|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  142 143 [144] 145 146   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Mršajmo zajedno !
24.10.2012 21:39:49   
canim

IZVORNA PORUKA: MicoTico

Za nekih mjesec dana počinje pravoslavni Božićni post koji traje 40 dana i ja uvijek otpostim. On nije tako rigorozan kao muslimanski, te sam ja postila i dok sam bila trudna i dok sam dojila. Ne jede se ništa životinjskog porijekla i mlijeko i mliječni proizvodi. Tada slabo jedem slatkiše jer mi posni nisu baš nešto, ali jedem pono UH , pa to dođe na isto.

To dakle nesto k'o vegetarijanska ishrana, jeli tako? Taman mozes isprobati one vegetarijanske recepte od soje I slicno.

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 3576
24.10.2012 21:45:56   
canim

IZVORNA PORUKA: reallove

Joj Canim,meni ti je isto moj,ono kad sam tek pocelauser posted image

user posted image jeste Ali kad bi umjesto voca stavila muski bar user posted image

Curetak mi bolestan, ima turu, pa mi nije bilo do hrane danas, hB da Sam imala rucak od juce.

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 3577
24.10.2012 21:56:17   
leona81
ja sam se udebljala 1 kg smrc...jedem 2 puta dnevno samo i to bezveze nesto otkad mi je mm na putu a M non stop bolesna i bogami 1 kg viska...plus nema me na jogi od pocetka mjeseca i eto...novembar se vracam na jogu i pravilnoj prehrani ovo je uzas...ja zelim minus 7:)

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 3578
24.10.2012 21:58:37   
reallove

IZVORNA PORUKA: canim

IZVORNA PORUKA: reallove

Joj Canim,meni ti je isto moj,ono kad sam tek pocelauser posted image

user posted image jeste Ali kad bi umjesto voca stavila muski bar user posted image

Curetak mi bolestan, ima turu, pa mi nije bilo do hrane danas, hB da Sam imala rucak od juce.
user posted image
joj kad se sjetim muskog bara,nedavno kupim neki sa cokoladom i narandzom,uzela da jedem,ma ne ide nikakouser posted image dosadio mi...

Da nam curica brzo ozdravi aBd,saljemo jojuser posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 3579
24.10.2012 22:38:36   
canim
Leona81 ma zacas ces ti sletiti tih 7 kg, zadaj si cilj pa ces biti motiviranija, recimo do 1 Jan da smrsas ostatak I onda planiraj sta ces kako ces.

Nedavno Sam na coolinarici vidjela dukan recepti kao knjiga recepata, pa eto ako neko hoce da aktivira dukana ima tamo dosta ideja user posted image

Reallove ja volim one muske barove sa cokoladom I narandjom mmmmmm user posted image

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 3580
24.10.2012 22:55:54   
leona81

Leona81 ma zacas ces ti sletiti tih 7 kg, zadaj si cilj pa ces biti motiviranija, recimo do 1 Jan da smrsas ostatak I onda planiraj sta ces kako ces.

Nedavno Sam na coolinarici vidjela dukan recepti kao knjiga recepata, pa eto ako neko hoce da aktivira dukana ima tamo dosta ideja user posted image

Reallove ja volim one muske barove sa cokoladom I narandjom mmmmmm user posted image

vratila bi se ja odmah na dukana al pola mi kose otpalo pa se bojim...a i bogami nalazi su mi bili jako cudni s onim povecanjem secera i holesterola...

For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 3581
24.10.2012 23:38:42   
canim
Jeli mislis da Dukan ima veze sa kosom ?

Ja nisam bila na Dukanu a kosa mi posljednjih mjeseci uzasno opada, bila sam dermatologu, dao mi je neki sampon da koristim i da vadim nalaze za Fe i jos nesto je napisao, pa cemo vidjeti dalje user posted image .

Sto se holesterola tice, s obzirom da se konzumira vecinom meso vrlo vjerovatno da je povezano jedno s drugim.

Ja licno ne volim dijete koje ogranicavaju ishranu, tako da jedem sve sto volim ali eto gledam koliko mogu umjereno, iako sam se i ja uzasno ulijenila po ovom pitanju, meni je u poslijednje vrijeme mrsko jesti na svaka 3h pa tako preskacem obroke i onda nista od mrsanja....moram se disciplinovati....inace necu nikad vratiti kilazu user posted image

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 3582
24.10.2012 23:41:08   
reallove

voljela sam i ja nekad,vise ne volim ni da ih vidimuser posted image i pahuljice vise ne mogu ni da zamislim,muka mi dodjeuser posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 3583
24.10.2012 23:50:20   
leona81

Jeli mislis da Dukan ima veze sa kosom ?

Ja nisam bila na Dukanu a kosa mi posljednjih mjeseci uzasno opada, bila sam dermatologu, dao mi je neki sampon da koristim i da vadim nalaze za Fe i jos nesto je napisao, pa cemo vidjeti dalje user posted image .

Sto se holesterola tice, s obzirom da se konzumira vecinom meso vrlo vjerovatno da je povezano jedno s drugim.

Ja licno ne volim dijete koje ogranicavaju ishranu, tako da jedem sve sto volim ali eto gledam koliko mogu umjereno, iako sam se i ja uzasno ulijenila po ovom pitanju, meni je u poslijednje vrijeme mrsko jesti na svaka 3h pa tako preskacem obroke i onda nista od mrsanja....moram se disciplinovati....inace necu nikad vratiti kilazu user posted image

ne znam kolegi je dr rekao ni slucajno Dukan, ni u ludilu...al eto ja bih najradije da se vratim:)
ne vjerujem da je Dukan kriv, ali vjerovatno opada zbog mrsavljenja

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 3584
25.10.2012 0:21:42   
canim
Mrsa i kosa jeli user posted image ne vjerujem da je to razlog, razlog je malo dublji, meni je dermatolog prvo rekao da provjerim zeljezo i još neke parametre a ako to bude uredu onda treba provjeriti stitnu, hormone i dr. Razloga može biti mnogo ali ja vjerujem da je kod mene problem Zeljezo :( jer uvijek s tim deveram. Bas mi je puno kose opalo user posted image

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 3585
25.10.2012 0:40:08   
leona81

Mrsa i kosa jeli user posted image ne vjerujem da je to razlog, razlog je malo dublji, meni je dermatolog prvo rekao da provjerim zeljezo i još neke parametre a ako to bude uredu onda treba provjeriti stitnu, hormone i dr. Razloga može biti mnogo ali ja vjerujem da je kod mene problem Zeljezo :( jer uvijek s tim deveram. Bas mi je puno kose opalo user posted image

ma nemoguce da je svima stitna, ja vadila zeljezo kad ono 19, i kod mene prvo na to sumnjali

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 3586
25.10.2012 0:49:49   
canim
Nevjerujem ni ja da je svima stitna ali mora biti neki razlog, bas me interesuje koji je meni razlog, poslije Bajrama aBd tražit ću uzrok.
Meni zeljezo najveće bilo u trudnoći jedno vrijeme, čak 15. Inace je jednocifran brojuser posted image

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 3587
25.10.2012 1:13:40   
leona81

Nevjerujem ni ja da je svima stitna ali mora biti neki razlog, bas me interesuje koji je meni razlog, poslije Bajrama aBd tražit ću uzrok.
Meni zeljezo najveće bilo u trudnoći jedno vrijeme, čak 15. Inace je jednocifran brojuser posted image

kod mene oko 5 bude, ovo je vrh znaci zeljeza...nikad vece nije bilo...ja cijeli zivot imam anemiju, moguce da je od dukana i one ogromne kolicine mesa

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 3588
25.10.2012 9:18:05   
Graziella
skontam ja da je veliki problem kod mene visak slobodnog vremena,pa valjda zato sbvako malo letim u kuhinju k frizideru,i hajd reko da je ocistim kad vec cesto boravim u njoj,user posted image ,a i Bajram ce ...i tako pocnem da cistim,vadim sve,suđe,namirnice,i nađem mnoštvo načetih slatkisa od djece,i reko da se ne baci,grehota je,zasjednemuser posted image .nema mi pomoći...

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 3589
25.10.2012 9:34:22   
cosmo
Graziella ti zaboravi mene i moje kg! Mozda to znaci da cu i ja do 1 januara vidjeti da mi je prvi broj na vagi 7 user posted image

Uglavnom ja sam se disciplinovala ne bi li sutra bio kakav minuscic user posted image
D: musli sa vocnim jogurtom
U: 3 mandarinice
R: malo pite sirnice
V: jos malo pite ostale od rucka user posted image

(odgovor članu Graziella)
Neposredna veza do poruke: 3590
25.10.2012 9:37:03   
Bebica11
e pa stvarno graziellauser posted image

ima i kod nas u kuhinji jedno "slatko cose" tako ga zovemo ja ni ne prilazim blizu, ima slatkisa, cipsa, soka...a prije bi se redovno ispraznilo a neki dan gledam danima stoje dva soka, mm ne pije dzuseve on sebi kolu kupi i slisti 2l na dan 1 u mjesec dana i njemu super inace vodu pije, i kako sam ja na dijeti i on je, jer ne iznosim slatko jedino mu cips naumpadne pa uzme sam, a primjetila sam da se i on kao nesto pazi, npr prije kad mu se nesto svidja pojede najmanje 2-3 tanjira za veceru a sad 1 i dosta, kaze mogu jos al necu da se prejedamuser posted image valjda se solidariseuser posted image

"Gospodaru moj, daj da ja i neki potomci moji obavljamo molitvu; Gospodaru naš, Ti usliši molbu moju!"( Ibrahim 40)

(odgovor članu Graziella)
Neposredna veza do poruke: 3591
25.10.2012 9:41:19   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: cosmo

Graziella ti zaboravi mene i moje kg! Mozda to znaci da cu i ja do 1 januara vidjeti da mi je prvi broj na vagi 7 user posted image

Uglavnom ja sam se disciplinovala ne bi li sutra bio kakav minuscic user posted image
D: musli sa vocnim jogurtom
U: 3 mandarinice
R: malo pite sirnice
V: jos malo pite ostale od rucka user posted image

user posted image user posted image user posted image

svaka cast i meni je do 1.1. neki cilj mozda 77kg jer ja mislim mrsati samo do 75 i kapak kao na onoj slici koju ste vidjele

al ja sporije mrsam meni je cilj mrsati 0,5-0,7kg sedmicno, prije sam 1,5kg al I curica sto doji trpi ovako s 0,5-0,7kg je idelano i njoj stolica super a ja lagano mrsam

eh jedino ako me ne zezne da se pocnem debljati, kasni mi 3.dan evouser posted image

btw danas sam zapostila pa na hajr, evo htjela dojiti pa sam joj dala hipp good night onu kasicu ukusna je pa kad bude htjela spavati dacu joj malo (:) ipak treba razgoditi mlijeko sav danuser posted image

"Gospodaru moj, daj da ja i neki potomci moji obavljamo molitvu; Gospodaru naš, Ti usliši molbu moju!"( Ibrahim 40)

(odgovor članu cosmo)
Neposredna veza do poruke: 3592
25.10.2012 12:31:56   
reallove
Dan zenice,kako ste danas..I ja postim,evo kontam sta bih za iftaruser posted image

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 3593
25.10.2012 21:45:20   
Bebica11
hej zenice

ja evo stigla kod sveki,danas se izvagala pred polazak jer sam postila i vaga pokazuje 80,4 tacno kilu manje al posto sam sigurno i tecnost izgubila mozda nije realno pa eto nek stoji sutra onaj jucerasnji rezultat

a post sam super podnijela doduse N je jela Elh pa sam manje dojila

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 3594
25.10.2012 21:48:17   
Bebica11
ps bila sam fina umjereno sam iftarila i nisam jela slatko i kolace iako me sveki puno nutkalaaa bilo mi je nezgodno da ne pomisli da mi se ne svidjaju

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 3595
25.10.2012 22:57:33   
reallove
I ja sam bila dobra za iftar,nisam puno jela,poslije sam popila samo ness 2 u 1,nesto i ne mogu ni slatko ni nista...

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 3596
26.10.2012 9:21:36   
cosmo
Bajram Serif Mubarek Olsun mojim mrsavicama koje slave!
Samo na brzinu da prijavim 85,5 KG user posted image
Pisemo se u ponedeljak a ova tri dana cu pokusati biti sto bolja da me glava ne zaboli u iduci petak.
Milion poljubaca!!!!!

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 3597
26.10.2012 12:43:16   
canim
Bajram mubarek olsun i od mene user posted image

Ja se nisam vagala jutros, zaboravila user posted image a trebala sam jer cu sutra sigurno biti u plusu, od baklava, kolaca i cega sve ne....

eto mile moje, nemojte pretjerivati user posted image

(odgovor članu cosmo)
Neposredna veza do poruke: 3598
26.10.2012 22:44:18   
reallove
Bajram Serif Mubarek Olsun i od mene drage moje..Ja sam bila dobra danas,nisam jela slatko jer se ovdje ne sluzi to kao kod nas u Bosni..Pojela sam 2 male bombonjere kod nane od mm(to se mora pojesti nema neuser posted image )..Kupio mi je mm kaputic u H&M,stala sam u br. 36,ne smijem se udebljati ni grama,eto navijajte za meneuser posted image user posted image

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 3599
26.10.2012 23:03:38   
ajla86
Bajram Serif Mubarek Olsun

ja se pridruzujem temi...
nedamvno sam rodila i anravno razvukla se ko harmonika....
nisam u fazonu koje su dijete aktuelne nebih nista radikalno zbog dojenja ali pokusavam an neki primejran nacin da pocnem sa uvodzenjem reda u ishrani...
velika sam poguzija i nadam se da cu se dotjerati jer ovfo sad stvarno nema smisla na sta licim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 3600
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  142 143 [144] 145 146   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  142 143 [144] 145 146   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Crtani filmovi.
пеперутка16

Da li su vaša djeca gledala crtane filmove poput Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon... i postala nasilna zbog njih?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *