|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  145 146 [147] 148 149   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Mršajmo zajedno !
2.11.2012 9:20:59   
canim
user posted image user posted image

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 3651
2.11.2012 9:24:08   
reallove

IZVORNA PORUKA: canim

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 3652
2.11.2012 9:26:54   
reallove
Canim,draga i kod mene je isto..Evo sad se izvagala,gospodja vaga pokazuje 63user posted image ..Bas sam pretjerala,eto,pisi me na tabelu sada za ozbiljno i vise ja ne cuvam kilazu vec i ja sedmicno prijavljujem minuse,nema vise zezanja

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 3653
2.11.2012 9:28:08   
reallove

IZVORNA PORUKA: reallove

Canim,draga i kod mene je isto..Evo sad se izvagala,gospodja vaga pokazuje 63user posted image ..Bas sam pretjerala,eto,pisi me na tabelu sada za ozbiljno i vise ja ne cuvam kilazu vec i ja sedmicno prijavljujem minuse,nema vise zezanja

ako bude minusauser posted image

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 3654
2.11.2012 9:52:33   
cosmo

IZVORNA PORUKA: canim

Potpisujem user posted image Ne smijem stati na vagu do sljedeceg petka da se bas ne demotivisem!!!! Od danas nema vise zezanja.

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 3655
2.11.2012 11:30:22   
Bebica11
cosmo, canim ne zabusavajte prijavite kilazu, suocavanje je bitno za nastavakuser posted image

reallove svaka cast na hrabrosti, ti si se makar suocila sa situacijomuser posted image ,

btw da mi je tvoj "problem"user posted image

"Gospodaru moj, daj da ja i neki potomci moji obavljamo molitvu; Gospodaru naš, Ti usliši molbu moju!"( Ibrahim 40)

(odgovor članu cosmo)
Neposredna veza do poruke: 3656
2.11.2012 11:42:38   
minie
Evo i mene i mogu samo user posted image

Nakon Bajrama se izvagala i 1,5 kg u plusu user posted image Doduse nije ovo samo od Bajrama, nego otkako je MM dosao, samo sam zderala, ali bukvalno, a on donio slatkise iz Nj sve koje ja volim.. Evo vec dva danas se trudim pridrzavati lijepog rezima ishrane, stvarno vise nema smisla, opet sam sad na +5 user posted image I definitvno moram sebi kupiti vagu, ali sve se bojim da cu se stalno vagati i onda ce me to izluditi.

Mamino sunce, maza, zivot i sreca...
R 17.10.2011.

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 3657
2.11.2012 13:37:27   
reallove
Bebice,hvala na podrsci...

Ljuta sam bas na sebe,samo mi nije jasno,ja se stalno vagam i uvijek ok i odjednom +1 nikako mi nije jasno,ali nema veze,idemo dalje...

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu minie)
Neposredna veza do poruke: 3658
2.11.2012 14:49:00   
Graziella
I ja se stalno vagam.vise puta na dan.kad god odem u wc.jednostavno stoji mi ta vaga na putu i eto tako sam stekla tu naviku.a to je greska,i to velika.treba samo ponekad se vagati i ako se uoci +(sto kod mene cesto budeuser posted image )skontati sta si jela od zadnjeg vaganja,najbolje zapisivati pa ces skontati koliko si cega pojela i gdje pravis greske.

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 3659
2.11.2012 16:21:33   
Mjeseceva Pratilja
Ama gdje je tabela? :)

Upravo se izvagah. 75 kg. Okruglih.

A 30.7.2010.

My Ovulation Chart

(odgovor članu Graziella)
Neposredna veza do poruke: 3660
2.11.2012 17:21:10   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: Mjeseceva Pratilja

canim zabusava ne da ni tabele

graziella vagaj se samo ujutro to ti je jedino relevantno

reallove da nije od tecnosti il ti je zastopala probava?

Ja d:dzem od sipka..nes
r:dva tanjira supe na koljenici i hljeba
v:malo suhog mesa i par zalogaja pite

ranije sam v a nocas samo voce il salata i tecnosti

"Gospodaru moj, daj da ja i neki potomci moji obavljamo molitvu; Gospodaru naš, Ti usliši molbu moju!"( Ibrahim 40)

(odgovor članu Mjeseceva Pratilja)
Neposredna veza do poruke: 3661
2.11.2012 17:21:30   
Bebica11

Neposredna veza do poruke: 3662
2.11.2012 17:38:47   
reallove

IZVORNA PORUKA: Bebica11

ne znam mila,probava onako,nije zastopala ali nije vise ni kao prije,kako god,moram to skinutiuser posted image user posted image

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 3663
2.11.2012 18:24:14   
Mjeseceva Pratilja
Real love, zao mi je..

Ja necu vecerati. Pocastit cu se jabukama, zelenim cajem, kapucinom. Rano cu na spavanje, a sutra na plivanje aBd.

A 30.7.2010.

My Ovulation Chart

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 3664
2.11.2012 18:27:39   
Bebica11

Real love, zao mi je..

Ja necu vecerati. Pocastit cu se jabukama, zelenim cajem, kapucinom. Rano cu na spavanje, a sutra na plivanje aBd.

gdje ides na plivanjeuser posted image

Neposredna veza do poruke: 3665
2.11.2012 18:32:13   
Mjeseceva Pratilja
More. Tik ispred kuce. user posted image Hajde, bujrum. Pridruzis se pa cemo furati rezim. user posted image

A 30.7.2010.

My Ovulation Chart

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 3666
2.11.2012 18:38:54   
Bebica11

More. Tik ispred kuce. user posted image Hajde, bujrum. Pridruzis se pa cemo furati rezim. user posted image

aaaaaaaaaaaaa blago se tebi

eto meuser posted image

Neposredna veza do poruke: 3667
2.11.2012 18:40:15   
Mjeseceva Pratilja
Bilo bi to super.

Canim, gle koliko nas je sto cekamo. Pozuri se. user posted image

A 30.7.2010.

My Ovulation Chart

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 3668
2.11.2012 18:48:03   
reallove
Ja vjezbala,pola sata na traci,nije mi bilo do toga,nesto sam umorna,ali natjerala sam se..

moj danasnji menu ovako

dorucak-jabuka i pola kifle sa sirom

rucak- malo rize i komadic piletine

vecera-pola kifle sa sirom

vecera je bila u 18 sati i necu vise jesti nista,mozda samo jabuku veceras

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

Neposredna veza do poruke: 3669
2.11.2012 18:55:48   
Mjeseceva Pratilja
Mirise mi na malocu..Kod mene su doduse veci obroci. Izgubi se dosta energije u radu van kuce, u kuci, oko djeteta..Jedna kifla dnevno je malo. A rizu i piletinu ti ne racunam. Radije da uzmes vise piletine, a jako malo rize. :) I dosta salate, npr. Nesto me strah ovih malih obroka + svi znamo da fantasticnu liniju imas. Sto ti treba ova patnja?user posted image user posted image

A 30.7.2010.

My Ovulation Chart

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 3670
2.11.2012 19:12:16   
reallove
Zaboravila sam napisati jela sam salatu,znas kako ide maglube,riza,piletina i salata,nisam puno pojela,piletinu sam samo copnula nekoliko puta...Patim se draga vjeruj da mi se place vise,ne znam,jos jutros kad sam vidjela +1,ma da poludis,ne znam kada sam se zadnji put najela ono dobro i da poslije toga nisam sebi govorila,budalo jedna..user posted image user posted image ..A puno se krecem,stalno sam na nogama,do sad sam trebala imati bar 50 kg

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

Neposredna veza do poruke: 3671
2.11.2012 19:29:01   
Mjeseceva Pratilja
Maqluba rules.user posted image

Take it easy, kceri..Sta se traumiras radi +1? Jesi li ti zdrava, vitalna, pokretna?
Ja imam tek 75. Imam vise nego kada sam isla roditi dijete. user posted image Na mojih 160 cm, ovih 75 se dobrano primijeti ali sta cu..Ne udaramo glavom o zid vec idem mic po mic, polahko, ne srkletim.
Svi smo vidjele tvoje fotke. Svi znamo da super izgledas. Samo ti jos ne znas. Doduse, sada znas da uvijek ima i gore. user posted image U solane sada. Polahko i ne ljuti se zbog +1. Gotovo sam sigurna da ti to nista ne znaci.

A 30.7.2010.

My Ovulation Chart

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 3672
2.11.2012 20:06:42   
reallove
Mjeseceva pratiljauser posted image ..Ja sam imala 79 kg na 168user posted image ..Pa sam onda bila na 62i sad evo 63..Bojim se da se opet ne udebljam,znam kako sam se napatila dok sam smrsala..Ja inace imam krupnu gradju,malo da se udebljam,nevaljauser posted image

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

Neposredna veza do poruke: 3673
2.11.2012 20:49:47   
Bebica11
reallove po mom ukusu(koji ti mozda nista ne znaci) ti si premrsavauser posted image ja bih tebe udebljala bar 5kg pa eto da budes tamanuser posted image

jedino razumijem strah od debljanja i ja ga pocinjem dobivatiuser posted image

btw danas sam i popila0,3l mlijeka s neskvikom i evo gulim jabuke a copnula sam dva zalogaja leso teletineuser posted image

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 3674
2.11.2012 20:51:29   
Bebica11
gdje su nam mama2884, dinasa,senjorita slabo se javljaju???

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 3675
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  145 146 [147] 148 149   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  145 146 [147] 148 149   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Crtani filmovi.
пеперутка16

Da li su vaša djeca gledala crtane filmove poput Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon... i postala nasilna zbog njih?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *