|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  139 140 [141] 142 143   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Mršajmo zajedno !
19.10.2012 13:19:20   
canim
user posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 3501
19.10.2012 13:47:27   
senjorita
to za kosu i opadanje, stres je vala odkad rodis djete, nema spavanja nema rahat zivota :-) i ja sam isto cula za fitoval, pa sam i koristila jednom nekutecnost sjecam se, ali nisam bila redovna.
aa za kilice :-) trenutno 72.3, sto je 800 grama manje od prosle sedmice :-)
kako nisam pila vodu i slabo jela vice, a dosta hljeba, super sam .
eh taj bajram...

covjek ima jednu nezgodnu naviku ..
da sudbinom naziva samo ono sto ga satire...

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 3502
19.10.2012 14:21:35   
canim
Ja sam koristila nekakav sampon od tahirovic curekot, nije mi pomogao, doduse samo sam 2 puta njime oprala, vjerovatno treba duze.
Ja inace stalno mjenjam sampone, toliko tih sampona ima u ponudi a ja volim svaki da isprobam.

Sto se tice sisanja, sisam se svako 2-3 mjeseca, jedino kad sam se porodila nisam se osisala mozda 6 mjeseci ali tad mi se nije dalo da ostavljam bebu radi frizera user posted image

Juce sam igrom slucaja upoznala jednu zenu i kroz pricu skontam da je frizerka eh rekoh ti mi trebas user posted image i rekla sam joj za problem ona isto nema neki poseban savjet, kaze nemoj puno mjenjati sampone i ima neka tecnost u apoteci da se kupi protiv opadanja kose. user posted image

Vidjet cemo jos dermatolog sta ce reci.

Sto se kilica tice user posted image ja sam toliko neozbljna, da mi je upola ozbiljnost kao prva dva puta kad sam mrsala super bi bilo.

Moram se uozbiljiti! user posted image

(odgovor članu senjorita)
Neposredna veza do poruke: 3503
19.10.2012 14:29:49   
animagical
ja sredila probavu, da se pohvalimuser posted image
sva sam sretna sto su krenule mandarine i ove prave jesenje jabuke, super za duge zimske veceri kad bi se nesto grickalo, a i vitamini-protiv gripeuser posted image nadam se da cu zadrzati sadasnju kilazu jer mi je dnevni tempo uzasan...na nogama sam od 8 ujutru do ponoci....fax, malo dijete, kuca, setnje... ugl, linija spremna za napad baklavamauser posted image

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 3504
19.10.2012 22:58:32   
senjorita
a gdje vi zene sa djecom setate? znam nije to tema, al opet hajd reko. ovdje da vidim, jer setnjom se mrsavi :-)
ja zivim malo dalje od ilidze, pa setam po ilidzi. drugarice mi se rasule po svijetu, pa sama nonstop bas mi glupo nekako :-) imal kakvih aktivnosti igdje za ove sto sjede kuci besposlene :-)
ja kako sam smrzala, opet kasno sad vecerala pa mi krivo, al necu vise :-)

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 3505
19.10.2012 23:34:01   
canim
Ja zivim blizu carsije, tako da setamo po carsiji, ili odemo do nekog parkica da se ona istrci a ja sjednem user posted image iako ne volim puno da se zadrzavam po parkovima, uvijek nekakvih cuka ima.

Neposredna veza do poruke: 3506
19.10.2012 23:40:27   
animagical
ja zivim na sedreniku, pa nemam potrebe za setnjom, dovoljno da se popnem kuciuser posted image

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 3507
19.10.2012 23:42:05   
canim

IZVORNA PORUKA: animagical

ja zivim na sedreniku, pa nemam potrebe za setnjom, dovoljno da se popnem kuciuser posted image

Zato si ti mrsava user posted image

Neposredna veza do poruke: 3508
20.10.2012 0:33:31   
animagical
preporucujem svima da prosetaju do mene na kafuuser posted image

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 3509
20.10.2012 9:52:36   
senjorita
a ja gdje god hocu moram autom, nisam jos navikla na ovajkomsiluk pa ni ispred kuce ne izadjem.
i po hljeb idem autom,pa mi dodje bas komplikovano setat, dok nju smjestim, dok se isplace u autu, i ne hoda mi se.

Neposredna veza do poruke: 3510
20.10.2012 9:58:03   
animagical
idi pjeske...nece plakati...

Neposredna veza do poruke: 3511
20.10.2012 12:14:17   
reallove
Setanje je najbolje..Ja kad sam tek pocela sa dijetom,hodala svaki dan po sat,sat i pouser posted image ..Meni i po kuci ovo sto radim dodje kao fitnessuser posted image ,3 sprata,tona stepenica,po cijeli dan gore-dole i po cijeli dan nesto radim,cistim,bas jutros nesto kontam,koliko se krecem dobro nemam 50 kguser posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

Neposredna veza do poruke: 3512
20.10.2012 12:32:08   
Visnja RR
ja bih vam se trebala pridruziti ali kako user posted image vec mjesec dana odlucujem da cu poceti s dijetom tj korigovanom ishranom ali vec nakon pola dana preksim neko pravilo...user posted image a na meni sve zateze user posted image

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 3513
20.10.2012 12:40:23   
reallove

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

ja bih vam se trebala pridruziti ali kako user posted image vec mjesec dana odlucujem da cu poceti s dijetom tj korigovanom ishranom ali vec nakon pola dana preksim neko pravilo...user posted image a na meni sve zateze user posted image

dobro nam dosla dragauser posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 3514
20.10.2012 13:06:20   
minie
IZVORNA PORUKA: reallove

I kod mene se kosa masti..Tu je najbolje ne prati kosu cesto,koliko god mozes da izdrzis,dobro je..Ja je perem svako drugi danuser posted image ,jer mi je kratka,pa mora biti uredna,ne mogu je vezati fino..I jos kod masne kose,treba izbjegavati balzam..

Ja jednom procitala da se u sampon stavi malo praska za pecivo i da se tad sve fino ispere i kosa bude duze cista. Probala sam i djeluje (kad stavim sampon u ruku istresem i trecinu one kesice praska za pecivo) i onda ne korisitim balzam i kosa mi se fino rasceslja, a inace mi je tanka dlaka, a ima je na izvoz, pa se to zapetlja pravo. I meni opet pocela opadati kosa user posted image

Moj rezim ishrane je na 0, definitnvo se moram uozbiljiti, ali bio malenom rodjendan, pa svega ostalo, jeli smo 3 dana samo pecenje i pitu user posted image zao mi bilo da bacam, a i grehota.
Od pon definitvo opet krecem.

Mamino sunce, maza, zivot i sreca...
R 17.10.2011.

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 3515
20.10.2012 13:14:12   
reallove
Hvala minnie,probat cu i ovouser posted image

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu minie)
Neposredna veza do poruke: 3516
20.10.2012 13:22:44   
reallove
http://www.24sata.hr/ljepota/najbolji-prirodni-lijekovi-protiv-suhe-masne-i-ostecene-kose-219508

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 3517
20.10.2012 15:35:20   
azra I ADI
Ja da provjerim kako mi dame napreduju u skidanju kg, a one ovu temu najmanje tome posvetile...Nema, ekipa koje je krenula u borbu s kilogramima na proljeće, bila je puno bolja od ove!user posted image Ipak, sretno svima, ja i dalje na odličnih 55-56
user posted image

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 3518
20.10.2012 16:11:26   
MicoTico
Joj azra I Adi, da ne misliš da sam ti zaboravila poslati link sa vježbicama putem mail-a, nego je stvarno velik i ne dozvoljava mi poslati. Sorryuser posted image

Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)

(odgovor članu azra I ADI)
Neposredna veza do poruke: 3519
20.10.2012 16:13:37   
MicoTico

IZVORNA PORUKA: azra I ADI

Ja da provjerim kako mi dame napreduju u skidanju kg, a one ovu temu najmanje tome posvetile...Nema, ekipa koje je krenula u borbu s kilogramima na proljeće, bila je puno bolja od ove!user posted image Ipak, sretno svima, ja i dalje na odličnih 55-56
[
sm=smiley31.gif]

Mada kad skontama, tebi, bona, ni ne trebaju vježbice, user posted image za održavanje kilaže.

Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)

Neposredna veza do poruke: 3520
20.10.2012 16:31:45   
azra I ADI
Ma nema veze MicoTico, hajde reko-kad već nudiš da pošalješ, neka mi se nađe, možda kad i zatrebauser posted image

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 3521
20.10.2012 19:46:47   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: azra I ADI

user posted image

sta hoces da kazes,jesil vidjela minuse jucer, mi debeljuce smo dobro skinule a mrsavice i ne zure haha

"Gospodaru moj, daj da ja i neki potomci moji obavljamo molitvu; Gospodaru naš, Ti usliši molbu moju!"( Ibrahim 40)

Neposredna veza do poruke: 3522
20.10.2012 21:42:33   
senjorita

pjeske mogu samo 2 minute, inace odma autoput :-)
mene zeznu rostilj,mpa kolaci, a bas sam se mislila cuvat pa da se za bajrampocastim, a sto kazete i da prosetam novu figuru za bajram :-)
sad ce mene svi da pitaju sta radim da smrsam heheh.

Neposredna veza do poruke: 3523
20.10.2012 22:19:25   
canim
Ova tema je inace najaktivnija na proljeće user posted image i tad svi hoće da smrsaju user posted image

Neposredna veza do poruke: 3524
20.10.2012 22:29:48   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: senjorita

pjeske mogu samo 2 minute, inace odma autoput :-)
mene zeznu rostilj,mpa kolaci, a bas sam se mislila cuvat pa da se za bajrampocastim, a sto kazete i da prosetam novu figuru za bajram :-)
sad ce mene svi da pitaju sta radim da smrsam heheh.

meni je sad mala bolesna pa je ne izvodim a inace najmanje sat,sat i pol setam dnevno

mene je auto prije trudnoce unistilo,a kako sam rodila puno vise setam,cak jos nikako nisam isla sama sa malom u autu, ne bih podnijela vrisku pa znam i kilometre s kolicima preci:)

canim to proljece kod nas sarmica ne pali zato sarmice(pokrivene) mrsaju pred bajrame hahaha

"Gospodaru moj, daj da ja i neki potomci moji obavljamo molitvu; Gospodaru naš, Ti usliši molbu moju!"( Ibrahim 40)

Neposredna veza do poruke: 3525
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  139 140 [141] 142 143   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  139 140 [141] 142 143   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Crtani filmovi.
пеперутка16

Da li su vaša djeca gledala crtane filmove poput Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon... i postala nasilna zbog njih?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *