|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  186 187 [188] 189 190   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Mršajmo zajedno !
3.1.2013 10:17:08   
Lady26
Sretno user posted image
Ja aBd od ponedjeljka, nekog user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu SdZ)
Neposredna veza do poruke: 4676
3.1.2013 11:47:02   
reallove
Dan zenice....kako ste mi..Ja sam jucer bila i vise nego dobra,danas sam pojela 1 cokolips,nije lose,necu viseuser posted image ,,jucer mm dosao sa puta,kupio mi 6 haljinica kratkih...vadi on iz torbe jednu po jednu,a ja se samo pitam,Boze,hocu li moci da "uletim" bar u jednu..Zavalim se ja njemu,izljubim se,kazem prelijepe su,a jedva cekam da izadje iz sobeuser posted image .kad je izasao ja probam jednu po jednu,ma sve sam ih obukla,sve mi mogu,kako mi je bilo dragoooooooouser posted image ..

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu SdZ)
Neposredna veza do poruke: 4677
3.1.2013 13:39:28   
boombar
SDz dobro nam dosla user posted image
Reallove ne znam na cemu ti vise zavidim na sest novih haljinica ili na tome sto ti sve dobro stoje user posted image

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 4678
3.1.2013 14:00:03   
reallove

IZVORNA PORUKA: boombar

SDz dobro nam dosla user posted image
Reallove ne znam na cemu ti vise zavidim na sest novih haljinica ili na tome sto ti sve dobro stoje user posted image

user posted image user posted image user posted image ma mila ne znam koliko mi dobro stoje,al mi mogu sveuser posted image

user posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu boombar)
Neposredna veza do poruke: 4679
3.1.2013 17:59:30   
MicoTico
SdZ, dobro nam došla!user posted image

user posted image za reallove i njene haljinice!

Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 4680
4.1.2013 8:04:25   
lani
Dobro jutro! Izvagala se i 73,6 kg, ove nedelje -0,7 kg.

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 4681
4.1.2013 8:58:21   
Nunny
jutroooo,lana bravouser posted image user posted image user posted image
Ja sam prehladila uzaaas, jedva disem, sinusi zacepljeni, pa sam pojacala ishranu i to me malo usporilo..
za ovu sedmicu -1kg, ali ja sam zadovoljna baby steps user posted image

(odgovor članu lani)
Neposredna veza do poruke: 4682
4.1.2013 10:01:32   
boombar
Lani svaka cast! user posted image Mislim da si me i zvanicno prestigla! Nisam se vagala jutros, tek sljedeci petak. PMS uzeo maha, glava me razvaljuje i mucnina mi je samo takva, danas nemam ni volje za jelo user posted image

(odgovor članu Nunny)
Neposredna veza do poruke: 4683
4.1.2013 10:08:39   
reallove
Meni je user posted image dosla,danas joj je treci dan i ne planira da ide izgleda..Odlucila sam da pocnem fino i redovno vjezbati,samo dok prodje,moram malo da sredim i zategnem tijelo..Nedavno sam u apoteci kupila losion za tijelo Nivea,zateze kozu i smanjuje celulit,vidjet cemo je li dobar..

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu boombar)
Neposredna veza do poruke: 4684
4.1.2013 10:22:33   
cosmo
Dobro jutro mrsavice moje. Sretna nova godina i od mene. Da budemo prije svega zdrave a onda i mrsave koliko koja zeli user posted image
Ja ove sedmice imam da prijavim samo -100 gr ali dobro je da nije + sobzirom na ove praznike. Od juce sam ozbiljnija i cak sam pocela i da vjezbam. Doduse po malo jer sam nakon par vjezbica skontala da cu umrjet user posted image Toliko od kondicije user posted image

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 4685
4.1.2013 10:30:27   
Bebica11
haj zene

i ja da se javim, kod mene isto kao i prosle hefte, zaustavila sam seuser posted image , sad valja skidatiuser posted image

napunila sam se energije za nastavak zaista mi je bilo dojadilo, sad sam se malo zasitila svega, nanjopala pravo a i psihicki sam se odmorila od mrsanja

bio bi i minus da jucer nisam jela schokobonsuser posted image i gumene bombone

moram kupiti razev hljeb, nemasni jogurt pa na svoju dijetu ponovouser posted image

"Gospodaru moj, daj da ja i neki potomci moji obavljamo molitvu; Gospodaru naš, Ti usliši molbu moju!"( Ibrahim 40)

(odgovor članu cosmo)
Neposredna veza do poruke: 4686
4.1.2013 11:38:38   
canim
Uh drage ja i zaboravila da je danas petak i vaganje user posted image

user posted image za minuse user posted image za one koje se trude da bude minusa a i user posted image za one koje se samo nadaju tome user posted image

Mom curetku danas 2 godine user posted image porasla mi beba elhamdulillahuser posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 4687
4.1.2013 11:50:40   
reallove

IZVORNA PORUKA: canim

user posted image za minuse user posted image za one koje se trude da bude minusa a i user posted image za one koje se samo nadaju tome user posted image

Mom curetku danas 2 godine user posted image porasla mi beba elhamdulillahuser posted image

pa gdje si tiii,ja mislila ti nas zaboravila...Sretan rodjendanko curici,sve najljepse joj zelimouser posted image

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 4688
4.1.2013 12:05:44   
boombar
Sretan rodjendanko curi Canim user posted image

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 4689
4.1.2013 12:18:06   
mamaajna
-1,4kg od prosle srijede,osim sto skapavam od gladi pocela sam koristiti preparat za celulit.i od juce koristim dobru staru metodu motanje u najlon nogu i stomaka radi jaceg znojenja,jel ko od vas to probao?

nedim 23.05.1999
iman 20.09.2009

nedim-drugi put u pubertetu uhhh ovaj je tezi
iman-poceli smo da pricamo uhhh puno da pricamo
trudimo se za trece

(odgovor članu boombar)
Neposredna veza do poruke: 4690
4.1.2013 12:28:07   
canim
Hvala drage moje user posted image ma tu sam ja jos uvijek,necete se vi tako lako rijesiti mene user posted image nisam se odavno vagala tako da ne znam stanje kod mene.

mamaajna, ja ne znam sta dobivas tom metodom umotavanja u celofan osim sok za tijelo i kozu user posted image tim gubis samo tecnost koju nadoknadis poslije, da bi izgubila u obimu moras mrsati ili eventualno raditi vjezbe koje ce potaci stvaranje misica a motanje u plastiku po meni nema smisla.

Izgladnjivanjem ces samo dobiti jo-jo efekt, to moze biti samo privremeno rjesenje jer ces kad tad morati jesti a kad pocnes jesti organizam ce stvarati puno brze zalihe jer ce ocekivati da ces ga opet izgladnjivati pa da ima od cega da zivi.

(odgovor članu mamaajna)
Neposredna veza do poruke: 4691
4.1.2013 14:02:21   
lani
IZVORNA PORUKA: canim

Srecan vam drugi rodjendan Canim.user posted image user posted image

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 4692
4.1.2013 14:43:25   
reallove

IZVORNA PORUKA: mamaajna

-1,4kg od prosle srijede,osim sto skapavam od gladi pocela sam koristiti preparat za celulit.i od juce koristim dobru staru metodu motanje u najlon nogu i stomaka radi jaceg znojenja,jel ko od vas to probao?

Mila,ovo nije zdravo nikako

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu mamaajna)
Neposredna veza do poruke: 4693
4.1.2013 20:50:29   
Nunny
vece..vidim da je bila uglavnom uspjesna user posted image
Ja sam nikakva user posted image gripa, prehlada, sta vec... najradje nista nebih jela bas mi se sve gadi, sad sam se na silu natjerala da veceram samo da bi za mog pilica bilo mlijeka..

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 4694
4.1.2013 22:03:07   
lani
Drage moje mi cemo sutra kod babe i dede na selo (idemo na Bozic), sto znaci ku-ku meni! Mada mi je dr rekla da se mogu jedan obrok pocastiti, a mene vec grize savest. Bolje da iskoristim priliku da pojedem sta mi srce zeli, jer ko zna kada cu se sledeci put posteno najesti?!user posted image

(odgovor članu Nunny)
Neposredna veza do poruke: 4695
4.1.2013 23:25:23   
M kao Mama
ja stojim na istom, u gram, nikako da se pomaknem, mada i jedem, hljeba sam se kutarisala, ali slatka nikako

(odgovor članu lani)
Neposredna veza do poruke: 4696
4.1.2013 23:28:12   
muaaa

IZVORNA PORUKA: mama alma RR

ja stojim na istom, u gram, nikako da se pomaknem, mada i jedem, hljeba sam se kutarisala, ali slatka nikako

Mene ovo ubiVauser posted image

“Temelj ljudske sreće je duboka sigurnost, spontana radost u malim stvarima i velika jednostavnost.”

(odgovor članu M kao Mama)
Neposredna veza do poruke: 4697
4.1.2013 23:28:40   
MicoTico
ja se i dalje ne važem, poslije Božića ću , pa da se bacim na mršavljenje. Malo dijeta , malo vježbanje, nije se odavnouser posted image

Canim, srećan rođendan maloj curi, a i naravno njenoj mamiciuser posted image

Lani, nije Božić svaki dan, a i ko će odoljeti raznim đakonijama koje se spreme za ovaj poseban danuser posted image

< Poruku je uredio MicoTico -- 4.1.2013 23:29:21 >

Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)

(odgovor članu lani)
Neposredna veza do poruke: 4698
4.1.2013 23:29:21   
M kao Mama

IZVORNA PORUKA: muaaa

ti i ova nuni baš tražite hljeba preko pogače, ne znam šta ćete uopšte na ovoj temi

(odgovor članu muaaa)
Neposredna veza do poruke: 4699
4.1.2013 23:30:34   
muaaa

IZVORNA PORUKA: muaaa

ti i ova nuni baš tražite hljeba preko pogače, ne znam šta ćete uopšte na ovoj temi

Ma de bona Alma,pa slauf mi nemogu se sageti kako trebauser posted image

“Temelj ljudske sreće je duboka sigurnost, spontana radost u malim stvarima i velika jednostavnost.”

(odgovor članu M kao Mama)
Neposredna veza do poruke: 4700
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  186 187 [188] 189 190   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  186 187 [188] 189 190   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *