, ali prema canim i bebici koje jesu, sustina je u cescim malim obrocima, otprilike na svaka 3 sata i najmanje 2l vode dnevno.

(odgovor članu Nunny)
Neposredna veza do poruke: 4725
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  187 188 [189] 190 191   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  187 188 [189] 190 191   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *