|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  138 139 [140] 141 142   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Mršajmo zajedno !
18.10.2012 11:54:33   
reallove
Evo i mene,drage moje...Jos nisam ni doruckovala,nesto me stomak boli i muka mi je,nista mi se ne jedeuser posted image ...

Canim,tek sam vidjela tvoj post,pitas za opadanje kose,ne znam mila,vjeruj i meni strasno opada.kupila nekakvu kremu,kao pomaze,ali nista,pa cu probati kupiti sampon,na biljnoj bazi,ima ih po apotekama ili one vichy ampule za kosu,kazu da su dobreuser posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu Emica_sa)
Neposredna veza do poruke: 3476
18.10.2012 12:09:43   
canim

IZVORNA PORUKA: Emica_sa

Bebice,guskauser posted image odskle ti guskauser posted image

Upecali na vrelo Bosne user posted image

Reallove tacno ne znam vise sta radim za kosu, nakon poroda mi je opadala nekih 2 mjeseca i stala, pa opet nakon par mjeseci isto tako jedno vrijeme opadala i stala i evo sad prije ljeta opet pocela opadati ali nikako da stane user posted image cini mi se da imam upola kose manje nego sto sam imala. Opet sam pocela da pijem feroglobin, mozda mi je zeljezo nisko, kazu da moze i od niskog zeljeza kosa opadati a kupit cu i te ampule iz apoteke, mozda pomogne.

Jeli dermatolog zaduzen i za kosu ili neki drugi dr. ?

(odgovor članu Emica_sa)
Neposredna veza do poruke: 3477
18.10.2012 13:01:27   
Bebica11
guska je domaca, kupili od rodbine koja ih je uzgajalauser posted image

ma ja to radi N, iskuhavam razne corbice i vrste mesa da se navikne na okuse i mirise, neki dan je sopala jagnjecu, voli jagnjetinu kao mamauser posted image user posted image a mm muka od mirisauser posted image

imala sam i pacija jaja, ona su niskokaloricna, imaju manje kalorija od obicnih a predivna su, probajte, zuta k'o dukatuser posted image user posted image user posted image

"Gospodaru moj, daj da ja i neki potomci moji obavljamo molitvu; Gospodaru naš, Ti usliši molbu moju!"( Ibrahim 40)

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 3478
18.10.2012 14:46:17   
reallove

IZVORNA PORUKA: canim

IZVORNA PORUKA: Emica_sa

Bebice,guskauser posted image odskle ti guskauser posted image

Upecali na vrelo Bosne user posted image

Reallove tacno ne znam vise sta radim za kosu, nakon poroda mi je opadala nekih 2 mjeseca i stala, pa opet nakon par mjeseci isto tako jedno vrijeme opadala i stala i evo sad prije ljeta opet pocela opadati ali nikako da stane user posted image cini mi se da imam upola kose manje nego sto sam imala. Opet sam pocela da pijem feroglobin, mozda mi je zeljezo nisko, kazu da moze i od niskog zeljeza kosa opadati a kupit cu i te ampule iz apoteke, mozda pomogne.

Jeli dermatolog zaduzen i za kosu ili neki drugi dr. ?

Ja kad operem,dok pocesljam,sve bih plakala,nije to sad puno kose da ispadne,onako manja lopticauser posted image ,ali moja kosa je tako slaba i tanka,samo mi jos opadanje fali..Danas cu otici u apoteku i trazit cu te ampule,mozda pomogne..Ja mislim da se ide dermatologu za ove stvariuser posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 3479
18.10.2012 14:57:03   
canim
U zadnjih mozda 6 mjeseci promijenila sam 3 frizera i svaku sam pitala za savjet, uglavnom osim zeljeza nista pametno nisam cula, ova zadnja frizerka me je utjesila, kaze ne sekiraj se, nemozes celava ostati user posted image

Trebam ovih dana malu odvesti dermatologu na kontrolu, imala je neko crvenilo pa smo mazali nekom kremicom i proslo hB, mislila sam da je ne vodim na kontrolu iako nas je narucio ali otici cu taman i da pitam za kosu user posted image

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 3480
18.10.2012 15:46:48   
reallove
Pitaj,vidi sta ce ti reci..Ja sam jednom pitala u apoteci,kaze onaj ciko,to moze biti od nedostatka vitamina nekakvog,uradi nalaze bla,bla,mislila sam ici ali ne da mi se nikako...Treba probati sve,nece stati samo od sebe..Inace,kosa moze opadati ako je prerasla,ako je ostecena i suha(treba joj sisanje),treba nekad i promijeniti sampon,ne koristiti samo jedan godinama(kao jauser posted image ),maske sa kose treba ispirati dobro,ne prati kosu puno vrucom vodom,treba da bude mlaka,a dobro je s vemena na vrijeme isprati kosu i hladnom vodom..Ja inace kosu odrzavam,posvecujem puno paznje njezi kose i izludi me ovo opadanje,desavalo mi se i prije da opada,ali isto kao i kod tebe,opada jedno vrijeme pa onda stane samo od sebe,ali ovaj put ne prestaje...Najvise mi je opadala kada sam tek dosla u Jordan,valjda promjena klime i vode,tada sam koristila sampon i masku,ne mogu da se sjetim kako se zove,ali pomoglo je..Probat cu i to naci u apoetci pa ti javim da probas,znam kako izgleda kutija,valjda cu moci da nadjemuser posted image

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 3481
18.10.2012 16:24:16   
Lady26
Zene koje pijete onaj zeleni caj, jel pijete neki odredjeni ili nije bitno?
Koliko pomaze pri mrsanju?

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 3482
18.10.2012 17:13:41   
leona81

IZVORNA PORUKA: Lady26

nikako...samo treba manje jesti...da postoji preparat koji pomaze niko ne bi bio debeouser posted image

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 3483
18.10.2012 19:29:56   
senjorita
ja sam otisla frizerki, zalim se kosa mi vjecito nakostrijesena nikakva, ona mi kaze da ne trebam puno sapirati regenerator, kaze samo ono povrsinski, kaze ''pa kako si mislila da ce ti djelovat ako ga svog saperes''... bas sam se nasla u cudu, a poznata frizerka, i odtad slabo sapiram, bas psjetkm pod rukom i dalje da ga ima na kosi al ga ne saperem, bude malo mekanija kosa. a za opadanje, ja mislim ostacu celava, i muz mi primjeti pa se i on prepo. znam da je dobro ricinusovo ulje utrljat u tjeme i drzat okompola sata, al nikad nemam vremena za to.

covjek ima jednu nezgodnu naviku ..
da sudbinom naziva samo ono sto ga satire...

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 3484
18.10.2012 20:03:37   
Graziella
IZVORNA PORUKA: leona81

nikako...samo treba manje jesti...da postoji preparat koji pomaze niko ne bi bio debeouser posted image
Ja pijem zeleni caj jer je pun antioksidanasa,tj.pomaze organizmu da izbaci stetne tvari,ubrzava metabolizam,a i ima određenu dozu kofeina,znaci idealna zamjena za popodnevnu kafu

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 3485
18.10.2012 20:11:27   
Graziella
IZVORNA PORUKA: senjorita

ja sam otisla frizerki, zalim se kosa mi vjecito nakostrijesena nikakva, ona mi kaze da ne trebam puno sapirati regenerator, kaze samo ono povrsinski, kaze ''pa kako si mislila da ce ti djelovat ako ga svog saperes''... bas sam se nasla u cudu, a poznata frizerka, i odtad slabo sapiram, bas psjetkm pod rukom i dalje da ga ima na kosi al ga ne saperem, bude malo mekanija kosa. a za opadanje, ja mislim ostacu celava, i muz mi primjeti pa se i on prepo. znam da je dobro ricinusovo ulje utrljat u tjeme i drzat okompola sata, al nikad nemam vremena za to.
senjorita,ja ne razumijem tu tvoju frizerku i tu njenu izjavu.bilo kakav balzam za kosu(bilo expresni,dubinski,intenzivnu masku...)moras dooobro isprati iz kose,u suprotnom dobijes kontraefekat,znaci moze ti doci do lomljenja kose od ostataka tog balzama(osim leave in preparata koji su drugacije koncentrirani).za opadanje,moja poznanica se kune u fitoval sampon,mada ja mislim(i znam) da kad organizam trpi neke promjene,i kosa trpi,mozda si uzimala neke lijekove u posljednjih pola godine,razmisli,ili si imala neku stresnu situaciju.

(odgovor članu senjorita)
Neposredna veza do poruke: 3486
18.10.2012 20:38:13   
reallove
Balzam se mora ispirati sa kose...Ovi leave in preparati,oni se uglavnom utrljaju rukama,na vrhove kose,a i sa njima ne treba pretjerivati,jer ce kosa biti masna i nikakva..

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu Graziella)
Neposredna veza do poruke: 3487
18.10.2012 21:21:45   
narin3
Drage moje
Kad smo kod kose i meni treba pomoć.
Užasno opada, ali ja znam razlog. Hormoni su poljuljani, pa nije čudo, a i razne sam tablete pila.
Meni je veći problem masnoća.
Grozno je kad moram svaki ili svako drugi dan prati kosu. Toliko je masna da drugi ili treći dan nakon pranja ne smijem van. Tad izgleda kao da sam je uljem namazala.
Bila bih vam zahvalna kad bi koja imala recept za to, a još bolje bi bilo da se neko javi, ko je baš imao problem s tim.

O vjernici, tražite sebi pomoći u strpljivosti i obavljanju molitve! Allah je doista na strani strpljivih..(El Bekare 153)

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 3488
18.10.2012 22:06:36   
nanika
I meni je kosa masna, ja je perem svaki 3. dan, Frizerka mi je dala savjet da kad ispiram kosu na kraju isperem sa hladnom vodom, onoliko hladnom koliko mogu izdrzati da se pore na kozi glave zatvore pa se onda i masnoca sporije luči. Od kako to redim kosu perem svaki 4. danuser posted image

Curica 2006
Dečko 2009

(odgovor članu narin3)
Neposredna veza do poruke: 3489
18.10.2012 22:26:58   
reallove
I kod mene se kosa masti..Tu je najbolje ne prati kosu cesto,koliko god mozes da izdrzis,dobro je..Ja je perem svako drugi danuser posted image ,jer mi je kratka,pa mora biti uredna,ne mogu je vezati fino..I jos kod masne kose,treba izbjegavati balzam..

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu nanika)
Neposredna veza do poruke: 3490
19.10.2012 7:53:04   
cosmo
Ja mislila da sam fulila temu, reko evo me na temi njega kose user posted image
Ne zamjerite drage moje ja odlicno raspolozena. Vaga me jutros voli user posted image
86.3 kg, znaci -900 gr user posted image

Jucerasnji meni:

D: musli sa vocnim jogurtom
U: sljiva i tri djetalna keksica
R:kelj sa krompirom, snicle i kriska farmra
V: cevapi sa lukom sa cetvrtinom somuna user posted image

voda, kafe sa mlijekom i 2 zelena caja!!!

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 3491
19.10.2012 8:00:52   
Graziella
user posted image BRAVO COSMOuser posted image i neka si pojela cevape,i treba se ponekad nagraditi za sve ove muke...
ja danas 83,700,to je minus 700 grama od prosle hefte,ma super.odoh sad doruckovati svega i svacegauser posted image

(odgovor članu cosmo)
Neposredna veza do poruke: 3492
19.10.2012 8:30:50   
leona81

IZVORNA PORUKA: Graziella

IZVORNA PORUKA: leona81

Ja pijem zeleni caj jer je pun antioksidanasa,tj.pomaze organizmu da izbaci stetne tvari,ubrzava metabolizam,a i ima određenu dozu kofeina,znaci idealna zamjena za popodnevnu kafu

ja sam ga pila 2 puta dnevno jer mi je moj trener preporucio to, i nije rezultiralo gubitkom kg cak ni uz treniranje, dok nisam smanjila unos kcal, on je dobar za piti ga onako, ali da bas pomaze...hm...ne vjerujem, kao sto ne vjerujem ni mnogim preparatima poput cajeva za mrsavljenje, herbalife i sl...

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu Graziella)
Neposredna veza do poruke: 3493
19.10.2012 8:55:25   
Bebica11
hello zene

PREDIVAN DANuser posted image

cosmo, graziella cestitam ja sam zlatna sredina izmedju vas dvije tj. -800gruser posted image a vidjele ste meniuser posted image valjda je fol u umjerenostiuser posted image

znaci danas 81,4 Elhamdulillahuser posted image

iducu sedmicu dajem puni gas, jer sam sebi obecala do Bajrama skinuti 5kg, ostalo mi je jos 900gr, znaci bas moram pripaziti aBd, jer 5kg je ipak velika razlika i PRIMJETNA ITEKAKO, taman posto cu vidjeti onu rodicu od mm sto mi je govorila da sam debelauser posted image hahahahahhahaha salim se malo

jucer je bilo neplaniranih 3kom pizze za rucak mm naletio a ostatak menija sam se pridrzala

danas planiram za d: supu i rizu, i mozda sebi ugodim s nekim blazim rastopkom(gdje ce dominirati mladi sir) pozeljela samuser posted image

za r planiram grah

v vidjecemouser posted image

< Poruku je uredio Bebica11 -- 19.10.2012 8:56:52 >

"Gospodaru moj, daj da ja i neki potomci moji obavljamo molitvu; Gospodaru naš, Ti usliši molbu moju!"( Ibrahim 40)

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 3494
19.10.2012 9:30:02   
Dinasa
morning mrsaviceuser posted image

evo i mene na raport,nemogu da se javljam iz opravdanih razloga,imam goste jos u nartedne dvije sedmice ,popravit cu se ako Bog da

jutros -1 kg sto znaci 91,5user posted image
svaka cast super vam ide ,cmokic bebica11 i zauser posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 3495
19.10.2012 9:35:08   
Dinasa

IZVORNA PORUKA: Bebica11

guska je domaca, kupili od rodbine koja ih je uzgajalauser posted image

ma ja to radi N, iskuhavam razne corbice i vrste mesa da se navikne na okuse i mirise, neki dan je sopala jagnjecu, voli jagnjetinu kao mamauser posted image user posted image a mm muka od mirisauser posted image

imala sam i pacija jaja, ona su niskokaloricna, imaju manje kalorija od obicnih a predivna su, probajte, zuta k'o dukatuser posted image user posted image user posted image

prepelicija jaja su preduhitrila sva ostala,mi ih koristimo u ishrani ,kod mene starije dijete bolovalo godinama od skoro pa hronicnog bronhitisa i nakon 240 kom ovih jaja dijete masAllah,a da nepricam druge stvari kao sto su anemije,zeljezo....uz to i niskokaloricna oko 15 Kcal 1 jaje

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 3496
19.10.2012 9:45:30   
Bebica11
DinaSa jel pio ziva jaja il onako isprzis

dobro prepelicina su mala, al ovo pacije je vece od kokosijeg a manje kalorija ima zato mi je ibretuser posted image

pusa i za tebe i momke

i ti vodis ovu sedmicu s 1kg svaka cast zenouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dinasa)
Neposredna veza do poruke: 3497
19.10.2012 10:24:52   
Dinasa
hehe pa jesu mala ali eto 3 jaja mijenja 1 kokosije otprilike meni je ibret kolko su zdrava,pio je svako jutro po 2 a zadnjih mozda 40 przila
negube ona vrijednost bilo kako da se peku

jesam ja 1 kg ali zato za bajram dobicu nazad 2 kguser posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 3498
19.10.2012 11:42:34   
reallove
Morninguser posted image ..Jos uvijek sam na 62user posted image ..

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu Dinasa)
Neposredna veza do poruke: 3499
19.10.2012 12:51:23   
Bebica11
nesto se canim ne javlja da se nije udebljala 100gruser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 3500
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  138 139 [140] 141 142   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  138 139 [140] 141 142   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Crtani filmovi.
пеперутка16

Da li su vaša djeca gledala crtane filmove poput Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon... i postala nasilna zbog njih?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *