|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  144 145 [146] 147 148   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Mršajmo zajedno !
30.10.2012 8:36:47   
cosmo
Blago tebi Bebice. Samo 300 gr. Ja na vagu ne bih smjela stati nema sanse. Kontam da vidim koliko sam se udebljala samo bih se razocarala i odustala od svega. Ja sam juce preko dana bila dobra a onda pred spavanje zabrljah strasno user posted image Stvarno ne znam sta mi se desava. Sva sam buuuuuuuuuuuu user posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 3626
30.10.2012 8:52:25   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: cosmo

Blago tebi Bebice. Samo 300 gr. Ja na vagu ne bih smjela stati nema sanse. Kontam da vidim koliko sam se udebljala samo bih se razocarala i odustala od svega. Ja sam juce preko dana bila dobra a onda pred spavanje zabrljah strasno user posted image Stvarno ne znam sta mi se desava. Sva sam buuuuuuuuuuuu user posted image

ma ja sam bila UVJERENA bar kilu,nisi sigurno puno vidjeces

kod sveki mi zastopala probava od slatka sva sam se bila napuhala, cio dan jucer i prekjucer sam letila u wcuser posted image

a sinoc sam ISTO NAVALILA a dan bio ok i s mm otpakovala N slatkise pa neki brown pojeli slicno milky-way i cokolips i jutros na sabahu kokos cokoladica i sokic na slamkuuser posted image

strpala sam sve nazad u slatko cose, ne smijem vise

a evo pijem NES

da nije ovog snijega kupila bih ledov spinat, on me zasiti a mrsam od njega, al barem imam razevog hljeba i nemasnog jogurta, a i domacih jaja..to cu za D

za R mozda neko meso opet pun frizideruser posted image

"Gospodaru moj, daj da ja i neki potomci moji obavljamo molitvu; Gospodaru naš, Ti usliši molbu moju!"( Ibrahim 40)

(odgovor članu cosmo)
Neposredna veza do poruke: 3627
30.10.2012 8:57:27   
canim
Uh draga moja sta ti sve jedes i mrsas user posted image , ja toliko da pojedem bila bih u +5 kg minimalno user posted image
Svaka cas_t tvom metabolizmu user posted image

< Poruku je uredio canim -- 30.10.2012 8:58:04 >

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 3628
30.10.2012 9:45:02   
reallove

IZVORNA PORUKA: canim

Evo danas necu baklave jesti (nadam se user posted image )

Upravo pijem kafu i razmisljam da bih mogla palente s jogurtom za dorucak napraviti.

Reallove pitam te to jer u gostima sinoc bas razgovarala s jednom zenom i ona mi veli kao iz psihologije na fakultetu su ucili da se u kuci treba razgovarati samo 1 jezik i da tad djete moze uspjesno savladati jezik, inace ako ima vise jezika, kasnije ce propricati i postoji mogucnost da mjesa jezike i da ima velikih problema u komunikaciji....ova zena je fax zavrsila sigurno preko 30tak godina, tako da koliko sam ja shvatila po novim istrazivanjima dijeca mogu savladati vise jezika bez problema.

Kod nas u kuci slusa 3 jezika, s tim da joj se ja obracam na bosanskom, razumije me sve ali jos uvijek nije propricala kako treba, zna mozda 20-25 rijeci.

Pa vjeruj mi da je mene moj iznenadio,u pocetku,dok je bio manji,prica arapski,odemo u Bosnu,prica bosanski i onda kad se vratimo ovdje,mijesa,treba mu vremena da se vrati opet na arapski..Ali sada,evo 3 mu je godine,uopste vise ne mijesa,cak zna skim ce pricati bosanski,a skim arapski...Moji kada pricaju sa njim na skype,prica bez greske..Jucer bas prica sa mojom sestrom i ja ga zovem,a on meni kaze,pusti me,pricam sa tetkom na bosanskomuser posted image ..Ja sam imala brigu dok nije poceo da prica,kontam kako ce se snaci,ali eto,masallah...

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 3629
30.10.2012 9:45:53   
reallove

Uh draga moja sta ti sve jedes i mrsas user posted image , ja toliko da pojedem bila bih u +5 kg minimalno user posted image
Svaka cas_t tvom metabolizmu user posted image

isto ovakouser posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 3630
30.10.2012 10:02:48   
boombar
Pozdrav zenice, nadam se da me niste zaboravile user posted image Bila sam na malo na putu pa se nisam javljala .. tj. pokusala sam preko mobitela pa zabrljala nesto user posted image .. nebitno, sad sam tu da mrsam s vama!
Prvo sa zakasnjenjem sretan Bajram svima! Ja sam pojela samo jednu baklavu user posted image
Inace uvela sam neki svoj rezim ishrane, neku prilagodjenu verziju dijete 10% Od tad ide super! Osjecam se puuuuno lakse i po odjeci vidim da mi pomalo visi vec, ali sad me zeza vaga. Svaki put kad stanem na nju neka druga cifra cak i kad stanem uzastopno nekoliko puta. Ne znam koji joj je user posted image Nova je baterija i sve, ali eto. Jel se desava ovo drugima s ovim jeftinim digitalnim vagama?
Volim se vagati svako jutro .. raduje me i motivira svaki minuscic .. a sad nemam pojma kako stanje stoji .. pokaze 72,8, pa odmah nakon toga 71,2, pa opet 72,6 i tako .. Izludjuje me!

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 3631
30.10.2012 10:36:34   
canim
boombar mozda ti nije ravna podloga gdje drzis vagu i iz tog razloga ti pokazuje drugacije, probaj je staviti na plocice, moju sam platila oko 19km i nije me nikad izdala na taj nacin user posted image

Reallove ma hajde ima vremena do skole, valjda proprica user posted image

(odgovor članu boombar)
Neposredna veza do poruke: 3632
30.10.2012 10:42:15   
boombar

boombar mozda ti nije ravna podloga gdje drzis vagu i iz tog razloga ti pokazuje drugacije, probaj je staviti na plocice, moju sam platila oko 19km i nije me nikad izdala na taj nacin user posted image

Nije do neravnine podloge, na parketu se vagam i uvijek na istom mjestu .. do sad je bila ok user posted image Izgleda da je prolupala!

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 3633
30.10.2012 12:28:52   
Nunny
konacno se i ja prijavljujem na ovu temu...proslo je 20 dana od mog poroda i vrijeme je da se mrsavi user posted image
sa poroda sam se vratila nepunih 6kg u minusu...nekako sam se nadala da cu izgubiti viseuser posted image uglavnom moj cilj je da sto prije user posted image skinem 6-6,5 kg...ali posto dojim malenog ne mogu na neku dijetu jer ne zelim da njemu oslabi kvalitet mlijeka...ostaje mi samo da se oprostm sa cokoladom sto je meni najteze... ukoliko imate jos neki savjet rado bih cula

(odgovor članu boombar)
Neposredna veza do poruke: 3634
30.10.2012 14:04:30   
Mjeseceva Pratilja
75.600 i nije nesto sitno, sitno, sitnije..Doduse, nisam pazila..Bajram, godisnji odmor..

A 30.7.2010.

My Ovulation Chart

(odgovor članu Nunny)
Neposredna veza do poruke: 3635
30.10.2012 14:41:41   
reallove
Nunny,dobro nam doslauser posted image

Mjeseceva pratilja,ide ti superuser posted image

Ja se danas vracam svom starom rezimu,pisem sta jedem,kupila sam sebi svesku,upisala datum i pisem kada sam i sta pojelauser posted image ...Ne vjerujem da cu danas moci da vjezbam,ocekujemo nase hadzije bosance na veceru,a poslije nam dolaze i hadzije jordanci,od jutros sam na nogama..Neka to bude na mjesto vjezbiuser posted image

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu Mjeseceva Pratilja)
Neposredna veza do poruke: 3636
30.10.2012 14:44:06   
reallove

IZVORNA PORUKA: boombar

Nije do neravnine podloge, na parketu se vagam i uvijek na istom mjestu .. do sad je bila ok user posted image Izgleda da je prolupala!

A zasto na parketu,stavi vagu na plocice,u kupatilo,probaj tako

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu boombar)
Neposredna veza do poruke: 3637
30.10.2012 15:42:05   
boombar

IZVORNA PORUKA: reallove

A zasto na parketu,stavi vagu na plocice,u kupatilo,probaj tako

Ma plocice u kupatilu su neke reljefaste, neravne pa na njih ne moze .. parket je ravniji. Ma mislim da svakako nije do podloge nego do vage jer do sad sam se uvijek vagala na istom mjestu i ovo se nije desavalo. Stavila sam i novu bateriju ali nista user posted image Izgleda "koliko para toliko muzike"!

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 3638
30.10.2012 19:29:15   
senjorita
helou mrsavice!
canm, pa gdje nam je tabela :-) da vidim kolko sam smrsala, nigdme ne pisemkike osim ovdje. :-) eh ja ovih dana ne znam sta mijem veceram u 11, preko dana nikakvo reda, sto kazete fali vremena,nisam danas n casu vkde popila, sve me boli a ne mogu da popijem. ja nikako neki red s bebom mojom da napravim , pa da vjezbam, nego ovako kad zaspe samo cistim i spavanac.

covjek ima jednu nezgodnu naviku ..
da sudbinom naziva samo ono sto ga satire...

(odgovor članu boombar)
Neposredna veza do poruke: 3639
30.10.2012 22:53:41   
canim
Joj nemoj mi tabelu pominjati hehe... moram je azurirati hajde u petak nakon vaganja :)

Reallove kupila sam danas neki lorealov šampon bas za opadanje kose i kao jača korijen kose, pa ćemo vidjeti kakav će se pokazati, posla sam prvo da kupim taj tvoj repair a onda sam ugledala ovaj...eto, pa vidjet ćemo :)

(odgovor članu senjorita)
Neposredna veza do poruke: 3640
31.10.2012 10:57:24   
reallove
Hajde Canim pa javljaj kako bude,ja sam kupila sampon vichy protiv opadanja,nije bilo onih ampula,bilo nekakvo ulje,ne znam sta,ali ja uzmem sampon da probam,vidjet cemo..

Ja sam dobra ova dva dana,slatko izbjegavam,ostalo pazim koliko jedem,da mi je sad jednu kilicu dole..Ide zima,ove noci duge,pa covjek gleda samo sta ce jestiuser posted image ja npr jedem oko 18-18 : 30,ali dok krenem spavati,budem gladnauser posted image

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 3641
31.10.2012 13:18:15   
canim
Ja i zaboravila da smo pricali o tim ampulama, vidis mogla bih pitati u apoteci kod nas jeli ima, ali prvo cu da vidim kako ce ovaj sampon da djeluje, da vidim hoce li se kosa obnoviti i biti krasna i divna kao s reklama user posted image

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 3642
31.10.2012 14:01:50   
reallove

Ja i zaboravila da smo pricali o tim ampulama, vidis mogla bih pitati u apoteci kod nas jeli ima, ali prvo cu da vidim kako ce ovaj sampon da djeluje, da vidim hoce li se kosa obnoviti i biti krasna i divna kao s reklama user posted image

user posted image

Trebalo bi i ovdje biti tih ampula,ali ja trazila samo u jednoj apoteci,ima to neko ulje,nisam citala kako se koristi,ali je i ono protiv opadanja,kosta 36 eur,tretman za jedan mjesec..Vidjet cu,ako mi ne pomogn ovaj sampon,trazit cu dalje ampule

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 3643
1.11.2012 14:54:09   
reallove
Hi mrsavice..Usutile se vi danas..Ja sam danas uzasna,nisam ja jela nesto puno,ali sam sve jela bazveze i na nogama,bas se osjecam ruznouser posted image ..

evo nesto korisno,ja cu probati,ako hocete i vi,bujrumuser posted image

http://www.zenit.ba/?p=13694

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 3644
1.11.2012 16:52:34   
cosmo
ja sutim zato sto je i kod mene sve bezveze. Nikako da se vratim na pravi put. A sutra vaganje. UH user posted image

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 3645
1.11.2012 18:09:31   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: cosmo

ja sutim zato sto je i kod mene sve bezveze. Nikako da se vratim na pravi put. A sutra vaganje. UH user posted image

i u mene

ostalo kolaca od Bajrama i slatkisa na sve straneuser posted image

"Gospodaru moj, daj da ja i neki potomci moji obavljamo molitvu; Gospodaru naš, Ti usliši molbu moju!"( Ibrahim 40)

(odgovor članu cosmo)
Neposredna veza do poruke: 3646
2.11.2012 8:38:04   
Bebica11
hello zenice

sta ste se usutile, danas je dan W-vaganja hahahahhauser posted image

jucer sam bas bila ljuta na sebe, doruckovala dobro i jela s mamom schogetten cokoladu i TAD se naljutim na sebe i za R pojedem samo tanjir supe bez hljeba!!! i za V: samo voce jabuke i mandarine i pred spavanje kisele krastavceuser posted image

i vjezbala sam sve me boliuser posted image

i evo jutros sam tamo gdje sam i stala prosle sedmice 80,7kguser posted image

eto a da sam malo pripazila bar poslije Bajrama bio bi neki minuscicuser posted image

canim ne zaboravi tabelu!!!

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 3647
2.11.2012 8:44:20   
Graziella
Ajel to vaganje...evo ja 83,300,nije da sam pazila sta jedem nego nisam danim a nista jela,gripa,upala krajnika,temperatura...ma grozno.zeljna sam svega,vala ima da navalim na sve u velikim kolicinama cim ozdravim aBd

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 3648
2.11.2012 8:50:23   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: Graziella

Ajel to vaganje...evo ja 83,300,nije da sam pazila sta jedem nego nisam danim a nista jela,gripa,upala krajnika,temperatura...ma grozno.zeljna sam svega,vala ima da navalim na sve u velikim kolicinama cim ozdravim aBd

user posted image user posted image user posted image

lagano al sigurno mrsasuser posted image

neka nemoj navaliti kad te prodjeuser posted image

tako sam ja za Bajram svega se zazelila, ima jedna veeelika KINDER cokolada tamo u slatkom cosetu jos me ona mami, ovog ostalog sam se opet vec zasitilauser posted image

(odgovor članu Graziella)
Neposredna veza do poruke: 3649
2.11.2012 9:16:44   
reallove
Jutro zenice..

user posted image user posted image za minuse..

Canim,gdje si nam pobjeglauser posted image

Odoh i ja na vagu,bas da vidim,ima li sta novo kod meneuser posted image

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 3650
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  144 145 [146] 147 148   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  144 145 [146] 147 148   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

mlijeko
zumbulcica

Koje mlijeko kupujete djeci?

megle (55%)

dar prirode (2%)

dukat (8%)

neko drugo (35%)

Broj svih glasova: 173

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *