|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  181 182 [183] 184 185   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Mršajmo zajedno !
20.12.2012 14:04:41   
canim
I oni znaju kad ce najaviti smak svijeta, taman kad je dan vaganja user posted image user posted image

(odgovor članu boombar)
Neposredna veza do poruke: 4551
20.12.2012 14:14:57   
boombar
U dobra si, ja zaboravila da je smak svijeta sutra user posted image A nis' zene, udrite onda po cokoladi, ne mucite sebe dzaba user posted image

(odgovor članu boombar)
Neposredna veza do poruke: 4552
20.12.2012 14:16:24   
M kao Mama
od prošlog četvrta do ovog u - pola kg, kako ne znam, jela sam bogami fino, ko kad sam pod velikim stresom, al lijepo i ugodno iznanađenje, pa makar u vidu pola kg

(odgovor članu boombar)
Neposredna veza do poruke: 4553
21.12.2012 8:22:02   
lani
Pu za mene!!!user posted image Ja prva!
Dobro jutro mrsavice, sta kazu vase vage jutros?
Moja vaga kaze 75,4 kg. To je -1,6 kg!

(odgovor članu M kao Mama)
Neposredna veza do poruke: 4554
21.12.2012 8:22:33   
Bebica11
haaaj zene

evo ja prva, jutros 76,6kguser posted image user posted image user posted image user posted image (pripisujemuser posted image jer sam fakat brljala)user posted image

tj -400gruser posted image

castim se nutellom za dorucakuser posted image

nego, imam malu dilemu, mm mi vec dva dana govori da sam dovoljno smrsala(dosad 9kg)user posted image , hB struk mi se vratio, odjeca mi moze al mm voli kad me ima, nece da jos mrsam, a ja racunajuci bmi vidjela sam da je gornja granica idealne tezine 74kg na moju visinu, ja bih opet bar na to da smrsam....sad sam u dilemi, ipak zelim da se dopadam mmuser posted image user posted image

"Gospodaru moj, daj da ja i neki potomci moji obavljamo molitvu; Gospodaru naš, Ti usliši molbu moju!"( Ibrahim 40)

(odgovor članu M kao Mama)
Neposredna veza do poruke: 4555
21.12.2012 8:23:16   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: lani

Pu za mene!!!user posted image Ja prva!
Dobro jutro mrsavice, sta kazu vase vage jutros?
Moja vaga kaze 75,4 kg. To je -1,6 kg!

wooooooooooooowuser posted image user posted image user posted image

necem te nikad stic', smrcuser posted image

"Gospodaru moj, daj da ja i neki potomci moji obavljamo molitvu; Gospodaru naš, Ti usliši molbu moju!"( Ibrahim 40)

(odgovor članu lani)
Neposredna veza do poruke: 4556
21.12.2012 8:28:33   
cosmo
Bravo Lani i Bebice user posted image Lani ti bi nam mogla ovdje pisati jednu sedmicu sta jedes ako ti nije mrsko pa da se i mi povedemo tvojim primjerom user posted image

HB i kod mene minis 81,7 user posted image
Imam jos 10 dana da smrsam 1,8 kg pa da mi se ostvari zelja da vidim kao prvu brojku 7 do nove godine user posted image Najbolje da zasijem usta!!!!!

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 4557
21.12.2012 10:00:47   
canim
user posted image user posted image za minuse

bebice lako ti se vratiti ako ti se nebude svidijelo s 74 kg, to su samo 2 kg, zacas, ne brini user posted image ako tebi smetaju ti smrsaj, nevjerujem da ce te 2 kg drasticno uticati na liniju.

(odgovor članu cosmo)
Neposredna veza do poruke: 4558
21.12.2012 10:51:35   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: canim

user posted image user posted image za minuse

bebice lako ti se vratiti ako ti se nebude svidijelo s 74 kg, to su samo 2 kg, zacas, ne brini user posted image ako tebi smetaju ti smrsaj, nevjerujem da ce te 2 kg drasticno uticati na liniju.

user posted image i ja sam kontala, nekako bi bilo krnjavo da ne smrsam jos 2,5kg ako sam ovo sve fino do saduser posted image

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 4559
21.12.2012 10:58:00   
boombar
Lani user posted image za toliki minus pored komsinicinih kolaca user posted image Cestitam, mislim da ces ti biti ovosedmicni "najveci luzer"user posted image
Bebice kad sam pocela citati rekoh sad ce neki plus, kad ono .. pored sveg brljanja jos i minus! Svaka cast zeno na metabolizmu user posted image

Evo i ja prijavljujem jutrosnje stanje 73,5 ili 1,1kg manje user posted image

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 4560
21.12.2012 11:07:09   
boombar
Eh da i danasnji meni .. D:rizoto, U1:dvije mandarine, R:banana (znam da ne valja ali sinoc sam kasno dosla kuci i nisam stigla spremiti rucak za ponijeti), U2: opet dvije mandarine i V: teleca supa i carsko povrce

(odgovor članu boombar)
Neposredna veza do poruke: 4561
21.12.2012 11:08:27   
canim
I ja cestitam Bebici na metabolizmu, kod mene to tako ne fercera vec moram bas maksimalno umanjiti slatkise plus redovno jesti da bih imalo smrsala user posted image tako da sa takvim metabolizmom bilo bi steta da se ne dovedes do cilja

< Poruku je uredio canim -- 21.12.2012 11:09:11 >

(odgovor članu boombar)
Neposredna veza do poruke: 4562
21.12.2012 11:29:29   
Bebica11

I ja cestitam Bebici na metabolizmu, kod mene to tako ne fercera vec moram bas maksimalno umanjiti slatkise plus redovno jesti da bih imalo smrsala user posted image tako da sa takvim metabolizmom bilo bi steta da se ne dovedes do cilja

Negdje sam citala da brljanja POMAZU METABOLIZMU da se aktivira, znaci morate imati cheating day inace se usporiuser posted image

a ja sam dobila jucer, mislim da sam se rijesila viska vode koja se skuplja pred vjesticu tako da minus tome pripisujemuser posted image

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 4563
21.12.2012 12:11:25   
canim

IZVORNA PORUKA: Bebica11

Negdje sam user posted image citala da brljanja POMAZU METABOLIZMU da se aktivira, znaci morate imati cheating day inace se usporiuser posted image

a ja sam dobila jucer, mislim da sam se rijesila viska vode koja se skuplja pred vjesticu tako da minus tome pripisujemuser posted image

Ma ti stalno brljas Tako isto moja Rodica, ima bas brz metabolizam i mrvicu da pripazi na ishranu mrsa, ma to je super.

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 4564
21.12.2012 12:17:19   
mayra
ja ponovo da se prijavim na ovu temu. U zadnjih mozda mjesec i po dana sam se udebljala 6 kg, tako da je moja trenutna kilaza 79 kg.
Mogu taj visak pripisati i slab metabolizam, uzas zivi.
Od juce sam na UN dijeti opet i idemo doleee nadam se user posted image

Ja sam vasar.Eto sta !
Ja sam tristo cuda.
Muzika sam. Guzva. Smeh.
Vrteska. I luda.

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 4565
21.12.2012 12:49:42   
sretna_mama

haaaj zene

evo ja prva, jutros 76,6kguser posted image user posted image user posted image user posted image (pripisujemuser posted image jer sam fakat brljala)user posted image

nego, imam malu dilemu, mm mi vec dva dana govori da sam dovoljno smrsala(dosad 9kg)user posted image , hB struk mi se vratio, odjeca mi moze al mm voli kad me ima, nece da jos mrsam, a ja racunajuci bmi vidjela sam da je gornja granica idealne tezine 74kg na moju visinu, ja bih opet bar na to da smrsam....sad sam u dilemi, ipak zelim da se dopadam mmuser posted image user posted image

Wow..za koliko vremena i kako tako dobro sleti? Svaka čast..

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 4566
21.12.2012 13:01:58   
Bebica11
sretna_mama od 14.09.user posted image tako otprilike

ma ne brljam BAS svaki dan al obavezno prijavim kad brljam

al meni JEDINO pomaze u mrsanju NE VECERANJE, kako sam se odvikla od vecere jedem sve a kile spadajuuser posted image

a isto tako ako veceram kasno debljam se, najvise sam se i udebljala od veceranja, i sladoleda, kolaca UVECER to je haos bio....dobro bi bilo naci moj meni od 14.09. koliko sam jelauser posted image

(odgovor članu sretna_mama)
Neposredna veza do poruke: 4567
21.12.2012 13:57:28   
lani
IZVORNA PORUKA: cosmo

Bravo Lani i Bebice user posted image Lani ti bi nam mogla ovdje pisati jednu sedmicu sta jedes ako ti nije mrsko pa da se i mi povedemo tvojim primjerom user posted image

HB i kod mene minis 81,7 user posted image
Imam jos 10 dana da smrsam 1,8 kg pa da mi se ostvari zelja da vidim kao prvu brojku 7 do nove godine user posted image Najbolje da zasijem usta!!!!!

E videcu veceras, ako budem imala vremena nakucacu celu dijetu. Mojoj bebi izbijaju gornji zubici pa smo stalno u haosu. A i ovih dana nesto joj curi nosic i kaslje, pedijatar mi rece da je to od pada imuniteta, zbog zuba, pa sam ja stalno dezurna pored nje.

(odgovor članu cosmo)
Neposredna veza do poruke: 4568
21.12.2012 14:00:34   
lani

haaaj zene

Bebice ti si stigla do svog cilja! Cestitam! user posted image A moj cilj je 58 kg. Ja sam "visoka" 159 cm!user posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 4569
21.12.2012 14:17:37   
boombar
Evo da prijavim da sam zamalo brljala. Prolazila na pauzi pored McD i tako me zvao, ali nisam se odzazvala user posted image S obzirom da sam samo bananu jela za rucak, jedva cekam da prodje jos pola sata pa da mogu mlatnuti i ove mandarineuser posted image

(odgovor članu lani)
Neposredna veza do poruke: 4570
21.12.2012 14:38:20   
lila25
Mene je sram napisati.Kao nesto se pridrzavam a vaga jutros 73,2 kguser posted image user posted image Katastrofa ja cu morati ponovo na Dukana ne mogu se ovako organizirati sve jedem u manjim kolicinama cesce i samo se vise lijepi.Nema mi pomoci ako ovako nastavim jer kako je snijeg manje se krecem a fali mi neka aktivnost osim stepera i sexa user posted image

(odgovor članu boombar)
Neposredna veza do poruke: 4571
21.12.2012 15:08:06   
boombar
Lila ja sam prosle sedmice isto razmisljala, kao pridrzavala se ali i debljala ili stagnitrala. Skontala sam da sam grijesila jer je meni manje a cesce bilo -svako malo, a ne tacno svaka tri sata- mala porcija (bez grickanja izmedju). A i nedovoljno sam se angazirala oko pripreme hrane. Sad kad sam to promijenila, ide mi mrsanje. Tek sam 7 dana, pa je to mozda samo visak vode iz organizma, ali dala sam rok sebi do iza Nove pa ako bude islo nastavljam ovako jer je zdravije od "propisanih" dijeta.
U svakom slucaju, glavu gore i idemo dalje mrsati user posted image

(odgovor članu lila25)
Neposredna veza do poruke: 4572
21.12.2012 16:04:59   
canim
Nemojte zaboraviti vodu 2-3 l bez vode slabo će to ići.

(odgovor članu boombar)
Neposredna veza do poruke: 4573
21.12.2012 16:06:52   
boombar
E da, zaboravila sam to spomenuti canim, ali i o tome sad bas vodim racunauser posted image

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 4574
21.12.2012 16:38:10   
Galicia
Kod mene isto 61kg.

“It takes a long time to make it simple.”

(odgovor članu boombar)
Neposredna veza do poruke: 4575
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  181 182 [183] 184 185   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  181 182 [183] 184 185   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *