|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  143 144 [145] 146 147   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Mršajmo zajedno !
27.10.2012 8:45:02   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: ajla86

Bajram Serif Mubarek Olsun

ja se pridruzujem temi...
nedamvno sam rodila i anravno razvukla se ko harmonika....
nisam u fazonu koje su dijete aktuelne nebih nista radikalno zbog dojenja ali pokusavam an neki primejran nacin da pocnem sa uvodzenjem reda u ishrani...
velika sam poguzija i nadam se da cu se dotjerati jer ovfo sad stvarno nema smisla na sta licim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

izvini ajla al ti si fulila temu,imas problema s nadolazenje, mlijeka a hoces na dijetu...ne kontam

nego poslusaj ti mene,uspostavi dojenje i dodji za 2-3mj jer ja dojeci za manje od 2mj sam skinula vise od 5kg;) a jela sam i pizze i veceravala i slatko jela,dojenje je zakon

ako zeznes dojenje samo ces namuciti i sebe i bebu

al eto ti znas najbolje

"Gospodaru moj, daj da ja i neki potomci moji obavljamo molitvu; Gospodaru naš, Ti usliši molbu moju!"( Ibrahim 40)

(odgovor članu ajla86)
Neposredna veza do poruke: 3601
27.10.2012 8:53:31   
ajla86

IZVORNA PORUKA: Bebica11

IZVORNA PORUKA: ajla86

Bajram Serif Mubarek Olsun

ja se pridruzujem temi...
nedamvno sam rodila i anravno razvukla se ko harmonika....
nisam u fazonu koje su dijete aktuelne nebih nista radikalno zbog dojenja ali pokusavam an neki primejran nacin da pocnem sa uvodzenjem reda u ishrani...
velika sam poguzija i nadam se da cu se dotjerati jer ovfo sad stvarno nema smisla na sta licim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

izvini ajla al ti si fulila temu,imas problema s nadolazenje, mlijeka a hoces na dijetu...ne kontam

nego poslusaj ti mene,uspostavi dojenje i dodji za 2-3mj jer ja dojeci za manje od 2mj sam skinula vise od 5kg;) a jela sam i pizze i veceravala i slatko jela,dojenje je zakon

ako zeznes dojenje samo ces namuciti i sebe i bebu

al eto ti znas najbolje

e draga dala si mi jos ejdan razlog da se nastavim muciti oko dojenja...odkad nisam pojela pizzu user posted image user posted image user posted image
a nisam mislila nista extremno jos...sad sam u fazonu da "smanjim" zeldac nakon onog silnog pretrpavanja u trudnoci kontas...jer u trudnoci sam jela sve sto mi je doslo pod ruku pa reko da mi nepredze u naviku...
a sklona sam debljanju,
sad za sad cu ono manje hljeba i to crnog,slatkisa i te neke sitnice poceti izbacivati jer sam jela ko krava sad kad bi na neku dijetu odmah bi se ukinula sa nogu...

cisto informativno da vidim kako sam i napisala da nebi nista radikalno vec onako da se prisjetim muka koje me cekaju user posted image user posted image user posted image user posted image

uvjek sam se mucila sa kg i uvjek neke dijete,fitnis,aerobic,role.....koje sam srece eto zato se meni neda da dojim jer kako bi se meni zaboga milog tako lagano kg istopile eeeeee tugo moja....

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 3602
27.10.2012 8:57:23   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: reallove

Bajram Serif Mubarek Olsun i od mene drage moje..Ja sam bila dobra danas,nisam jela slatko jer se ovdje ne sluzi to kao kod nas u Bosni..Pojela sam 2 male bombonjere kod nane od mm(to se mora pojesti nema neuser posted image )..Kupio mi je mm kaputic u H&M,stala sam u br. 36,ne smijem se udebljati ni grama,eto navijajte za meneuser posted image user posted image

blago se tebi kad ne iznose slatkouser posted image

ja jucer d:crna kafa,malo mesa
pa isli za vrijeme dzume tetki pojela sniticu torte a drugi kolac nisam probala:)
pa rucak:punjena paprika,pola paradajza,zvrk pite
sok i cupavac kod sveki(baklavu i neki slagirani kolac nisam jela)
v:paprika,zvrk zeljanice i kod nane mm hurmasicu(oblatnu nisam probala)

PUUUNO sam se kretala jer smo klali kravu i moji su dolazili kod sveki pa bio pravi sobet

ovo gore sam pisala sta nisam jela jer prijasnje bajrame bi SVE sto mi se iznese pojela hahaha tako da je opet bilo za mene umjereno:)

"Gospodaru moj, daj da ja i neki potomci moji obavljamo molitvu; Gospodaru naš, Ti usliši molbu moju!"( Ibrahim 40)

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 3603
27.10.2012 9:26:40   
canim
Bebice11 meni se čini da ti imaš izuzetno brz metabolizam, isto kao kod moje rodice, ona čim malo umanji ishranu mrsa, bez obzira na kolace, cipseve i sl. Nažalost moje tjelo nije takvo, ja da bih spala sa svoje 83 kg morala sam se bas potruditi i ukidati Max nezdravu hranu, meni dojenje nije imalo nikakvog efekta po pitanju mrsanja.

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 3604
27.10.2012 9:42:34   
senjorita
Bajram mubarek olsun.
i ja sam se jucer zaboravila vagat, ali mislim da sam se i prozlu pit u sub.vagala. sad imam 71.8 kg. :-) mislim da sam smrsala fino, ali ne sjecam se kolko sam imala kila prosle sedmice.
juce sam pojela mozda maksimum jedan kolac, to je od svakog kolaca po malo.sad me zeznu vecere, ne mogu vise da razmisljam sta cu jest to mi najteze pada.sinoc moja ne htjede spavat samo place, valjda od puno naroda, pa je svako uzme, bas mi je zao, a i mene. prestojila sam citavu noc kraj krevetca.i ja sam kontala tu hapu za lakunnoc, nebi li ona duze spavala,jer ovo bas iscrpi.
ne sjecam se sta sam pisala koji mi jecilj,klliko kg, mislim da je bilo 70 :-) ali kad vidim kako mi dobro ide pomjeram cilj na 65 do nove godine :-)

covjek ima jednu nezgodnu naviku ..
da sudbinom naziva samo ono sto ga satire...

(odgovor članu ajla86)
Neposredna veza do poruke: 3605
27.10.2012 18:16:11   
reallove
Nista vi zenice,nema vas..Ja danas pocela sa vjezbanjem,evo sad sam zavrsila,kupila sam sebi i male tegove,po 1,5 kg da sredim i ruke,borim se,nema stauser posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu senjorita)
Neposredna veza do poruke: 3606
28.10.2012 8:33:24   
Graziella
Pa gdje ste zenice...hajmo ustajanje,vaganje...pisi kod mene 84,100user posted image !vidis kako to kod mene varira,prosle hefte sam imala meščini pola kile manje,ma nebitno grame neću nu da brojim,nego fino lagano disciplinovano velikim koracima do proljeća barem 5-6 kg manje da bude i zadovoljna.a zabranila sam svim tetkama,strinama,komsinicama itd da mi govore kako sam"lijepa mašala"(taman kaze prava ona bosanska zena),mislim se u sebi nemate vi pojma kako je meni čučnutiuser posted image ,bolje bi bilo da mi govore kako sam debela pa da me bude malo stid,da se napokon zadam na skidanje kila ono pravo!

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 3607
28.10.2012 8:46:50   
canim
Ima'l baklava, ruzica, torti i kolača kod vas user posted image

Reallove ja ću tebe uzeti za trenera user posted image

(odgovor članu Graziella)
Neposredna veza do poruke: 3608
28.10.2012 10:54:23   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: canim

Ima'l baklava, ruzica, torti i kolača kod vas user posted image

Reallove ja ću tebe uzeti za trenera user posted image

user posted image

sinoc sam ubacila u trecu, vecerala pizzu, kolu i 2 cupavcauser posted image

a dan krenuo s cupavcem i baklavom, a imam jos 2 kuce za obic'user posted image

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 3609
28.10.2012 10:58:54   
MicoTico

IZVORNA PORUKA: reallove

Nista vi zenice,nema vas..Ja danas pocela sa vjezbanjem,evo sad sam zavrsila,kupila sam sebi i male tegove,po 1,5 kg da sredim i ruke,borim se,nema stauser posted image

user posted image user posted image user posted image
Već sam ti napisala da si mi uzor u vježbanju!

Elem, ishrana mi je ovih dana skroz loša. Skoro po cijeli dan sam na poslu, baš mi je neka frka, pa sam osuđena većinom na ono što bih trebala izbjegavati. Opegt s druge strane i dalje sam na istoj kilaži, pa me to tješi. Doduše vozikam onaj sobni bicikl, pa možda i zato.

Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 3610
28.10.2012 13:29:13   
reallove
Hiuser posted image

Joj Canim,dobra siuser posted image

Bebice,hajde bona,pa nije Bajram svaki danuser posted image

I ja da sam u Bosni nebi prosla nista bolje,ali eto,ovdje se ne sluzi slatko,uglavnom koja bombonjera ili suhi kolacici sa datulama

MicoTico,samo neka ne ide u + i dobro jeuser posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 3611
28.10.2012 20:38:28   
Bebica11
samo da mahnem

RAJA PRIMJETILA DA SAM SMRSALAuser posted image user posted image user posted image user posted image

pa je bilo jos 1 baklava i cokoladni kolac, eto a sad przim dzigericu samo cu malouser posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 3612
28.10.2012 21:11:03   
Graziella
RAJA PRIMJETILA DA SAM SMRSALA
sigurno je lijepo dobiti komplimente za novu figuru...eh,blago tebi...

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 3613
29.10.2012 0:28:47   
canim
user posted image za komplimente

I ja sam dobila par komplimenata a posebno bih izdvojila cudjenja od nekih u familiji koji su me poslijednji put vidjeli tek poslije poroda i sad na -20 kg user posted image user posted image i love it user posted image '

Mi jutros zvali neke rodjake na dorucak, tako da sam pored ostalih djidja za dorucak kupila i nutelu...ostatak price znate user posted image user posted image

Joj zene da vas pitam jeli vama ovo vrijeme brzo leti....ja tacno nista ne stizem, sve mi fali vremene i uvijek nesto kasnim....bas me to nervira....da mi se je nekako bolje organizovati user posted image

(odgovor članu Graziella)
Neposredna veza do poruke: 3614
29.10.2012 8:01:27   
Bebica11
hello zene

evo me opet i danas je Bajram pa necu paziti
I luv Bajram;)

svaka cast canim to je meni cilj al s deset kila jer nisam planirala dvadeset mrsati
nisam vidjela onu rodicu od mm sigurno ceka da smrsam deset kilauser posted image

nadam se da za B necu dobiti vise od kile uhhh

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 3615
29.10.2012 10:16:34   
reallove

user posted image za komplimente

I ja sam dobila par komplimenata a posebno bih izdvojila cudjenja od nekih u familiji koji su me poslijednji put vidjeli tek poslije poroda i sad na -20 kg user posted image user posted image i love it user posted image '

Mi jutros zvali neke rodjake na dorucak, tako da sam pored ostalih djidja za dorucak kupila i nutelu...ostatak price znate user posted image user posted image

Joj zene da vas pitam jeli vama ovo vrijeme brzo leti....ja tacno nista ne stizem, sve mi fali vremene i uvijek nesto kasnim....bas me to nervira....da mi se je nekako bolje organizovati user posted image

user posted image

I meni vala uvijek fali vremenauser posted image

Nego Canim,za opadanje kose,meni manje opada..Kupila Loreal toal repair,stavim na kosu,ostavim 1-2 min, i isperem hladnom vodom,skroz hladnom,nije ni malo ugodno ali izgleda da pomaze

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 3616
29.10.2012 11:16:29   
canim
Hajde probat cu i ja taj loreal sampon, ako nadjem.

Ja sam pocela piti opet feroglobin i zadnji put kad sam oprala kosu, prala sam kod mame kuci, oni imali neki head & shoulders protiv peruti, inace ja ga nikako ne volim jer mi je uvijek stvarao prhut ali za divno cudo nije mi previse opalo kose nakon pranja user posted image ili je ovaj feroglobin malo popravio stanje ili eventualno ja opet moram mjenjati sampon.

Nekad davno sam koristila panten pro-v i super mi je kosa bila, ali jako dugo sam ga koristila tako da mi je bas dosadio ali kontam i njega opet da kupim user posted image .

Pre neki dan bila neka ponuda na ekupon za pranje, sisanje, feniranje i dijagnostika vlasistva, kao dermatoloska dijagnostika, pa sam kupila kupon i bas me interesuje kakav ce rezultat biti.

Bila sam i kod dermatologa, nalaze trebam vaditi i dao mi je neki terapijski sampon, ja kupila i procitala u upustvu da se ne preporucuje dojiljama tako da sam odustala od njega.

Tako da sam ti se aktivno zadala u rjesavanju ovog problema user posted image

Eh jos da mi je smrsati user posted image evo da ne budem off topic user posted image

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 3617
29.10.2012 12:07:41   
Bebica11
hej zene

ja danas praaaavo aktivna,cistim,peglam isla u setnju:)

d:crna kafa,cupavac
r: przena dzigerica i crni luk

imam goste danas pa ce biti kao sto moja N kaze Njam njam hihi

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 3618
29.10.2012 12:14:48   
reallove
Canim,ovo je balzam,naneses na kosu,ostavis da malo stoji,pa onda isperes..Na njemu pise da je za ostecenu kosu,protiv opadanja i svasta nesto..Ja slucajno naletim,rekoh da probam,kosa je bas svilenkasta poslije,ja sam zadovoljna..

Bebice i ja sam pravo aktivna danas,kucu uradila,sredila,ves oprala,okupala se,isfenirala,a jos nista nisam jelauser posted image ..Pozvani smo na rucak tako da cu cekati,gotovo mi je sada,dorucak davno prosao...

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 3619
29.10.2012 15:13:32   
cosmo
Gdje ste zene drage user posted image Ja cu ishranu za ovaj Bajram da iskuliram, jer je bilo bas strasno natrpavanje user posted image Valjda se pozelila svega za ove 3 hefte. Garant sam 2 kile vratila. A od jutros se opet pokusavam disciplinovati, mada sam nesto strasno gladna. Em pms ubi em se zeludac rasirio. Nikad na zelenu granu user posted image

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 3620
29.10.2012 15:35:08   
reallove
Ja sam za danas samo rucala,a jede mi se slatko,ne znam kako cu izdrzatiuser posted image

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu cosmo)
Neposredna veza do poruke: 3621
29.10.2012 21:08:32   
canim
Sta ima mrsavice user posted image

Mi evo sad dosli od gostiju, nisam pojela baklavu Ali jesam zvrk pite, Ali Sam zato tako reci rucala baklave, ja ni Ne smijem na vagu user posted image

Reallove kad je kod tebe mali propricao? Jeli u kuci koristite samo bosanski ili neko prica I arapski ? Jeli savladao oba jezika ili samo jedan ?

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 3622
29.10.2012 21:44:34   
reallove

Sta ima mrsavice user posted image

Mi evo sad dosli od gostiju, nisam pojela baklavu Ali jesam zvrk pite, Ali Sam zato tako reci rucala baklave, ja ni Ne smijem na vagu user posted image

Reallove kad je kod tebe mali propricao? Jeli u kuci koristite samo bosanski ili neko prica I arapski ? Jeli savladao oba jezika ili samo jedan ?

Hajde Canim,no sikiriki,stvarno,evo prodje Bajram sto se jelo,jelo se,idemo dalje,ma jauser posted image

Ameen je propricao sa 1,5 god..U kuci koristimo bosanski i arapski,oba je savladao masallah,prica ko velikiuser posted image

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 3623
30.10.2012 7:40:37   
canim
Evo danas necu baklave jesti (nadam se user posted image )

Upravo pijem kafu i razmisljam da bih mogla palente s jogurtom za dorucak napraviti.

Reallove pitam te to jer u gostima sinoc bas razgovarala s jednom zenom i ona mi veli kao iz psihologije na fakultetu su ucili da se u kuci treba razgovarati samo 1 jezik i da tad djete moze uspjesno savladati jezik, inace ako ima vise jezika, kasnije ce propricati i postoji mogucnost da mjesa jezike i da ima velikih problema u komunikaciji....ova zena je fax zavrsila sigurno preko 30tak godina, tako da koliko sam ja shvatila po novim istrazivanjima dijeca mogu savladati vise jezika bez problema.

Kod nas u kuci slusa 3 jezika, s tim da joj se ja obracam na bosanskom, razumije me sve ali jos uvijek nije propricala kako treba, zna mozda 20-25 rijeci.

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 3624
30.10.2012 8:29:57   
Bebica11
hello zenice

eto i Bajram nam prodje,

sinoc nisam bila fina vecerala domaceg kajmaka na hljeb(valjda da iskoristim taj dan ne-dijete hahaha) i pojela i baklavu(i to ogromnu) i cupavac za veceru

i jutros sama sebi kazem SUOCAVANJE S VAGOMuser posted image kad 81,0 user posted image user posted image user posted image valjda sto nisam previse pretjerivala samo 300gr u plusu

a rekla sam sebi, necu vala za Bajram dijetu ganjati i kod svakog sam bar jedan kolac pojela kad iznesu pa makar, bila sam halalila i kilu kad 300gr Barekallah

JA PREZADOVOLJNA

IDEMO DALJE!!!user posted image user posted image

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 3625
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  143 144 [145] 146 147   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  143 144 [145] 146 147   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Crtani filmovi.
пеперутка16

Da li su vaša djeca gledala crtane filmove poput Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon... i postala nasilna zbog njih?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *