|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  140 141 [142] 143 144   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Mršajmo zajedno !
20.10.2012 22:32:30   
Medić*
canim to proljece kod nas sarmica ne pali zato sarmice(pokrivene) mrsaju pred bajrame hahaha

Cuj sarmice user posted image

Nema vece institucije od roditelja!

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 3526
20.10.2012 22:33:56   
canim
Eh cuj sarmice, prvi put taj izraz čujem za pokrivene, očito da voliš hranu hehe user posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 3527
20.10.2012 22:36:13   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: canim

Eh cuj sarmice, prvi put taj izraz čujem za pokrivene, očito da voliš hranu hehe user posted image

nije moj izraz cula sam ga vise puta i onako mi simpatican:)

a volim hranu

uh sarma,japrak....mmmm haha

"Gospodaru moj, daj da ja i neki potomci moji obavljamo molitvu; Gospodaru naš, Ti usliši molbu moju!"( Ibrahim 40)

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 3528
20.10.2012 22:42:32   
canim
Ja nisam cula ranije pa mi simpaticno

Japraku moj user posted image user posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 3529
20.10.2012 22:58:09   
reallove
E sarmice moje drage,da mi je sarme sto pravi moja mamauser posted image user posted image

Ja ko padobranac,ali sta cu

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 3530
21.10.2012 10:21:38   
cosmo
Drage moje unisti mene ovaj vikend user posted image
Sta li ce tek biti za Bajram user posted image

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 3531
21.10.2012 10:25:22   
jasmin
Ajmo cure s ove teme,koje nestrpljivo cekaju bajramske dane,predlazem time out do iza bajrama user posted image .

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

(odgovor članu cosmo)
Neposredna veza do poruke: 3532
21.10.2012 10:37:18   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: jasmin

Ajmo cure s ove teme,koje nestrpljivo cekaju bajramske dane,predlazem time out do iza bajrama user posted image .

fol i jeste da sad damo puni gas do pred bajram

nego...skinu li ti svoje 2 kg????il ces mijenjati haljinu???user posted image

"Gospodaru moj, daj da ja i neki potomci moji obavljamo molitvu; Gospodaru naš, Ti usliši molbu moju!"( Ibrahim 40)

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 3533
21.10.2012 10:49:04   
jasmin

IZVORNA PORUKA: Bebica11

IZVORNA PORUKA: jasmin

fol i jeste da sad damo puni gas do pred bajram

nego...skinu li ti svoje 2 kg????il ces mijenjati haljinu???user posted image

Niti jedno niti drugo user posted image .

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 3534
21.10.2012 20:41:15   
Bebica11
hej debeljuce moje

sta ima jestel se nasopale za vikenduser posted image iskoristite jos koji sat pa pocinje ponedjeljak i dijetauser posted image

ja danas d: paprike punjene krompirom

r: jagnjetina s raznja s hljebom i probala sam malo spagete bolonjez sto sam pravila muzu al se nisam najelauser posted image

jutros i 2 cokolipsa

2 nes kafe danas, 2-3 smokija i cipsa al niceg previse samo probala

nadam se sutra boljem meniju i pokusavam ne vecerati

ah da BILE SU tu i 2-3 mandarineuser posted image

ovo je danas ok kako sam jucer jela, al eto od ponedjeljka opet pazim aBduser posted image user posted image

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 3535
22.10.2012 11:03:34   
canim
Eh eto prodje i vikend.

Juce sam jela sutliju, bila je bas ukusna....mmm jos posuta cimetomm user posted image

Ja nisam nesto pretjerivala za vikend, ali sam jela neredovno, tako da nema nikakvih minuscica.

Jutros sam ustala oko 7, moj curetak nije htio da spava, tako da sam popila kafu i pojela tanjiric musli-ja, maloprije sam kontala da jedem nesto za uzinu ali bas sam ogladnila tako da sam si napravila palentu sa sirom i pavlakom i to pojela....dalje ne znam sta cu jesti.

Mislila sam sad za vikend da ocistim kucu za Bajram ali sam skontala da mi je bolje da idemo setati nas troje nego da sjedim u kuci i cistim, tako da smo fino iskoristili vikend a sad slijedi glancanje kuce...ima jos vremena do petka.

Eto taman nam je vaganje u petak ujutro, a onda navalite na baklave user posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 3536
22.10.2012 11:08:26   
reallove
Jutro drage moje..Ja za vikend bila dobrauser posted image ...Canim,draga,nemoras da zuris,ima jos do petka,uradices jos 100 puta do petka..Ja majke mi ne znam do kada ovako,ja se ziva slomi,a kuca nikad nije dovoljno cista i sredjena

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 3537
22.10.2012 11:12:08   
canim
Meni je to najgore, ja stalno nesto sklanjam, brisem a na kraju kad pogledam isto kao da nista nisam radila a samo nas je troje, nemogu zamisliti kakav bi haus bio da nas je vise, uzas...inace u poslijednje vrijeme samo jako neorganizovana, ne znam zasto, ali nikad nista nemogu da stignem, uvijek mi fali vremena user posted image

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 3538
22.10.2012 11:24:31   
reallove
Zato ti kazem,ne zuri,naradit ces se do petka...Ja vise ne znam,kontam da fino dignem ruke od svega,pa da vidimo kako ce izgledati,jucer sam cijeli dan na nogama bila,sjela sam tek nekad navecer,pregledala seriju,pa u krevet,umorna..I evo sad opet mislim odakle da pocnemuser posted image

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 3539
22.10.2012 11:25:46   
Graziella
Juce sam jela sutliju, bila je bas ukusna....mmm jos posuta cimetomm
i ja volim sutliju...al' jednom,u polumraku moje kuhinje,zamjenih cimet i curryuser posted image

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 3540
22.10.2012 11:42:29   
canim
Grazziela draga, pa gdje curry na sutliju user posted image

O glancanju kuce bih mogla do sutra, to je posao bez kraja, uvijek se ima nesto raditi, doduse ja nisam opterecena da mi uvijek sve mora blistati, inace bi samo s krpom hodala user posted image

Sta cete za Bajram kuhati ?

(odgovor članu Graziella)
Neposredna veza do poruke: 3541
22.10.2012 11:46:17   
Bebica11

Grazziela draga, pa gdje curry na sutliju user posted image

O glancanju kuce bih mogla do sutra, to je posao bez kraja, uvijek se ima nesto raditi, doduse ja nisam opterecena da mi uvijek sve mora blistati, inace bi samo s krpom hodala user posted image

Sta cete za Bajram kuhati ?

HAHAHA canim, slazem se sve s vama oko brisanja kuceuser posted image to mi je najmrzi posao

ja sam ovaj vikend podijelila, u subotu cistila generalku(posto imam malu bebu moram iskoristiti babysitting od mm)user posted image a nedjelju sam se pocastila izlaskom, setali smo s maleckom tako da sam i poradila i izaslauser posted image

mmm sutlija nisam odavno napravicu i ja sebi aBd

a za Bajram cemo ici kod mm roditelja, tamo ce doci i moji, klace se tamo tako da ne znam sta je sveki skontala pravitiuser posted image a ja cu samo jedan kolac, ne znam jos sta jer cu jedino u nedjelju biti u Sa(tad cu obilaziti prijatelje) i u pon ako mi ko dodje da imam kolacuser posted image

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 3542
22.10.2012 11:48:30   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: Graziella

Juce sam jela sutliju, bila je bas ukusna....mmm jos posuta cimetomm
i ja volim sutliju...al' jednom,u polumraku moje kuhinje,zamjenih cimet i curryuser posted image

user posted image

ja sam gora, jednom se pozahmetila da napravim jabukovacu, i kad sam sve napravila pospem r endanu jabuku cilijem umjesto cimetomuser posted image

sreca sjetila sam se cijetke i pod vodu dobro izaperem i popravimuser posted image

(odgovor članu Graziella)
Neposredna veza do poruke: 3543
22.10.2012 11:53:27   
canim
Ma necu ni ja kuhati, idemo kod mojih na rucak pa cemo familiju obilaziti, nego kontam ako mi ko dodje moram imati nesto, mislila sam da napravim jednu malu tepsiju baklave i jos neki kolacic uz to, samo ne znam sta bih user posted image ne bih tortu jer ne znam ko ce mi to pojesti, vec neki manji cokoladni kolacic.

Jeli vi iznosite nesto slano kad vam neko dodje na Bajram ? Treba li mi pita da kupim jami user posted image za svaki slucaj ili mozda kiflice da napravim.

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 3544
22.10.2012 13:24:06   
reallove
Ovdje se ne pravi slano,prvi dan se ide kod nane na rucak,kuci samo prave one suhe kolacice sa hurmama..Ja aBd planiram praviti sitne neke kolace,rafaello,cokoladne kuglice i rolat,nasla sam lijep recept na coolinarki,a mozda probam i baklavu,nisam nikad pravila do sadauser posted image

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 3545
22.10.2012 13:25:26   
reallove

Ma necu ni ja kuhati, idemo kod mojih na rucak pa cemo familiju obilaziti, nego kontam ako mi ko dodje moram imati nesto, mislila sam da napravim jednu malu tepsiju baklave i jos neki kolacic uz to, samo ne znam sta bih user posted image ne bih tortu jer ne znam ko ce mi to pojesti, vec neki manji cokoladni kolacic.

Jeli vi iznosite nesto slano kad vam neko dodje na Bajram ? Treba li mi pita da kupim jami user posted image za svaki slucaj ili mozda kiflice da napravim.

user posted image user posted image

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 3546
22.10.2012 13:51:26   
Bebica11
ni ja ne stavljam slano, a i ne jedem nigdje slano osim ono tradicionalni rucak u familiji, za koje postoje hazor stariji clanovi familije koji praveuser posted image

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 3547
22.10.2012 14:14:00   
Graziella
Mi se u fam.dogovorimo kod koga ce za koji Bajram biti rucak,tako da svi znaju unaprijed,onada ovi drugi ne trebaju puno spremati,dok ja svu fam.obiđem treba mi tri dana(to je 10 kolaca najmanjeuser posted image )i onda kad dođem kuću ionako prošo Bajram,ne treba vise nista toliko ni spremati.ako se ko najavi uvijek imam neko tijesto za picu ili kiflice spremno...a ciscenje,auuu,ma treba iskoristiti jos malo ovog sunca,gledam eto snijega ubrzo,a nered nece pobjeci...a i djecu vala treba pustiti da s eigraju,nek' prave nered,brzo ce im djetinstvo proci,moraju razvijati um nekekoi

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 3548
22.10.2012 14:14:56   
canim
Reallove daj mi taj fini recept sto si nasla na coolinariki, i ja sam mislila tako neke sitne kolace napraviti i baklavu.

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 3549
22.10.2012 14:34:59   
Dinasa
selam i pozdrav drage hanumice

ja sam se slatko ismijala vasim komentarima,evo ja sam vec zaribala duboko,jedem cokolade i nutelu kasikama grcem,do petka sam bandek!

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 3550
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  140 141 [142] 143 144   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  140 141 [142] 143 144   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Crtani filmovi.
пеперутка16

Da li su vaša djeca gledala crtane filmove poput Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon... i postala nasilna zbog njih?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *